Gamboa Rainforest Resort

retket

Hotellin sivuilta löytyi reilusti heidän järjestämiään retkiä. Hinnatkin pitäisi löytyä, mutta ne eivät minulle auenneet...

Haluaisin kuulla kokemuksia hotellin järjestämiltä retkiltä. Ja mielellään hintoja, jos joku muistaa.

Monkey Island-retkestä joku jo aiemmin mainitsikin. Paljonko se maksoi? Vaikutti kivalta retkeltä, jolla pääsee näkemään luontoa ja eläimiä... Muita kommentteja retkestä?

Aerial Tram -retki kiinnostaisi. Onko joku ollut sillä, paljonko maksoi ja millainen retki oli?
Aurinkomatkoilla retki maksaa 70 dollaria, tosin siihen sisältyy myös veneilyä apinasaaren tuntumassa. Voisiko joku kertoa käydäänkö Aurinkomatkojen retkellä ihan apinasaarella apinoita ihastelemassa?

Myös muista hotellin retkistä kuulisin mielellään mielipiteitä. Ja tietenkin saa kirjoitella myös Aurinkomatkojen retkistä, vaikka niistä keskusteluja jo löytyykin.

1

900

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei tietoa

      En muista ollenkaan retkien hintoja kun meillä ne kuuluivat kiertomatkan pakettiin. Hotellin aulassa hinnat kyllä oli nähtävillä mutta en nyt niitä muista.
      Monkey Island oli ihan kiva retki mutta ei aivan sitä mitä oletimme. Aurinkomatkojen kuvauksesta sai sen kuvan että siinä enemmänkin veneiltäisiin mutta todellisuudessa posotettiin suoraan apinasaarille ja takakaisin. Apinat oli tosi söpöjä, tulevat kädestä syömään banaaneja (pöllimme aamiaiselta). Ne on hyvin tottunut ihmisiin kun joka päivä sinne turisteja niitä viedään ihmettelemään. Mutta söpöjä silti. Retki on aika lyhyt, max tunti. Veneessä voi kastua aika pahastikin. Ristiaallokko heittää vettä yli laitojen. Mutta sen verran oli kuuma että se ei haitannut, kamera vaan pitää suojata.

      En tiedä onko tuo Aerial tram se mihin osallistuimme mutta luulisin niin, ei siellä muutakaan tietääkseni ollut. Se oli sellainen hissi mikä nousi sademetsän läpi kukkulan päälle. Vähän kuin avoin hiihtohissi. Siinä matkan varrella opas esittelee paikallista kasvillisuutta. Ja jos on hyvä tuuri voi nähdä lintuja. Kukkulan laelle on rakennettu näkötorni josta on upea näkymä järvelle ja kanavalle. Sieltä myös voi pongata tukaaneja ym lintuja ja perhosia.
      Mielestäni ihan mukava retki, mutta tuo 70 euroa kuulostaa tosi paljolta. Tämäkin kesti max tunnin.

      Siellä Gamboassa ei ole juuri mitään tekemistä joten kyllä retkille kannattaa osallistua. Siellä on ihan kiva uima-allas alue mutta ei kai sitä tuollaiseen paikkaan kannata mennä vain altaalle makoilemaan.

      Älkää odottako mitään kovin eksoottista sademetsäkokemusta. Tämä paikka on ihan lähellä tietä, kylää ja kanavaa, joten ei mitenkään kauhean eksoottinen resort. Mutta ihan kiva paikka ja vanhat kanavainsinöörien villat oli hauskoja. Niiden pihalla näkee eniten eläimiä ja lintuja. Kannattaa mennä aamulla pihalle niin varmasti näkee tukaaneja ja papukaijoja ym.
      Mökit eivät ole hotellitasoa mutta todella tilavia ja mieluummin minä niissä asuin kuin persoonattomassa hotellihuoneessa. Ainoa miinus oli parvekkeen puute. Lämmintä vettä tuli kun laittoi 5 minuuttia ennen suihkua valumaan.

      Hauskaa matkaa. Sanokaa Tuija oppaalle terkkuja jos on vielä siellä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4295
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1681
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1497
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1304
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      51
      1207
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1126
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      66
      1083
    Aihe