mitäs mieltä ootte

maljakko

elän härkä herran kanssa ja olen ns.kotiäiti ja hän on tyytyväinen kun olen kotona.itsellään hänellä on työ missä näkee ihmisiä ja on kummankin suku puolten kanssa tekemisissä.se ottaa joskus itseäni aivoon.nyt kun itse olen alannut puhumaan työelämästä ja omista tulevista menoistani niin kappas,ihan niinkuin hätä olisi tullut herralle käteen.ei kannusta yhtään työtä koskevissa keskusteluissa eikä kurssi asioissa.lapsetkaan ei enää tarvitse äitiä kotona.johtuuko tämä härän mustasukkaisuudesta vai omistushalusta,vaikka yrittää esittää aina että ei olisi mustasukkainen.

2

836

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sanoopi

      härkää vuosia kestänyt entinen kotiäiti. Epäilen että koet vielä tiukan taistelun sen suhteen että palaatko "normaalielämään" eli työhön, ystävättäriin vapaa-ajan merkeissä yms. Pidä puolesi sillä tiedän myös sen että olisi helppo alistua rakkaansa tahtoon. Loppupeleissä molemmat hyötyy =)

    • cauris

      Itse olen hyvin voimakas ja uratietoinen nainen. Minulla on aina ollut päämääriä ja pitänyt niistä kiinni, haluan olla elämässäni jossakin ja tehdä jotakin mistä pidän. (Tyypillistä kaurista varmaan...)

      Olen ollut härän kanssa kuutisen vuotta, hän on aina ihaillut minussa päämäärätietoisuuttani ja sitä, että etenen urallani eteenpäin. Hän ei ole koskaan ollut mustasukkainen menoistani tai tekemisistäni. Jos sitä joskus on ilmennyt, se on ollut sopivaa ja kiusoitellen esitettyä, mikä kertoo mielestäni välittämisestä ja rakkaudesta.
      Eikä mies ole mikään nössö, ei varmasti olisi pulaa naisista, mikäli sinkkumies olisi.
      Siksi minusta on mielenkiintoista tämä sinun yhtälösi, että mies ei pidäkään sinun ajatuksistasi lähteä työhön ja kehittämään itseäsi. Ehkä hän salaa ihailee sitä, mutta pelkää, että et olisi hänestä enää jollakin tapaa riippuvainen, vaikka et varmasti ole sitä nytkään? Riippuvaisuus on härälle hyvin suhteellinen käsite. Jos hän tietää, että hän on sinulle elämäsi ykkönen, jos osaat osoittaa sen muilla tavoin, hän lopettaa sinun menoistasi vouhottamisen. Kyseessä on jälleen kerran luottamus. Koska hän haluaa antaa sinulle kaikkensa ja lopulta sisimmässään pelkää, että se ei riitäkään. Kun olet itsenäinen ja liikkuvainen, mitä hän voi sinulle tarjota? Hän siis kiukuttelee, hän pelkää muutosta. Tee omat valintasi, mutta muista samalla osoittaa, miten paljon häntä arvostat. Silloin hän lakkaa pelkäämästä sinua ja sitä, onko hän riittävä sinulle.
      Härän suurin ongelma kaikissa suhteissa on se, että he haluavat antaa kaikkensa ja tekevätkin niin. Muiden tarpeet menevät heidän omiensa edelle. Jos tulee tilanne, jossa he kokevat, että he eivät riitä, tapahtuu muutosta. Härkämies on äärimmäisen herkkä. Härän ei tarvitse antaa hallita ketään, he eivät siihen kykene. Se ahdistaa heitä vain entisestään. Heidän täytyy antaa tuntea itsensä tärkeiksi kumppanin elämässä. Pienikin vähättely ja huomiotta jättäminen voi olla kohtalokasta härkäsuhteelle. Kovinkaan moni merkki ei osaa pitää miestä onnellisena tällaisissa asioissa. Nykynainen on kasvatettu siihen, että ollaan tasa-arvoisia miehen kanssa. Se on totta, mutta koskaan ei saa unohtaa olla naisellinen.

      Itse olen kyllä pariinkin otteeseen kiehahtanut kuin tulivuori ja osoittanut, että rakastan härkämiestäni ja arvostan häntä, koska omaan itse älyä arvostaa ja samalla rakastan omasta vapaasta tahdostani. Kun se on mennyt perille, olemme tulleet tasavertaisiksi, eikä meillä käydä tuollaisia kamppailuja enää.
      Härkämiehen kanssa oleminen ei ole koskaan itsestäänselvyys. Se on suhteista ehkä antoisin (?) mutta vaatii myös eniten työtä. Kun härkä luottaa ja ymmärtää, ettet ole menossa minnekään hänen viereltään, hän puhkeaa kukkaan ja rentoutuu. Hän auttaa sinua urallasi ja rakentaa yhteistä tulevaisuutta kanssasi.

      Voi kuulostaa typerältä, mutta kysynpä vain:
      Kuinka moni härkämiehen kanssa kamppaileva nainen muistaa hymyillä miehelle päivittäin, koskettaa hellästi ohimennessään, sanoa jotain kaunista tai flirttailla?
      Se ei ole helppoa jos on ympäriväsynyt ja pettynyt, kokee ettei saa mitä antaa. Mutta kun jaksaa antaa, sen maksaa itsensä takaisin loppupeleissä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      220
      1774
    2. RIP Lauri Paavola

      Kansalaisaktivisti ja freelance-journalisti Lauri Paavola on kuollut vain 31-vuotiaana. Hän tuli tunnetuksi hyvin kärjek
      Maailman menoa
      33
      1764
    3. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      323
      1328
    4. Jokohan se viimein myöntäisi

      Vai onko vielä jotain epäselvyyttä sen asian suhteen?
      Ikävä
      138
      1249
    5. Terveystalo paljasti yksityisen sairaanhoidon empatia puutteet

      Yksityisellä puolella raha ratkaisee, jos ei ole rahaa potilas ei saa empatiaa eikä siten apuakaan: Poliisi teki rikosi
      Maailman menoa
      129
      1234
    6. En pidä sinusta, en kirjoita viestejäni sinulle.

      Yritä nyt ymmärtää. En koskaan tule kiinnostumaan sinusta. Jätä minut rauhaan täällä.
      Ikävä
      96
      1223
    7. Ehdin aamulla

      ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
      Ikävä
      139
      1135
    8. Upea, kaunis ja menestynyt Martina menee onnellisesti naimisiin

      Mitäs palstan vihaajamönkeröt tähän? Kiehuttaako? Kaikki vain eivät ole kauniita ja menestyviä kuten Martina.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      247
      1067
    9. Tiedätkö näen

      sinun pelisi hyvin kirkkaasti.
      Ikävä
      67
      1043
    10. Asuntojen reaalihinnat alimmillaan 20 vuoteen

      Sääliksi käy niitä jotka pari vuotta sitten maksoivat itsensä kipeäksi. Kohta pankki ottaa asunnon haltuunsa ja huutok
      Maailman menoa
      94
      1026
    Aihe