vauvaöljy liukuvoiteena, ok?

vauvveli

Onko se ihan ok jos käyttää vauvaöljyä liukuvoiteena? Satuin ostamaan sitä mieheni kanssa (itse olen nainen siis) kun piti ostaa hierontaöljyä, mut ei oltu viel ostettu vaik piti. Nyt käytettäis vauvaöljyä hierontaöljynä ja jos mahdollista niin myös liukuvoiteena.

4

1348

Vastaukset

  • kokemusta on

  • Olen keski-ikäinen mies ja käyttänyt menestyksellä Natusan baby oilia kaikkeen sekstailuun. Pimppiin, peppuun ja eroottiseen hierontaan. On halpaa ja riittoisaa. Hajuton, väritön ja mauton ja tuhansilla pikkuvauvoilla testattu ja turvalliseksi todettu. Myös allergikoille sopiva. Vaikka kalu tai pimppi olisi vauvaöljyssä, niin suuseksiä voi harrastaa, koska maku- tai hajuhaittaa ei ole.
    Ei ole vielä kukaan ihmetellyt, miksi keski-ikäinen mies ostaa vauvaöljyä marketissa. Sekin etu vielä :)

  • Ei todellakaan ole suotavaa käyttää liukuvoiteena... Saattaa aiheuttaa hiivatulehduksen emättimeen ja lisäksi heikentää lateksi kondomin kestävyyttä.

  • Kyllä se ihan ok on, jääny muistiin kun yks nainen tuli kylään ja sillä oli vauvaöljyä pullollinen millä se sit liukasti mun kalun ja sit käsin runkkas mut. Käyttäny sit ittekii käsitöissä monesti .

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.