Vappuperinteet

kavaljeerikukka

Minkälaisia perinteitä teillä on vappuna?
Piknik, vappulounas ravintolassa, vappumarssi vai onko vappu ihan tavallinen päivä?

Itse suosin piknikiä, jos ilma vaan on hyvä. Niin ja sima ja ilmapllot kuuluvat myös aina vappuun. Vappuaatto vietetään kaveriden kanssa ensin kotona ja sitten kaupungilla juhlahumussa.

84

14034

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • miten-hyvin-vietän=elämäntapaintiaani-valpuria=kärmettä ränniin ja ruiskis, shamppakaljalla aamu alkoili ja shamaanin meno jatkuu, unohtamatta Isää, Poikaa ja Pyhää Henkeä=Isä, Poika ja Pyhä Henki....voi kumpa joskus oppis elään oikein.......

      • ÖKKI

        ihan jo aikaisemmilta sukupolvilta periytynyt paskan ajopäivä....sontaa on liikkeellä joka torilla, miks ei sitten pellollakin. :-]


      • jah-76

        Eilen illalla saunoin,kattelin elokuvan,syötiin savustettua lohta,istuttiin grillillä siis ja vähän whiskiä (lordia) ja yellow cattia)
        Ei sen kummempia remuamisia siis ja nukkumaan menin jo klo 23.30 =)

        Tänään ajattelin lähteä katselemaan toria koiran kanssa siis,ja ihan autolla ollaan liikenteessä,eli kesäauto rulexelle siis..(yksin koira)


      • huilaa kun
        jah-76 kirjoitti:

        Eilen illalla saunoin,kattelin elokuvan,syötiin savustettua lohta,istuttiin grillillä siis ja vähän whiskiä (lordia) ja yellow cattia)
        Ei sen kummempia remuamisia siis ja nukkumaan menin jo klo 23.30 =)

        Tänään ajattelin lähteä katselemaan toria koiran kanssa siis,ja ihan autolla ollaan liikenteessä,eli kesäauto rulexelle siis..(yksin koira)

        amatöörit ryyppää


    • mökillä

      kuluu mökkiä siivoillessa ja laittaessa kesäkuntoon, jo useampana vuonna "perinne".

    • Yksi nuori ja lupaava filosofin alku tappoi itsensä: Pekka-Eric Auvinen. Olisi ollut hänellekin paljon kehittävää tekemistä tarjolla tässä luterilaisessa yhteiskunnassa. Ei saisi luovuttaa kaikenmaailman mulkkujen takia...

      • 70+12

        Kotona


      • pettynyt

        vois joskus jättä nää juhlaat muistajen, miten paljon täälläkin ihmisiä kuolee itsemurhaan, valtio vaan peittele sen määrää. hyvinvointtivaltio vitut täällä kuolee ihmisiä itsemurhaan kuin irakissa päivässä.


    • neiti**

      Töissä meni tämä vappu, eikä haitannut tippaakaan. Ja juoksihan pyhäkorvauksetkin=) Yleiset ryyppyjuhlat ei oo mun makuun, liikaa ihmisiä liikenteessä,kaikki paikat tupaten täynnä populaa, ja rähinöitä syntyy liikaa...

      Edelliset vaput menneet joko kavereiden kanssa iltaa istuen juomien merkeissä, tai mökillä. Parina vappuna olin baarissa ja muutenkin hengaamassa keskustan alueella...Se riitti.

      • Töissä meni mullakin. Eilen illassa ja tänään aamussa :) Eilinen ilta kyllä vähän harmitti mut en kyllä jääny mistään ihmeellisestä paitsi tietääkseni :)


      • mm-66

        Olin sekä aaton että nyt vapunpäivän tuplavuorossa - päästin nuoremmat duunikaverit ryyppäämään =). Olen mielelläni töissä vapun ja uudenvuoden, jos ei ole tiedossa oman kaveriporukan kesken mitään erikoisempaa juttua. En lähtisi baariin missään tapauksessa yleisinä ryyppypäivinä. Ja lisäksi kammoan isoja väkijoukkoja...


      • Pikku Myy
        mm-66 kirjoitti:

        Olin sekä aaton että nyt vapunpäivän tuplavuorossa - päästin nuoremmat duunikaverit ryyppäämään =). Olen mielelläni töissä vapun ja uudenvuoden, jos ei ole tiedossa oman kaveriporukan kesken mitään erikoisempaa juttua. En lähtisi baariin missään tapauksessa yleisinä ryyppypäivinä. Ja lisäksi kammoan isoja väkijoukkoja...

        Jee, duunissa koko vapun. Mukavaa, ja parempi liksa.


    • nhl ja mm katselen

      juu

    • Perinteitäkö?

      14-vuotias putoaa parvekkeelta...

      mies jahtaa ohikulkijoita puukon kanssa.....

      mihin tarviitaan "perinnejuhlaa"?

    • erkoisesti

      ihan tavallinen työpäivä. Ei ole sen arvoinen "juhla" että viitsisin vaivautua.

      • vappu on hyvä juhla!

        Vappu on ensimmäinen juhla milloin on sellaista kesäistä, kun maa on melko kuiva ja on todellakin lämmintä. JA tänä vappuna ei satanu vettäkään onneksi ;D

        Vappuna on kylällä paljon porukkaa ( poliiseja ainakin meillä päin), ja tunnelma on katossa minne meneekään, kehtaa pitää hauskoja hattuja, serpentiiniä kaulalla, vähän samppanjaa, saa käyttää pillejä yms yms =D
        Mulla oli eilen mahtavaa kylällä, ja on kyllä varmaa tänäänki ko on noi hyvä ilma ;)
        Vois mennä nyt katsastamaan siman valmistus tilanne ja munkki taikinaa tekkee =)


    • repair kit

      En vietä vappua mitenkään, vappu on täysin merkityksetön minulle, tavallinen päivä muiden joukossa. Tosin tänään päivä on poikkeuksellinen kun
      PYHÄPÄIVÄ, helatorstai osuu samalle päivälle.

    • kuin muutkin

      Ilma on hieno,kiva ulkoilla jees!!!!

      • puutarhaa

        mutta kannattaa käydä ulkonakin,on ihana ilma.


    • Kusenvärinen lippalakki

      Taas ovat vapun AATON juhlijat sikailleet:
      -kaupungin tulppaani-istutukset on tallattu
      -siivotut kadut ovat törkyisempiä kuin ennen vappua

      SIATKO siellä juhlii ylioppilas- ja teekkarilakit päässään?

      • en siis siivoakaan

        Nehän onkin aina niitä ylioppilas- ja teekkarilakkisia jotka paikat sotkee...
        Kanttis katsio ennemmin näitä amiksen käyneitä paskantuhertajia jotka eivät osaa mitään muuta tehdäkään kuin bilistellä autolla ympäriinsä ja sotkea paikkoja.


    • vuosi lisää kannettavaa

      Eilen tuli taas vuos lisää ikää ( toivottavasti myös järkeäkin heh heh .. ) Kohta ollaankin 1/4 eletty .

      Tänään menee päivä vappua marssin parissa ja poitsun kanssa olis tarkotus käydä kaupungilla ja Grillaillaan kaikkenlaisia herkkuja mm lohta,maissia,lihaa ,kanaa NAM

      vappu voi olla myös kivaa aikaa SELVINPÄINKIN ( RV 24 5 )

    • Syyskuu91

      Vappuaattona kavereiden kanssa, maistellaan simaa ja munkkia ja pidetään hauskaa järki päässä.
      Vappupäivänä yleensä ravintolaan syömään, tänä vuonna nii nätti ilma että mennään perheen kanssa piknikille.
      Ei mikään elämää suurempi juhla mutta kiva silti :)

    • Rebu666

      Kotona koiran kanssa =) selvä vappu =) tai no join pari kaljaa :D

    • Vappu kotona

      Mies töissä oikeestaan koko ajan. Päivystää taksis, joten keikkaa pukkaa. Tauon aikana sit grillataan makkaraa ja perunasalaattia kyytipojaks ja jotain kevyempää. Simaa ja munkkia. Minä olen lasten kans kotona ja mitään Vapputoreja täällä ole kuin muutaman kymmenen kilometrin päässä, joten haravointia ja pihahommia tiedossa. Usein olen ollu ite kans töis, mut nyt vapaalla. ei siis mitään eroa oikeastaan normaaliin vkl vapaaseen nähden.

      • Möyrijät

        Kotosalla tenttiin lueskelen. Pienellä ajelulla voidaan eksän, nykyisen seurustelukumppanin (!), kanssa käydä, jahka hän saa autooni renkaat vaihdetuksi. Hän tekee myös himohommaansa puusavottaa, ja minä istuttelen orvokkeja. Muuttolintuja myös katselemme ja omia lemmikkijämme hoivailemme. Skumppapullo vielä odottaa, samoin viinipullo. Ehkä käymme vasta huomenna ostamassa vähän parempia ruokatarvikkeita kaupasta ja avaamme pullot vasta sitten. Emme ota paniikkia vapusta. Kivat ilmat on, ja niistä pääasiassa nautimme. Saunan kivet ajattelimme vaihtaa huomenna, jotta pääsisimme nauttimaan kunnon löylyistä entisen "höyrysaunan" sijaan. Älkää hyvät ihmiset ostako keraamisia kiviä puulla lämpiävään saunaan, niin kuin me teimme (ellette sitten pidä 40 asteen löylyistä)! Miehellä on alkamaisillaan myös lätkäkuume. Minä innostun sitten siinä vaiheessa, kun Suomi voittaa ekat pelit. Iloista kevättä kaikille!


    • Upeeta!

      Suomi24:ssä on paljon keskusteluja, mutta näin loistavaa keskustelunaihetta ei kukaan vielä ole keksinyt!

      En ole koskaan itse tullut ajatelleeksi, että tosiaan, sima, ilmapallot, vappumarssi ja vappulounas kuuluvat vappuun. Ja "juhlahumu", miten osasitkin käyttää noin kuvaavaa sanaa.

    • vpuuuuuuuuuuuuuuuuu

      missä työväen vappu marssit ovatko kaikki niin poraria eikun porvaria kyselee pankin talon mies

      • Ei enää tarvita

        Ainakin ehdotettu poistettaviksi, koska niihin ei kukaan osallistu. Ei ole enää aihetta marssia, koska työläisethän hankkivat nykyään paremmin kuin monet pitkälle koulutetut, mitä he vielä haluaisivat muuta kuin RAHAA, sehän on työläisille tärkein elementti, vaikka ei heidän asemaansa korottaisikaan, sillä samanlaiset linnut seurustelevat kuitenkin samanlaisessa pesässä.


    • tupakilla

      Pesin ikkunat ja kävin välillä tupakilla. Naapurien harmiksi , valitettavasti. Minäkun kuulun siihen kansanosaan joka häiritsen naapureita hajullani. Jotkut "häiritsevät" ikuisella vappuhulinalla. Sorry vaan hajuni naapurit.

    • Valopilkku

      Hetelmistä elkkäs kuskaan väsyt asikkaat illanvietosta kotiin.Hyvää ja hauskaa vappua kaikille.

    • 123

      moi mä lähen tänään kaupungille ja me käydään isin kanssa siellä t.jenna ollakka 9w

    • se on kuin

      tavallinen launtai, ainakin mulle.. Alaikäinen kun olin niin kavereiden kanssa tuli oltua.. Nyt tuli eilen juotua sixbackki ja jotai crillailtua. Ihan kivaa oli kyllä..

    • M-26

      En vietä vappua tällä kertaa koska perjantain pitää töihin niin en aio juoda yhtään mitään... On sitä monta vappua tullut kyllä ryypättyäkin ja juhlittua niin ei tee pahitteeksi olla juomatta.
      Vapputorille en ainakaan yksin lähde koska muutenkin ahdistaa helvetinmoinen väentungos, ainakin selvinpäin:)

    • Pohjan-Akka

      En pidä juhlimisista muodon vuoksi. Jos tuntuu juhlalliselta, silloin voi juhliakin...jos viitsii.

      Juhannus on siitä mukava juhla, ettei se vaadi muuta kuin saunomisen. oikeastaan pidän juhlista juhannuksesta eniten. Vedetään vähän kauhtunut Suomen lippu salkoon (joo, tiiän,ettei sen sais olla kauhtunut...mutta ei sitä korvessa muut näe).

      Vappu on maalaistytölle aina ollut vähän outo juhla. Keväthän nyt tulee juhlimattakin, punaliput näyttävät pelottavilta ja marssit, valkolakki-meininki taas jotenkin teennäiseltä. En kuulu mihinkään joukkoon, jurrotan pirtissä.

      • Nimetön

        Jänniä juttuja,kait muuallakin.Minulla on mäenkielestä käytyssä muutama sana.Kait se Tornionjoki vuolaana nyt virtaa,siika liikku.


      • Pohjan-Akka
        Nimetön kirjoitti:

        Jänniä juttuja,kait muuallakin.Minulla on mäenkielestä käytyssä muutama sana.Kait se Tornionjoki vuolaana nyt virtaa,siika liikku.

        Kaipa se maa painaa parrehleen, ja porinat on sitten sitä luokkaa.

        Aku Ankka on käännetty meänkielellekin. Kun luin sitä, tuli ikävä isääni. Se on nimittäin minun isänkieli. Varsinaista meänkieltä kun puhutaan Suomen puolella oikeastaan aivan vain jokivarren kylissä. Kun mennään 20 km sisämaajan, niin sanasto ei ole niin ruotsahtava, ja sanonnatkin latistuu.

        Kun menee Ruotsin puolen Kukkolankoskelle kesäaikaan, ja kuuntelee: Se on siinä.

        Täältäkin voi kuunnella, sisu-radio:
        http://www.sr.se/Sisuradio/

        En tiedä, onko Torniojoesta vielä jäät lähteneet. menen huomenna katsomaan. Se on siinä kinthaala, mie piän, että lähtevä.


    • ollenkaan

      Ei ole perinteitä, koska en vietä työväenjuhlaa. Töihin saatan kyllä tästä lähteä. Mukava "ylimääräinen" päivä tehdä hommia, siinä kaikki. :)

      • onko

        elämässäsi muuta kuin työ ja raha, ajatteletko mitään muuta. Säälin kakaroitasi saatanan ahne minä minä.


      • itseäsi :)
        onko kirjoitti:

        elämässäsi muuta kuin työ ja raha, ajatteletko mitään muuta. Säälin kakaroitasi saatanan ahne minä minä.

        Haha! Jollain on krapula... :D No onpahan hyvinkin muuta! Nyt on vaan enemmän hommaa, niin tulee tehtyä sitten alta pois. Voin joskus toiste pitää vapaapäivän, kun huvittaa. Ei ole lapsia, joten turhaan säälit.


      • Sopuli.

        En minäkään enää korvaani loksauta sopulijuhlille. Saatanpa tuossa vaikka viettää joulun kesäkuussa, kuka sen kieltää. Töitä paiskin koko päivän 12 tuntia. Ruumis ja sielu ovat tyytyväisiä. Ei tarvitse maksaa mistään ylihinnoitetuista juhlamenoista ja ruokailuista. Näin se Suomi pyörii.


    • Itselläni on vappuaattona tapana mennä katsomaan pääsin lakitusta, vappu alkaakin yleensä siitä. :) Ilmapallot laukkuun roikkumaan ja serpenttiiniä kaulaan. Ystävien kanssa sitten lähdetään yleensä myöhemmin kaupungille.
      Vappupäivään ei sen suurempia traditioita kuulu, piknikillä on joskus tullut käytyä ja suunnitelmissa se on tänäänkin. :)

    • Aina Wappu !

      Joulu,juhannus,pääsiäinen,mitä niitä vielä onkaan,Uusivuosikin, Aitienpäivä, Isänpäivä, Syntymäpäivä, Nimipäuivä, ja mmailman tuthin päivä Valentininpäivä, Älä ostamitään päivä, osta vaikka mitä päivä, nuukuukuus vikko , tuhkausvikko.

      näitä höpöhöpöjöhän markkinamiehillä riittää ja köyhältä ja tyhmältä kansalta otetaan rahat pois jokkakin : Vietä jotain päuivää nimikkeellä.

      Katselin illalla auringonlaskua,se laski kuin munakin päivinä, aivan samalla tavalla,että oisi vappuaatto, aamulla nousi aurinko, missään ei sanottu Tänään on vappupäivä, Sinun on tänään ietettävä vappua.
      Siis keitin kahvit kuin muinakin päivinä yleensä amulla teen. Mikä ihmeen vappu.

    • riutanharjulla.

      Tänää meen serenaan.

    • pelaamalla

      gTA4:losta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • 300% palkalla

      kelpaa olla,kun amatöörit seikkailee pönttö sekaisin ja ovat niin kingejä!

    • tapsa lansa

      nyt menosa toine takio

    • töissä..

      Minun vappuni meni työn merkeissä..meillä hoitajilla kun on myös vappuna töitä.

      • jumankauti juu

        tarviihan sitä vappunakin istua kahvihuoneessa ja rutista kun on niin huonot palkat.


    • RentoReiska.

      Työn juhlaa kunnioittaen on kiva tehdä mielenkiintoisia töitä.

      • johnnybild

        Amatöörien juhlaa.

        Itse treenaan vappuna ja olen lopun aikaa töissä. Enpä olekaan keskiverto suomalainen paskamaha, vaan kovakuntoinen mies, joka voi pitää hauskaa muutenkin kuin pakkopäivinä.


      • eki68
        johnnybild kirjoitti:

        Amatöörien juhlaa.

        Itse treenaan vappuna ja olen lopun aikaa töissä. Enpä olekaan keskiverto suomalainen paskamaha, vaan kovakuntoinen mies, joka voi pitää hauskaa muutenkin kuin pakkopäivinä.

        Joku vetää sunkin muijaa viikseen vappuna kun sä hikoilet kuntosalilla !


      • hahaa...
        eki68 kirjoitti:

        Joku vetää sunkin muijaa viikseen vappuna kun sä hikoilet kuntosalilla !

        ei sillä ole muijaa,se on niitä hormooni-homoja.


    • tavallista

      muija vittuilee ja syyllistää ja sit murjotetaan.

    • Suunnitellaan

      Puukkojen ja puntareiden kanssa täällä lakeudella suunnitellaan tämän riistohallituksen kaatoa ja samalla myös tuon tekstariviestien ja nipistelijöiden eduskunnan saa laittaa ihan uusiksi ja 100 edustajaa hieman pienemmillä palkoilla ja lomilla riittää kyllä. Tulukaa mukahan!

    • eki68

      se on työläisten juhla

      • lei-la58

        ...Mitempä sitä sitte viettää jos ei ole töissä, kaikkien ei tarvi käydä töissä kun sitä rallaa saa jotku niin helpolla ilman, että tarvii vaivautua työtä tekeväksi...


    • Jaketsu789

      Kapulassahan se menee ja muutenkin v*tutuksen merkeissä

      • selväpää

        se niin ketuttaa?


    • yksin (nainen)

      lapsenvahtina. Mies kaupungilla juhlimassa. Elämä on reilua.

      • eki68

        no täytyy järjestää sulle mukavaa ohjelmaa joskus myöhemmin. T. mies


      • sosiaali-tarhatäti

        Etkö ole näiden vahdittavien äiti, jos olet niin miten voit sanoa, että olet lapsenvahti.


    • hehee

      no wowitin tottakai=DD

    • jgrpejrpe

      kotona perheen kanssa, ja onkin ollut paras vappu tähän mennessä! eilen käytiin tivolissa ja tänään vapputorilla.. ei krapulasta tietoakaan kun ei oo juonut, ihana herätä aamulla ja lähteä kaupungille..

    • wabben

      "Vanhan juutalaisen lain mukaan työläiset eivät saaneet rakastella kuin kahdesti viikossa. Työttömät saivat harrastaa seksiä päivittäin."

    • ...etsivä löytää

      Ensin marsittiin, sitten kuunneltiin rauhanpatsaalla puheet ja lopuksi juhlittiin. Taidampa osata arvata miksi sosdemit ehdottavat marssia lakkautettavaksi, kun ovat marssit takavuosiin verrattuna taas päässeet pitenemään.

      • johnnybild

        Ei muuten vedä kukaan sillä aikaa muijaani. Syytä en kerro.

        Ihmiset, älkää olko sohvaperunoita, vaan vappuna treenaamaan! Kateelliset puhuvat hormoneista.

        Vappuna on hyvä päivä mennä lenkille, ei baariin.


    • zzzztop

      leikkien itselläni

    • p1ö

      vappuperinteeni on ollut monesti ajaa lietelantaa kansalaisten ruokamaille

      • Nimetön

        Minun vappu selveni yli 10 vuotta sitten. Tänään muuten oli myös Helatorstai eli Kristuksen Taivaaseen astumispvä. Lukekaa Uudesta Testamentista lisää Jeesuksesta. Neljäs Jeesusmarssini ja taas tuli voitto kotiin 300-150(työläismarssissa 150) marssijoita. Helsingissä muuten Jeesusmarssilla n.3000.
        Siunauksin !


    • inkkuliina

      juu. vappuna me juomme simaa ja katsomme jonkun kivan elokuvan.

    • maarian *

      meni ihan mukavasti rauhallisesti yksin vain
      lenkillä kävin nautin aurinkoisesta säästä .
      laitoin hyvää ruokaa Yrttimarinoitua kalaa ja salaattia .join simaa ei prosentteja ollenkaan
      siis raikasta hyvää eikä liian makeaa.
      Jälkiruokana kahvia ja sirtuunalakritsijäätelöä
      Näin se on mennyt aika ja ei ongelmaa vapunhulinasta .
      En tykkää tungoksesta tykkään luonnonrauhasta lintujenlaulusta ja tästä ihanasta keväästä juuri kun kesä on ihan tuossa tuokiossa
      mukavaa kesänodottelua kaikille

      • Olimme

        Lasteni ja lapsen lapsien kanssa olimme Korkeasaaressa!.Eväät mukana ja kiva päivä oli kaiken kaikkiaan.Ei tarvinnut katsella kaupungin hälinää ja juopotteluja.
        Ja oli lapsillekin opettavaa ja kaikille, niin rentouttavaa.
        Suosittelen muillekin.
        Eikä tule pää kipeeksi.

        Siunattua alkanutta kuukautta kaikille.


      • opiskelijawappu
        Olimme kirjoitti:

        Lasteni ja lapsen lapsien kanssa olimme Korkeasaaressa!.Eväät mukana ja kiva päivä oli kaiken kaikkiaan.Ei tarvinnut katsella kaupungin hälinää ja juopotteluja.
        Ja oli lapsillekin opettavaa ja kaikille, niin rentouttavaa.
        Suosittelen muillekin.
        Eikä tule pää kipeeksi.

        Siunattua alkanutta kuukautta kaikille.

        kun eihän tuollaista viiden päivän putkea jaksa kukaan sen useammin. hauskaa kyllä oli, simaa, munkkeja, palloja, aurinkoa ja hyvää seuraa riitti.


    • yleensä

      kyllä täytyy käyttää kaverin morsianta ja vetää kännit tai ainakin jolleenki tutun morsianta et ukolla menee vappu vituksi...

    • nukkumatti

      mikä se semmoinen on kuin vappu?

      • suomi on

        en juhlii mitään tyhmää, ihmiskeksimä tai mikään juhlia kaikki mulle on sama tekeva, esim joulu ihmiset ei ees tiedä sen tarkoittusta, niin ihminen tyhmää voi olla.


    • Nimetön

      Perinteisesti täällä Pohjois-Pohjanmaalla otetaan perunat itämään Vappuna. Juuri tuon pikku askareen tein nytkin. Kävin minä kylillä, kuppilassakin ylioppilaslakki päässä tököttämässä. Ainut ylioppilaslakki koko kapakassa! Ei oo hyvä! Muutoin kevään askareita, tai keväästä nauttimista. Lintujen laulua, omenapuiden ja marjapensaiden kasvuun lähtöä, tai sen seuraamista. Pihapiirin keväästä nautiskelua. Kyllä minä siinä sivussa näppäsin rakenteilla olevaan luhtiaittaanikin tasakertavarvin. Päätykolmiot pitäisi vielä saada aikaan ennen varsinaista kevätryysistä!

    • blondi-72hki

      on perheen ja tai kaveri porukassa juhlittu.
      Tänä vuonna vanhimmat likat oli serkullaan,mäkävin systerillä ja lppuilta ulkona istuttiin naapureiden kanssa ja juotiin kuohuviiniä.
      Nuorimmilla likoilla oli kaksi kaeriaan meillä yötä.
      Eilen illalla töissä.

    • Mä vaan

      Kun katsoo taas uutisia tänä aamuna niin voipa sanoa jälleen että olispa koko Vappu peruttu, pahoinpitelyjä, puukon kanssa heilujiä, kuolleita, rattijuoppoja, minkälainen lasku kun kaikki vahongot laskettaisiin rahassa, puhumattakaan muusta kärsimyksestä?
      Minä otin aattona kaksi kaljaa, nekin sitten kun lapset olivat menneet nukkumaan.
      Ei hyvää päivää, mitä kansaa täällä onkaan?
      Ei järki päätä pakota.

      • OLLA..

        IMPERFEKTI-MUODOSSA, KOSKA VAPPU 2008 ON JO HISTORIAA, ELLEI SITTEN HALUTA JO TIETÄÄ VAPUSTA 2009 !!


      • Mä vaan
        OLLA.. kirjoitti:

        IMPERFEKTI-MUODOSSA, KOSKA VAPPU 2008 ON JO HISTORIAA, ELLEI SITTEN HALUTA JO TIETÄÄ VAPUSTA 2009 !!

        Enkös minä imperfekti muodossa kirjoittanutkin?


    • tulen jättämään vapun juhlimisen väliin. Syy: Olen myynyt Vivan (Vauxhall) poes. Et se siitä vitusta.

    • -Luppis-

      Tänä vuonna oli miulla erilainen vappu kuin koskaan.. sain olla selvinpäin ja nauttia hyvästä säästä erittäin mahtavien ystävien ympäröimänä ja nauttien myöskin oman kultani seurasta.. :) aika meni siivillä lentäen ja kaikilla oli enemmän kuin hauskaa, jokainen porukasta nautti joka hetkestä.. AIVAN IHANAA OLI!!!! :)

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1837
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1699
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1534
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1233
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1202
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1166
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1141
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      8
      1139
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1124
    Aihe