kaksiosaiseen hääpukuun yläosa

lauta morsian

Kaipailisin vinkkejä vartalonmalliini sopivasta juhltatopista. Alaosa tulee olemaan musta A-linjainen ja suht tiukka satiinihame.

Olen 165 cm pitkä ja suht laiha sekä lauta. Vyötäröni ja käsivarteni ovat laihat, joten niitä korostaisin mieluusti. Lisäksi kaulani on hieman "tavallista" pidempi. Ryhtini ei ole kovin hyvä, joten en mielelläni kuitenkaan jättäisi selkääni paljaaksi. Selluliittia löytyy, mutta ne jää hameen alle piiloon ;)

Olin ajatellut yläosan väreiksi mustaa ja sinistä. Olen katsellut kaikenlaisia toppeja ja korsettitoppeja, mutta en millään keksi, mikä malli olisi hyvä :/ Tahtoisin korostaa laihuuttani, mutta en pieniä rintojani.

Arkipaidoissa suosin V- ja veneaukkoja, mutta en ole löytänyt sen mallisia juhlatoppeja. Enkä kyllä ole varma, ovatko ne paras vaihtoehto. Useimmissa löytämissäni topeissa on suora linja, kuten esim. tässä josta kuitenkin pidän: http://www.euphorica.fi/epages/Kaupat.gpl/?ObjectPath=/Shops/RorasaH/Products/2042 Tuo voisi olla siinäkin mielessä sopiva, että kaasolla on jo tuon mallinen, tosin se on kokomekko :)

Kertokaahan ehdotuksianne :D

3

331

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • = O

      toivottavasti ei tule liian myöhään!!!

      No, tässä kuitenkin ehdotukseni:
      http://www2.victoriassecret.com/commerce/application/prodDisplay/?namespace=productDisplay&origin=onlineProductDisplay.jsp&event=display&prnbr=8N-218631&page=2&cgname=OSCLOSXYZZZ&rfnbr=3367

      Victoria's Secretin korsettitoppi.
      Neliökaula-aukko ja perhoshihat. Malli korostaa hyvin laihuutta mutta ei rintoja. Tuon mallisen topin kanssa ei oikeastaan erota onko kyseessä A vai C. Tasainen linja ja yksityiskohdat edessä saavat laihuuden korostumaan ja perhoshihat ovat loistava vaihtoehto hoikille käsille, tuovat niitä nätisti esiin. Neliö -malli tuo kaulankin kivasti esiin.

      Vielä vinkkinä että jos sinulla on pitkät hiukset ja et ole vielä kapausta suunnitellut niin tee sellainen pöyheä hieman prinsessa tyylinen kampaus niin että hiukset ovat auki ja laita osa hiuksistasi eteen. Kun sinulla on pitkä kaula ei tarvitse pelätä että se näyttäisi lyhyeltä possun kaulalta mutta samalla hiusten pöyheys poistaa ajatuksia rintojen pienuudesta =)

      • Lisää vinkkejä...?

        Kiitos vinkistä! Ei tullut yhtään liian myöhään, häät ovat elokuussa :) Hyvältä näytti tuonkin mallinen. Täytyy miettiä, jos tuosta kehittelisi jonkin kaksivärisen muunnelman.

        Hiukset on lyhyet. Tällä hetkellä lyhyt polkkatukka pitkillä etuhiuksilla, mutta täytyy tästäkin jotain kehitellä... Ehkä leikkaan taas aivan lyhyeksi.


    • suoraa sanoen

      Mikset osta oikeaa korsettia? Tai teetä?
      Olisi laasukkaampi hääpukuun...Ja saisit ihan valitsemasi värit, ammattilaisen mielipiteen mikä sinulle sopii ja korsetissa ryhtisi näyttäisi paremmalta =)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      134
      3599
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      110
      1409
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      271
      1320
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      69
      1239
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      17
      1134
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1081
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      45
      1028
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      1019
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1016
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      53
      938
    Aihe