Tallinnan kultakaupat?

kihlat

onko hyvä ostaa tallinnasta kihlat vai onko laatu millaista? hyviä kultasepänliikkeen nimiä otetaan vastaan.

4

6511

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mikko

      eiköhän se kihloihin meno ole sen verran ainut kertainen tapahtuma elämässä että ei kannata ottaa mitään riskejä.osta Suomesta.

      • ksusha

        ei ollut ainutkertaista ainakaan meikäläiselle eikä auttaneet kalliitkan sormukset. tuossahan jo onkin vinkkejä. varta vasten kannattaneeko mennä kuten ei monen muunkaan paitsi alkoholin hakuun mutta pikku lomalla mikä ettei. itse kun on käyty vuosia kymmenisen kertaa vuodessa niin ihan pikku ostarista mustamäentien varrelta, oikealta pikku ostarista kihlat ostettiin. vertailtiin tietenkin hintoja eri kaupoissa ja sopiva mallikin löytyi juuri tuosta vaatimattomasta kaupasta. suomen hinta noin tupla. ei nyt halvimmat mutta erittäin mieluisat meille sopivalla hinnalla niinkuin kaikissa ostoksissa.


    • Doris

      Itse olin Tallinnassa elokuun alussa ja löysin todella ihania hopeakoruja (täysin samat korut kuin Suomessa) alle puolella Suomen hintatasosta.
      Korut sekä Suomeen, että Viroon tulevat täysin samoista korutukuista, eli tavara on samaa, muta hinnat eivät. Tillianderit ja muut huoppukalliit kotimaiset kultasepänliikkeet ovat sitten asia erikseen, ne siis tekevätkin korunsa itse toisin kuin Kihlakellot ym. vastaavat.
      Kullan hintoja en tullut katsoneeksi niin tarkkaan, mutta jos suunta on lähellekään sama kuin hopealla, ovat kihlatkin n. puolta edullisempia kuin Suomessa.
      Ja tosiaankin, kihlautuminen on sen verran merkittävä tapahtuma, että kannattaa ostaa näyttävät sormukset, hyvää laatua ja vielä suht edullisesti Tallinnasta ennemmin kuin tyytyä mitätttömän näköisiin sormuksiin Suomessa vain koska rahat eivät riitä parempaan. Harmittaa, kun tuli itse ostettua sormukset täältä. Asia korjataan kunhan naimisiin keretään. Vihkisormukset nimittäin haetaan Virosta ja sormus saa olla todella näyttävä.
      Vinkiksi vielä, että mailmanlaajuiset merkit, kuten Benetton ym. korumerkit ovat myös Tallinnassa meidän hintoihimme verrattuina edullisia.
      Parhaat kultasepänliikkeet läytyvät Raatihuoneen torilta lähtevän "Kultaseppä"-kadun alkupäästä. Liikkeitä on n. kymmenkunta aivan peräjälkeen. Viru-kadulla oli myös jokunen liike, samoin Narva mnt. kadun varressa on liike eräässä ostoskeskuksessa, johon mennään Lasering-musiikkikaupan kyltin luona olevasta ovesta.Hyvä valikoima!
      Onnea kihlojen metsästykseen ja romanttista matkaa!

    • sormus

      hei!

      Suosittelen Tallinnasta seur.liikettä: AS SANGLA JUVEELISALONG os. Kullasseppä7 Tallinna ( Raatihuoneentorin ylär, vasemmalle). Siellä voi teettää vaikka oman mallin mukaan korun tai ostaa tiskistä. Runsas valikoimama. Piirsin itse mallin, otettiin mitat sormesta, kerran kävin sovittamassa. Upea smaragdi, timanttivalkokultasormus, toimitus kotiin Suomeen. Kaikki toimi luotettavasti, upea palvelu, heillä on työssä useita kultaseppiä. En löytänyt tiskistä sopivaa hakivat kultasepän paikalle, yhdessä sovimme mallista. tekevät töitä myös Caratia-ketjulle Suomeen. Edullisempaa kuin Suomessa, työ Suomessa maksaa niin paljon, kultakin jonkun verran halvempaa kuin Suomessa. Serkkuni osti sieltä hienon sormuksen. olemme tosi tyytyväisiä, meillä on kaikki aitous, karaatti yms. todistukset.
      Katso www.sangla.ee.
      E-mail [email protected]

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1815
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1699
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1514
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1203
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1194
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1182
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1146
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1119
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1114
    Aihe