Myymälävartijan harmaa arki

Remelli

Älkää lyökö kovin lujaa, sillä tämä on ensimmäinen kirjoittamani tarina:

Olen 25-vuotias yliopisto-opiskelija, ja olemattoman opintotukeni jatkeeksi elätän itseni tekemällä iltaisin myymälävartijan hommia. Työ on yleensä varsin tylsää eikä palkkauskaan ole mitenkään mieltäylentävää, mutta näkeehän siinä illan mittaan kaikenlaisia ihmisiä. Työn vähemmän hohdokkaisiin puoliin kuuluu keppanapullojen ja muun ”siistin” pikkutavaran takavarikoiminen yläastelaisilta pojilta, kännisten määrätietoinen ohjaaminen ulos kaupasta jne. Mutta kohokohtiakin silloin tällöin on, ja yksi sellainen on jäänyt mieleeni.

Elettiin alkusyksyä, aikaa jolloin illat pimenevät, ilma jäähtyy ja tekee mieli viettää illat kotona. Poikamiehen on kuitenkin pakko yrittää, joten koulun jälkeen lähdin jälleen töihin. Oli torstai-ilta. Menin vakiopaikkaani, pienehköön lähinaapuruston ruokakauppaan. Kauppa oli tänä iltana kovin hiljainen, mitä en toki pannut pahakseni. Paikalla oli lisäkseni kaksi myyjää, nuori opiskelijatyttö Kaisa hoiti kassaa ja vanhempi rouvashenkilö puuhasteli välillä varastossa, välillä tappoi aikaa pitkällä kahvitauollaan. Ilta oli tapahtumaköyhä, ja pääasiassa istuin paikallani muovituolilla nurkassa, josta näki mukavasti eri puolille kauppaa. Välillä kävin jututtamassa Kaisaa kassalla.

Kun sulkemiseen oli aikaa vain puolisen tuntia, kauppaan tuli nuori, kenties 16-17-vuotias nuori nainen tummassa takissaan. Meikki oli myös mustanpuhuva, joten luokittelin hänet metallimimmiksi tai roolipelifriikiksi. Näin hänet vilaukselta hyllyjen välistä. Normaalistikin naisten suhteen vikkelät silmäni huomioivat välittömästi tämän tytön erinomaisen, ryhdikkään takamuksen. Kauniit, tosin hieman ylimeikatut kasvotkaan eivät jääneet huomiotta, mutta nimenomaan pylly oli erinomainen; sopivan pyöreä sivuprofiili, sopivan leveät lanteet ja kokonaisuuteen hyvin sopivat reidet. Silmäni halusivat lisää, joten kävelin hissukseen muutaman askeleen tytön perään. Ensivaikutelmani ei ollut pettänyt; tytön kroppa oli ensiluokkainen. Hän pysähtyi hedelmähyllyn ääreen muutaman metrin päähän, selkä minuunpäin. Tytön kumartuessa nostamaan kangaskassiaan lattialta, sain esteettömän näkymän tämän nuoren aarteen muotoihin takin helman alta. Sydämeni alkoi pamppailla ja tunsin veren pakkautuvan kulliini. Onneksi olin pukeutunut vartioliikkeen haalareihin, joiden yläosan olin käärinyt lanteilleni. Se peitti mukavasti paitsi firman antamat vartijan tykötarpeet; sumutteen, käsiraudat ja lyhyen pampun, niin myös orastavan erektioni.

Peruutin hieman hyllyn taakse, ja tyydyin tarkkailemaan tyttöä peilistä. Toisesta peilistä näin, että kassan Kaisa oli syventynyt lukemaan tenttikirjojaan – tänään siihen oli hyvä mahdollisuus. Kohdistaessani mielenkiintoni takaisin illan kuningattareen, huomasin hänen jo kadonneen peilistä. Rutiininomaisesti siirryin muutaman askeleen takaisin eteenpäin, jotta saisin uuden annoksen tätä seksikästä tyttöä. Tyrmistykseni oli suuri, kun näin hänen pullohyllyjen kohdalla sullovan jotain kiireesti takkinsa sisään. Hän ei ollut huomannut minua, ja jatkoi nopeasti menoaan. Epäkiitollinen tehtäväni olisi käräyttää tämä tyttö. Tehtävä tuntui tavallistakin vastenmielisemmältä, kun juuri olin uneksinut tämän tytön muodoista. Mielessäni kävi, että jos antaisin tytön mennä – eihän sitä kaikkea voi huomata... Mutta rehellisyys maan perii, joten päätin narauttaa tytön.

Siirryin takaisin tuolilleni. Nyt vain istuisin tässä odottamassa siihen saakka kunnes tyttö tulisi kassalle. Kauaa ei tarvinnut odottaa. Kävellessään ohitseni tuo tyttö säpsähti hieman. Kenties hän ei ollut lainkaan huomannut, että myymälässä oli vartija. Hän näytti lisäksi välttelevän katsettani, vaikka se ei kerrokaan mitään. Kassalla tyttö laittoi hihnalle pari punnittua omenaa tavallisessa kaupan läpinäkyvässä muovipussissa. Strategia oli selvä: osta jotain, niin sinua ei epäillä. Toivoin kovasti, että tyttö kaivaisi takkinsa taskut tyhjäksi kassan hihnalle, mutta sitä ei tapahtunut.

Siirryin ovensuuhun, ja tytön tullessa kohdalleni astuin hänen eteensä. Sanoin: ”Anteeksi neiti, mutta voisitteko näyttää mitä teillä on takkinne taskuissa?”. Kassan Kaisa kääntyi välittömästi katsomaan meitä. Tukalaan tilanteeseen joutuneen tytön poskille nousi välittömästi tumma puna, ja hän sopersi jotain epäselvää, vilauttaen omenapussiaan. Hän vilkaisi minua silmiin, ikään kuin armoa pyytäen. Käänsin päätäni hieman ja yritin ottaa kasvoilleni mahdollisimman myötätuntoisen ilmeen, ikään kuin kertoakseni ”sori, tää on mun työ ja mun on pakko tehdä se”. Tyttö ei kuitenkaan ryhtynyt pullikoimaan vastaan, vaan käänsi auki takkinsa liepeen. Sisätaskusta pilkotti kaupan kuohuviinipullon kaula. ”Onkos sulla kuittia tähän”, kysyin? Tyttö ei sanonut mitään, vaan välillä vältteli katsettani ja välillä loi taas anovan katseen. Sanoin, ”mennäänpäs tuonne toimistoon selvittämään asia”. Kyseessä oli rutiinitoimenpide. Asioita ei selvitellä kaiken kansan kuullen, vaikka nyt kaupassa ei muita asiakkaita ollutkaan. Vilkaisin Kaisaan, jonka tympiintynyt ilme paljasti lähinnä, että kotiin pitäisi kohtapuoliin päästä. Itseäni harmitti tavattomasti, että tyttö joutuisi liemeen näin pienen arvottoman asian takia.

Siirryimme ohjeideni mukaisesti kaupan takanurkassa olevaan toimistoon, tyttö edellä, minä perässä. Pieneen ikkunattomaan toimistoon mahtui vain pöytä, pari tuolia ja mappihylly. Istuin lähempänä ovea olevalle tuolille ja tytön istutin pöydän taakse. ”No niin”, sanoin, ”löytyykö sitä kuittia?”. Olin jo kassalla arvannut tytön ilmeestä, ettei löytyisi. Tilanne oli hänen kannaltaan tukala. Kun vastausta ei kuulunut, jatkoin ”Jaaha. No sitten tarvittaisiin henkilöllisyyspaperit”. Jostain perverssistä syystä aloin nauttimaan tilanteesta, mitä ei ollut tapahtunut koskaan ennen. Kaikista vähiten olisin odottanut sellaista tapahtuvan tämän nuoren, kauniin, hyvänmuotoisen naisen kohdalla. Voiman ja hallinnan tunteen lisäksi mielessäni pyöri sekavana halu. Katseeni vaelteli levottomasti hänen vartalollaan. Nyt takinliepeiden ollessa auki näin hänen kaula-aukkoonsa. Rinnat pullottivat siellä mukavasti, ja myös housuissani alkoi jälleen pullottaa. Aloin haparoivalla äänellä selittää mitä tulisin tekemään; ”pläh pläh...poliisi paikalle..pläh pläh. ...kuulustelu... ”. Tyttö tuntui huomanneen kasvoilleni kohonneen punan, enkä ollut varma oliko hän tajunnut sen johtuvan kiihottumisestani. Hän katsoi välillä suoraan silmiini, yllättävän viattoman näköisesti. ”Eikö tätä vois hoitaa mitenkään muuten?”, hän keskeytti minut. ”Miten muuten?”, kysyin. ”Kyllä sä tiedät”, vastasi tyttö. ”En muuten tiedä, joten jos ideoita on, niin paras näyttää”, sanoin. Arvasin toki mitä tyttö tarkoitti, mutta pidin vielä viimeiseen saakka yllä jonkinlaista rehellisen miehen fasaadia. ”Saat nussia mua, jos päästät menemään”, hän sanoi pehmeällä äänellään. Tuo lause avasi portit; kiima tulvahti ylitseni.

”Käy se”, sanoin. Sanat tulivat suustani aivan kuin jonkun toisen sanomana. Oli kuin olisin seurannut itseäni etäältä. ”Mä nussin sua tässä ja sitten voit mennä”. Aloin rullaamaan vyötärölläni olevaa haalarin yläosaa auki, jotta saisin vedettyä ne pois tieltä. Tätä tehdessäni käännyin lyhyeksi hetkeksi selin tyttöön. Kuulin ovenkahvan painuvan alas, käännyin ja näin tytön yrittävän paeta. Toimisto oli kuitenkin niin pieni, että ehdin heti napata tyttöä vasemmasta ranteesta kiinni. Vedin tytön takaisin toimistoon ja suljin puoliavonaisen oven. Lukitsin sen. ”Saatanan narttu”, murisin hampaitteni välistä, ”yritit kusettaa mua”. Väänsin tytön käden lukkoon hänen selkänsä taakse ja painoin hänet vatsalleen pöytää vasten. Tyttö parahti hieman, ilmeisesti käsilukko sattui. Vasemmalla kädelläni painoin tyttöä edelleen pöytää vasten, oikealla kaivoin vyötäröltäni käsiraudat. Vedin tytön toisenkin käden selän taakse ja napsautin raudat kiinni.

Tyttö oli nyt täysin armoillani. Hän voisi tietenkin huutaa, mutta miksi huutaisi? Silloin käräyttäisin hänet myymälävarkaudesta. Vedin tytön hetkeksi kehoani vasten ja aloin takaapäin aukoa hänen vyötään ja housujensa nappeja. Tytön selän taakse lukitut kädet sattuivat sopivasti jalkoväliini, jossa kyrpäni sojotti räjähtämäisillään. Tyttö vastusteli hieman, mutta en tiedä johtuiko se rajuista liikkeistäni vai siitä ettei hän halunnutkaan tulla nussituksi. Minulle se oli samantekevää. Sain hänen housunsa auki, vedin ne alas ja työnsin tytön jälleen pöytää vasten. Eteeni avautui mitä kiihottavin näky: nuori, hyväperseinen nainen, avuttomana ja valmiina nussittavaksi. Tytöllä oli punaiset pikkuhousut, mikä poikkesi hänen muuten mustanpuhuvasta pukeutumisestaan. Pikkarit eivät olleet minikokoa, mutta silti tytön pyllynposket pursusivat mukavasti ulos niistä. Vedin hänen pikkarinsa aivan alas ja käskin häntä nostamaan toista jalkaansa. Sain siten sekä päällyhousut että pikkarit pujotettua pois hänen jalastaan. Nyt saisin jalkoja leveämmälle. Kouraisin oikealla kädellä hänen runsasta pyllynposkeaan, samalla kun vedin kivikovan kullini esille housuistani. Tytön iho tuntui lämpimältä.

Oudot sanat tulvivat jälleen kurkustani: ”Saatanan huora, nyt saat kyrpää ja kunnolla”. Läiskäisin häntä kunnolla pyrstölle, ja tyttö vinkaisi. Levitin käsilläni tytön pyllynposkia niin, että pillu aukesi lähes esteettä eteeni. Olin jo vilaukselta nähnyt tytön pillun: tumma karvoitus oli mukavan ohutta. Työnsin kyrpäni suoraan ja ujostelematta syvälle pilluun. Tytön äännähdys oli jotain tukahdutetun huudon, parkaisun ja vinkaisun välimailta. Pillu tuntui liukkaalta ja mukavan tiukalta. Nussin häntä paljaalla kyrvällä, koska en nyt välittänyt mistään muusta. Kourin tytön rintoja takaapäin samalla kun työntelin kullillani. Mukava läiskähtelyn ääni täytti pienen huoneen, kun lantioni hakkasi rytmikkäästi tämän pikkulutkan persettä. ”Saatana” sihahdin jälleen, ja vedin tämän epäonnisen tytön päätä hänen tummista hiuksistaan taaksepäin. Kiihdytin tahtia ja tyttö vinkaisi hieman joka työnnölläni. Asento oli hyvä - tytön selkä oli notkolla pylly ylöspäin ja sykkivä kyrpäni ulottui tämän nuoren pillun perukoille asti. Tunsin kuinka spermani roiskahtaisivat aivan heti ja hellitin hetkeksi. Vedin tytön ylös kehoani vasten ja kourin hänen rintojaan. Puristin hänen nännejään sormieni välissä, kunnes hän jälleen äännähti. Työnsin hänet uudestaan pöytää vasten ja painoin hänen yläselkänsä pöytää vasten, kunnes tytön pylly oli jälleen houkuttelevasti pystyssä. Jatkoin kiimaista nussintaani, pyörittäen välillä lantiotani, kyrpä tiukasti tytön pillussa. Kun en enää kestänyt, vedin tytön pois pöydältä. Hän putosi suoraan lattialle paljaalle takamukselleen. Menin hajareisin hänen eteensä, koukistin polviani ja sysäsin kyrpäni hänen huulilleen. ”Ime sitä!”, sanoin, mutta ensimmäinen lasti spermaa oli jo matkalla; osa roiskahti tytön kielelle, osa huulille. ”Nyt nielet koko lastin”, jatkoin. Kaksi tai kolme kertaa tunsin tutun supistuksen ja helpotuksen tunteen spermasatsin purskahtaessa matkaan. Tyttö otti kaiken suuhunsa kiltisti, nieli ja alkoi vielä oma-aloitteisesti nuolemaan kyrpääni puhtaaksi. Hetken kuluttua vedin hiljalleen löystyvän kullini pois hänen käsittelystään. Vilkaisin jälleen alaspäin tytön kasvoihin. Hän hymyili.

Keräsimme lattialle levinneet hajanaiset vaatekappaleet ja puimme päällemme. En malttanut olla vielä kerran kokeilematta tytön muotoja. Puristelin hetken aikaa hänen rintojaan ja pakaroitaan, nyt vaatteiden läpi. Suuteleminenkin kävi mielessä, mutta suun sijaan joudun tyytymään hänen poskeensa ja kaulaansa – muistin hyvin, minne olin lastini roiskaissut. Juttelimme tovin, vaikka tyttö oli aika vähäsanainen. Kehuin hänen kroppaansa ja kerroin että hän olisi tervetullut milloin vain uuteen käsittelyyn, vaikka tiesin että tuskin näkisin häntä uudestaan. Toimiston ovea avatessaan hän muisti takkinsa taskussa yhä olevan kuohuviinipullon. Vastasin ennen kuin hän ehti kysyä mitään, ”Ai tuo. Sen voit pitää. Talo tarjoaa”.

Kassalle tullessani oli jo sulkemisaika. Kaisa kysyi, mitä oli tapahtunut. ”Väärä hälytys”, sanoin. Selitin, että tytöllä oli avaamaton kuohuviinipullo, mutta paikallisen ison marketin kuittikin löytyi lopulta etsinnän jälkeen. Kaisaa selitykseni ei kiinnostanut, hän oli jo pitkään odottanut työpäivän loppumista. Molemmat kaupan naiset poistuivat. Kytkin murtohälyttimen, lukitsin oven ja astuin hymyillen syksyiselle kadulle.

10

8859

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Justus

      Ai hitto kun oli hyvä.

      Lisää tuollaisia !!!!

    • Spedu

      Hienosti kirjoitettu tarina... Jatka ihmeessä kirjoittelua, faneja tarinoillesi löytyy kyllä!

    • Kannustaja

      Hyvää jatkoa leivän hankkimiseen. Harvinaista oli herkkusi.

    • Neti Pervo

      Ei mun tyyliin.Oon lukenu parempia.

      • Minttu

        Ei mun tyyliin.Oon lukenu parempia.

        Niin, mutta ootko kirjoittanu parempia?


    • alf

      jep

    • Lola

      Aaah, että nuo alistusjutut ovat mahtavia :) Aloittelijaksi tarina pysyi mukavasti koossa, ja pervoutta oli ihanan paljon :)

      JATKA SAMAAN MALLIIN! :)

    • goodnight

      Todella hyvä! Viiden tähden arvoinen.*****

    • M.L

      Tää on TOSI hyvin kirjotettu novelli,varsinkin noi yksityiskohdat! Lisää samanlaista,kiitos!

      Varma novelli jossa laukee :)

    • Juba

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5148
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3367
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1502
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1333
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1026
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      938
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      877
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      717
    Aihe