Milloin varata "risteily" tukholmaan?

Jag igen

Mitenkäs on tuon kesän kanssa eli onko risteilyt kuinka suosittuja vai saako risteilymatkan varattua ns. koska vaan?

heinäkuussa oltais menossa,kaksi aikuista ja kaksi "teiniä" ja pohdinkin että kyttäiskä jotain tarjousta vai pitäiskö risteily ja hotellit tukholmasta varata jo nyt hyvissä ajoin?

otan kiitollisena vinkkejä vastaan.

8

1204

Vastaukset

 • niin sittenhän sen tiedät.

  • Niin, vielä on tilaa,mutta entäs heinäkuussa?senkö saa selville kun varaa nyt, että saako matkoja vielä vaikka juhannuksen aikaan.


  • kiitos vaan... kirjoitti:

   Niin, vielä on tilaa,mutta entäs heinäkuussa?senkö saa selville kun varaa nyt, että saako matkoja vielä vaikka juhannuksen aikaan.

   En mitenkään viisastellut, vaan kehotin varaamaan risteilyä. Kyllä siinä käy ilmi onko suunnittelemasi ajankohta mahdollinen. Ja suuremmalla todennäköisyydellä saat toivomasi kun alat nyt varata. Men hur som helst.


 • Kannattaa jo alkaa pikkuhiljaa varailemaan, jos tietyää tarkat ajankohdat. Ei hinnat kesäksi kovin paljoa laske. Ensi kesäksi Tukholmaan tulee taas ennätysmäärä turisteja laivoilla, lentokoneilla jne. Ihan niinkuin Helsinkiinkin. Laivoilla on myös noita aikaisalennuksia. Hotelleissa hinnat tuskin muuttuu.

 • Samalla viikolla saattaa edelleen saada matkoja varattua, mutta suositut lomaviikot ja viikonloppuvuorot saattavat olla varattuja jo reilusti etukäteen. Vielä ei kyllä heinäkuulle ole kiire, mutta ajoissa kannattaa tietty varata, jos kerran pÄivämäärÄt jo tiedätte.

 • Ainakin siljalta saat halvemmalla jos varaat kuukautta ennen. Toki lähiajan tarjouksia voi olla, mutta sitten eri asia saako sitä mitä haluaa, vai joutuuko ottamaan hytin esim. Autokannen alta.
  Ei noissa mielestäni niin suurta hintaeroa ollut

 • Suosittelisin kyllä heti vaan varausta. Näin teillä on vähän valinnanvaraa millä viikolla ja pvänä matkustaa. Samoin hotelleissa on vielä tilaa.

  Aina voi käydä säkä pvää ennen varauksessa, mutta kesälomakausi on aina täynnä, sekä laivat että hotellit. Joten muutaman kympin säästössä ei ole juuri järkeä. Saman rahan voi 'säästää' jostain muualta.

  Eli netin kautta hotelli ja laivamatkat, tai katsomaan valmiita paketteja. Näissä on yllättävän vähän sesonkina hintaeroja, pakettiratkaisu voi olla jopa halvempi.

 • Kallis hinta, paljon matkaajia. Halpa hinta, vähän matkaajia.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  176
  3512
 2. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  18
  1072