Pukeutuminen pankissa

Nainen 20v

Olen menossa pankkiin töihin ja haluaisin vinkkejä pukeutumiseen. Suorat housut kauluspaita on tietty varma valinta, mutta miten välttää tylsyys tälläisissa yhdistelmissä? Olen 20-vuotias joten en halua pukeutua kuin keski-ikäinen!

Kengiksi olen ajatellut matalakorkoisia avokkaita, jotka eivät saisi kuitenkaan olla liian "tanttamaisia". Miten olla asiallinen ja nuorekas? Pidän melko istuvista yläosista, mittani ovat 170/57 eli olen melko hoikka. Minulla on luonnonvaaleat hiukset ja vihreät silmät.

4

1785

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Keski-ikäinen asiakkaasi

      Asiakkaan näkökulmasta: kun tulen asioimaan, en välitä tippaakaan siitä, onko sinulla sama "tylsä" kauluspaita päälläsi. On tietysti paikallaan, että olet kohtuuhuoliteltu. Sen sijaan minulla on paljon kysymyksiä ja ongelmia, joihin haluan selkeät vastaukset, selkeät hinnat, selkeät ohjeet, neuvot jne.

      Asujen herkullisuuteen voit panostaa vapaa-ajallasi. Kerronpa myös, että useimmat keski-ikäisetkään eivät halua pukeutua kuin keski-ikäiset. Liikkeissä on tarjolla juuri tanttavermeitä ja teinimuotia, mutta ei sitä herkullista paitapuseroa. Olen kaulaa myöten täynnä pystyraidallisia paitoja tai riemunkirjavia poimutunikoita.

      Saisipa kauniin paitapuseron, jota ei tarvitse silittää. Miesten osastoilla niitä kumma kyllä näkee, mistä lie johtuu. Jenkkisarjoissa on nk. keski-ikäisten päällä usein aivan ihania, silti asiallisia vaatteita.

    • työntekijä...

      Onneksi olkoon työpaikan johdosta! Itse olen ollut pankissa töissä muutaman vuoden ja välillä tuskaillut itsekin tämän asian kanssa. Minulla on työpuku talvisin, mutta kesäisin pukeutuminen on rennompaa, jolloin voi pitää vähän muutakin päällä kuin virallista työpukua (on aika kuuma kesällä tehdä töitä pitkissä housuissa ja jakussa).
      Suorista housuista ja kauluspaidasta on hyvä aloittaa. Jos asu tuntuu tylsältä niin sitä voi piristää kauniilla vyöllä tai huivilla. Hiuksiin voit myös laittaa jotain nättiä hiuspantaa tms. Itse olen käyttänyt kauluspaidan kanssa lyhyttä liiviä, joita nykyisin löytyy melkein joka nuorisoliikkestä. Kauluspaidat olen useimmiten ostanut vero modasta tai H&M:ltä. Kauluspaita mallejakin on olemassa useita, eli voit käyttää lyhyempi hihaista (ei hihatonta) mallia.

      Osta, jos sinulla ei jo ole, hyvin istuvat mustat suorat housut. Niihin voi helposti yhdistellä erilaisia yläosia. Itse käytän myös paljon hametta (vilpoisampi kesällä, huonona puolena sukkahousujen pitäminen). Hameen kanssa olen pitänyt myös topin kanssa siistiä boleroa.

      Työkenkänä minulla on 6 cm korkoiset avokkaat. kesällä on mukavampi pitää pistokkaita housujen kanssa, mutta silloin pitää olla kantapäät hoidettuna. Avokkaitakin on monenlaisia, itse olen käyttänyt työssä myös oransseja lakeeriavokkaita, siihen sointuvaa oranssia vyötä ja huivia (näyttää paremmalta kuin kuulostaa.. usko pois!). =)

      Sinä voit siis pukeutua nuorekkaasti ja asiallisesti ilman että näyttäisit tantalta. Tantalta näyttämisessä on toisaalta se hyvä puoli, että sinua uskotaan paremmin.... =D Muista vaan, että kaula-aukko ei saa olla liian avoin, hame liian lyhyt eikä valkoisen paidan alle kannata laittaa punaisia rintaliivejä. Kun yleisilme on huoliteltu ja asiallinen niin vaihtoehtoja on rajattomasti.

    • 145

      ja nuorella virkailijaneidolla oli yllään kudottu neulepusero ja pasmiinahuivi. ihan järkky näky.

      • yök

        talvella kelassa asioidessani virkailijalla oli järkyttävä tosi kulahtanut neule. ja varmaan jostain 80-luvulta. myös yleisilme oli muutenkin epäsiisti. kaiken huippu oli tuo neule,mutta vaikka tatuointeja olisi,niin se olisi ihan ok.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 180
      1965
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1888
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1578
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      140
      1445
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1184
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1175
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1143
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1118
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1109
    Aihe