Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Parhaat kenkä- ja vaatekaupat Riiassa?

Sitruunapuu

Niin että missä siis on teini-ikäiselle parhaat kenkä- ja vaatekaupat Riikassa? Ei kamalan kalliita mutta muodikkaita vaatteita olisi tarkoitus ostaa :)

6

8829

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Expat

      Otsikossa kysyt Riian PARHAITA kenkä- ja vaateliikkeitä, mutta tekstissä kerrot että et halua maksaa paljoa..:) Tiedäthän, että halvalla et saa parasta?

      Joka ainoasta ostoskeskuksesta löydät kasapäin molempia kaipaamiasi liikkeitä. Keskustan alueella kun kuljeskelet Kr. Barona-, Terbatas- ja Marijas/A. Caka kaduilla ja niiden poikkikaduilla niin vaate- ja kenkäkauppoja löytyy vähintäänkin riittävästi.

      • Sitruunapuu

        kun on vain pari sataa euroa matkassa, ei viitsi kovin kalliilla ostella :) Muutenkin, millainen vaatteiden ja kenkien hintataso tuolla on?


      • Expat
        Sitruunapuu kirjoitti:

        kun on vain pari sataa euroa matkassa, ei viitsi kovin kalliilla ostella :) Muutenkin, millainen vaatteiden ja kenkien hintataso tuolla on?

        "Muutenkin, millainen vaatteiden ja kenkien hintataso tuolla on?"
        Hintataso selviää vilkaisemalla vastaavien vaatteiden ja kenkien hintoja Suomessa, se on täsmälleen sama tai jopa hivenen korkeampi.


    • Riganieki

      ...saatat löytää etsimääsi, kun menet esimerkiksi Domina ostoskeskukseen. Siellä on melkoisesti alan liikkeitä. Laatu ja merkit hyviä. Keskustasta tietenkin löytyy vielä enemmän liikkeitä, mutta sijainti vaikuttaa myös hintaan. Jos vertaat Suomen hintoihin, vertaa Helsingin vastaaviin paikkoihin saadaksesi todellisen käsityksen. Pikkukaupungeissa on varmasti puolin ja toisin paljon edullisempaa.

    • MarjutR

      Rautatieaseman lähellä olevassa Origo-kauppakeskuksessa on mm. Pimkie-vaateliikkeen Outlet myymälä, löysin tiedon äskettäin netissä surffailtuani.

      Meillä on 14-v tyttö ihan hurahtanut näihin Pimkien vaatteisiin (lPimkie-liikkeitä löytyy mm. Italian, Hollannin ja Etelä-Saksan kaupungeista, toki Ranskastakin). Hintataso kohtuu edullinen.

      En ole itse vielä käynyt Riiassa, mutta olen menossa sinne toukokuun puolivälissä ja tytär jo kyseli, onko siellä Pimkie-putiikkia.

    • Kiira^^

      Mielestäni nuorekkaita ja melko edullisia vaatekauppoja ovat mm. New Yorker (kauppakeskus Spice), Jennyfer (mm. kauppakeskus Domina), House (Galerija Centrs) sekä BikBok-kaupat eri puolilla Riikaa. Suurimmista kauppakeskuksista löytyy kaikki tarpeellinen.

      Riian hintataso on vaan viime aikoina noussut huomattavasti, harmi..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2237
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2073
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1678
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1500
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1496
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe