Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

minne 7hengen perhe matkustaa?

2 aikuista +5 lasta

Lapset 13, 11, 8, 5 ja kuopus 3.
Ensimmäistä kertaa olemme ajatelleet tällä revohkalla suunnata kauemmaksi kun tukholmaan.

Matkaesitteitä on selattu pari päivää urakalla, mutta ainakaan vielä en ole löytänyt kohdetta missä olisi huoneisto koko perhelle, onko sellaisia olemassakaan?
Matkakohteella ei suuresti väliä ole. Matkaan olemma ajatelleet lähteä syys-marraskuussa. Ainoa ehto on, että lämmintä piisaa ja lapsille tekemistä.

Kokemukset myös all inclusivesta vastaanotetaan, eli onko "ehdoton" ison perheen kanssa reissatessa? Monessa kohteessa kun alle 12-vuotiaat syövät ilmaiseksi maksavan vanhemman kanssa.


Vinkkejä kehiin.

11

1180

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • en kuitenkaan

      että mitä teitte niin paljn lapsia mutta en sano. Ehkä se Tukholma 2 hytillä on vielä paras vaihtoehto? Kyllä aina voi ostaa matkan 2 huoneella ihan minne vaan rahkeet kestää. Ja missään ei saa alle 12 v syodä ilmaiseksi, ei edes laivalla vaan raja on 4 vuotta.

      • Perheellinen

        todellakin saa joissakin hotelleissa syödä alle 12-vuotias maksavan aikuisen seurassa ilmaiseksi. Esim. Kyproksen Ayia Napa, siellä hotelli Panthea Garden (varmasti muitakin hotelleja), omakohtaista kokemusta on.


      • Sama vielä
        Perheellinen kirjoitti:

        todellakin saa joissakin hotelleissa syödä alle 12-vuotias maksavan aikuisen seurassa ilmaiseksi. Esim. Kyproksen Ayia Napa, siellä hotelli Panthea Garden (varmasti muitakin hotelleja), omakohtaista kokemusta on.

        unohdin mainita, että koskee varmaankin vain yhtä lasta/yksi maksava aikuinen.


    • suvituulet

      Ollaan vain 5-henkinen lössi, mutta silti ollaan valittu omatoimimatkat - saa edullisesti, isonkin kämpän sieltä mistä tahtoo jne. Interhome ja maakohtaiset vastaavat tarjoavat kohtuuhinnalla isojakin asuntoja kaikilla mukavuuksilla ja uima-altailla, katsasta sitäkin vaihtoehtoa. All inclusive tietenkin joillekin ok, mutta sitoo suotta yhteen paikkaan - minusta kauhean tylsää, mutta toki makuasia, eikä taatusti ehdoton. En usko että 4 lasta saa syödä 2 aikuisen kanssa ilmaiseksi - yleensä yhden suhde yhteen, vai mitä, tietäväisemmät? Ainahan voi ottaa 2 vierekkäistä huoneistoa ja vanhemmat jakoon, jos haluaa valmispaketin ;)

    • saara-maria

      Ollaan vain 6-henkinen lössi, mutta silti ollaan valittu omatoimimatkat - saa edullisesti, isonkin kämpän sieltä mistä tahtoo jne. Interhome ja maakohtaiset vastaavat tarjoavat kohtuuhinnalla isojakin asuntoja kaikilla mukavuuksilla ja uima-altailla, katsasta sitäkin vaihtoehtoa. All inclusive tietenkin joillekin ok, mutta sitoo suotta yhteen paikkaan - minusta kauhean tylsää, mutta toki makuasia, eikä taatusti ehdoton. En usko että 4 lasta saa syödä 2 aikuisen kanssa ilmaiseksi - yleensä yhden suhde yhteen, vai mitä, tietäväisemmät? Ainahan voi ottaa 2 vierekkäistä huoneistoa ja vanhemmat jakoon, jos haluaa valmispaketin ;)

    • reissuperhe

      http://www.finnmatkat.fi/Resorts/Travel.aspx?id=16698&cat=2|301&entry=11&dest=0&city=737&type=c&hotel=4344

      suurimmat huonistot on kuudelle, mutta voisitte kysyä hotellista mikäli pienin saisi lastensängyn.

      AI on mielestäni ehdoton lapsiperheelle tässä kohteessa. Erinomainen lapsille, hyvät uima-altaat ja turvallinen ympäristö. Hiekkarannalle ilmainen kuljetus. Miinuksena: ei juuri muuta nähtävää kuin auringonotto, syöminen ja rentoutuminen.

    • ásdfg

      Bulgarian Sunny Beach, siellä on rentoa ja edullista ja paljon tekemistä lapsille. Finnmatkojen hotelli Victoriassa on muutama tosi iso huoneisto, jonne mahdutte, kun kun 2 lasta nukkuu lisävuoteissa. Mahtavan hieno ja edullinen hotelli aivan rannan tuntumassa.

      Aamupala kuuluu hintaa, se on valtava buffet-aamiainen, jossa on kaikkea mahdollista. Sillä selviää pitkälle iltapäivään. Hotelliin edessä myydään ihania pita-kebabeja ja isoja uuniperunoita, joihin saa herkullisa täytteitä. Maksavat pari euroa kappale.

      Suosittelen, meidän 6-henkinen perhe lomaili siellä ja oli tyytyväinen.

      • Pandis

        syys-marraskuussa taitaa Bulgariassa olla niin viileää, ettei rantaloma onnistu.


      • ásdfg
        Pandis kirjoitti:

        syys-marraskuussa taitaa Bulgariassa olla niin viileää, ettei rantaloma onnistu.

        riittää mainiosti vielä syyskuussa.


    • käsitykseni mukaan

      aika harvassa hotellissa on yli 6 hengen huoneistoja. Olisitte vain kahdessa huoneessa, eipä siinä sen kummempaa.

      Itse katselin joskus 5-henkiselle perheelle matkoja, ja oli siinä ja siinä, että omatoimisesti hankitut halpalentoliput ja huvila ei tullut halvemmaksi.

      Esim. teill viikko luksusvillassa Espanjassa http://www.villadirectspain.com/spanish_villa/Casa_Constanza.html

      1750e Villa 2156e lennot Air Finlandilla = 3906 euroa. Aurinkomatkojen **** huoneistohotelli samalla alueella olisi teiltä lähemmäs neljä ja puoli tonnia.

      Lisäksi tietysti autoilu ja ruokailu, mutta ne tulisivat yleensä päälle kuitenkin JA Espanjassa saa aina parempaa ja halvempaa ruokaa, jos viitsii raahautua Tjäreborgin hotlasta ulos.

      Eiköhän noita villoja saa muualtakin kuin Espanjasta, ainakin Toscanan villoista oli satasessa juttua..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      83
      2102
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1798
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      24
      1715
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1490
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      65
      1451
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1358
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1354
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1302
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1274
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1251
    Aihe