Tulee ilmoitus, että "Palvelu on tilapäisesti suljettu" ja sitten kun painan päivitys nappia, sivu tuleekin esille, eli palvelu laitettiin päälle!
Nopeeta!
Ikävä kyllä että joka toisen linkin jälkeen suljette palvelun ja taa laitatte päälle? Mikä logiikka tämmöisessä toiminnassa on, että palvelu suljetaan ja laitetaan päälle yhtenään?
Nopeeta!
Ikävä kyllä että joka toisen linkin jälkeen suljette palvelun ja taa laitatte päälle? Mikä logiikka tämmöisessä toiminnassa on, että palvelu suljetaan ja laitetaan päälle yhtenään?
Vastaukset
Vanhimmat
Ei vielä vastauksia
Aloittaja odottaa vastauksia. Kerro oma näkemyksesi ensimmäisenä.