Hotelli Sunset Beach

matkalle tammikuu 2009

Onko kenelläkään kokemuksia kyseisestä hotellista (mm. huoneista, ruuasta, ym.)

Kiitos

11

2806

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vaikka kuinka paljon

      vaivaudu vähän itse ja selaile näitä sivuja, ko-
      kemuksia löytyy vaikka muille jakaa.

      • ystävällisestä

        ja valaisevasta vastauksestasi.
        En ole ketjun aloittaja mutta kiitän silti.


      • matkalle tammikuu 2009

        jos sulla on tietämystä mistä löytyy keskustelua, niin kerro. itse en ole sen erikoisemmin mitään löytänyt.

        Kiitos


      • löytyy
        matkalle tammikuu 2009 kirjoitti:

        jos sulla on tietämystä mistä löytyy keskustelua, niin kerro. itse en ole sen erikoisemmin mitään löytänyt.

        Kiitos

        2.1 ja 4.1 löytyy kommentteja ko. hotlasta.


    • Sun Beach

      hotellia.
      Sunset Beach haulla ei anna mitään tietoja mutta Sun Beach löytyy kyllä keskustelupalstoilla mielipiteitä.
      Olimme syksyllä Gambiassa ja näimme kyllä Sun Beach hotellin mutta emme tuota mainitsemaasi.
      Voin toki olla väärässäkin mutta näin muistelisin.

    • helmikuussa 08

      olimme ko.hotellissa 2 viikkoa.
      Kaikki toimii, huoneet siivotaan päivittäin ja pyyhkeetkin vaihdettiin (melkein) joka päivä.

      Altaalta voi myös vuokrata rantapyyhkeet panttia (muistaakseni 100 dalasia/pyyhe) vastaan, fiksua, ei tarvitse siis täyttää matkalaukkua rantapyyhkeillä !

      Paljon henk.kuntaa eli siivoojia, puutarhureita, tarjoilijoita, vartioita, allaspoikia jne. pörrää aina ja joka paikassa, kaikki erittäin ystävällisiä, aivan kuten kaikki gambialaiset.

      Me asuimme ns.rivitalo huoneessa ja meillä oli aina ovet auki (siis myös silloin kun emme olleet huoneessa !), eikä koskaan hävinnyt mitään !

      Allas-alueella on ohjelmaa sekä päivisin (ehkä hieman naivia sellaista, vesijumppaa jne.) että iltaisin (paikallisia bändejä, tanssiesityksiä jne.).

      Hotellin johto tekee ilmiselvästi kaikkensa, jotta vieraat eivät lähtisi "ulkopuolelle" rahojaan tuhlaamaan, vaan kaikki jäisivät hotelliin, mikä muuten on libanonilais omistuksessa kuten niin monet muutkin hotellit, marketit jne. !

      Aamiainen on todella runsas ja monipuolinen. Päivisinkin hotellilla on mahdollisuus kunnon lounaaseen, illallisesta puhumattakaan, mutta sanoisin, että hinnat ovat korkeat !
      Heti hotellin ulkopuolella maksatte paljon vähemmän ja jos menette vielä johonkin paikalliseen "ravintolaan", maksatte ehkä n. viides osan hotellin ravintola laskusta.

      Meidän aikana hotellissa oli eniten englantilaisia vieraita, joitakin norjalaisia, saksalaisia ja belgialaisia.

      Hotelli sijaitsee aivan rannalla ja hotellilla on omia, ilmaisia rantatuoleja.

      Tässä nyt se, mitä tuli mieleeni noin äkkiseltään, siis ihan hyvä hotelli, mutta älkää missään nimessä "jämähtäkö" sinne, oikea Gambia on hotellin ulkopuolella !

    • Mammuli.

      Suosittelen, kuten helmikuussa vieraillut. Pieni ja viihtyisä allas-alue, pari pikku kauppaa ("yleis" ja matkamuistokrääsä"), samoin hieronta/manikyyri jne.

      Aamiainen myös mielestäni tosi hyvä, letun- ja munienpaistajat normaalit leivän päälle laitettavat, kera murojen. Muista paikallisista hotelleista ei tietoa, mutta olettaisin aamiaisen olleen aika runsas ja joka makuun jotakin? Ainakin meille :-)

      Hotellin ravintolasta emme mitään gourmee-kokemuksia saaneet, mutta ihan syötävää perus-safkaa. Näkyi siellä muutama engelsmanni syövän joka ilta? Olikohan muistaakseni pizza 130 dalasia (vajaa 4 e), pihvi tms. annos 350 dalasia (n. 10 e), paikallinen Julbrew-olut 65 dalasia (vajaa 2 e).

      Ohjelmaa oli sekä päivällä että illalla, muutamaan osallistuimmekin. Aurinkotuoleja ei ollut kuin altaalla (riittävästi, varauksista huolimatta), sillä ranta oli täysin autio eroosion johdosta. Korjasivat ja uudelleenrakensivat rantaa hiekkasäkkien avulla ja työ kaiketi jatkuu edelleen ja vielä pitkään...

      Huone oli ihan ok, lämmintä vettäkin riitti. Vettä tosin tuli hyvin pienellä paineella (ikuinen etelän lomakohteiden ongelma). Telkkarista tuli muutamalta kanavalta ohjelmaa, ehkä respasta pyytämällä olisivat tulleet fixaamaan. Meille kuitenkin riitti ne muutama kanava sen vähän aikaa, mitä katsoimme ennen nukkumaan menoa. Pieni jääkaappi löytyi huoneesta, ihan ok. Ilmastoinnin otimme lisämaksusta, ilmankin ehkä olisi pärjännyt. Ikkunat sai auki huoneesta ja vessasta, hyttysverkoin suojattu. Tallelokero maksusta huoneessa käytössä: emme ottaneet ja hyvin säilyi arvotavarat lukollisessa matkalaukussa. Tämähän on tietysti aina jokaisen oma riski-tapa... Siivous ja pyyhkeiden vaihto sujui. Lisävuoteena oli rehellinen heteka :-) vaan kyllä siinä 9v lapsi hyvin nukkui :-)

      Taxikuskit odottavat heti hotellin ulkopuolella ja ryntäävät tarjoamaan apuaan ja puhelinnumeroitaan "maybe tomorrow"-kera. Vähän rasittaaa, toisaalta huvittavaa käydä samat keskustelut saman "päämiehen" kanssa joka ilta. Hivenen pitkä matka hotellilta kävellä lähimpään kauppaan, varsinkin ilta-aikaan, sillä katuvaloja EI OLE ja asfaltoitu tien osuus on kapea, joten kävely on todellista taiteilua hiekan ja asfaltin reunan ja ohikiitävien autojen rinnalla... No, taxilla pääsee ja kannattaa mennäkin, ellei sitten halua extreme-seikkailua mukanatuotujen heijastimien ja taskulamppujen kanssa :-)

      Kaikenkaikkiaan ainakin meille hyvinkin passeli hotelli alueineen. Omassa rauhassa sai olla, mutta hyvin pääsi minne halusi. Jos/kun uudelleen menemme, voi olla, että ehkä Senegambian alueelle suuntaamme? Tai sitten valitsemme tämän saman Sunset Beachin...? Joka tapauksessa, köyhyydestä ja "originaalista Afrikasta" huolimatta mielenkiintoinen kohde, jonne voisi hyvinkin mennä uudelleen, viikossa kun ehti niin vähän näkemään :-(

      • kbbb

        Mukava kuulla hyvää tuosta hotellista. Varasimme matkan juuri ensi tammikuulle ja mukaan lähtee kaksi lasta. Mitä lapsesi piti kohteesta? Oliko hotellilla muita lapsia? Muistatko paljonko manikyyri maksoi? ihanaa jos äitikin saa kunnon hemmottelua :)


      • Mammuli.
        kbbb kirjoitti:

        Mukava kuulla hyvää tuosta hotellista. Varasimme matkan juuri ensi tammikuulle ja mukaan lähtee kaksi lasta. Mitä lapsesi piti kohteesta? Oliko hotellilla muita lapsia? Muistatko paljonko manikyyri maksoi? ihanaa jos äitikin saa kunnon hemmottelua :)

        Tyttö 9v tykkäsi niin kohteesta kuin hotellista muutoinkin. Toki isommat allas-alueet ja altaat ovat asia erikseen, mutta hyvin jaksoi porskutella altaassa 10-16 :-) kuten muillakin lomillamme. Lapsia ei ollut juurikaan tuossa hotellissa samanaikaisesti, vähän vanhemmat pojat ja joillain englantilaisilla oli myös. Voisikohan olla, että Senegambiassa olisi enemmän lapsiporukoita? Ehkä myös Bungalow Beachissa, jossa myös Tjäreborgin toimisto? Itse kuitenkin tykkään "idyllisemmästä" ja pienemmästä ilmapiiristä, siitä syystä näiden kolmen hotellin harkinnan jälkeen valitsin juuri Sunset Beachin. BB on kävelymatkan päässä Sunsetista.

        Manikyyrin hinnasta en ikävä kyllä osaa sanoa, en kokeillut. Altaalla kävivät tarjoamassa palveluitaan sieltä putiikista lähes päivittäin. (manikyyri, pedikyyri, hieronta jne.) En itse asiassa edes katsonut listaansa, että mitä olisi maksanut... Toisaalta harmittaa näin jälkikäteen, mutta toisaalta en ole oikein luottavainen kuin vakipaikkaani täällä koto-Suomessa. Nimittäin jos niitä välineitä ei kunnolla kuumenneta/puhdisteta, niin pöpöt ja silsat siirtyy yhdestä toiseen, toisesta kolmanteen... Maalaan piruja seinille (sorry...), mutta Gambiaa nähneenä vielä enemmän olen tuota mieltä. Vaikka voin tottakai olla väärässä, että homma hoituu viimesen päälle. Huono kommentoida suuntaan tai toiseen, kun ei tietoa/kokemusta. Mutta käy vaikka katsomassa ja kysymässä ensin, ajan saat varmasti varattua lomasi aikana!? :-)

        p.s. jos englannintaitoa riittää, niin virallisten paikallisoppaiden kanssa pääsee tekemään mukavia retkiä. Hotellin lähelläkin löytyy yksi heidän toimistonsa: pieni ja rähjäinen, mutta mukavaa ja asiantuntevaa porukkaa :-) Teimme yhden rankan kokopäiväretken heidän yhden oppaan kanssa ja täytyy sanoa, että matkailu avarsi!


      • reissuri
        kbbb kirjoitti:

        Mukava kuulla hyvää tuosta hotellista. Varasimme matkan juuri ensi tammikuulle ja mukaan lähtee kaksi lasta. Mitä lapsesi piti kohteesta? Oliko hotellilla muita lapsia? Muistatko paljonko manikyyri maksoi? ihanaa jos äitikin saa kunnon hemmottelua :)

        Ikäisiä lapsia? Mekin menossa ensi tammikuussa, lasten kanssa.


    • Mennea

      Heissan!
      19.1.2018 lähdössä viikoksi kyseiseen hotelliin!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8386
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2555
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1936
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1674
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe