Miksi Suomalaiset ei osaa pelata pokeria

Kunkku-jätkä hai

50 miljoonaa mennyt ulkomaille
http://www.yle.fi/uutiset/24h/id88310.html

Mikä hemmetti, ettei Suomalaiset opi pelaamaan, tarkoitushan voittaa rahaa, ei hävitä sitä !
Epäilys tietysti herää, että pöydissä pelaa kone.. tappiohan on varma.

44

12442

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pelinjärjestäjille?

      Mä luulin et pokeria pelataan toisia pelaajia vastaan. Vai tarkoittaako tuo 50M pelkkää rakea. Silloin tuo kirjoitus olisi joten kuten järkevä.

    • Uutisessa tarkoitetaan

      Suomalaisten ULKOMAISILLA SAITEILLA nettipokeriin käyttämä raha vuositasolla.

      Uutisessa ei puhuta siitä paljonko voitetaan koska sitä ei ole mahdollista tarkistaa kuin gallupilla ja tulos olisi erittäin arvion varaan perustuva.

      Ideana on että miksi ei RAKE voisi yhtä hyvin jäädä Suomeen ja perustettaisiin kansallinen nettipokeri.

      Suomalaiset ovat erittäin paljon keskitason yläpuolella pokerissa ja kansainvälisesti arvostettua pelikansaa.

    • pelaajaa tienaa...

      pelkästään jo yhteensä yli 50 miljoonaa euroa vuodessa.

      Ja meitä on yli 200000 jonkin asteista pelaajaa.

      Jos ei osaa tai ei halua opetella pokeria. Menee sitten bingoon. Tyhmäähän se on pelata jos tappiota tulee vaan.

      Minä opettelin, opiskelin, luin ja mietin, ja nyt voitan.

      • jfskl


    • on provoa veikkaukselta

      koska halutaan kieltää ulkomaalainen nettipokeri, kun ei itse pystytä järjestämään.
      tuo on hyvä syy kieltää pokeri ja kiertää eu direktiivejä.
      eikä suomalainen nettipokeri tulisi pärjäämään tuntien veikkauksen ahneuden.
      kauanko pelaisit jos potista pelinjärjestäjä vie joka kerta yli 50%? niinhän siinä kävisi veikkauksen tyylin tuntien.

      • olevan jälkijunassa

        Veikkaus menestyisi todennäköisesti vähän suuremmallakin rakella... Tietysti vaarana on että asiakkaat katoaisivat tämän myöt muille saiteille, mutta en siihenkään uskoisi laajamittaisesti.

        Ray:han olisi voinut halutessaan jo tehdä oman saitin. Todennäköisesti Ray pelkää sitä että tekemällä oman pokerin menettäisivät he automaattiasiakkaitaan netin puolelle ja Ray:n automaatithan ovat tällä hetkellä sen suurin tulolähde. Todennäköisesti pelätään myös että ulkomaalaiset yhtiöt voisivat helpommin tulla Suomen pelimarkkinoille, jos sivusto avattaisiin. Toisaalta Veikkaus ym. pelijärjestäjäthän tarjoavat pelejään vain kotimaahan joten ei lieneisi siitäkään vaaraa.

        Ray ei tunnu seuraavan oikein aikaansa.... Veikkauksellakin on oma nettipelitarjontansa.


    • voittoa..

      tällä hetkellä hieman päälle 70 000€

      • Pera

        Veikkauksen "pelithän" ovat ihan naurettavia, mitä pelaamista siinä on, että pistää rastin ruutuun ja sitten arvotaan, että tuliko mitään. Entäpä sitten jotkut "muka-pokeri" -automaatit? Hohoo! (Nämä taitavat tosin mennä Ray:n puolelle, mutta samaa roskaa nekin ovat.) Nettipokerissa sentään pääsee mittelemään taitojaan ihan oikeita ihmisiä vastaan ja siinä voi käyttää jopa aivojaan. Ja muutenkin se on oikeaa pelaamista.

        (Huom! Itse en harrasta nettipokeria enkä myöskään Veikkauksen tai Ray:n "Pelejä")


      • voittoa

        85 000€.


    • AINOASTAAN ILMAISIA

      NIITÄ RIITTÄÄ, EN IKINÄ MAKSAISI AJANVIETTEESTÄ NETISSÄ.................................

      • isot voitot

        voittaja saa joku 10dollaria 5 tunin pelistä erittäin hyvällä tuurilla. Ei kiitos


    • x player
      • ...---...

        Aikamoinen on sitten tuo summa jolla suomalaiset pelaa, jos pelinjärjestäjille menee 50m rakena, ohhoh.. V...u mitä idiootteja nämä äijät, ottais edes vähän selvää asioista ennenkun lauotaan 'totuuksia'!!


      • pienistä puroista
        ...---... kirjoitti:

        Aikamoinen on sitten tuo summa jolla suomalaiset pelaa, jos pelinjärjestäjille menee 50m rakena, ohhoh.. V...u mitä idiootteja nämä äijät, ottais edes vähän selvää asioista ennenkun lauotaan 'totuuksia'!!

        Pelinjärjestejälle menee potista 5%~7% (yleensä) ja vaikka summat ovat yleensä pieniä 0,05-2€ niin pienistä puroista kasvaa iso summa kun peliä pelataan tarpeeksi. Monet pelaajat saavat kyllä erilaisina palautuksina tekemästään rakesta vielä 20-50% takaisin. Monet pelaajat kun rakettavat tuhansia euroja kuukaudessa niin saavat siitä palautuksenakin tuon 20-50% takaisin, loput menee tietysti pelin järjestejälle.


      • Pokerdudes

        Totani, muutama pieni juttu noista sun youtube-linkeistä.

        1. Tossa on käytetty ohjelmaa jossa tietokone A lähetää Prt Screenin tietokone B:lle, eli kyseessä on heppa jonka B-koneen omistaja on asentanut koneelle ja mitä ilmeisemmin hänellä ei ole palomuuria tai muuta normaalia viirus turvaa koneella joka estää sisään/ulosmenevän trafiikin koneelta.
        Tällänen ei pahemmin toimi ellet tunne kaveri ja sulla on avaimet hänen kämppään jotta voit asentaa ja pistää asetuksissa menee ettei näytä varoituksia ohjelmasta.

        Itse uskon että tässä on yksi ja sama heppu jolla on kaksi konetta.

        Hän on ottanut ohjaat käteen yhdessä koneessa, ja lähettää prt screenin "manuaalisesti" kansioon jossa on "handhistory" tai vastaavaa, ja saa sen näyttämään siltä että joku ohjelma tekee sen.

        Suomi on viirusturva ohjelmien absoluuttinen nr.1 joten älä tule tänne selittämään että tolla tavalla pystyy huijaamaan!!

        Voin vielä lisätä että olen koittanut vastaavanlaisia ohjelmia itse, ne ei toimi ja joten on parempi että menet vaan sun pokeri kaverisi ikkunan taakse kyyläämään sen tsettejä ja näet sen kortit sillä tavalla =)


    • Sitä, että 50M € katoaa ulkomaille. Ei suomalaiset sitä häviä.

      Hieman harhaanjohtavasti kirjoitettu.
      Kyllä suomalaiset osaavat pelata tosin ei ihan kaikki ja tuo kirjoitettu
      noin juuri sen takia, että yritetään suojella ray:n ja veikkauksen monoplia.

      Paljonkohan ray:n peleihin suomalaiset häviää katsokaapa täältä.

      Raha-automaattiyhdistyksen kokonaistuotto oli 647 miljoonaa euroa, josta summasta on jo vähennetty pelaajille maksetut voitot. Kahden suuren, Veikkauksen ja RAY:n tuotot yhteiskunnalle olivat lähes yhtä suuret.

      Totopelejä järjestävä Fintoto Oy:n pelimyynti viime vuonna oli 196 miljoonaa euroa. Yhteensä suomalaisten rahapeliyhteisöjen pelimyynti vuonna 2005 oli 2 159 miljoonaa euroa. Siinä on

      http://www.peluuri.fi/tietoa_rahapeleista/rahapelien_pelaaminen_/

      Että näin.
      Suomi on pokerissa yksi parhaista maista.

      http://fi.wikipedia.org/wiki/Patrik_Antonius

    • Pokerdudes

      "nettipokerissa 50 miljoonaa euroa ulkomaisille pelinjärjestäjille"

      Eli kyseessä ei ole siitä että pelaajat olisivat hävinneet rahaa, vaan rake- eli talojen osuutta on otettu 50 miljoonan edestä.
      Koska näitä pokerihuoneita/verkostoja ei ole Suomessa eikä saa laillista pitää pystyssä, niin pistähän sun valitukset menee ministeriöön koska jos ne olisi laillisia Suomessa, niin olisi verot ja rahat ollut kierrossa Suomessa!

    • _mmk_

      helppoa rahaa=nettipokeri:) pokeriammattilaisen näkökulmasta;)

    • sahamies80

      ootko vähä idiootti kuka on laittanu tän viesti alkuu joka kädestä veloitetaa 1-5centtiä riippuu miten on rake samoin sit go rahat tuleevat siitä ei häviämisestä.

    • NETTI VITUN POKERI

      On huijausta pienemmillä panoksi,a nl 50-200 Olen siitä täysin varma, vuoden pelannut ja sen jo todistanut sama saatanan kaava kiertää aina. Lisäksi n. 99% kerroista löysässä pöydässäkin kun minulla on kädessä taskupari 77 tai suurempi niin jokainen enne mua kippaa korttinsa jopa iso blindit joka kerta. Äsken taas pelasin muutaman käden ja sain 77,QQ,AA,KK taskuparit jokainen kippasi ennen kuin vuoro tuli minulle. Muuten kuuden hengen pöydässä vähintään 2 pelaajaa maksaa joka kierroksella. Tämä sama homma toistuu päivästä toiseen. Eikä tässä kaikki, vielä paljon uskomattomampia juttuja tapahtuu yhtenään. Vittu olen täysin varma että jengillä on softat joilla kortit näkee. Lisäksi pelisaiteilla on koneet pelaamassa ja tai pelaajat jotka tietävät seuraavat pöytään tulevat kortit sekä vastustajan kortit.

      • Mitä järkeä olisi huijata pienemmissä pöydissä?

        Yleensä nl 100-200 tasolla täydet 10 hengen pöydät ovat pelkkää luovuttamista. Joten stragetiaa ei kannatta valita siten, että odottaa kortteja.
        Näissä pöydissä kannattaa varastaa aloituspanoksia huonoimallakin korteilla myöhäisetsä vuorosta, mutta ei silloin jos joku on aikaisemmin korottanut. Korota siis myöhäistestä positiosta useimilla käsillä jos ei kukaan ole avannut peliä.

        Eli siis jos peli on tiukkaa (luovutellaan usesati) Keskity blindien varasteluun, mutta jos peli on löysää odota hyviä kortteja.

        Eli vastustajien mukaan pelataan.

        "Lisäksi pelisaiteilla on koneet pelaamassa ja tai pelaajat jotka tietävät seuraavat pöytään tulevat kortit sekä vastustajan kortit. "

        Ei ole. täysin rehellistä. Pokerissa voi toki taitava pelaaja saada "riidit" toisen pelaajan pelityylistä ja tällätapaa päättelevät mitä vastustajalla on.

        Niin ja jos haluat löysemipiä pelejiä niin pelaa full tilt pokerilla aamupäivästä. Silloin amerikassa aamuyö ja pelaajat ihan sekasin.


      • kyse ollenkaan
        Gambler1 kirjoitti:

        Mitä järkeä olisi huijata pienemmissä pöydissä?

        Yleensä nl 100-200 tasolla täydet 10 hengen pöydät ovat pelkkää luovuttamista. Joten stragetiaa ei kannatta valita siten, että odottaa kortteja.
        Näissä pöydissä kannattaa varastaa aloituspanoksia huonoimallakin korteilla myöhäisetsä vuorosta, mutta ei silloin jos joku on aikaisemmin korottanut. Korota siis myöhäistestä positiosta useimilla käsillä jos ei kukaan ole avannut peliä.

        Eli siis jos peli on tiukkaa (luovutellaan usesati) Keskity blindien varasteluun, mutta jos peli on löysää odota hyviä kortteja.

        Eli vastustajien mukaan pelataan.

        "Lisäksi pelisaiteilla on koneet pelaamassa ja tai pelaajat jotka tietävät seuraavat pöytään tulevat kortit sekä vastustajan kortit. "

        Ei ole. täysin rehellistä. Pokerissa voi toki taitava pelaaja saada "riidit" toisen pelaajan pelityylistä ja tällätapaa päättelevät mitä vastustajalla on.

        Niin ja jos haluat löysemipiä pelejiä niin pelaa full tilt pokerilla aamupäivästä. Silloin amerikassa aamuyö ja pelaajat ihan sekasin.

        Siis jos BB sais kattoo ilmaseksi flopin niin joskus (aika usein jos itellä hyvät) kippaa siitäkin huolimatta. Vittu vaikka olis 72o joka kerta BB:llä ja saa kattoo ilmaseksi niin kyllä se kantsii kattoo hei. Ihan selvää huijausta jos ei edes viitti kattoo floppia. Tietää siis häviävänsä ja haluu nopeesti seuraavan käden.


      • kyse ollenkaan kirjoitti:

        Siis jos BB sais kattoo ilmaseksi flopin niin joskus (aika usein jos itellä hyvät) kippaa siitäkin huolimatta. Vittu vaikka olis 72o joka kerta BB:llä ja saa kattoo ilmaseksi niin kyllä se kantsii kattoo hei. Ihan selvää huijausta jos ei edes viitti kattoo floppia. Tietää siis häviävänsä ja haluu nopeesti seuraavan käden.

        Tiukassa pöydässä pelaajat pelaavat tiukkaaa. Eikä huijaa.
        He kippaavat myös bb:stä. Ei siitä kannata katsoa jos joku on reissannut. Varasinkaan 27:lla.

        Kuten sainoin varastele blindejä jos eksyt tiukkaan pöytään.


      • tiedätkö mistä puhut?
        kyse ollenkaan kirjoitti:

        Siis jos BB sais kattoo ilmaseksi flopin niin joskus (aika usein jos itellä hyvät) kippaa siitäkin huolimatta. Vittu vaikka olis 72o joka kerta BB:llä ja saa kattoo ilmaseksi niin kyllä se kantsii kattoo hei. Ihan selvää huijausta jos ei edes viitti kattoo floppia. Tietää siis häviävänsä ja haluu nopeesti seuraavan käden.

        "Siis jos BB sais kattoo ilmaseksi flopin niin joskus (aika usein jos itellä hyvät) kippaa siitäkin huolimatta."

        Kuka idiootti kippaa blindista jos ilmaiseksi sököttämällä näkisi flopin? Kerrohan saitti, tulen sinne.


      • pelimies.................
        tiedätkö mistä puhut? kirjoitti:

        "Siis jos BB sais kattoo ilmaseksi flopin niin joskus (aika usein jos itellä hyvät) kippaa siitäkin huolimatta."

        Kuka idiootti kippaa blindista jos ilmaiseksi sököttämällä näkisi flopin? Kerrohan saitti, tulen sinne.

        Jos kädessä on ongelmakäsi, eikä halua ongelmiin flopin jälkeen, saattaa itsekurin kannalta olla parempi vaan kipata suoraan BB:ltä.. :)

        Siis jos käsi on vaikka J5, eikä halua joutua kiusaukseen pelata flopattua jätkäparia (koska ei sillä kumminkaan voita).


      • kamikaze33

        Me pelataan konetta ja haamupelaajia vastaan. Haamupelaaja on saitin oma pelaaja eli konepelaaja joka ei voi hävitä.Ohjelma laadittu siten, että kunb saat täyskäden 777QQ koneella on 77QQQ.
        Et voi millään voittaa.Näin ne SIAT kerää voiton ja sinä maksat.


      • -.-

        Aivan naurettavaa paskapuhetta. Olet vaan yks luuseri joka on hävinny rahansa pokerissa just pelaamalla tuollaiset 77 kädet ja hakkaamalla niillä rojuja ränniin. Sitten ihmetellään ku hävittiin vaikka oli pari kädessä. Riggedhän sen softan on pakko olla. Kuinkas muutenkaan.


    • v-peluri

      Jos tämä 50milj.€ on rake talon osuus potista ja suomessa on noin 350 000 peluria niin se tekee reilu 39€ päivä per nokka.. on se aika paljo.

      Mutta uutisessa ei puhuta paljo suomalaiset voittavat.

      • Ziikmundin

        Eli Ilkku sahamies tienaa yksistään lähes tuon verran :)


    • Ilmaiseksi

      Ilmaiseksi olen pelannut, mutta ei tuo pokeri luonteensa vuoksi kiinnosta. Tuuripeliä ja huijauksella voi voittaa. Minä kun en pidä tuosta tyylistä huijata ja en tunne sitä ollenkaan mukavana tapana voittaa. Penniäkään en ole moiseen sijoittanut, enkä sijoita.

      • Ole kuin taitopeli. Ei siinä muuten ammattilaisia olisi. Rulettiammattilaisia ei ole,mutta pokeriammattilaisia on.

        Mitenkä huijauksella voi voittaa?

        Vai tarkoitatko bluffia?

        Voi voittaa vaikka 72 korteilla jos saa kaikki luovuttamaan, mutta liian usein ei kannata bluffata muuuten siitä jää kiinni.


    • oli siitä

      Kuten kuten eräs asian hiffasi että jengi kippaa jopa bb:t enne kuin edes mun vuoro on tehdä ratkaisu, joten korotuksia ei ollut vielä edes näkyvissä,. Kyllä minä katson bb:stä joka kerta flopin on kädessä ihan mitä tahansa, ei ole pienintäkään järkeä foldata bb:stä ennen floppia korottamattomassa jaossa, kuten jokainen pelaaja teitää floppi voi olla mikä tahansa, joten saatat saada sillä surkealla 5 2 offarreillasi kolmoset etc.

      Eli huijauksesta täytyy olla kyse varisinkin kun tätä tapahtuu jako jaon perään, vaikka muissa jaoissa on mukana vähintään pari pelaaja riippumatta siitä mitä sieltä kädestä löytyy.

      Kyllä minä osaan kipata hyvänkin käden silloin kun en tarvitse aktionia ja tiskin ottoa pysyäkseni vireessä, toisinaan maksan vaikka teidän häviäväni ihan vain toiminnan vuoksi. Pokeri on välillä hiton tylsää, kuten jokainen sen kaiketi tietää, minä ainakin tylsistyn helposti ja tilttaan myös.

      Totta kai kippaan korotukseen huonolla kädellä jos siltä tuntuu mutta koskaan en kippaa BB:stä korottamattomaan jakoon ja useimmiten maksan myös sb:stä loput katosakseni flopin.

      • No jos kukaan ei korota niin ei silloin tietenkään kukaan bb:stä kippaa.
        siinä ei ole mitään järkeä.

        Käsitin jos joku on korottanut niin silloin bb kannattaa kipata jos ei ole mitään.

        "Eli huijauksesta täytyy olla kyse varisinkin kun tätä tapahtuu jako jaon perään, vaikka muissa jaoissa on mukana vähintään pari pelaaja riippumatta siitä mitä sieltä kädestä löytyy. "

        Millä saitilla tuota sitten tapahtuu? Jos vahdat saittia niin tapahtuuko muka sittenkin edelleen?

        Sellaisia botteja on toki jossa ei pelaa ihminen vaan kone ja yleensä kaikki saitit tekevät parhaansa sen eteen, että niitä ei olisi.


      • pelasin
        Gambler1 kirjoitti:

        No jos kukaan ei korota niin ei silloin tietenkään kukaan bb:stä kippaa.
        siinä ei ole mitään järkeä.

        Käsitin jos joku on korottanut niin silloin bb kannattaa kipata jos ei ole mitään.

        "Eli huijauksesta täytyy olla kyse varisinkin kun tätä tapahtuu jako jaon perään, vaikka muissa jaoissa on mukana vähintään pari pelaaja riippumatta siitä mitä sieltä kädestä löytyy. "

        Millä saitilla tuota sitten tapahtuu? Jos vahdat saittia niin tapahtuuko muka sittenkin edelleen?

        Sellaisia botteja on toki jossa ei pelaa ihminen vaan kone ja yleensä kaikki saitit tekevät parhaansa sen eteen, että niitä ei olisi.

        PokerStarssilla ja siellähän tuota tapahtu kahdessa eri pöydässä eri sessiolla. Everestillä tapahtuu taas käsittämätön määrä muuta vielä uskomattomampaa. Mutta en jaksa siitä enää jauhaa, olen tuonne Strategia osiolle siitä joskus kirjoittanut useamman viestin, otsikolla "älkää pelatko Everestillä"


    • tommonen summa

      ole paljon mitään kun nämä suomen idiootit sijoitteleekin rahaa jonkun paineilmamittarin perusteella XD Pokerissa kuitenkin pelataan monta tuntia päivässä ja yhtä moni jää voitolle prosenteissa kuin näissä pyramiidipeleissä lotossa ja muissa seurapeleissä :D

    • euroa

    • Kukaan tietää

      Hassua nämä arvailut. Kukaan ei oikeasti voi tietää, kuinka paljon Suomalaiset menettää/ voittaa. Rahaliikenne on salattua tietoa, eikä pankit anna kenellekään konsutille tietoja kenestäkään. Saati pelisaitit. Nämä mutu tiedot naurattaa.

      Itse sijoitin pelikassaan 1000 dollaria, kassan saldo on liikkunut 100-15 000 dollarin haarukassa. Tällä hetkellä saldo on n. 8000 dollaria.

      Tällaiset "uutiset" on puhdasta propakandaa, jolla yritetään pönkittää viekkauksen (veikkaus) asemaa pelimarkkinoilla. Itse en tule sijoittamaan senttiäkään veikkauksen organisaatioon.

      • eihän

        Tuo todellakaan voi olla kuin pelkkä rake kuten joku jo aiemmin sanoi. Sillä toisille menetettyjä rahoja ei voi todistaa kuin gallupilla, eikä myöskään voittoja, joten tuo uutinen nyt on täyttä shittiä. Se kun ei kerrot todellisesta tilanteesta yhtään mitään. Raket ei ole hävittyä rahaa vaan pokerisaiteille menevä pieni osuus potista ja uutisessa on kyse rakesta mistä muustakaan? Mikään muu ei ole mahdollista todistaa kuin gallupeilla. Yhtä hyvin voisimme tehdä uutisen jossa sanotaan Suomelaiset voittavat vuosittain 250miljoonaa pokerissa ja maksavat 50 miljoonaa pelihuoneille rakeen siitä ilosta että voittavat 250miljoonaa.


    • kamikaze33

      Pelasin tätä saittia 2 vuotta ja olen huomannut, että ne käyttää ns "haamupelaajia" ja "konevaltaa"
      selitys seuraa:
      Haamupelaaja on yhtiön luoma pelaaja esim: killer2
      joka pelaa mukana vaikkapa turnauksessa. Tätä pelaajaa on mahdoton voittaa koska ohjelma on laadittu siten, että et voi saada parempia käsiä kuinkyseinen pelaaja, jokA on siis heidän oma pelaajansa.Näin rahat jäävät yhtiöön.
      Konevalta taas on se, että pelaat konetta vastaan.
      Sinä pelaat aina tavallaan konetta vastaan ja sitä ei voi voittaa. Näin RAHAT KERÄTÄÄN "TYHMILTÄ" PELAAJILTA. Tätä on tietty vauíkea esim.oikeudessa todistaa, mutta näinhän se toimii.
      Club4ACES on POKERIHUONEESEEN kuuluva yrityds joten koko soppa on heidän keittämänsä.Koittakaa saada nää roistot kiinni.Tämä on törkeää ryöstöä.

      • miesvm 48

        kuka käskee pelaamaan,,,, kyllä ne ottaa rahat pois tyhmiltä suomalaisilta,,,,hah hah,, sinne vain rahat sen ootte ansaineet


    • tarkkoja laskelmia

      Mihinkähän tietoihin tuokin uutinen perustuu? Todennäköisesti Veikkauksen / Rayn laskelmiin, joiden paikkansa pitävyys on tasoa x?

      Ei ole tarkkoja tietoja siitä miten suomalaiset voittavat/häviävät nettipokerista koska semmoisia laskelmia ei voi mistään saada. Ainoastaan peliyhtiöiltä mutta niiltäkin tiedot ovat "epämääräiset". Kuitenkin peliyhtiöiden suhtkoht aggressiivisesta mainostamisesta johtuen uskoisin että on paljon pelaajia jotka häviävät, joten tuo lukema voi pitää paikkaansakin. Lehdissä ilmoitetut isot kertavoitot ovat tietenkin omiaan lisäämään yksittäisten pelaajien tappioiden määrää.

    • rakebackdeals.us

      Eli kyseessä eivät ole tappiot vaan raket mitä suomalaiset maksavat ulkomaille, tuo ei kerro mitään ovatko suomalaiset voittaneet vai hävinneet.

      Pelinjärjestäjä ottaa pienen maksun jokaisesta turnauksesta.

      Esim. 10 1e turnaus. 10e menee palkintopottiin ja 1e jää pelinjärjestäjälle. (PartyPoker, PokerStars yms)

      On muuten mahdollista saada osa rakesta takaisin, yleensä 30-60%. Eli tuostakin on voitu saada takaisin yli 25 miljoonaa.

      Hae itsellesi rakeback: http://www.rakebackdeals.us

    • Kysyt, miksi suomalainen ei osaa pelata pokeria. Vastaan sinulle, että olet helvetin hölmö tai sitten toimit
      pöytien valvojana kyseisen firman hyväksi tai muuten vaan. Suomalaisethan ovat tunnettuja pokeritaidoistaan maailmalla pelaajina. Olet ulalla tai kalalla, jos sinunlainen henkilö on pelivalvojana. Kysyn sinulta, miksi rikotaan räikeästi pokerikäsien arvojärjestystä, elikkä hailla voi voittaa parin, kolmosilla suoran, tai usein ei huomioida taskussa olevia kortteja jne. Nämä ovat pieni esimerkki pokerikäsien voiton- jako rikkomuksista, ja nämä ovat yksi syy suomenkielisen pokerinpelaajan heikkouteen. Itse seurasin tätä toimintaa ja huomasin, että pelatessa näin toimivan pelikoneen kanssa, voitot ovat tiukassa. Sillä ne ehkä vie joku muun maan kansalainen. Kannattaa harkita, ennenkuin sinne laittaa rahaa tilille. Mielestäni kyseinen pokeri itsessään on Ok, mutta sääntöjen rikkominen ei kuulu pokeripöytään. Jos pokerin alkuaikoina jakaja olisi toiminut tällä tavoin, niin tuskin hän olisi työstään eläkkeelle päässyt.

    • Poker player

      Suomalaiset eivät osaa verkostoitua niin hyvin, kuin netissä pelaavat huijarit Mikäli samassa pöydässä on 2 pelaajaa, jotka pelaavat kimppaan on muiden vaikea pärjätä. Sitten jokaisella ammattipelaajalla on käytössään tietokone, joka laskee todennäköisyyden joka kädelle. Suomen ja ehkä maailman paras pokerin pelaaja, joka tunnetaan nimellä BIG J on ensimmäisiä, jollla oli tällainen pelirinki. Hän on myös eniten rahaa tienannut pelaaja. Mikäli saat ostettua BIG J:n laatiman pokeriohjelman, niin sulla voi olla pienet chanssit voittaa pokerissa, muuten ei.
      Suomalaiset nimeltä mainitsematta jäävät pokeriammattilaiset pystyivät vielä pelaamaan kimppaan siten, että heillä oli huoneisto, missä pelasivat. Nykyisen se ei enää käy niin helposti vaan rinki pitää olla ympäri maailmaa.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kansalaisaloite Elokapina määrättävä lakkautettavaksi

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/14143 Erittäin hyvä ja kannatettava aloite!
      Joensuu
      148
      2391
    2. Stubb ohjeisti Natoa: "Vapauttakaa ohjukset"

      Presidentti Stubb linjasi amerikkalaismedia CNN:n haastattelussa, että Nato-maiden pitäisi ”todellakin” antaa Ukrainalle
      Maailman menoa
      208
      2143
    3. Seiska: Suhdekohussa rypenyt Anssi Heikkilä paljastaa - Pernilla Böckermanin kanssa tällaiset välit

      Anssi Heikkilä ja Pernilla Böckerman tanssivat yhdessä TTK:ssa ja heidän ympärillään spekuloitiin suhteesta. Nyt Heikkil
      Suomalaiset julkkikset
      4
      1736
    4. Ilouutinen: Sohvaperunat Soile ja Jorma taas TV:ssä - Sohvikset jo 18 kautta - Onnea!

      Onnea Sohvikset 18 kautta! Ja ihana Soile (ja Jorma!) taas mukana! Lue lisää ja katso Soilen hauska kuva tästä: https:
      Sohvaperunat
      10
      1199
    5. Elokapinan kielto aloite kerää nimikirjoituksia kovaa vauhtia !

      Nyt klo 14 mennessä nimiä on jo liki 17000 allekirjoitusta. Nyt niitä nimiä vaan lisää meille riittää no
      Maailman menoa
      354
      1144
    6. Piupali Paupali

      Kun en mä tunne teitä... Hyvät huomenet ja mukavat päivät ja hyvät viikonloput, arvoisat naiset ja herrat. 😊🎩🎪🤹🏼‍♂️
      Ikävä
      165
      1015
    7. Elokapinan lakkautusaloite 50 000 nimeä

      Ja lisää tulee, kohta on Ylenkin uutisoitavaa aloitteesta. https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/14143
      Maailman menoa
      287
      988
    8. Hei, mies, kirjoita jotain minusta

      Plus jokin tunnistemerkki/kirjain nimessäni. En todellakaan ymmärrä, pidätkö minusta vai toisesta naisesta. Et ole koska
      Ikävä
      50
      985
    9. Mitä muuttaisit kaivattusi

      Ulkonäössä tai persoonassa
      Ikävä
      77
      957
    10. Näyttääkö kaivattusi

      Iloiselta vai surulliselta?
      Ikävä
      56
      856
    Aihe