Paha allergiareaktio

labradorilla

Meidän 6 v. narttu labbiksella on nyt paha allerginen reagtio . Ennen ei ole ollut allergiaan viittaavia oireita. Käytiin lääkärissä kun naama pahasti turvonnut mut ihme kyllä ei haittaa syömistä, juomista eikä hengittämistä. Mut muuten pattejaMyös muualla kehossa) ja turvotusta reilusti. Ja iho liian punainen. Tää on meille ihan uutta ja syytä ei tiedetä. Lääkäri antoi heti nopea vaikutteisen piikin (en nyt muista mitä) jotta oireet katoaisi. No eipä kadonnut. Se tarkoittaa et huomenna alkaa sitten joku allergiaan auttava lääkekuuri ja antibiootti.

Onko joku kuullut vastaavasta? Tuntui nimittäin lääkärikin ihmettelevän näin pahaa reaktiota. Tosin lääkäri oli nuori ja tietenkin nähnyt vähemmän kun kauan lääkärinä toiminut.

Huolestuttaa vaan kun pitäis mökille lähtee ja tilanne nyt tää. Lääkäri muistutteli kyypakkauksesta mukaan aina jos lääkäri kaukana. Näin varsinkin koska koira on saanut näin voimakkaan reagtion jostain.

3

1151

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ro18

      Meillä vuoden vanha labbis sai allergiareaktion...se kesti n.viikon, mutta meni sitten lääkkeillä ja oksentamalla ohi. Saatiin oksentamaan niin se auttoi paljon, mutta meillä reaktio tulikin ruuasta... hankala sanoa teillä, kun ei tiedä mistä johtunee, mutta kyypakkaus myös hyvä apu, jos on mökillekin lähössä

    • mimmu

      Meidän lapukkapoika sai viime syksynä allergisen reaktion, oli sillon 1,5 vuotias.Oltiin lonkkakuvilla, kun päästiin kotio oli hirmu väsy, myöhemmin söi ja illalla huomasin kun pää oli ihan turvoksissa ja patteja oli kyljissä.Annoin kyypakkauksen ja seuraavana aamuna oli vieläkin vaan hurjan näköinen ja soitin samalle lääkärille missä käytiin kuvilla.Mentiin käymään sinne ja pikku-ukko sai suoraan pistoksen reaktioon.Tohtori meinas että nukutusaineessa käytettävä kananmuna olis aiheuttanut sen ja sitten vielä meidän käyttämässä ruuassa on kananmunaa niin tuli sitten vissiin liian iso annos..Ruoka vaihdettiin ja sen jälkeen ukko on nukutettu mutta ei samalla aineella enää.Kyllä meinas sillon tulla hätä kun ei tiedetty että mikähän hälle tuli.

    • Pionipimu

      Meidän tuolloin pentu labbis sai rokotuksesta reaktion, jossa koko kuono, silmät ja huulet turposivat ihan jumalattomasti. Toivottavasti teilläkin syy selviää pian.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      99
      2850
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2410
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2180
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      17
      1992
    5. 167
      1828
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1826
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1787
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1726
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      133
      1529
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe