Aihe

ikärasismi

fuksivanhus

Huomasinpa tuossa kaikenlaisia research group -hakemisia selaillessani, että moniin vaaditaan alle kolmenkympin ikää. Siis jos haluaa tutkijaksi joihinkin tiettyihin paikkoihin. On se julmaa. Varsinkin yli 30-v yliopisto-opintonsa vasta aloittavalle. Miksiköhän näin? Mullahan on saakeli sentään jo yks tutkinto ja kakaratkin tehty. Aivotko on jo niin jäyhät tässä iässä vai mistä johtuu moinen? Masentavaa melkein.

3

529

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Hmm

   Monen tutkijauraansa aloittavan oletetaan sitoutuvan tekemään kovaa työtä paljon ja vähällä palkalla. Jos on liikaa tutkimustyötä haittaavia tekijöitä kuten perhe, ystävät, harrastukset niin se haittaa kovasti kun elämässä on muutakin sisältöä. Varsinkin pienet lapset ovat este kun heidät on iltaisin pakko hakea pois lastentarhasta vaikka kuinka haluaisi jatkaa tutkimustyön tekemistä. Varmasti joihinkin tutkimusryhmiin pääsee kun kovasti yrittää ja osoittaa kiinnostustaan. Harjoitustöiden merkeissä on hyvä näyttää osaamistaan tutkimusryhmien pomoille.

  • Lotina

   Hienoa, että olette yliopiston käyneitä. Ikärasismia on,ettei edes pääse yliopistoon kakaroiden tekemisen jälkeen.... ja niin puhutaan elinikäisestä oppimisesta,muttei yhteiskunnan rahoja voi haaskata yli-ikäisiin. Toista Jenkeissä,missä viä 60v. yliopistossa!!!

   • Ymmärsinkö_oikein

    Siis iäkkäitä, toisesta etnisestä tai kultturillisesta piiristä olevia syrjitään, vai?


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   206
   16261
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   334
   5810