Edullisia perhelomia

Loma mielessä

Hei!

Löytyykö edullisia perhelomia mistään? Jos nelihenkinen perhe (lapset 10 ja 11v) haluaisivat lähteä kesällä ulkomaille, onko 1500€ aivan liian pieni budjetti lennoille ja hotellille? Onko ainut vaihtoehto ns.äkkilähdöt? Olen kahlannut netissä monenlaisia eri matkakohteita, mutta joka kerta asia tyssää liian pieneen budjettiin.

12

3268

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ottaen etsit?

      Onko siis matkan oltava pakettimatka vai kykenettekö itse järjestämään reissun? Itse järjestäessä pääsee halvemmalla, kunhan majoituksen tason ei tarvitse olla neljän tähden hotelli. Kesällä monella lentoyhtiöillä on hyviä lentotarjouksia, halpalentoyhtiöiden lisäksi. Kokonaisbudjettinne on kyllä todella pieni! Ehkä suosittelisin jättämään kesän reissun väliin ja tuplaamaan sen seuraavaa kesää varten niin pääsette hieman pidemmälle reissulle eikä tarvitse pihistellä.

      • matka-äippä

        Onko pakko olla ns. valmismatka, vai voisiko ajatella omatoimilomaa? Tuonkokoinen perhe voi saada liput jopa alle 500, pikkuhotellissa, huoneistossa tai vastaavassa B&B:ssa viikon majoitus n. 500. Ei suurkaupunkeihin eikä mihinkään suurrysiin vaan idyllisiin pikkukaupunkeihin - mm. Italia, Espanja, Ranska ja saksankieliset maat. Miten haluatte...


      • Loma mielessä
        matka-äippä kirjoitti:

        Onko pakko olla ns. valmismatka, vai voisiko ajatella omatoimilomaa? Tuonkokoinen perhe voi saada liput jopa alle 500, pikkuhotellissa, huoneistossa tai vastaavassa B&B:ssa viikon majoitus n. 500. Ei suurkaupunkeihin eikä mihinkään suurrysiin vaan idyllisiin pikkukaupunkeihin - mm. Italia, Espanja, Ranska ja saksankieliset maat. Miten haluatte...

        Ei todellakaan tarvitse olla mikään pakettimatka. Onko sinulla kokemuksia omatoimilomista? Onko sinulla antaa vinkkejä, mihin kannataisi suunnata?


      • älä innostu
        Loma mielessä kirjoitti:

        Ei todellakaan tarvitse olla mikään pakettimatka. Onko sinulla kokemuksia omatoimilomista? Onko sinulla antaa vinkkejä, mihin kannataisi suunnata?

        lentoliput hinnasta pois eli ei 1500 eurolla pääse kunnolla edes Tukholmaan. 4 henkinen perhe ei voi saada äkkilähtöjä tai voi mutta ei paikkoihin.


      • matka-äippä
        älä innostu kirjoitti:

        lentoliput hinnasta pois eli ei 1500 eurolla pääse kunnolla edes Tukholmaan. 4 henkinen perhe ei voi saada äkkilähtöjä tai voi mutta ei paikkoihin.

        Ei mitään äkkilähtöjä, vaan vain aikaisempaa suunnittelua ja pohdintaa. Viime kesänä lennettiin Blue1:llä Barcelonaan, lentoliput olivat meno-paluu tosiaan tuon 500 veroineen etc - tälle kesällekin löytyi keväällä samaa hintatasoa, en tiedä löytyykö enää alkukesään. Samoin Ryanairilla edelliskesinä reissattu Hahnin kautta Keski-Eurooppaan, aina reilusti alle 100 per nuppi, toissa vuonna lennettiin 300:lla. Vaatii siis etukäteissuunnittelua - niin liput saa ajoissa edullisesti. Ollaan vuokrattu auto ja kierrelty useampi viikko ristiin rastiin ja yövytty pienissä pensionaateissa ja B&B-paikoissa, joissa yöpymishinnat olleet luokkaa 20 egee yö per nuppi sisältäen aina kunnollisen aamupalan, saksankileisissä maissa kaikkein edullisinta, esim. Itävallan alppikylissä, joita meidän lapset rakastavat. Majapaikkoja olen varannut aina suoraan omistajilta (yövytty 2-6 per paikka), en välittäjäfirmoilta, netistä löytää aivan uskomattoman upeita paikkoja kunhan jaksaa kaivella. Viime kesänä ajeltiin BCN:stä aina Monacon kulmille saakka ja koluttiin laajalti mm. Provencea sekä Costa Bravaa. Kesäkuu on edullista aikaa, heinäkuussa alkaa lomasesonki ja hinnat pomppaavat reilusti ylöspäin majapaikoissakin. Cannesin takakukkuloita meillä oli iso siisti huoneisto viikon, maksoi 500 aamupaloineen, käytössä upea puutarha uima-altaineen, ja rannikolle ajoi vartissa. Paikallisilta toreilta kerättiin herkkuja ja kokattiin osa sapuskoista itse. Andorran liepeillä oltiin maatalossa, iso huoneisto pihapiirissä uima-altaineen. Isäntäperheet ystävällisiä ja avuliaita, aina saa vinkkejä päiväretkiin. Kyllä tällaisia löytää, kun ei vaadi monen tähden hotelleja tai Interhomen ylihinnoiteltuja asuntoja! Aiemmin mentiin omalla autolla, mutta lauttalippujen hinnalla saa jo lennot ja vuokra-auton - jää "turha" ajaminen pois ja on heti perillä ;) Suunnittelemaan rohkeasti! Ei kaiken tarvitse olla jonkun muun laatimaa kaavaa samoihin perusrysiin tuhansien muiden kanssa - ja muksut viihtyy muutenkin kuin ns. rantalomilla. Mukavia lomia ja lapset nauttivat näistä reissuista - ennen joulua jo kysellään, minne mennään ensi kesänä!


    • ei kestä kiittää

      ja jättäkää ne huutavat vaippahousut kotiin ja menkää kahdestaan viikoksi Kreikkaan.

    • Äsken katsoin lentoja Tampereelta Riikaan. Esim. meno 26.6, paluu 1.7., ihan noin hakuammuntana otettu, maksoi alle 100€ teidän porukalta. Hotelliyöpyminen maksaa kyllä reilusti yli 100€/yö, kun ei kaksi lasta tahdo millään sopia yhteen huoneeseen vanhempien kanssa. Mutta huoneistoja varmaan löytyy ( haulla apartment riga). Vaivaa on tietysti nähtävä. Ryanairilla jos innostutte lähtemään, niin Pallontallaajien sivuilta löytyy tietoa joka ongelmaan....http://www.pallontallaajat.net/pt2/

    • - seurailija -

      Siellä on Gran Kanarialle tosi kova tarjous. Lapsi=1e. Aika edullista vai mitä? Jos olis lomaa tuolloin, lähtisin ilman muuta, mutta kun ei ole.

    • rahat riittävät varmasti...

      jos on aika niin menkää Pärnuun. Kakarat sielllä olla tykkäävät.
      Eivät ne välitä onko kohde turkki, kreikka tai viro. ihan sama kun olette yhdessä ja onnellisia.

      Kaikkea hyvää...

    • ilmainen neuvo

      välivuosi ja vuoden päästä voi oll ajo 3000 eur kooss aja sillä pääsee Legolandiaan 2 päiväksi. Normaalisti 4 hengeltä menee jo ruokiin ja tuo 1500 euroa esim. Kanarialla. Köyhän on parempi pysyä ihan kotona jos ei tuon enempää ole rahaa.

    • voipi onnistua

      kolmen lapsen kanssa Mallorcalla, lennot ja hotelli maksoivat noin 1500 euroa, )yksi lapsista oli alle 2-v.). Paikan päällä menikin sitten tonni lisää, mutta on siis mahdollista saada tuohon hintaan, jos onnistaa. Muualla kun on käyty samalla kokoonpanolla, eli 2 aikuista ja kolmen maksavaa lasta), onkin mennyt huomattavasti enemmän esim. Kyprokselle n. 2500 euroa käyttörahat kohteessa.

    • onnistua

      Kävimme Turkissa 2006, lennot hotelli(3*)oli yht.1600, meitä 5. lapset kouluikäisiä. Aika kauan sai selata nettisivuja että osui kohdalle tuo äkkilähtö. Ja heti kun löyty, paikat meni kuin kuumille kiville, äkkiä piti varata.

      Koulujen alettua matkoja sai vieläkin halvemmalla, mutta meille se ei tietenkään passaa, kun on kolme koululaista.

      Niin että kyllä kallistuisin sinne äkkilähtöjen puolelle, jos vain hermo kestää odotella viime tippaan...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      67
      4590
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2249
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1774
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1508
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1433
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe