Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

paino-ongelmia

afgaani

Oliskos ihmisillä hyviä ehdotuksia, miten saisin kolmevuotiaan urosafgaanini LIHOMAAN! Herra ei ole mitenkään nirso ruoastaan, syö melkein kaikkea mitä tarjotaan, mutta ei välitä lihasta. kana menee jotenkuten, kala ja kasvisruoat ovat herkkua. Lisäksi sekoitan itse tekemääni kotiruokaan aina kuivamuonaa n1,5dl. Aamuisin kuivamuonaa menee n2dl raejuustoon tai piimään sekoitettuna( 1rkl oliiviöljyä), päivällä taas perusruokaa (yleensä riisi-/hiutalepohjaista)n.400-500g 1,5dl kuivamuonaa ja kostutukseksi piimää. Ja hieman oliiviöljyä. Iltapalana yleensä pinaattilettuja, kasvispullia tai porkkanaa.. Rakaa porkkanaa herra söisi vaikka kuinka paljon. Painoa on 27kg suunnilleen, ja tästä turkin osuus on ainakin 1-2kg. Painoa saisi siis tulla muutama kilo lisääkin! Ei nyt sairaalloisesta laihuudesta ole kysymys, mutta kun.. saisi hieman lihoa! Eikä herra syö määräänsä enempää, jos nuo saa menemään päivässä niin hyvä on..

1

253

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sika

      Koirasi on vielä niin nuori, ettei se voi olla vielä aikuisiän tuhdissa kunnossa. Sitä paitsi vinttikoirat ei ole mitään "läskikoiria" koskaan niin kuin ovat noutajat, molossikoirat ja spanielit. Odota nyt vaan vielä pari vuotta niin silloin se varmaankin saa hiukan massaa lisää. Jos koirasi on muuten terve, terhakka ja syö hyvin, niin silloin se on ihan hyvässä kunnossa. Ehkä hän on vähän turhan nirso jos ei suostu syömään tavallista lihaa. Voisit "terästää" sitä (mielellään jauhelihaa) riisillä ja laitat sinne sekaan vielä jauhelihakuution ja vettä, niin se "liha" tulee maistuvaisemmaksi. Muista vielä se, että vinttikoirat ovat aika kuivia koiria, tarkoitan, ettei niissä ole juuri nimeksikään rasvaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      71
      2328
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2113
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1728
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      42
      1537
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1536
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1467
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1429
    8. 52
      1298
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      73
      1254
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe