Vihaan suomalaisia junttimiehiä!!

..............................

Kertokaa kokemuksianne sellaisista perusjuntti suomalaisista miehistä ja pojista, siis tämän tyypin miehistä tarkoitukseni ei ole sanoa että kaikki ovat inhottavia juntteja vaan nyt puhun nimenomaan sen tyyppisistä miehistä/pojista!!!

Ajatteleeko ne munallaan pelkästään vai onko niillä aivoja ollenkaan? Pitää olla siivottomia sikoja ja naaman peseminen aamulla tekee homoksi samoin kuin parturilla käyminen!!Kaikki hommat jotka tuntuu olevan "akkojen hommia" on ehdottomasti ei ja niiden tekeminen on homoa. Heidän ajatusmaailmansa on niin ällöttävän ylimiehinen ahdas paskalaatikko josta ei löydy mitään muuta ajateltavaa kuin työ, pillu ja viina. HYI ETTÄ VIHAAN..tulee paha maku jo suuhun kun ajatteleekin. JÄTIN SEN KUSIAIVON tänään ja olen VITUN onnellinen. Onneksi muutan kesällä ulkomaille opiskelemaan jos löytyis paremmin sivistynyttä porukkaa kun täällä tuntuu olevan vähissä.

KIITOS

48

4121

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Voit olla oikeassa, ettei heillä välttämättä pyöri mielessä kuin pillu, viina ja työ.
      Ja se on niin tuttua, että haukutaan heti homoksi jos värjäyttää hiuksia, pitää kasvoistaan huolta ja jos käyttää muodikkaita vaatteita.

      Itselläni ei ole ollut vielä varsinaista junttimiestä. Mutta sanon että nykyinen on melkeen yhtä paha. Käyttäytyy kuin pikkukakara, eikä sillä ole mtn kunnioitusta mua kohtaan.
      Kaikki on sille ihan vitun sama. Että tällä mennään.

      • Triggered

        "...ettei heillä vlttämättä pyöri mielessä kuin pillu, viina ja työ."

        -Ehkä kummiski


      • jonjonii

        Ikivanha sanonta "soon rumaa kun mies on koree"


      • ljkuioty

      • Anonyymi

        Pidättekö enemmän muslimitaustaisista pakolaismiehistä, siis vain yleensä ulkomaalaisista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pidättekö enemmän muslimitaustaisista pakolaismiehistä, siis vain yleensä ulkomaalaisista.

        Hyi helvetti, aina tekee mieli oksentaa ja tappaa itteni ku edes mietin tollasta paskaa. Ei oo olemassa pahempaa kuin allah wallah pakolaiset.


    • ,.jbkjbkjvb

      täällä suomessa miehet on sellasii vitun urpoja ja muutenki ei oo paljoo hyvän näkösii miehii kyllä täällä..... ja se on totta et jos ne vois hoitaa sitä naaamaa ni ei ois akne mut ei ne sanoo et se on homojen juttuja....vittu ja muutenki ei oo melkein yhtää sellasta romanttista miestä/poikaa täällä suomessa joka ei pelkästää haluis pillua mut ei kaikki miehet on vaa aina panemaan menossa ja ajattelee seksiä 24/7 eikä mitään muuta.....unelma mies olis sellanen joka olis romanttinen ja hauskakin mutta näiltä suomen miehiltä se on liikaa vaadittu!!!!!!!!!

      • äåååå

        Löytyyhän sitä aknea teiltä naisiltakin. Ja se on monta kertaa sanottu, ettei akne johdu naaman likaisuudesta. Naamaa voi pestä koko ajan mutta silti voi olla aknea. Etkä ole vain ole löytänyt sopia viehiä kun noin sanot. Samoin sitä voisi tuomita kaikki Suomen naiset joidenkin pissisten perusteella. Mutta eihän siinä ole järkeä. Ainaisen valittamisen sijaan sitä voisi elää sovussa ja etsiä sellaisen ihmisen mistä pitää.


      • Eipä Suomessa oo kovin montaa hyvännäköstä naistakaa...
        Ja pyörit muute vähä kusisissa piireis jos kaikki sun tapaamista miehistä on noin paskoi.


    • lumikki.

      et sinäkään kovin hyvältä näytä. On aika säälittävää yleistää tuolla tavalla, joten taidat vain olla kateellinen kun et ole kauneimmasta päästä. voisin minäkin sanoa että kaikki suomalaisnaiset ovat läskejä horoja ja että otan mieluummin thaimaalaisen naisen.

      • ..............................

        Sanoin että juntti tyyppiset miehet en sanonut "kaikki suomen miehet". En ole ensimmäinen jolla niistä on kokemuksia. Löytyy ystäväpiiristäkin kokemuksia. Miksi ihmeessä minä olisin kateellinen? Valmistuin juuri ja muutan työtä tekemään ulkomaille kun suomessa ei tällä alalla palkkaa saa kunnolla. Ja kyllä minä miehen saan jos haluan. Jos jostain olen kateellinen niin veljeni uudesta autosta.


    • setkam

      Mutta kuka pakottaa seurustelemaan junttien kanssa?

    • ........

      Hanki vain uusi samanlainen ja tule sitten uudestaan valittamaan, kun alapäällä ajattelu voittikin taas rationaalisen ajattelun. Toki voi olla vaikea myöntää omia virheitään, jos luulee itsestään liikoja.

    • ninin

      entäs ulkomaalaiset junttimiehet? onks ne sit parempii?

    • mieltä!!

      Vau, luulin todellakin itseni ainoaksi, joka pitää suomalaisia miehiä juntteina! Siis todellakin painotan, että tuskin kaikki, mutta hyvin suuri osa on! Sen näkee jo päältäpäin! Ei edes voi moikata jos sattuu tuntemaan, ajattelee vain alapäällään ja muuten vain vähän vajaita! Oikeasti! Eikö ne ymmärrä itse minkälaisia ovat? Kävisivät vähän ulkomailla, niin näkisivät millaiset oikeat "herrasmiehet" ovat. Suomalaisen jurojukkajuntin kanssa en kyllä naimisiin mene.

      • vielä...

        Sivistäisivät edes vähän itseään, eivätkä ajaisi tyhjänpantteina siwan parkissa ja huutelisi blondeille hävyttömyyksiä. Täytyy varmaan itse muuttaa ulkomaille...


      • Klaf

        No onhan se totta että Suomesta löytyy tätä perus juntti lössiä jotka huutelee kaikkea naisille tai ajattelevat pelkkää seksiä. Kuitenkin on täällä paljon hyviäkin tyyppejä, mutta sellaisen löytämiseen saa nähdä hieman vaivaa. Asiaa on totta kai myös suomen alkoholikulttuurilla joka on aika vahvaa, ja sitä käyttävät ihmiset joiden ei sitä todellakaan pitäisi käyttää. Sama ongelma on kyllä naisillakin, ei tahdo löytää kunnolista ja mukavaa vieläpä vapaata naista joka herättäisi edes kiinnostusta. Suurin osa vain tätä massaa mitä mahtuu 13 tusinaan.

        Voi olla että löydät ulkomailta sen unelmiesi herrasmiehen tai sitten et, ruoho on vihreämpää aidan toisella puolella.


      • fggffgfg

        Aloita vaikka muslimeista. Varmasti ovat herrasmiehiä. Ei yleensä suomalaisia.


      • Werty
        fggffgfg kirjoitti:

        Aloita vaikka muslimeista. Varmasti ovat herrasmiehiä. Ei yleensä suomalaisia.

        Aivan. Miksi tyytyä suomalaiseen yksinkertaiseen junttiin, kun tarjolla on paikka komean sheikin viidentenätoista vaimona!


    • säperkele

      VITTUHUN TÄÄLTÄ! Ime ny vittu sitä kurttuusta vittuas vitun huora

    • Rankkuri

      No, eipä ole mitään syytä siistiytyä jos olen aina kotona vain yksin, ketä se siivottumuus siinä haittaa?
      Jos saisikin naisen niin sitten ainakin siistiytyisin aina.

      En pidä normaalien junttien ajatusmaailmasta, ja kyllä uskoisinkin että seksi ja viina pyörii hyvinkin melkein kaikkien päässä.
      Ja työ niin eikös naiset juuri sitä halua että miehet ajattelee?

      Itsekin miettinyt jos ulkomailta löytyisi parempaa seuraa.

      • Tapasin juntin joka ei muuttanut tapojaan vaikkei ollut enää yksin. Muutenkin epäkunnioitus näkyi kaikessa toiminnassa. Baarissa juntti meni juttelemaan kaikille naisille, katsoi pornoa edessäni ym. Juntti vaati mm. minua jättämään kaikki miehet taakseni ja oli tarkka mutta koska en saanut mitään vastakaikua tai kunnioitusta häneltä en osannut tehdä niin..Sitten jätin ääliön tuijottelemaan vain omaa napaansa. Haluan olla nykyisin ystävällinen vain ihmisille ketkä on myös minulle..


    • pimppikarva

      Tuut varmaa saamaa siel ulkomailla jonkun somalin jolla on aids sit se panee sua ja saat sen taudit

      • saksaaaa

        suomaliset, arabit, somalit.. kaikki yhtä rumia.. niil on joko aknea tai ruma naama..
        keski eurooppalaiset ovat syntyneet kaunniimmiksi


    • jjjjdjd

      suoma lainen mies joo menin paarrin ja oon yrittäny mielestäni pitää itestäni huoltakin no kun menin sinne ja törmäsin kahteen neitoon ja juttelin normaalisti enkäyttäytynyt kuin sika niin toinen neito alkoi haukkua kaljuani no ei hirveesti imartele mua nii mä ihmettelen et miten me ollaan kaikki paskoja no mun puolesta joudan olla yksinki loppu elämäni

    • joo-o

      No huhhuh mitä yleistystä.. Kaikki naisethan ovat aina täydellisiä. Ei siinä mitään, kyllä minä ymmärrän tuon juntti homman ja tottahan se on, mutta kannattaa peiliin vähän itsekin katsoa.
      " Pitää olla siivottomia sikoja ja naaman peseminen aamulla tekee homoksi samoin kuin parturilla käyminen!!" Mitäköhän perskuletta tuo nyt tarkoittaa? Kukaan ei ole minua vielä homoksi haukkunut kun parturissa olen käynyt. Sitten vasta rupean pitämään jotakuta homona jos on pillifarkut, neule ja meikit naamassa. Nyt mietit että minä olen todella epäsuvaitsevainen ihminen koska pidän häntä silloin homona! Pitäisitkö ite? Pitäisitkö miehestä joka kävelee pillifarkut jalassa, neule päällä ja meikkaa joka aamu kanssasi? Tietenkin kaikilla on omat mielipiteet, mutta harva mies tuota tekee muuta kuin tunnustautumalla tulemalla kaapista ulos.
      "Heidän ajatusmaailmansa on niin ällöttävän ylimiehinen ahdas paskalaatikko josta ei löydy mitään muuta ajateltavaa kuin työ, pillu ja viina."
      Kovaa settiä on, mutta tottahan tuokin on, mutta entäs naisen ajatusmaailma? Mieti sitä. Ihmisiä on erillaisia ja koska sinä löysit sian mieheksesi niin se ei tarkoita että me alempi arvoiset ihmiset nimeltä MIEHET olemme kaikki paskoja sikoja. Uskon että miehesi oli sinulle hyvinkin sopiva, molemmat vaikutatte melko sioilta. Sinä taas vaikutat myös feministiltä. Kiitos ja näkemiin.

    • paskatjätkät

      ihanii nää suomalaismiehet.. haukkuu huoraks ja lehmäks yms ilma mitää syytä. kaikki te miehet ootte vittu alkoholisoituneita vitu paskoja jotka vittu hakkaa ja raiskaa. mä vihaan suomalaisia miehiä. teijjän takia suomella on juoppojen maine ja ulkomailla ravintoloissa tarjoilijat huutaa suomalaisille "taalla halpa kalja".

      • Mitäköhä te suomalaisnaiset sitte?..
        Eiku nii, siitä ei saa puhua, ja telaketjufeministit turvaavat tilanteen lopullisesti...


    • JouJouVitunJou!!!!!!

      pistä muna pilluun ah ah!!!!

    • ...

      http://kanal5.se/andreaswijk ruotsalaiset miehet! ne osaa pukeutua ihan älyttömän hyvin, siis suurin osa ainakin. ei oo niitä perus suomalaisii nike kenkä juntteja, jolla on 2 vuotta vanhat aivan järkyttävät farkut ja joku adidaksen huppari, hei pliiis.. ! ihan sama on siis suomalaisilla naisillakin, harva niistäkään oikeasti osaa pukeutua hienosti, tai riippuu tottakai katsojan silmästä, mutta esim kenza ( http://kenzas.se/ ) osaa pukeutua ihan älyttömän hyvin!

    • Tulihansitätaas

      Kirjoitanpa tähänkin ketjuun. Ja vielä keskellä yötä. Saisi kyllä jo kadota koko keskustelu.

      Naisille on sallittua sanoa että hänen poikaystävänsä on tyhmä, juntti yms. Se on suorastaan helvetin seksistinen puheensihe. Kyllä se naisille on sallittua kun he ovat olleet sorrettu sukupuoli.
      Edes miestensaunassa ei naisesta sanota noin. Kaikki älyävät että jos mies on järkevä hän ei pidä junttia tyttöä tai ainakaan julkisesti myönnä.
      Menenpä sanomaan tyttöystävälleni että hän on ruma (naisille ulkonäkö on suhteettoman tärkeä), niin minä nukun sohvalla. Miksiköhän minä? Yleensä se joka ei halua seuraa häipyy itse.

      Sitten päästään juntteuteen. "Eivät ajattele kuin viinaa ja pillua". Jos nainen puhuu viinasta ja seksistä, hän on moderni ja vapaamielinen. Jos mies tekee tämän, hän on näemmä juntti. Valitettavasti juomisella mahtailu on aika tavallista, mutta tuskin humalahakuiset bileet sen harvinaisempia miehillä kuin naisilla ovat.
      "Akkojen hommia" kuinka moni nainen edes kuvittelee vaihtavansa itse hehkulampun, onhan noita miehiäkin. Remonttia kukaan yhtään naisellinen nainen tuskin ainakaan voi tehdä. Kyllä mies useammin siivoaa, kuin nainen vaihtaa rikkoutuneita kaapinovia.
      Homofobiasta en sano mitään, koska se oikeasti on ihan ääliötä.

    • ylpee123

      Suomenruotsalaiset, suomenruotsalaiset

    • einäin

      siis oon 15 ja olin tulos kesäl mun jätkänkaa lintsiltä ratikas joku n.40.v suomalainen juntti mies kouras mun peppuu ja lipo huulii nii sit mun jätkä on amerikkalainen mulatti nii se vaa alkaa huutaa sille miehelle ja mitenkä muuten ku se mies oli tietty kauhee rasisti ja alko sit hakkaa mun jätkää ja mä soitin kytät ja ratikka tottakai pysähty ja sit se mies vietii putkaa alaikäsen pahoinpitelyst.

    • Regionalis

      Ei tämä Sinunkaan kirjoituksesi kovinkaan korkeasta sivistyneisyyden tasosta kerro. Jos totta puhutaan, niin tämän tekstin perusteella kiertäisin Sinut kaukaa.

      Kuvailemasi käytös on sellaista, johon allekirjoittanut ei kovin usein Tietenkin aina löytyy niitä keskenkasvuisia öyhöttäjiä, jotka huutelevat törkeyksiä ohikulkijoille, mutta heidät on syytä jättää huomiotta. Huonosti käyttäytyvien ihmisten kanssa ei ole pakko seurustella, vaikka heistä olisikin selvästi ylitarjontaa.

      Huonoon käytökseen ei löydy yhtä syytä. Koti, koulu ja kaverit vaikuttavat pitkälti siihen, miten käyttäydytään. Arvoihin ja asenteisiin vaikuttaa pitkälti se, mistä ne tulevat.

      Sitten joitakin hajahuomioita tähän:

      ''Pitää olla siivottomia sikoja ja naaman peseminen aamulla tekee homoksi samoin kuin parturilla käyminen!!Kaikki hommat jotka tuntuu olevan "akkojen hommia" on ehdottomasti ei ja niiden tekeminen on homoa. Heidän ajatusmaailmansa on niin ällöttävän ylimiehinen ahdas paskalaatikko josta ei löydy mitään muuta ajateltavaa kuin työ, pillu ja viina.''

      Naaman pesu ei juuri akneen auta, mutta tuskinpa siitä haittaakaan on. Toivottavasti muistetaan kuitenkin peseytyä päivittäin ja pestä myös ne hiukset. En kuitenkaan usko, että parturilla jätetään käymättä jonkun lapsellisen homoksi leimautumisen pelon vuoksi. Kautta aikain hiuksia on leikelty ja parturikin oli muinoin varsin miehinen ammatti muutenkin eikä ammatinvalintakaan liittynyt mitenkään seksuaaliseen suuntautumiseen niin kuin joku älyniekka keksinee ehdottaa.

      Ihminen, joka on sinut oman seksuaalisen suuntautumisensa kanssa ei pohdiskele, mikä on ''homoa'' ja mikä ei. Vaikka tietenkin kyse voi olla myös siitä, jos kaveripiiri on homofobinen, niin pelätään mitä muut mahdollisesti ajattelevat siitä ja siitä asiasta, että pitävätkö nyt vallan homona, jos tekee niin tai näin. Harvapa haluaa tulla syrjityksi ja leimatuksi kaveripiirissään.

      Maailma on monelta kantilta muuttunut. Tänä päivänä nainenkin käy palkkatyössä kodin ulkopuolella, joten on järkevää, että kumpikin ottaa osaa kotitöihin, jotta ne tulevat tehdyksi. Kotitöiden ja muidenkin töiden sukupuolittuminen on aikansa elänyttä. Kumihanskat ja tiskiharja pysyvät niin naisen kuin miehenkin kädessä.

      Alkoholin käytössä pitäisi ymmärtää, mitä on kohtuus ja löydettävä omat rajat. Alkoholia yleensä nautitaan sen takia, että voitaisiin rentoutua ja saavuttaa tietynlainen normeista vapautuminen. Humalahakuinen juominen on turhaa ja tarpeetonta, vaikka ei välttämättä humalahakuisen mielestä.

    • ...

      Taitaa aloittaja vaan olla peniksen tarpeessa :D

    • suomalainenmies1

      AP on kyllä osittain oikeessa.

      En myöskään itse ymmärrä miehenä nyky nuorisoa. En tunne yhtäkään nuorta kenellä ei olis viikonloppusuunnitelmissa vain ja ainoastaan kalja. Mitä hauskaa oikeesti on joka viikonloppu vetää päänsä täyteen? Tuntuu että jokaisella nuorella on jonkin sortin alkohooli ongelma, koska jotkut oikein tuntuu odottavan sen viikon että pääsee juomaan.

      Se on ymmärrettävää kun ollaan nuoria että pidetään hauskaa ja tällein, mutta mitä hauskaa on vetää joka helvetin viionloppu sitä kaljaa ja viinaa. Eikö oikeesti selvinpäin keksitä tekemistä?

    • juhizzz97

      Kaipa se miekii osaltani oon juntti. En jaksa naamaani joka aamu pestä. Käyn kyllä suihkussa tarpeenmukaan, kuljen siisteissä vaatteissa. Ne ei kyllä välttämättä oo muotia vaan jotaa ihan halpakamaa. Käyn parturissa kun tukka on liian pitkä. Kampaus ei oo mulle niin tärkeä kunhan ei ihan sotkussa ja takussa oo, En vaan oo mikään hienohelma geelipää(tarkoitukseni ei ollut morkata heitä)

      En polta, enkä juokkaan oikeestaan ikinä. Ei vaan kiinnosta. Naisista oon kyllä kiinnostunut muutenkin kuin pillusta. Mut kai mie juntti oon

    • ffdsgfdg

      Miehillä sentään pyörii mielessä edes jotain. Naisilla humisee pääkopassa pelkkä tuuli.

    • elämämallillaan

      Mustaa melaa mekkoon vain. Ulkomaille etsimään sivistyneen raiskauskulttuurin edustajia.

    • jeeno-

      Elä suotta mene ulkomaille. Ota minut, minä voisin vähän muuttaa tapojani. Työhän se mullekin on tärkee, enkä minä sitä viinaakaan edes jokapäivä ajattele ja harvoin tulee maisteltua. Jos sinut saisin, niin voisin olla pilluakin ajattelematta muuta kun öiseen aikaan. "jos tulet vaimoksi minulle, minulle komealle pojalle"¨¨........^^_---

    • Huhahheijaoksatpoies

      Ei vitun suomi 24 oikeesti... Vittu mitä yleistämistä taas.
      Mä kommentoin nyt vaan yhtee juttuu ja se on tän palstan alotukselle, elikkäs, jos väität et kaikki suomen miehet on tommosia mitä sä sanoit nii sul ei oo ollu muuta ku paskoja äijiä, enkä usko et se on ollut sattumaa.
      Ehkäpä olisi aika vilkaista peiliin ja huomata että vika miksi tälläiset miehet ovat sinusta kiinnostuneita, ei ole heissä vaan...

    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2161
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1938
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1888
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1690
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1498
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1180
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe