VMAX vastaan WALTIC

tänäpäivänä on hyvää palvelua vaikea löytää huolloista.

kävin molemmissä liikkeissä, täytyy kyllä nostaa hattua VMAXille.
VMAXilla osataan ottaa asiakas/asiakkaan tarpeet huomioon.

käykää kokeilemassa.

Waltic on Herttoniemessä.
Vmax on Jollaksessa sarvaston venekerhon vieressä.

Walticissa on pikku poikia pitkä rivi kassalla.
Ilmoita

Jos ei parempaa markkinointipaikkaa löydä kuin netin keskustelupalsta. Tästä eteenpäin keskustelu jatkunee kyseisten yritysten yrityksenä peitellä omia sanomisiaan, toistaan haukkuen ja itseään kehuen, mielenkiintoista ...
1 VASTAUS:
kerran vmaxissa asioidessani. juuri tällainen 15v pikkupoika pudottu uuden moottorikelkan trukinsarvilta 5 metrin korkeudesta. oli oikein yamaha haalari päällä joten varmaankin sama kääpiö huoltaa yamahasi jollaksesssa,
+Lisää kommentti
waltic on kyl ihan loistava liike. kaverit lykkää alennusta tarvikkeisiin monesti pyytämättäkin ja palvelu on ystävällistä.

vmax on vähän niinkun.... no eikös ne vuokraile siellä vaan vesiskoottereita keskenkasvuisille, jotka sitten kaahaavat niillä sarvastonlahdella ilman järjenhäivää tai tietoa mistään rajoituksista tai säännöistä. itselläni on enemmän semmoinen moottoripyöräjengin imago vmax:ista.
2 VASTAUSTA:
olla hyvät huollot
>>waltic on kyl ihan loistava liike. kaverit lykkää alennusta tarvikkeisiin monesti pyytämättäkin

Ei pyytämätön alennus ole loistavan liikkeen merkki. Se kertoo vain että hinnat ovat vedetty reilusti ylätappiin.
Reilu liike pistää suoraan oikeat hinnat eikä kuseta ylihinnoilla.
+Lisää kommentti
viime viikolla, kyllä se ensimmäinen oli huomattavasti parempi.

Arska
Ilmoita
Kiitos palautteesta.

Ikävä kuulla, että et ole saanut hyvää palvelua Walticissa. Olemme avoimia palautteelle ja otamme tästä opiksemme.

Me "pikkupojat" omaamme keskimäärin 18,7 vuoden veneilykokemuksen / henkilö. Osaamista löytyy purje- sekä moottorivenepuolelta. Kilpaveneilyä, Atlantin ylitystä, Yamaha Tecnical Academy ja Harken Univercity koulun käyneitä. Venealan insinööri ja veneenrakennuksen tutkinnon suorittaneita. Insinöörisuunnittelua Merivoimille.

Täällä Walticilla olemme nuoria, mutta erittäin motivoituneita ja sitoutuneita työhömme. Pyrimme palvelemaan asiakkaan mahdollisimman hyvin ja tarkoituksenamme on pitää asiakas tyytyväisenä myöskin myyntitapahtuman jälkeenkin.
Ilmoita
Menin tekemään vahingossa kauppaa Walticiin ja kun sähköpostitarjous kolahti postiin, niin siitä ei päässyt enää irti, vaan kuulemma kaupasta oli sovittu ja millään keinolla eivät päästäneet rauhaan.
1 VASTAUS:
Eihän tarjous ole sitova kauppa. Pönttöpääjuttuja tällaiset.
+Lisää kommentti
Ville Lehti Walticista palkkasi Jaakon Stanssikortilla 2013, vaikka Jaakolla ei ollut venealan osaamista tai kokemusta. Ville antoi nuorelle mahdollisuuden oppia venealasta ja yritykselle mahdollisuuden palkata lisähenkilökuntaa, kun sai vatiolta palkkatukea tähän - että silleen. Lue artikkeli:
http://www.nuorisotakuu.fi/nuorisotakuu/info/tarinoita_esimerkkeja/piilotyopaikoissa_piilee_mahdollisuuksia!.113638.news
1 VASTAUS:
Taidat olla joku sisäpiirin tyyppi kirjoituksen perusteella. Ei tässä muuta, mutta ketju liittyi huollon tasoon yms. Miten tämä mystisen Jaakon palkkaus selventää ketjun tilannetta? Eihän tämä liity asiaan mitenkään? Vai tarkoitatko että huoltoon on palkattu joku täysin osaamaton koska on saatu tukia ja se pitäisi riittää asiakkaille perusteluksi miksi huollon taso on niin huono vai oliko tämä varoitus asiakkaille?
+Lisää kommentti
Itse valitsin vmax oy-n. Erittäin kovatasoinen ammattiporukka siellä ja homma toimii asiakkaan ehdoilla. Omat kokemukseni eivät yhtä hyviä Walticista.
Ylimielisiä pikkupoikia nykyään puikoissa, toista se oli Waltsun aikaan.
Minä en Walticissa enää asioi.
Ilmoita
Kokemusta ei Vmaxista ole, mutta Walticilla on hommat aina hoituneet sovitusti ja huolto on ollut laadukasta. Eli omasta puolestani voin ainakin suositella.
1 VASTAUS:
Venekorjaamoiden palvelutaso on ylipäätään surkea, tuli itse todettua asia tällä viikolla.

Kolleega onnistui alkuviikosta löytämään joko uppotukin tai merikortista löytymättömän karin (lopputuloksena kokonaan hävinnyt potkuriakseli laakereineen ja stefoineen). Minun tehtäväkseni tuli sitten huolehtia vene seuraavana päivänä valtuutetulle korjaamolle. Vasta neljäs korjaamo suvaitsi edes vastata puhelimeen (kahdelle ensimmäiselle soitin yhteensä 14 kertaa 3 tunnin aikana, toiseen sijainnin takia ja toiseen vakuutusyhtiön suosituksen takia), tilanteen aiheuttamaa verenpaineen nousua ei ainakaan hillinnyt pakko saada vene samana päivänä pois siitä paikasta minne se oli edellisiltana hinattu.

Eli venekorjaamot ovat kiinni juuri silloin kun pitäisi tehdä suurin osa vuoden tilistä, mahtaa mennä lujaa kun on siihen varaa...
+Lisää kommentti
Ihmeellistä naukumista täällä.
Itse olen pitkän linjan vene/merkkikorjaaja. Heinäkuun alusta lyömme lapun luukulle ja lomalta palaamme elokuun alkupuolella.
Huollot tehdään syksyllä ja talvella, siitä tehdään tili kesälomia varten.
Kyllä ne kesälomat kuuluvat venealan ihmisillekin, jaksaa sitten taas syyshuollon kiireet ja talven korjaustyöt tehdä reippaana.
Ilmoita
Ja joululoma kuuluu joulupukillekin. Lähtekööt lomalle viikko ennen joulua ja tulkoon takaisin tammikuun alussa.
Ilmoita
Itse olen aina ollut tosi tyytyvällinen Walticin palveluun. Kävin siellä sattumalta tänäänkin, ja kaverit olivat hyvällä tuulella ja palvelualttiita.
Ja hienoa että sieltä laitettiin asiallinen vastaus tonne ylemmäs, vaikka siitä on jo paljon aikaa.

Kateelliset sitten kirjoittavat skeidaa tänne.

Vmax on vähän niin kuin joku jo kirjoitti, prätkäjengi vesillä, ja oma flybridge vene joka vetää valtavat aallot kapeissa salmissa Sipoossa kun tulee tännepäin virkistymään.

Eihän noita nyt voi verrata keskenään...
Ilmoita
Venekaupan jalkeen walticissa nyt heinäkuussa toimitus ontui, kun pohjamaalaus oli läikikkäinen, patjoja puuttui, osa ohjekirjoista ja takuulapuista puuttui. Edelleen ilmeisesti tässä viestiketjussakin puhutut pikkupojat olivat veneen luovutusläpikäyntiä tekemässä, vaikka eivät tunteneet edes venettä. Kertoivat että Jussi Lehti oli juuri mennyt hakemaan jotain toista venettä, vaikka veneen luovutusaika oli edellisenä päivänä sovittu tarkkaan täksi päivää klo 13-14.
Ilmoita
Todella huonoja kokemuksia minullakin Waltichista, ammattitaidotonta toimintaa.
Pikkupoikia ja maakrapuja palkattu, varmaan halvalla palkalla ehkä?
Tai sitten työllistettyjä valtion avusteisella sänssikortilla.
Veneala on taloudellisten vaikeuksien kourissa. Ammattilaisille on maksettava kunnon palkkaa ja heille ei töitä nyt ole tarjolla.
VMAX ista sen verran että omistajat ovat vanhoja kokeneita konkareita ja merenkulkijoita.
Ilmoita
Asiahan ei minulle kuulu mutta itse walticissa kerran asioineena voin todeta että paikalla oli erittäin ammattitaitoinen, motivoitunut ja työnsä vakavasti ammattiylpeydellä ottava iloinen ja raikas henkilökunta. Paikalla oli myös busterin insinööritason edustaja/korjaaja joka veti homman pitkän linjan asenteella läpi.
2 VASTAUSTA:
No tilanne on sitten muuttunut. Heti kun tulee ongelmia vaikka veneen takuuajan asioissa niin ei vastata puheluihin tai sähköposteihin. Itse olen ostanut 2 venettä sekä hirveästi venetarvikkeita heiltä, mutta en tämän jälkeen suosittele Walticia.
Walticissa hirveitä tuputtajia. En asioi kuin pakosta. "Et sitten tuo takaisin, jos ei käy" jne.
+Lisää kommentti
Kummassa liikkeessä parempi tekninen tietämys korjaamopuolella. Onko kokemuksia.
Ilmoita
Venehuoltopalvelua ei oikeasti olekkaan, olen molemmissa käynnyt ja tosiaan tuo veneitten kanssa leikkivä moottoripyöräkerhon jäsenten, negatiivisessa mielessä, ainakin sen näköiset Vmaxit saavat pitää tunkkinsa.Waltic on sentään jonkun tasoinen eli ääni sille.
Ilmoita
Ääni Walticille. Vmaxin saaristohäiriköt voisi muuttaa vaikka Turkuun. Prätkäjengi vesillä.... Terveisiä itäisestä saaristosta.
1 VASTAUS:
En tiedä Vmaxista , mutta Walticia en todellakaan kehu. Asiakas hunohtuu heti kun rahat on saatu. Lisäksi oli niin paljon ongelmia heidän asennusten kanssa.
+Lisää kommentti
Eikös vmax ole sellainen vanha yamahan valmistama wannabe harrikka?
Jos asiantuntevaa venehuoltoa/venepalvelua kaipaatte ottakaapa suunnaksi
venekorjaamo ML tuning, vain kivenheiton päässä stadista sipoon saaristossa!
SUOSITTELEN, kaikki merkit.
Ilmoita
molemmat liikkeet ovat tarjoamaltaan osaavia sekä asiallisia ja niissä on mukava asioida
1 VASTAUS:
Ainakin Walticin osalta voin vain todeta, että eivät ole jos tulee ongelmia esim. takuun tai muun kanssa. Sähköpsoteihin tai puheluih eivät halua vasta.
+Lisää kommentti
Waltic boatcentterilla asioineena voin todeta sen olevan osaava ammattiliike. Humlan Tommin kanssa tehtiin kauppa joka taputeltiin nopeasti maaliin. Hänestä jäi todella osaava ja ammattimainen vaikutelma. Mercguryn moottoro otettiin.
1 VASTAUS:
Mercguryn moottoro on Jurpålle aivan tuntematon laite. Mutta mikäli tuommoisen olette menneet ottamaan, palauttakaa se paikalleen ettette syyllistyisi näpistykseen.
+Lisää kommentti
En edes tiedä kenen kanssa olen asioinut Walticilla, kun en ole mikään venealan ihminen. Homma hoitunut mallikkaasti.

V-MAX ei tuttu, paitsi se pyörä jossa on asennetta enemmän kuin ominaisuuksia.
Ilmoita
Meikäläinen myös tyytyväinen Walticiin. Kerran keväällä käväisen siellä hakemassa öljyt Mercury -merkkiseen perämoottoriin. Pirun hyvä ja tehokas LED käsifikkari tarttui viimeksi maktaan. Kaikkea hyvää Walticin porukoille, kohta on kesä
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

VMAX vastaan WALTIC

tänäpäivänä on hyvää palvelua vaikea löytää huolloista.

kävin molemmissä liikkeissä, täytyy kyllä nostaa hattua VMAXille.
VMAXilla osataan ottaa asiakas/asiakkaan tarpeet huomioon.

käykää kokeilemassa.

Waltic on Herttoniemessä.
Vmax on Jollaksessa sarvaston venekerhon vieressä.

Walticissa on pikku poikia pitkä rivi kassalla.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta