Kantavatko kalat

vastuunsa??

Ovatko kaikki kalat samanlaisia, eli kantavatko vastuun teoistaan?
kalaihmiseni teki oikein emämunauksen ja kun aloin puhua hänen kanssaan asiasta, kuinka ollakkaan eikös kaikki ollut mun syytä ja hän ei ollut edes moista ajatellutkaan saati ääneen sanonut. Sain hepulin!! Kiisti kaiken ja laittoi lisäksi asiat alkoholin varjolla tehdyiksi, kun ei kuulemma saa selvinpäin sanottua.
Onko kaikilla kaloilla ongelma alkoholin käyttö?
Kys. kala on kai kaappijuoppo. Muiden nähden juo esim yhden oluen ja käy samalla vessassa ja ym:lla. Ja hetken päästä on aivan sekokunnossa. yhden oluen jälkeen!!!
Löysin tyhjän pullon mm autosta, autotallista,Tyhjiä pulloja löytyy parin oluen jälkeen useita. Muiden nähden juodaan vain se pari.
Onko siis muilla ongelma?

8

1742

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • pötypuhetta

   Itselleni alkoholi on seurustelujuoma, enkä juo usein. Meitä on ilmeisesti moneksi. En lähtisi yleistämään minkään horoskoopin suhteen tuollaista. Alkoholi ei todellakaan ole ainakaan itselleni ongelma, kohtuudella nautittuna satunnaisesti ja hyvässä seurassa. Siinä se.

  • me ollaan

   kaikki kalat aivan kauheita juoppoja, oikeesti naurettavaa syyttää jotain horoskooppimerkkiä juomisesta. Puhu sille jos huolissasi olet.

  • mirbe77

   Itse kalaihmisenä olen sitä mieltä,että ollaan inhottavia vastuunkiertäjiä jotka valitettavasti saavat aina kaiken anteeksi.

  • kalat

   No, totta hiivatissa juodaan niin kauan kuin vain viinaa tältä planeetalta löytyy!!!!
   Viina on hyvää, kiva itkeskellä elämän kurjuutta pienessä hiprakassa ja kuluttaa ne loputkin rahat pitkäripaisessa.

   • joopa no

    Tämä alkoholinkäyttö juttu löytyy nimittäin yhdeltä horoskooppisivuilta, ei ole minun keksintö, omat kokemukset vain tukivat sitä, halusin siis tietää kalat ihmisiltä itseltään onko näin.

    Ja tulihan se vastauskin sieltä

    Kitooos!


  • kammottava!

   Erehdyin seurustelemaan aikoinaan muutaman kk:n kalat-naiset kanssa. Oli todella skitso, joutui mielisairaalaan suljetulle, joi runsaasti alkoholia, menetti työnsäkin sen takia, ja onnistui hurahduttamaan minut menemään kanssaan pikavauhtia kihloihin. Oli päällepäin oikein valloittava: kaunis, sosiaalinen, puhelias, tyylikäs ja naisellinen. Vaan pian paljastui helvetti. Kun hän dokasi, hän hävisi kapakoihin ja iski sieltä liudan miehiä kadoten yöksi-pariksikin ja tuli sitten takaisin anteeksipyydellen ja kaula purtuna. Loppui siihen paikkaan ja en enää kuuna päivänä sotkeentuisi kalat-naiseen.

   • kuutar

    ja höpö höpö niin minäkin sanoin edellisestä kalamiehestä että ei koskaan enää miestä joka on horoskooppimerkiltään kalat... mutta kuinkas kävikään... kalanainen kohtasi unelmien miehen kalamiehestä...kalanaisena en ole juoppo..enkä hullu...puhelias ja seurallinen kyllä


  • fisutar.83

   Olen kalat N ja vastuullinen. Joissain asioissa en jaksa miettiä pidemmälle asioita, vaan meen helpoimman kautta, mutta niin taitaa moni muun merkinkin edustaa tehdä. Aina kuitenkin myönnän ja olen valmis keskustelemaan rakentavasti, jos olen toiminut väärin. Pyrin tekemään aina niin kuin on oikein.

   En juo alkoholia koskaan niin, että olisin kännissä, sillä haluan olla oman itseni herra ja tietää, että se mitä teen, ei huomenna hävetä. Kannan vastuun itsestäni mutta myös muista, ehkä huolehdin muista vähän liikaakin. Niinku, aina miettimässä, että loukkasinko nyt, miten esittää asian parhaiten, jotta en tulis väärin ymmäretyks jne.. Kaveri nauraakin mulle, kun pohdin noita joskus äänen, että mä en kuulemma satuttais ketään ees vahingossa tai vaikka yrittäisinkin, en kuulemma vaan osaa!

   Et ehkä en oo sit ihan tyypilinen kalat? Tai toi on vaa tyhmää leimata kaikki tietyn merkin edustajat just johonki muottiin sopiviks, koska ihmiset on erilaisia.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

   En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
   Ikävä
   61
   1673
  2. 44
   1013
  3. SINÄ nainen hyvin läheltä

   Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
   Ikävä
   62
   968
  4. Ajatus aamuun

   Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
   Ikävä
   71
   929
  5. Et voi olla loputtomasti hiljaa

   Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
   Ikävä
   60
   908
  6. Nainen mitä tekisit

   Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
   Sinkut
   158
   889
  7. Siis ei ole edes mahdollista

   että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
   Ikävä
   44
   850
  8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

   Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   182
   795
  9. J-miehelle

   haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
   Ikävä
   58
   778
  10. Minä en luota sinuun yhtään nainen

   ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
   Ikävä
   34
   752
  Aihe