Kissahiiri vai hellittäminen?

kirpakka

Tuolla jo toisaalla kirjoitin saman pätkän, mut koska en ole aikaisemmin tänne kirjoitellut, niin en ole ihan varma, jotta menikö oikeaan paikkaan. Laitanpa sitten saman tänne:)

Tapasin miehen, joka on horoskoopiltaan härkä. Tämän miehen kanssa on menneet pasmat ihan uusiksi, koska perinteinen kissa- hiiri- leikki ei toimi, ei ollenkaan. Toisaalta olen saanut sen vaikutelman, että hän on se, joka ei uskalla heittäytyä ja joka pitää vakuuttaa siitä, että olen todellakin kiinnostunut hänestä ja ainoastaan hänestä. Toisaalta taas hän ei vastaa tekstiviesteihin eikä välttämättä maileihin ja alan jo himmaamaan ja sitten taas yhtäkkiä ollaan niinku ei mitään.

Mitä olen lukenut härkämiehistä, niin ovat vissiin suht hitaita tunnepuolella syttymään ja että kaipaavat kovasti vakuuttelua, että toinen on kiinnostunut.

Mä kuitenkin alan olee suhteellisen kypsynyt siihen, että jotenkin mun kiinnostuksen ilmaisut valuu pohjattomaan kaivoon ja vähän tyhmä olo, koska tunnen itseni vonkaajaksi, mikä sotii sit taas omia periaatteita vastaan. Mä olen kyllä ihan pihalla tämän hepun kanssa. Kuukauden päivät ollaan tunnettu.

Auttakee ny hyvät miehet ja sanokaa, että jatkanko vakuuttelua vakuuttaakseni hemmon kiinnostuksestani vai annanko olla ja odottelen, että hän mahdollisesti ottaa yhteyttä?????

Nimim. Kuutamolla ;)

7

1980

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • olis jo ottanut

      yhteyttä, mulla oli sama juttu ja sain tietää jätkän kirjoittelevan toiselle ja sopivansa tapaamista, minä olin vaan varalla jos sattus ettei toiselle käykkään, unohda koko juttu.

      • kirpakka

        ... ja just ravistelua kaipasinkin. Kiitos :)


    • Bull

      Voi sua.. luulen että härkämies pelkää pakkeja. Kun teillä on noin tuore juttu, tee sinä aloite! Sitten näet, mikä on todellinen status. Jos menee metsään, ei voi mitään. Ja unohda kissa-hiiri -leikit, saat vain härän välttämään sua. --Ois ihan kiva tietää milloin itse olet syntynyt? Jos olet kaksonen tai kauris, härkä ei välttämättä halua enää ikinä nähdä sua. Toivotaan parasta.

      • kirpakka

        rapu. Molemmat ollaan melko tyypillisiä horoskooppiemme edustajia, joten sikäli ajatukset menee paljolti yksiin sen suhteen, mitä yleisesti ottaen suhteesta ajatellaan ja odotetaan. Mitä tulee siihen, että mies mahdollisesti pitää yhteyttä muihin naisiin tässä kohtaa, lienee suht luonnollista, koska me emme seurustele; sellaset asiat jäänee pois ajan kanssa, mikäli tästä isompaa syntyy. Itse asiassa asiaa tuumin ja pidänhän mä itekin yhteyttä muihin miehiin, vaikka olen luonteeltani sataprosenttisen luotettava ja sitoutuvaa sorttia. Pienenkään epävarmuuden ollessa ilmassa on helppo pitää niitä takaportteja, oli se sitten tietoista tai alitajuista se epävarmuus.
        Jotenkin mulla nimenomaan olla toi vaikutelma, että se ei usko, että olen tosissani kiinnostunut siitä ja pidän sitä fiksuna ja viehättävänä ja sanoessani sen, myös tarkoitan sitä: positiivinen palaute tulee aina ikäänkuin kierrepallona takaisin saavuttamatta miehen sisintä ja menee jotenkin ohi. Tämä nyt lienee liitettävissä muihinkin, kuin härkiin tämä tietty epävarmuus, koska kestää kuitenkin aikansa, ennenkuin toisen oppii tuntemaan ja suhde kasvaa sellaiselle tasolle, että siinä luotetaan ja uskalletaan olla omana itsenä ihan täysillä. Ja tokihan kaikki ihmissuhteet tarjoaa aina mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä, oli se kokemus sitten hyvä tai huono.
        Mä en halua lähteä sille linjalle, johon niin monesti olen rapuna aiemmin lähtenyt, että viritän tutkani haistelemaan toisen mielialoja ja - tiloja, koska siinä on niin hillittömän helppo kadottaa se kosketus omiin fiiliksiin ja lähteä elämään sen toisen fiilareiden mukaan, mutta tää nyt tuntuu olevan mulle sellanen poikkeuksellinen juttu ja haaste ja jossain kutkuttelee sellanen tunne, että tästä vois tulla jotain tosi hyvää, enkä halua sit jälkeenpäin pohtia, että olisko tarvinnut tehdä näin ja noin.
        Tais mennä jo hiukan ohi omasta aiheestakin :).
        Kiitos kaikille, jotka jaksatte kirjottaa, kaikki näkökulmat on tervetulleita!!


    • toukokuun alkua

      Riippuu härän ikä mikä. Vanhempi suhteita läpi mennyt härkämies on todella vaikea luottamaan. Todella kannattaa pitää ne muut kaverit sinun jos vanhempaa yrität. Härkämies voi hävitä kuukaudeksi jopa 5kuukaudeksi. Jotain voi kuulua siinä välillä. Neuvo jos otat härkämiestä vastaan, kun hänelle sopii, ja hän yleensä ilmottelee kerkiätkö 10minsas teatteriin ym. Neuvo, jos pidät muut kaverit rakkaat älä puhu niistä mitään älä kerro olet ollu sielä ja täälä jonku kans. Härkä ei kestä. Härkä puhuu, että kumpikin voi mennä, ja tulla ja luotto on. Kas kummaa kun sitten menee, ja sanoo saa siitä kuulla erivivahteissa. Eli tuo tapailu jatkuu suhun härkämieheltä. Nyt vain olisi hyvä lopettaa kun et kiintynyt. Luulet että nyt ei ota enää yhteyttä pari viikkoo menee niin viesti saapuu. Minä jatkoin ja jatkoin. Nyt menny 4vuotta. Nyt hän sitten on tosissaan alkoi esittämään luottaa haluaa kokonaan minut. Eli mieti alatko tähän jaaritteluun. Minulla useita naiskavereita härkäsuhteessa, ja kas kummaa kaikilla menee menny samaa rataa jos vanhempi härkämies. 20v-30v vielä toivoa nopeasta. Mutta 35-50 alkaa olee toivottomia jos parikin avo, avio liittoa menny läpi. Vielä jos nainen ollut petturi siinä liitossa. Sen saat kuulla usein , kun luulet olette seurusteletta. Härkämies ilmoittaa olemme tapailleet emme seurustele enkä ole poikaystäväsi. Silti huomaat hän puhuu jo seuraavna päivänä taas kuin omistaisi sinut. Eli ottakaa härkämies jos olette valmiita fyysisesti henkisesti kestämään tämän jurrikan mielenhaihattelut. Sanomaan vuodesta toiseen vakuuttamaan uskollisuutta, kun härkisti haukkuu teitä melkeinpä sanoisin huoraksi. Ei sillä sanalla mutta kuitenkin. Hänen ajatusmaailmaan mahtuu vain jos nainen kulkee pailaamas on sillä aina sängys illanpäätteeksi mies. Vaikka itse laiminlyö sinua ja on poissa. Eli jos olet valmis vakuuttamaan päivästä viikosta toiseen haluat hänet n. 2-4vuotta saat hänet. Sitten hän vielä laittaa ehdot. Puhuu kuinka ei sitten siedä mustasukkaisuutta. Hi hi hii... Muuta ei häneltä itsellään kuulu kuin epäilyksiä mustasuk.. Naisen pitää olla täydellinen ja hän itse saa olla mitä lystää.

      • HärkäTÄR

        Kiitos hyvästä kirjoituksesta. Minä olen ollut 3 vuotta härän kanssa ja se on juuri tuota, kun ehdotan että nähdään, niin aina :katsotaan??? ja se katsominen tiedetään, jos hänelle sopii ni nähdään,, minä olen sanonut tunteeni päivittäin hänelle ja kehunut ja nostanut häntä, mutta hän ei sano kuin kysyttäessä,, jotain. En tiedä kuin kauan jaksan tätä, mutta pidän todella hänestä, vaikka en aina hänen, katsotaan!


      • *Avalon*
        HärkäTÄR kirjoitti:

        Kiitos hyvästä kirjoituksesta. Minä olen ollut 3 vuotta härän kanssa ja se on juuri tuota, kun ehdotan että nähdään, niin aina :katsotaan??? ja se katsominen tiedetään, jos hänelle sopii ni nähdään,, minä olen sanonut tunteeni päivittäin hänelle ja kehunut ja nostanut häntä, mutta hän ei sano kuin kysyttäessä,, jotain. En tiedä kuin kauan jaksan tätä, mutta pidän todella hänestä, vaikka en aina hänen, katsotaan!

        totta... Härkä-mies elämässäni on varsinainen "katsotaan"-mies..! Jos vastaus on "tuskin", niin se on yhtä kuin ei. Jos "katsotaan" tai "saas nähdä", se on about varma juu.
        Tunteita ei turhaan tunnustella - on se nyt prkl, jollei se piisaa, että kerran on sanottu! :-)) Juu, näin hän sanoi - että ilmoittaa sitten kyllä, jos muutoksia "tilanteeseen" tulee... Just. Telluksen ärsyttävin tyyppi - mutta samalla... En oo ketään ikuna näin kovasti rakastanut! :-)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      697
      5679
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      486
      3615
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      162
      3422
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      171
      2657
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2449
    6. 273
      2072
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1527
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      107
      1452
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1399
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1180
    Aihe