nettipokeri kusettaa jotenki!

AA vs Q5 before flop

pelasin eilen turnausta ja mulla tulee AA ja limppaan vain sisälle koska tiedän että edessä oleva pelaa agressiivisesti ja oikeassahan olinki blindit on 75/150 ja se pistää all in 3625 chippiä ja mulla on 3150 muut foldaa ja vain minä innoissani maksan ja vastaan tulee Q 5 risti pata

no floppi on ihan ok vielä Q J 2.

2 korttia pataa sitte turn on pata 4 ja sille tulee lisää outteja kun mulla ei ole pata ässää mut johdan vielä aika reippaasti no river on sitte Q hertta!

kiva kun tuomoset ihme mulkut saa aina oikeat kortit ja pilaa toisten turnauksen jotka yrittää oikeesti kehittyä/pärjätä pokeri turnauksissa vai onko se sitte vaan niin että nettipokeri on huijausta! ja vituttaa kun pelasin käden vielä niin hyvin vain kun sen pystyy ja sain pottiin maksimi määrä chippejäkin, silti mennään ohi ja aina sama homma RIVER!

ja aikasemmin eilen hävisin AK:lla K8:lle mutta pelasin sen huonosti vai pelasinko? blindit oli 150/300 ja potissa oli 1350 flopilla toinen laitaa all in 6500 ja mulla on vaan 3800 chippiä kun floppi oli k Q 8 ja kaveri menee all in ja minä tyhmä maksan! sitte turn on toinen 8 ja yks turnee päätty siihen! K olisi vain splitannu potin mut ei tietenkään tullu! miten te olisitte pelannu ton AK:n ei sitä voi oikein foldatakkaan helposti kun floppi osuu noin hyvin ei ollu edes väri vetoa!?

ja nyt uskon että nettipokeri on 95% tuuria ja jos on oikein taitava pelaaja saattaa joskus voittaa jonkun euron!

8

796

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pisi

      Tuollaiset tilanteet on aika normaaleja varsinkin muutaman dollarin turnauksissa. Ei tuo mitenkään kusetusta ole, vaan on muistettava että netissä kun pelaa, niin käsiä tulee huomattavasti enemmän kuin livenä ja siitä syystä tuntuu että noita ohivetoja tulee lähestulkoon jatkuvasti.

      Tuossa ensimmäisessä kädessä kaverilla on toki outteja se viisi kipaletta ja mahdollisuus vielä runner-runner väriin, eli kuitenkin noin kerran viidestä kaveri vetää tuolla kädellä ohi ja tämä oli nyt yksi niistä kerroista. Älä jää turhaan tuollaisia käsiä itkemään vaan taputa vain itseäsi selkään, onnittele (itseäsi) hyvästä pelistä ja pistä uusi mato koukkuun.

      Ymmärrän kyllä paremmin kuin hyvin tuon sinun turhautumisen vihulaisten "peliin." Itsellänikin on turnauksissa nyt sellainen kolmen kuukauden putki kun vihulaiset vetävät ohi lähestulkoon millä korteilla tahansa. Kyllä siinä on usko koetuksella kun kerta toisensa jälkeen saa rahat keskelle johtoasemassa tai 50-50 tilanteessa mutta silti tulee jatkuvasti takkiin..

      Kaksi kertaa kun tässä kolmen kuukauden aikana on käynyt niin, että kädet ovat pitäneet on tuloksena ollut heti finaalipöytä. Tosin siinäkin tipuin toisella kerralla jo seitsemäntenä kun sain rahat keskelle ennen floppia "vain" 70-30 tilanteessa JJ vs. AJ ja kaveri sai sen ässänsä..

      Turnauspelaaminen on erittäin raaka pelimuoto koska niissä onnen osuus näkyy huomattavasti selkeämmin kuin esimerkiksi käteispöydissä ja kuiva kausi voi olla hyvinkin pitkä. Vain yksi epäonninen hetki riittää helposti pilaamaan hyvinkin alkaneen turnauksen..

      Tuossa AK-kädessä näyttää potin perusteella ainakin siltä että ennen floppia et ole korottanut joko ollenkaan, tai et ainakaan riittävästi ja olet näin suorastaan tarjonnut kavereille mahdollisuuden vetää ohi.

      Jos ennen floppia ei kukaan ole korottanut, niin kärkiparilla ei yksinkertaisesti voi työntää rahoja keskelle, ei varsinkaan maksajan roolissa. Ja muutenkin koko stäkistä pelaaminen TPTK:lla ei ole pidemmän päälle kovin hyvää peliä, koska täytyy muistaa että keskimääräinen voittokäsi hold'em pokerissa on kaksi paria.

      Toki jos olet korottanut ennen floppia (reilusti) ja riidit vihusta ovat kohdillaan voi olla perusteltua maksaa all-in lyönti tuollakin kädellä.

      Turnauksen alkupuolella voi myöskin (jos se omaan pelitaktiikkaan kuuluu) TPTK:lla ottaa isojakin riskejä oman stäkin kasvattamiseksi. Jos tulee takkiin, niin sitten vain sirrytään seuraavaan turnaukseen ei siinä mitään. Useilla ammattilaisillakin on taktiikkana tuollainen hieman gambler -henkinen peli jossa otetaan varsinkin alussa todella isoja riskejä stäkin kasvattamiseksi.

      Sitä en tiedä että onko tuollainen tyyli sitten parempi kuin "normaali" tiukka pelaaminen koska kummassakin on puolensa. Tiukka pelaaja pääsee kyllä useammin rahoille, mutta toisaalta sillä tyylillä on vaikeampi päästä aivan kärkitaistoon ellei sitten pakka ole todella "kuumana."

      Toisaalta taas nämä gamblerit tippuvat turnauksista usein melko aikaisessa vaiheessa, mutta pakan suosiessa he ovat sitten hyvällä stäkillä mukana taistelemassa voitosta..

    • sanovat

      kusetusta se on. Nettipokeri on kusetusta, sillä on kuule koneet vastassa jotka tulevat laput määrää puolelleen, tai pelaajat joilla softat millä kortit näkee. Olen pelanut nettipokeria vuoden ja sama kaava toisuu aina, näin se vaan on. Huijausta se on siitä olen varma. Ei niillä korteilla ole väliä kun on vuorosi häivät sinä hävitä aivan varmasti, ihan sama miten pelaat ja millä pelaat, häviät jopa värisuoralla.

    • Näin meillä

      Joo AA,KK lla voi joskus tehdä tuommoista kickailua jos on melkein satavarma että takaa tulee lyönti johon pääsee lyömään päälle. Mutta siis yleisesti mitä äkimmin sisäistää sen että kädet pitävät prosenttuaalisen osuuden kerroista eli AA häviää karkeasti kerran kymmenestä kerrast jos pelaat sen suht koht oikein 500 kertaa. Mut siis yleisesti erittäin riskialtis tapa pelata AA limppaamalla pitää olla tosiaankin melkein sata varma että se lyönti takaa tulee eli hyvin agre pöytä jossa noin voi tuota pelata. Mikään käsi ei ole lukko eli kaikilla käsillä voi voittaa. Toi kaveri siis oletti että pystyy pf varastamaan kohtuu potin ja sit sillä kävi tuuri mutta se on pokeria eli sitä sattuu ei siitä kannata suuttua ja pelaamalla opitkin olemaan tuommoisia kauheammin muistelematta. r

      Jos haluat kommenttia kädestä niin vähän tarkempaa tietoa pf toiminnasta. Tuossa sanoit vain että potti jotain mutta tärkeää on kumpi löi pf / miten paljon / löitkö päälle / minkälaiset statsit kaverilla on. Flopilla toki pakkomaksu mutta tärkeitän AK pelaamisessa lienee pf toiminta. Esim jos löysästi lyövä varastava pelaaja lyö pf minimejä niin AK lla lyödään lujasti päälle jne.

      Eli siis yleisesti kun opettele peliä niin keskittäydy pf toiminnan oikea oppisuuteen kädetkin pitävät paremmin kun pelaat pf suunnilleen oikein.

      Mutta siis tuo 95 tuuria juttu on ihan hömppää mitä enemmän opettelet ja ymmärrät peliä sitä varmemmin teet voittoa eli homma vaan perustuu siihen että pelaamalla ja opiskelemalla saat etua kokemattomampiin pelaajiin. Haistat mitä minkätyyppinen pelaaja milloinkin pelaa ja millä tavalla. Millä tietty pelaaja tyyppi korottaa pf milloin ja miten se yrittää varastaa. Kuka kattoo kaikki ja miten sellaista vastaan taas pelataan. Eli joo jos kaikki pelajaat pelaa täysin toisiaan huomioimatta ja mekaanisesti samalla lailla niin tottakai pokeri on tuuripeli. Mutta kun tämä perustuukin siihen että sinä tiedät kokemuksen myötä miten tietyn tyyppiset pelaajat reakoivat tiettyihin tilanteisiin ja saat siltä alueelta etua muihin nähden. Pokeri on loppujen lopuksi hyvin monimutkainen peli kun sen kaikki alueet tulevat mukaan pelkkä pf oikein pelaaminen on vasta alkua kaikelle mitä sun pitää oppia. Eli siis ei....pokeri ei ole tuuripeli. Yksittäisessä jaossa se tottakai sitä on mutta jos se sama tilanne toistetaan 500 kertaa ja pelaat sen matemaattisesti toisen huomioiden oikein niin tottakai se on paljon muuta.

      • almoust gus

        eipä tullu musta uutta gus hanseenia,eikä myöskään alkanu se paljon puhuttu pitkä juosku kaikkea tul kokeiltua luettua pokerikirjoja,katseltu pokerivieoita,isojen poikien pelejä yritetty ahmia tietoa sieltä ja täältä,mutta ku ei niin ei

        jos häviät puolet tai vähän enemmäkin käsistä joita johdat jokp preflop tai floppin jälkeisessä tilanteesa niin olet häviävä pelaaja itselleni kävi juuri näin aina vaan tuli joku ohi jollain pari outtisella tahi run run suoralla tai värillä.

        6 viimeistä isompaa turnausta viidessä maksoin preflopista allinn korotuksen 3Xkk 2xAA hävisin jokaisen sitten viimeinen 20000d takuu turnaus merkit keskelle kk,lla vastaan 88 ,q8 ja karvas tappio yks outtiselle voitolla olisin noussut kympin sakkiin.siihen sit loppuikin tämän mestarin pelailut.


    • problem 

      Pelaa turnausta jossa on isompi buy-in kuin halvan kaljatuopin hinta.

      Buy-in 215e niin jopas kaiken maailman Q5 all-in pellejä ei kuulu mailla mannuilla ja peli on paljon haastavampaa ja aidompaa.

      Itse lopetin senttipelit ja 2 dollarin turnaukset netissä jo vuosia sitten juuri tuollaisten tilanteiden takia. Niitä ei kukaan oikeasti ota tosissaan ja osa jengistä pelaa ilmeisesti kännissä, pelin laatu kärsii aika lailla.

      • tää juttu

        Pelaa isompia pelejä. Saat varmasti menemmän vielä paljon enemmän rahaa. Jos peli olis varmasti rehellistä niin sit vois.

        Paljonkos tuon suuruisissa peleissä pitäis olla rölliä?


      • rolli 
        tää juttu kirjoitti:

        Pelaa isompia pelejä. Saat varmasti menemmän vielä paljon enemmän rahaa. Jos peli olis varmasti rehellistä niin sit vois.

        Paljonkos tuon suuruisissa peleissä pitäis olla rölliä?

        Jos haluat jatkuvasti pelata 200e turnauksia ammattimaisesti, kyllä sun rolli tulisi olla vähintään 20-100 bin eli muutamasta tonnista pariinkymmeneen tonniin saakka, ellet ihan satunnaisesti testaile isoa turnausta.

        Toisaalta aina välillä luultavasti voitat jotakin, joka osaltaan kattaa buy-in tappiot huonoista turnauksista. Noissa turnauksissa kun 5-15 sijatkin saavat aika hurjia palkkiorahoja.

        Tavalliselle tallaajalle laatupelejä voisi hyvinkin olla $20-$50 buyin tasolla ja kännipellejäkin hieman vähemmän kuin freeroll-$2 tasolla. Ei ole pakko laittaa montaa sataa että pääsee laatupeleihin (vaikken kiistä ettei noilla rahoilla hieman vakavemmin pelattaisi)


      • että itsekin
        rolli  kirjoitti:

        Jos haluat jatkuvasti pelata 200e turnauksia ammattimaisesti, kyllä sun rolli tulisi olla vähintään 20-100 bin eli muutamasta tonnista pariinkymmeneen tonniin saakka, ellet ihan satunnaisesti testaile isoa turnausta.

        Toisaalta aina välillä luultavasti voitat jotakin, joka osaltaan kattaa buy-in tappiot huonoista turnauksista. Noissa turnauksissa kun 5-15 sijatkin saavat aika hurjia palkkiorahoja.

        Tavalliselle tallaajalle laatupelejä voisi hyvinkin olla $20-$50 buyin tasolla ja kännipellejäkin hieman vähemmän kuin freeroll-$2 tasolla. Ei ole pakko laittaa montaa sataa että pääsee laatupeleihin (vaikken kiistä ettei noilla rahoilla hieman vakavemmin pelattaisi)

        on pelannut 2$ turnauksia löysemmin, jossain vaiheessa tulee otettua turhia riskejä. Väistämättä 200$ turnausta pelaa vakavammin kuin pientä.
        Muutaman kerran olen osallistunut 200$ turnauksiin, niissä vaan mielenkiinto pysyy paremmin yllä, useimmiten niin, jos olen nuo jostakin voittanut. Niitä haluaisin pelata, mutta rollia ei liikene noita summia, joten lieneekö sekin sitten turhaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      242
      2224
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      161
      1458
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      53
      1300
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      74
      1065
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1029
    6. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      950
    7. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      211
      933
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      845
    9. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      669
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      660
    Aihe