Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

OinasMies

1.mietiskelijä

miten oinasmiehen kanssa luodaan parisuhdetta??
alku tuntuu olevan sellaista aikamoista kissa-/hiirileikkiä ettei tosikaan...
ensinnäkin, hän teki aloitteen, pommitti päivittäin viestein ja puheluin, tapailtiin.
sitä kesti jotakuin 2kuukautta, siihen kun tottui että hän oli se joka otti yhteyttä ja teki aloitteen tapaamisiin jne, niin sitten alkoikin se jonkinmoinen "vieroittaminen", hän alkoikin ottaa omaa tilaa, eli viestit ja puhelut harveni...toki vastaili aina kun häneen otti yhteyttä...mutta jotenkin hän alkoi alkuun verrattuna "vetäytymään"...no sehän sai aikaan aikamoisen epävarmuuden tunteen, toki sitä pahemmin näyttämättä... (;
nyt tuntuukin että osat on jotenkin vaihtuneet, minä olen se joka ottaa yhteyttä, laitan viestiä soittelen...toki, aina saan vastauksen,hmm, no ehkä ihan pienellä viiveellä mutta kuitenkin.
silti ajatuksissani kummittelee kauhea ajatus siitä että hän ei olekaan kiinnostunut...vaan hiljaa "yrittää kertoa" ettei enää kiinnosta. haluaisin kyllä uskoa että oinasmies on juuri se suorapuheine joka uskaltaa kertoa asian niinkuin se on, eikä käytä mitään "väsytys"taktiikkaa.
voi kunpa niistä oinasmiehistä ottaisi joskus selvän!!
kertokaapa nyt te oinasmiehen pauloihin/verkkoihin jääneet millaista elämä ja parisuhteen luominen oinasmiehen kanssa on??
jos vaikka saisin hyviä vinkkejä enkä tekisi suurta virhettä ja menettäisi niinkin ihanaa tapausta!!!!!

4

1555

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • viuh

      moikka..mul oli oinas mies jonkun aikaa..se tarvii omaa tilaa ja ei osaa naista ottaa huomioon..sillon ku sille passaa otti yhteyttä ja se oli viel reissun päällä...tykästyinhän mä siihen tietenki ja mut ei se voi olla yksipuolista..jotenki liianki leuhka oli kait...sanoi.et soittaa ku ei oo muutakaan ..ilkeesti puhui aina..ja mä romanttisena rapuja oisin kaivannut hienompia sanoja..sit 2kertaa suuttu ja lähti mun tyköä..pässipäitä ovat..ainaki tää oinas oli..

    • Kummatkin tarvitsevat omaa tilaa ja jos joku on liian utelias ja vainoova häätää toista kauemmaksi;) Elikkä on asioissa aina elämäs hyvät ja huonot puolet;) Miettikääpä oikeasti kun haukutte oinaita, niin kestäisittekö itse sitä jos joku olisi 24h persees kiinni, eikä sais olla hetkeäkään omas rauhas;)Kyl omaa tilaa tarvitsee olla, vaik mikäpä se on elää, jos on kumppani joka ei kokoajan ole mustis ja osaa nauttia muustakin tekemisestä, kuin olla kimpus 24h;)

    • kalatytteliini

      Mun oinasmieheni on ihanan huomaavainen ja hellä, ja ihanan herkkis, no toki hänestä löytyy myös raavaan uroon piirteitä, ettei menis ihan lässytykseksi;) Kukkia saan silloin tällöin, sun muuta pikku yllätystä, siivottu koti, ruoka valmiina, hierontaa ja hemmottelua. Vaatii tosin itsekin paljon huomiota ja on ehkä hivenen liian mustasukkainen ja riippuuvainen minusta, mikä välillä ärsyttää, kun kaipaisin hieman enemmän omaa aikaa ja yhdessä pitäisi olla koko ajan...mutta en valita, hyvä näin, ihanan huomioiva mies kaikkiaan.

      • Onhan se hyvä että jotkut näkee positiivisiakin puolia meissä oinaissa;) Itse kyl tiedän sen, mutta eivät kaikki;)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2257
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2083
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1698
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1510
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1506
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1407
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1374
    8. 52
      1268
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1196
    Aihe