Rakkauden evankeliumi

Opetuslapsi

Jeesus Kristus, Jumalan ainoa poika, meidän Herramme on lunastanut meidät kaikesta synnistä vapaaksi; siis vanhoista, nykyisistä ja tulevistakin.

Jumalan armosta(ansiottomasta rakkaudesta sinun osaksesi) sinä olet osallinen iankaikkiseen elämään uskomalla Häneen poikaansa Jeesukseen.

"Jumala antoi ainoon poikansa, jottei yksikään, joka Häneen uskoo joutuisi kadotukseen, vaan saisi iankaikkisen elämän."

Rakkaudella Opetuslapsi

9

763

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Black Spider

   Entäs jos en vain usko?

   Ja mitä minä muka sillä "iankaikkisella elämällä" teen?

   Hohhoijjaa... keksikää jotain uutta.

   • hmm..

    Jos et ole iankaikkisessa elämässä eli Taivaassa olet silloi iankaikkisessa kuolemassa eli helvetissä!


   • Nadrealia
    hmm.. kirjoitti:

    Jos et ole iankaikkisessa elämässä eli Taivaassa olet silloi iankaikkisessa kuolemassa eli helvetissä!

    ..jos aivosi kuolevat ja lakkaavat toimimasta, kun sydämmesi pysähtyy. Et tunne mitään, et näe mitään. Ei ole mitään helvettiä eikä taivasta.


  • Yakko

   "Jeesus Kristus, Jumalan ainoa poika, meidän Herramme on lunastanut meidät kaikesta synnistä vapaaksi; siis vanhoista, nykyisistä ja tulevistakin."

   Entäs se perisynti. Tarvitseeko minun pelätä helvettiä jos kaikki syntini on jo poistettu? Miksi alkaisin palvoa Jumalaa jos pääsen joka tapauksessa taivaaseen. Vai pääsenkö? Taidan sittenkin joutua kadotukseen.

   "Jumalan armosta(ansiottomasta rakkaudesta sinun osaksesi) sinä olet osallinen iankaikkiseen elämään uskomalla Häneen poikaansa Jeesukseen."

   Minkäs teen kun en usko? En voi kääntyä uskoon kun en yksinkertaisesti usko. Vain joku todiste saisi minut uskomaan ja Jumalalla ei pahemmin ole enää tapana tehdä sellaisia.

   "Jumala antoi ainoon poikansa, jottei yksikään, joka Häneen uskoo joutuisi kadotukseen, vaan saisi iankaikkisen elämän."

   Eh... Jeesus nousi KOLMANTENA päivänä takaisin taivaaseen. Aikamoinen uhraus. Hän oli vain muutaman päivän kuolleena. Niin ja fyysinen tuska. Olisiko Jeesuksen tarvinnut tuntea kipua? Olihan hän osa kaikkivoipaa Jumalaa. Sitäpaitsi moni on tuntenut pahempaa tuskaa, kuin ristiinnaulitseminen, kristinuskon vuoksi.

   • Edmond

    Kysyit, että:
    "entäs se perisynti. Tarvitseeko minun pelätä helvettiä jos kaikki syntini on jo poistettu?"

    Perisynti tarkoittaa ihmisen taipumusta pahaan. Se ei kuitenkaan estä meitä pelastumasta.

    Sinun ei tarvitse pelätä helvettiä, koska sinun syntisi on jo annettu anteeksi, MUTTA sinun on uskottava, että ne ovat anteeksiannetut.

    "Minkäs teen kun en usko? En voi kääntyä uskoon kun en yksinkertaisesti usko. Vain joku todiste saisi minut uskomaan ja Jumalalla ei pahemmin ole enää tapana tehdä sellaisia."

    Ala noudattamaan Raamatun sanomaa omassa elämässäsi, niin huomaat onko se Jumalasta vai ei. Näin kehoitan sinua tekemään.(Näin Jeesus kehoittaa)

    "Eh... Jeesus nousi KOLMANTENA päivänä takaisin taivaaseen. Aikamoinen uhraus. Hän oli vain muutaman päivän kuolleena. Niin ja fyysinen tuska. Olisiko Jeesuksen tarvinnut tuntea kipua? Olihan hän osa kaikkivoipaa Jumalaa. Sitäpaitsi moni on tuntenut pahempaa tuskaa, kuin ristiinnaulitseminen, kristinuskon vuoksi."

    - Jeesus oli kuoli synnittömänä, täysin viattomana ja hän antoi ristiinnaulita itsensä meidän takiamme, jotta emme joutuisi kadotukseen, vaan saisimme iankaikkisen elämän.

    Rakkaudella: Rakastettu


  • sartre j.p.

   ei ole eroa jumalan ja saatanan välillä, itse valitsen ihmisen.

  • Typhon

   Näiden palstojen valvojalle haluisin yhtä palvelusta. Tänne saa toki tulla kiistelemään asioista, vaikka oliskin eri uskontokunnasta, kuin varsinainen palsta antaa ymmärtää, mutta tämän kaltaisten kiihkoilijoiden viestit voisi poistaa. Sillä nyt satanismipalstalla on enemmän kristittyjä käännyttämässä, kuin satanisteja pohdiskelemassa.

   • vanha

    Pohtiiko ne jotain en ole huomannu ?


   • Kheopsinpyramidi

    Maailmassa on yli 7 miljardia uskonnollista käsitystä ja kaikki mielestään oikeassa, eli totuuksia on paljon ja loputtomia tuomareita myös. Ns kristitytkin tuomitsevat suurimman osan maailmaa helvettiin eli todellista Rakkauden evankeliumia tosiaan ja nekin ovat tehneet historiassa todella veristä pahaa. Minulle esim. budhalainen on myös Rakkauden luoma. Ja minulla on tällainenkin uni ollut:
    Totuuden kätkö.
    Minulle kerrottiin kerran unessa, että Keopsin pyramidi on Al haram, Herran temppeli Maan päällä. Sen on Jumala perustanut. Kun Adam ja Eeva lankesivat syntiin, Jumala loi heti "Suuren suunnitelmansa", jolla Hän kerran on "Pahan" voittava, ja kätki sen Keopsin pyramidin strategiseen keskipisteeseen, ja siellä on nytkin totuus meidän keskellämme, mutta me emme saa sitä sieltä ulos, koska se ei ole materian muodossa siellä.Pyramidin keskelle on meistä jokaisesta Adamista ja Eevastakin kätketty totuus. Harmaan aivosolukon yhden pyramidisolun keskelle meistä kustakin on kätketty totuus, ja minulle on ilmoitettu, että näitä totuuksia vasten peilattuna meidän kaikki tekomme ovat "ylhäällä" ymmärrettävissä. Kaikki on ollut alusta saakka "Hyvän" ja "Pahan" välistä taistelua ja tietyllä tavalla suurta teatteria ja suurta harhaa. Hyvä päättää "pian" näyttää, kuka taistelun on voittava. Eli siitä vaan esittämään vastaväitteitä.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maailman suurin sanomalehti: Sanna Marin on coolein poliitikko

   Sanna saa taas ylistystä maailmalla. Ja mikäs siinä, onhan hän ylivoimaisesti paras pääministeri Suomen historiassa. https://www.iltalehti.fi/ulkomaa
   Maailman menoa
   714
   7124
  2. Sanna Marinin UUSI sähellysvideo julki. Iljettävää ja kuvottavaa katseltavaa

   En olisi uskonut että näen maamme pääministeristä näin puistattavan videon. Jos jäljellä oli vielä ripaus arvovaltaa ja kunnioitusta pääministeriä koh
   Maailman menoa
   731
   6801
  3. Mihin aikaan tulee Marinin eroilmoitus huomenna?

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/cc979c9c-c331-42f5-afe6-d30bdb869e3a Yksityiset pikku bileet, taustalla kuuluu: v*ttu tästä tulee hyvä olo. Jau
   Maailman menoa
   385
   4655
  4. Sanna Marin juhlii humalassa haarat levällään

   Kuvat tulivat vihdoin julki. Melkoinen pienen lapsen äiti.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   442
   4354
  5. "Bile-Sanna" lempinimen saanut Sanna Marin selittelee: "Tiesin kyllä, että minua kuvataan, mutta..."

   Bile-Sannan bailuvideo on saanut pääministerin myrskyn silmään. Mitä mieltä olet, pitäisikö pääministerin saada olla ihan tavallinen ihminen ja juhlij
   Maailman menoa
   444
   4087
  6. Petteri Orpo väläyttää leikkauksia: 'Me joudumme säästöihin ja sopeutukseen'

   Jätti-inflaatio sähkö, polttoaineet, ruoka ym. kallistuu hurjasti ja Petterin kokoomus haluaa leikata, ja kokoomuksen tuntien leikkauksien painotus ni
   Maailman menoa
   334
   3310
  7. Parveketupakointi

   Tupakoija on itsekäs ja piittaamaton muista asukkaista, parvekkeella tupakoijan savu kulkeutuu useisiin lähistöllä oleviin asuntoihin. Ei ole mukavaa
   Maailman menoa
   252
   2091
  8. Kerrotko mies mikä minussa on vikana?

   Kun, et kerran lähesty?
   Ikävä
   217
   1838
  9. Jauhojengi äänet lisätty videoon jälkikäteen

   Kylläpäs taas jauhotettiin persupölvästit tässäkin tapauksessa :-D Hyvä läppä tuo kyllä on.
   Maailman menoa
   75
   1470
  10. Sanna Marin juhlii ja tanssii villisti julkkisporukassa.

   Videot alkoivat levitä somessa: Sanna Marin juhlii ja tanssii villisti julkkisporukassa. Pääministeri Sanna Marin tanssii ja laulaa useilla videoilla
   Pori
   246
   1389
  Aihe