My Horse And Me

-Link-

Olis sellanen ongelma, että mulla on PC:lle My Horse and Me peli ja kun pelaan sitä, niin tietyissä "kentissä" kone yhtäkkiä sulkee pelin, eikä niitä pysty pelaamaan ollenkaan, joten en pääse pelissä eteenpäin. Jos jollain on ollut sama ongelma ja on saanut sen korjattua tai olisi muuten vaan joku hyvä ehdotus, niin olisi hienoa, jos voisi kertoa sen.

6

968

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hakea

      siihen peliin päivitystä.

      Sen jälkeen voisit kokeilla päivittää näytönohjaimen ajurit, tai sitten pudottaa pelin tarkkuuksia tms. hieman alaspäin, jos kyse on siitä että se ei tykkää jostain grafiikka tai ääniasetuksista.

      Tuo ongelma kyllä kuulostaa enemmän siltä että pelissä itsessään on ongelma ja että se pitäisi korjaantua päivityksellä.

      • -Link-

        Kun en itse ole mikään tekniikan ihmelapsi, niin voisitko kertoa, että mistä vosin hakea niitä päivityksiä tai sitten mistä pystyn päivittämään näytönohjaimen. Olisin kiitollinen, jos voisit vastata vielä tähän:D


      • -Link-
        -Link- kirjoitti:

        Kun en itse ole mikään tekniikan ihmelapsi, niin voisitko kertoa, että mistä vosin hakea niitä päivityksiä tai sitten mistä pystyn päivittämään näytönohjaimen. Olisin kiitollinen, jos voisit vastata vielä tähän:D

        Ja nyt kävi viel sillee, et kun laitoin sitä kuvanlaatua pienemmälle, ja sit se piti sen jälkeen käynnistää uudelleen, ni nyt ei pääse pelaamaan enää ollenkaa ku se sammuu jo ennen sitä.


      • Kävin
        -Link- kirjoitti:

        Ja nyt kävi viel sillee, et kun laitoin sitä kuvanlaatua pienemmälle, ja sit se piti sen jälkeen käynnistää uudelleen, ni nyt ei pääse pelaamaan enää ollenkaa ku se sammuu jo ennen sitä.

        pikaisesti katsomassa löytyisikö tuohon peliin päivityksiä (patch) valitettavasti niitä ei näyttänyt löytyvän ainakaan googlella, eikä virallisten sivujen kautta.

        Jos peli ei nyt toimi lainkaan, uudelleenkäynnistyksen jälkeen, kun olet vaihtanut näyttöasetuksia, niin se kertoisi nimenomaan näytönohjaimen ajurin ongelmista ja siitä että näytönohjain on aivan liian tehoton tuohon peliin.

        En tiedä millainen näytönohjain sinulla on, epäilisin että se on emolevyn oma näytönohjain, joten minun on sitä vaikea tässä heti kertoa että mistä voisit hakea uudet ajurit. Ellei näytönohjaimessa riitä tehot, silloin ajureiden käyttökin on pelkkää onnenkauppaa.

        Jos sinulla on Vista käytössä, niin en osaa suoraan neuvoa mistä löytäisit sen näytönohjaimen tiedot koska en ole sitä itse koskaan käyttänyt. Mutta yritän kuitenkin jelppia Windows XP:n tyyliin.

        Nämä ohjeet eivät sitten välttämättä toimi Vistassa ihan samalla tavalla, joten joudut hieman soveltamaan tai kysymään joltakulta läheiseltä apua joka osaa tietokoneiden kanssa toimia jos sinulla on tosiaan Vista käytössä.

        Paina käynnistysvalikkoon kerran ja valitse sieltä "ohjauspaneeli".

        Valitse sieltä "järjestelmä". ja sitten siitä aukenevalta läpyskältä sellainen kuin "laitehallinta" ja sitten vielä sieltä sellainen kuin "laitehallinta".


        Älä kuitenkaan paina mihinkään "OK", tai "KÄYTÄ", vaan kun poistat niitä ikkunoita pois paina vaan "PERUUTA".

        Laitehallinassa pitäisi olla sellainen kohta jossa lukee jotakuinkin "näyttösovittimet" tai jotain muuta vastaavaa, paina siihen kerran niin että saat näkyviin mitä se on syönyt. Ota se nimi talteen, ja paina kerran oikeaa näppäintä siihen kyseiseen nimeen, jolloin sinun pitäisi pystyä valitsemaan sellainen kuin "ominaisuudet".

        Nyt löydät sen nimen mikä on sinun näytönohjaimesi. Kirjoita se koko litania talteen.

        Muista että et paina mitään "OK" tai "KÄYTÄ" nappia, vaan kun suljet, niin valitset "PERUUTA", sillä silloin et vahingossa tee mitään valintoja mitä ei nyt kaivata.

        No niin, nyt sinulla pitäisi olla näytönohjaimen valmistaja ja tyyppi selvillä. Niiden avulla haet sitten googlesta ajureita (drivers).



        Toinen hyvä keino näytönohjaimen selvittämiseen on etsiä oikealta alakulmasta näytönohjaimen merkki ja joko kaksoisklikata siihen tai sitten painaa oikeaa näppäintä että saat ilmestymään "ominaisuudet" tai "asetukset" läpyskän.



        Ja kolmas ja paras keino on tehdä näin:

        Mene käynnistä valikkoon ja valitse sieltä sellainen kohta kuin "suorita". Kirjoita siihen avautuvaan kirjoituskohtaan sellainen kuin "dxdiag". Anna tietokoneen tehdä oma työnsä, eli odottelet hetken aikaa rauhassa kun se kerää tietoja koneestasi. Kun siihen ilmestyy sellainen iso läpyskä, sieltä ylhäältä pitäisi löytyä sellainen kohta kuin "näyttö". Valitse se.

        Nyt näet näytönohjaimen tyypin ja muuta näyönohjaimen tietoa. Ota ne ylös.

        Nimi, valmistaja ja piirityyppi on sellaiset jotka joudut laittamaan googleen ja sen lisäksi vielä kirjoittamaan " driver" että löytäisit sopivan ajurin.


        Luin tuolta sivustolta ( http://www.atari.com/myhorseandme/main.php ) hieman noista ongelmista ja siellä oli monella ihan samat ongelmat kuin sinulla, eli että peli toimii, sitten tulee kenttä joka ei toimi. Silloin ongelmana oli ollut se että näytönohjain ei ole ollut tarpeeksi tehokas.

        Joillakin oli ollut myös samat ongelmat kuin sinulla, eli jokin kenttä ei toiminut ja he olivat tehneet sitten myös sen saman, eli pienentäneet näyttöresoluutiota ja tarkkuutta ja peli oli tiltannut välittömästi ja lopullisesti.

        Jos se pitää paikkansa, että edes pelin uudelleen asentaminen ei auta tuohon sinun tilanteeseesi, suosittelen että etsit netistä jonkin rekisterinpuhdistusohjelman jota käytät vasta sen jälkeen kun olet ensiksi poistanut pelisi.

        Sellainen suhteellisen turvallinen rekisterinpuhdistusohjelma on muunmuassa regcleaner ja se löytyy tuolta.

        ( http://finnish.toggle.com/lv/group/view/kl36976.htm )

        Jos sinulla on käytössäsi Vista, älä lataa tuota ohjelmaa, sillä se on tarkoitettu XP:lle.

        Toivotaan että saat pelisi toimimaan. Yritin kirjoittaa kaiken sen mitä itse keksin mikä voisi ehkä auttaa. Jos osaat englantia, suosittelen että rekisteröidyt tuolle antamalleni pelin sivulle keskustelufoorumiin ja kysyt sieltäkin neuvoa.


    • maija poppanen

      heippa mul ei oo harmillisesti sitä pelii mut saan sen ehkä!

    • Huoh >.<

      Tämä kyseinen peli My horse and me (1)
      Kun koitan käynnistää peliä niin se pyytää päivittämään jonkun TAGES SA,n ? Ja kun painan Päivitä ym ym. niin siihen ilmestyy pian Ynbordable Procressed tai jotakin sellaista >.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      69
      1325
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1227
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1155
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1080
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      60
      898
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      76
      762
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      692
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      41
      691
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      362
      669
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      656
    Aihe