Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

kaksiosaiseen hääpukuun yläosa

lauta morsian

Kaipailisin vinkkejä vartalonmalliini sopivasta juhltatopista. Alaosa tulee olemaan musta A-linjainen ja suht tiukka satiinihame.

Olen 165 cm pitkä ja suht laiha sekä lauta. Vyötäröni ja käsivarteni ovat laihat, joten niitä korostaisin mieluusti. Lisäksi kaulani on hieman "tavallista" pidempi. Ryhtini ei ole kovin hyvä, joten en mielelläni kuitenkaan jättäisi selkääni paljaaksi. Selluliittia löytyy, mutta ne jää hameen alle piiloon ;)

Olin ajatellut yläosan väreiksi mustaa ja sinistä. Olen katsellut kaikenlaisia toppeja ja korsettitoppeja, mutta en millään keksi, mikä malli olisi hyvä :/ Tahtoisin korostaa laihuuttani, mutta en pieniä rintojani.

Arkipaidoissa suosin V- ja veneaukkoja, mutta en ole löytänyt sen mallisia juhlatoppeja. Enkä kyllä ole varma, ovatko ne paras vaihtoehto. Useimmissa löytämissäni topeissa on suora linja, kuten esim. tässä josta kuitenkin pidän: http://www.euphorica.fi/epages/Kaupat.gpl/?ObjectPath=/Shops/RorasaH/Products/2042 Tuo voisi olla siinäkin mielessä sopiva, että kaasolla on jo tuon mallinen, tosin se on kokomekko :)

Kertokaahan ehdotuksianne :D

3

326

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • = O

      toivottavasti ei tule liian myöhään!!!

      No, tässä kuitenkin ehdotukseni:
      http://www2.victoriassecret.com/commerce/application/prodDisplay/?namespace=productDisplay&origin=onlineProductDisplay.jsp&event=display&prnbr=8N-218631&page=2&cgname=OSCLOSXYZZZ&rfnbr=3367

      Victoria's Secretin korsettitoppi.
      Neliökaula-aukko ja perhoshihat. Malli korostaa hyvin laihuutta mutta ei rintoja. Tuon mallisen topin kanssa ei oikeastaan erota onko kyseessä A vai C. Tasainen linja ja yksityiskohdat edessä saavat laihuuden korostumaan ja perhoshihat ovat loistava vaihtoehto hoikille käsille, tuovat niitä nätisti esiin. Neliö -malli tuo kaulankin kivasti esiin.

      Vielä vinkkinä että jos sinulla on pitkät hiukset ja et ole vielä kapausta suunnitellut niin tee sellainen pöyheä hieman prinsessa tyylinen kampaus niin että hiukset ovat auki ja laita osa hiuksistasi eteen. Kun sinulla on pitkä kaula ei tarvitse pelätä että se näyttäisi lyhyeltä possun kaulalta mutta samalla hiusten pöyheys poistaa ajatuksia rintojen pienuudesta =)

      • Lisää vinkkejä...?

        Kiitos vinkistä! Ei tullut yhtään liian myöhään, häät ovat elokuussa :) Hyvältä näytti tuonkin mallinen. Täytyy miettiä, jos tuosta kehittelisi jonkin kaksivärisen muunnelman.

        Hiukset on lyhyet. Tällä hetkellä lyhyt polkkatukka pitkillä etuhiuksilla, mutta täytyy tästäkin jotain kehitellä... Ehkä leikkaan taas aivan lyhyeksi.


    • suoraa sanoen

      Mikset osta oikeaa korsettia? Tai teetä?
      Olisi laasukkaampi hääpukuun...Ja saisit ihan valitsemasi värit, ammattilaisen mielipiteen mikä sinulle sopii ja korsetissa ryhtisi näyttäisi paremmalta =)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      71
      2348
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2123
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      79
      1745
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1557
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1546
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1495
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1459
    8. 55
      1323
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      78
      1268
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe