RapuMies

rapu-apua?

Olen ihastunut..... ja ehkä vähän enemmänkin.... Rapumieheen. Hän on kertakaikkiaan valloittava persoona; kiltti, lempeä ja syvämietteinen olematta silti vähääkään tylsä. Vaikuttaa siltä että hänkin on kiinnostunut minusta koska pitää oma-aloitteisesti yhteyttä kanssani ja sanoo viihtyvänsä seurassani. Kuitenkin, jos ilmaisen suht' selkokielisesti pitäväni hänestä hän ei kommentoi mitenkään ja muuttaa nopeasti puheenaihetta. Hän ei reagoi juurikaan kohteliaisuuksiin (ansaittuihin) joita hänelle lausun ja välillä tuntuu että ne menevät kuuroille korville. Pitääkö Rapu kaivaa väkisin ulos kuorestaan vai houkutella? Pitääkö minun vain odottaa että mies tekee jonkin ratkaisun (jonka minäkin ymmärrän) vai onko hän jo käytännössä sen tehnyt kun ylipäätään on seurassani? Tulimerkkinä ja varsin mustavalkoisena persoonana itse olen tottunut suorempaan toimintaan. Kertokaapa, Rapumiehet millä teidät saa pyydykseen?

5

2062

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • NeitsytNainen

   ei oman kokemukseni mukaan kannata yrittää "saada pyydykseen", ennemminkin sinä olet jo hänen pyydyksessään vaikket sitä ehkä huomaakaan :-)Itse olen samanlainen "mustavalkoinen" tyyppi ja myös aiemmin tottunut suorempaan toimintaan mutta nyt pari vuotta ravun kanssa räpiköityäni olen luovuttanut. Ei siten että en haluaisi olla hänen kanssaan vaan siten etten yritä muuttaa häntä ja iloitsen siitä, että hän omista oikutteluistani, joilla aiemmin yritin saada hänet tunnustamaan tunteensa, huolimatta "pitää" minusta. Olen oppinut, että se on jo hänelle paljon, jos hän myöntää pitävänsä minusta :-)

   Jos rapumiehesi pitää sinuun oma-aloitteisesti yhteyttä ja sanoo viihtyvänsä seurassasi on se oman kokemukseni mukaan hyvä merkki. Voi olla niin, että jos hän heti vannoisi sinulle tulisesti rakkauttaan, se laimenisi nopeasti. Jos hän etenee varoen, se on mielestäni merkki siitä, että hän on kiinnostunut sinusta oikeasti.

   Ja senkin olen vaistonnut, että vaikka rapumies ei tunnu reagoivan kehuihin ja tunteiden tunnustamiseen, hän kuitenkin tarvitsee näitä. Jatka siis samaan malliin, että hän oikeasti vakuuttuu sinun kiinnostuksestasi. Tiedän, tuntuu älyttömältä osoittaa itse kiinnostusta ja saada tuskin mitään vastakaikua mutta ainakin omassa tapauksessani se on kannattanut :-)

   • aloittaja

    Kiitos valaisevasta kirjoituksestasi. Vaikuttaa siltä että ihastukseni on todella "Rapumainen tyyppi" niin hyvässä kuin pahassa. Ja kyllä, kyllä; olen jo pahasti hänen pyydyksessään....... :-) En aio luovuttaa hänen suhteensa ja mihinkä minä tavoistani pääsen; aion jatkossakin kehua häntä kun siihen on aihetta, kannustaa häntä ja kertoa tunteistani niillä häntä kuitenkaan ahdistelematta. Ehkäpä tästä vielä tulee vuosisadan rakkaustarina...... Joka tapauksessa kiitos kannustavista sanoistasi.


  • Nimetön

   Olen rapunainen ja voisin sanoa tuosta ehkä sen verran (koska itse käyttäydyn joskus samalla tavoin miestä kohtaan) että ensinnäkin kohteliaisuuksia en osaa itse oikein ottaa vastaan, ehkä se on rapujen yleinen ongelma? Jos hän pitää oma-alotteisesti yhteyttä, hän on kiinnostunut, mutta ei ehkä uskalla vielä sitoutua enemmän jos vaihtaa puheenaihetta kun kerrot pitäväsi hänestä. Itselläni ollut ihan sama ongelma. Toisaalta en pidä yhteyttä / näe ihmistä kenen seurassa en halua olla. toivottavasti tästä oli apua:)

   • aloittaja

    Juu tuo tuntuu kyllä tutulta. Ja kyllä hän todella tuntuu innokkaalta pitämään yhteyttä minuun. Tuntuu vaan oudolta se kiintymys ilman mitään isompia tunteiden osoituksia! Mutta kai se sitten kuuluu asiaan.... Mitä enemmän tutustun muihin Rapuihin, sitä enemmän ymmärrän tuota kiehtovaa miestä...........


  • Striking-Fire

   Tuntuu olevan silläviisiin, että ymmärtääkseen rapua pitää itse olla rapu tai sitten paljon aikaa rapujen seurassa viettänyt. Eli tässä on kait myönnettävä, että olemme muille horoskooppimerkeille jotenkin vaikeaselkoisia otuksia. Itselleni rapujen käyttäytyminen on päivänselvää (itse sekä aurinko- että kuumerkiltä rapu ja rapu jo 3.:ssa polvessa), mutta en silti osaa sitä tyhjentävästi muille selittää.
   Henkilökohtaisesta kokemuksesta voin sen sanoa, että jos vastakkaisen sukupuolen edustaja osoittaa turhan intensiivisesti kiinnostustaan minua kohtaan, saan jonkinlaisen pakokauhureaktion. Eli allekirjoittaneen saa parhaiten kiinnostumaan kun ensin osoittaa pieniä kiinnostuksen merkkejä ja sitten alkaakin leikkiä vaikeastitavoiteltavaa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kamala onnettomuus

   Miten tällaiset mönkijäonnettomuudet yleensä tapahtuu? Liikaa vauhtia? Saako mönkijöillä ajaa lasten kanssa ja ilman kyp
   Suomussalmi
   146
   6551
  2. Annetaanko jokainen 3 tunnistetta

   omasta kaivatusta? Minä aloitan: N-nainen, punaiset hiukset ja asuu Pirkanmaalla.
   Ikävä
   105
   2604
  3. KANNATATKO NATOa? Jos olisit saanut äänestää...

   Ihan riittää lyhytkin kyllä tai en.
   Maailman menoa
   703
   2599
  4. Mitä teit väärin?

   Että ikäväsi kohde häipyi elämästäsi?
   Ikävä
   177
   1896
  5. Mönkijäpnnettomuus

   Harmillinen homma. https://www.hs.fi/suomi/art-2000010557170.html
   Suomussalmi
   29
   1751
  6. Sinäkin tiedät sen nainen

   Nainen sinä olit kohtaloni mutta minä en sinun ja niin surullista kuin se onkin niin tuun varmaan silti rakastamaan sua
   Ikävä
   79
   1640
  7. Tilitoimisto!!!

   Mikä tilitoimisto jäi kiinni rikoksesta Rovaniemellä?
   Rovaniemi
   24
   1142
  8. Tietäisitpä miten haluaisin sinut kohdata

   Vaikka vaan katsella ohimennen. Voisitko telepaattisesti lähettää viestiä, - löytyisikö kohtauspaikkaa?
   Ikävä
   59
   1137
  9. Jos ihmettelit minun käytöstä

   Niin yritin hieman jarrutella juoruja mitä liikkuu. Sinussa ei vikaa.
   Ikävä
   62
   1106
  10. Kaivonkonekuski hukkui etelärannassa

   Oliko paikkakuntalaisia?
   Rovaniemi
   13
   1104
  Aihe