Rakkauden evankeliumi

Opetuslapsi

Jeesus Kristus, Jumalan ainoa poika, meidän Herramme on lunastanut meidät kaikesta synnistä vapaaksi; siis vanhoista, nykyisistä ja tulevistakin.

Jumalan armosta(ansiottomasta rakkaudesta sinun osaksesi) sinä olet osallinen iankaikkiseen elämään uskomalla Häneen poikaansa Jeesukseen.

"Jumala antoi ainoon poikansa, jottei yksikään, joka Häneen uskoo joutuisi kadotukseen, vaan saisi iankaikkisen elämän."

Rakkaudella Opetuslapsi

9

700

  Vastaukset

  • Entäs jos en vain usko?

   Ja mitä minä muka sillä "iankaikkisella elämällä" teen?

   Hohhoijjaa... keksikää jotain uutta.

   • Jos et ole iankaikkisessa elämässä eli Taivaassa olet silloi iankaikkisessa kuolemassa eli helvetissä!


   • hmm.. kirjoitti:

    Jos et ole iankaikkisessa elämässä eli Taivaassa olet silloi iankaikkisessa kuolemassa eli helvetissä!

    ..jos aivosi kuolevat ja lakkaavat toimimasta, kun sydämmesi pysähtyy. Et tunne mitään, et näe mitään. Ei ole mitään helvettiä eikä taivasta.


  • "Jeesus Kristus, Jumalan ainoa poika, meidän Herramme on lunastanut meidät kaikesta synnistä vapaaksi; siis vanhoista, nykyisistä ja tulevistakin."

   Entäs se perisynti. Tarvitseeko minun pelätä helvettiä jos kaikki syntini on jo poistettu? Miksi alkaisin palvoa Jumalaa jos pääsen joka tapauksessa taivaaseen. Vai pääsenkö? Taidan sittenkin joutua kadotukseen.

   "Jumalan armosta(ansiottomasta rakkaudesta sinun osaksesi) sinä olet osallinen iankaikkiseen elämään uskomalla Häneen poikaansa Jeesukseen."

   Minkäs teen kun en usko? En voi kääntyä uskoon kun en yksinkertaisesti usko. Vain joku todiste saisi minut uskomaan ja Jumalalla ei pahemmin ole enää tapana tehdä sellaisia.

   "Jumala antoi ainoon poikansa, jottei yksikään, joka Häneen uskoo joutuisi kadotukseen, vaan saisi iankaikkisen elämän."

   Eh... Jeesus nousi KOLMANTENA päivänä takaisin taivaaseen. Aikamoinen uhraus. Hän oli vain muutaman päivän kuolleena. Niin ja fyysinen tuska. Olisiko Jeesuksen tarvinnut tuntea kipua? Olihan hän osa kaikkivoipaa Jumalaa. Sitäpaitsi moni on tuntenut pahempaa tuskaa, kuin ristiinnaulitseminen, kristinuskon vuoksi.

   • Kysyit, että:
    "entäs se perisynti. Tarvitseeko minun pelätä helvettiä jos kaikki syntini on jo poistettu?"

    Perisynti tarkoittaa ihmisen taipumusta pahaan. Se ei kuitenkaan estä meitä pelastumasta.

    Sinun ei tarvitse pelätä helvettiä, koska sinun syntisi on jo annettu anteeksi, MUTTA sinun on uskottava, että ne ovat anteeksiannetut.

    "Minkäs teen kun en usko? En voi kääntyä uskoon kun en yksinkertaisesti usko. Vain joku todiste saisi minut uskomaan ja Jumalalla ei pahemmin ole enää tapana tehdä sellaisia."

    Ala noudattamaan Raamatun sanomaa omassa elämässäsi, niin huomaat onko se Jumalasta vai ei. Näin kehoitan sinua tekemään.(Näin Jeesus kehoittaa)

    "Eh... Jeesus nousi KOLMANTENA päivänä takaisin taivaaseen. Aikamoinen uhraus. Hän oli vain muutaman päivän kuolleena. Niin ja fyysinen tuska. Olisiko Jeesuksen tarvinnut tuntea kipua? Olihan hän osa kaikkivoipaa Jumalaa. Sitäpaitsi moni on tuntenut pahempaa tuskaa, kuin ristiinnaulitseminen, kristinuskon vuoksi."

    - Jeesus oli kuoli synnittömänä, täysin viattomana ja hän antoi ristiinnaulita itsensä meidän takiamme, jotta emme joutuisi kadotukseen, vaan saisimme iankaikkisen elämän.

    Rakkaudella: Rakastettu


  • ei ole eroa jumalan ja saatanan välillä, itse valitsen ihmisen.

  • Näiden palstojen valvojalle haluisin yhtä palvelusta. Tänne saa toki tulla kiistelemään asioista, vaikka oliskin eri uskontokunnasta, kuin varsinainen palsta antaa ymmärtää, mutta tämän kaltaisten kiihkoilijoiden viestit voisi poistaa. Sillä nyt satanismipalstalla on enemmän kristittyjä käännyttämässä, kuin satanisteja pohdiskelemassa.

   • Pohtiiko ne jotain en ole huomannu ?


   • Maailmassa on yli 7 miljardia uskonnollista käsitystä ja kaikki mielestään oikeassa, eli totuuksia on paljon ja loputtomia tuomareita myös. Ns kristitytkin tuomitsevat suurimman osan maailmaa helvettiin eli todellista Rakkauden evankeliumia tosiaan ja nekin ovat tehneet historiassa todella veristä pahaa. Minulle esim. budhalainen on myös Rakkauden luoma. Ja minulla on tällainenkin uni ollut:
    Totuuden kätkö.
    Minulle kerrottiin kerran unessa, että Keopsin pyramidi on Al haram, Herran temppeli Maan päällä. Sen on Jumala perustanut. Kun Adam ja Eeva lankesivat syntiin, Jumala loi heti "Suuren suunnitelmansa", jolla Hän kerran on "Pahan" voittava, ja kätki sen Keopsin pyramidin strategiseen keskipisteeseen, ja siellä on nytkin totuus meidän keskellämme, mutta me emme saa sitä sieltä ulos, koska se ei ole materian muodossa siellä.Pyramidin keskelle on meistä jokaisesta Adamista ja Eevastakin kätketty totuus. Harmaan aivosolukon yhden pyramidisolun keskelle meistä kustakin on kätketty totuus, ja minulle on ilmoitettu, että näitä totuuksia vasten peilattuna meidän kaikki tekomme ovat "ylhäällä" ymmärrettävissä. Kaikki on ollut alusta saakka "Hyvän" ja "Pahan" välistä taistelua ja tietyllä tavalla suurta teatteria ja suurta harhaa. Hyvä päättää "pian" näyttää, kuka taistelun on voittava. Eli siitä vaan esittämään vastaväitteitä.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuolleisuus onkin kääntynyt päinvastoin laskuun korona kriisissä

   Kokonaiskuolleisuus kääntyikin koronan vuoksi kovaan laskuun USA:ssa USA:n kokonaiskuolleisuuteen koronaviruksella on sen sijaan ollut päinvastainen
   Pandemiat
   149
   12732
  2. Pitääkö yhteiskunnan elättää 5 lapsinen perhe?

   Kouluttamaton pariskunta, jossa mies käy töissä ja tienaa 2000 euroa kuussa, tekee putkeen 5 lasta ja perheen äiti sitten on kotiäitinä 20 vuotta. O
   Köyhyys
   183
   8259
  3. Stockmann konkurssiin ?

   Korona vei asiakkaat. Ensin kuitenkin hakeudutaan yrityssaneeraukseen. Viimeinen sammuttaa valot.
   Maailman menoa
   202
   6068
  4. Kiuruvesi 12 koronatartuntaa!

   Määrä kasvaa. Kuinka tehokkaasti testaavat?
   Kiuruvesi
   37
   879
  5. Järkyttävä koronakylä

   21 jo. Enemmän kuin esim porissa !. Eikö hygieniasta ole kukaan kuullut vai onko lehmänhaju ainoa hygieniahaju. Semmoista kun käsidesiä saa kaupoista.
   Kiuruvesi
   29
   694