Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Dodgen myynti-

arvo???

Mietteissä ostaa uusi Caliber SRT-4. Tehoisekseen todella edullinen hinta, toisaalta hintaa sen verran, että toivoisi että hintavakaus säilyisi 3-4 v pitoajalla. Mikä on kokemuksenne Caliberin halvempien mallien osalta -ja myös miksei muidenkin Dodgejen- osalta jälleenmyyntiarvosta? Kaverini varoitteli ettei Cali pidä kovinkaan hyvin arvoaan. Pitääkö paikkansa? Jotenkin luulisi, että joku tehokas erikoisversio kuten tuo SRT-4 pitäisi ainakin arvonsa. Miten lie?

3

1238

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei näin

      Osta pois. Olet huolissasi aivan vääristä asioista. Jos tuo on pahin huolesi, sijoita rahat mihin tahansa muuhun kuin autoon, ja kulje bussilla. Caliber menettää arvoaan siinä missä kaikki muutkin automallit. Jos tahdot tietää tarkalleen miten paljon, mene autokauppaan, ehdota käytetyn Calin ostoa myyjälle (käteisellä), ja katso mitä tarjotaan. Huhutaan että on olemassa muutama sellainen auto, jossain satumaassa varmaankin, jotka säilyttävät arvonsa jotenkin ihmeellisen hyvin. Sekin perustunee siihen, että autoliikkeet ja jälleenmyyjät pyytävät niistä käytettynä paljon, mutta itse hyvityssumma vaihdettaessa uuteen ei kummoisesti muista eroa.

      Keskity olennaiseen, eli auton omistamiseen, ei sen myymiseen.

    • totea itse tilastoista

      Pitää hintansa huonosti. Tilastojen mukaan suhteessa parhaiten hintansa pitää hinnaston aloitusmallit kuten VW Golf 1.4/80hv tai Toyota Avensis 1.6 - koska hintakin on kalliimpia varuste- ja moottorivaihtoehtoja halvempi on hinnanpudotus absoluuttisesti kaikkein pienin

      Hyvä esimerkki "erikoismallista" on Volvo S40/V50 T5 mallisarja. Uusi maksaa n. 40k€, käytettynä lähtee vähän ajettuna 30k€ - vertaa hintaa 1.8 -perusmalliin vaikka vuoden vanhoissa ja absoluuttista hinnan pudotusta.

      Aivan oma artikkelinsa ovat ranskalaiset isolla moottorilla...

      Omasta mielestäni Dodgen hinta/ominaisuus -suhteeltaan paras auto on ehkä Avenger 2.4 SE A4.

    • Nousee

      Olen kuullut monen kertomana että saivat autostaan vaihdossa jopa saman mitä maksoivat.Aina kun kuulee tälläistä voi samantien sanoa että uskokoon ken haluaa,kyllä kaikista autoista hinta putoo paljon tai erittäin paljon.Auto tosiaan kannattaa ostaa mieltymyksen mukaan ja sillä periaatteella että siitä maksettu hinta on mennyttä ja rahaahan se vain on.Saako siitä joskus mitään on sen ajan asia,eihän tästä elämästä muutenkaan tiedä,voi olla että huomista ei oo.Kalliiksi tulee kaikki muukin.Elämä on.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      70
      2297
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2093
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1708
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1526
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1520
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1427
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1389
    8. 52
      1278
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      64
      1226
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1196
    Aihe