Rakkauden evankeliumi

Opetuslapsi

Jeesus Kristus, Jumalan ainoa poika, meidän Herramme on lunastanut meidät kaikesta synnistä vapaaksi; siis vanhoista, nykyisistä ja tulevistakin.

Jumalan armosta(ansiottomasta rakkaudesta sinun osaksesi) sinä olet osallinen iankaikkiseen elämään uskomalla Häneen poikaansa Jeesukseen.

"Jumala antoi ainoon poikansa, jottei yksikään, joka Häneen uskoo joutuisi kadotukseen, vaan saisi iankaikkisen elämän."

Rakkaudella Opetuslapsi

9

755

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Black Spider

      Entäs jos en vain usko?

      Ja mitä minä muka sillä "iankaikkisella elämällä" teen?

      Hohhoijjaa... keksikää jotain uutta.

      • hmm..

        Jos et ole iankaikkisessa elämässä eli Taivaassa olet silloi iankaikkisessa kuolemassa eli helvetissä!


      • Nadrealia
        hmm.. kirjoitti:

        Jos et ole iankaikkisessa elämässä eli Taivaassa olet silloi iankaikkisessa kuolemassa eli helvetissä!

        ..jos aivosi kuolevat ja lakkaavat toimimasta, kun sydämmesi pysähtyy. Et tunne mitään, et näe mitään. Ei ole mitään helvettiä eikä taivasta.


    • Yakko

      "Jeesus Kristus, Jumalan ainoa poika, meidän Herramme on lunastanut meidät kaikesta synnistä vapaaksi; siis vanhoista, nykyisistä ja tulevistakin."

      Entäs se perisynti. Tarvitseeko minun pelätä helvettiä jos kaikki syntini on jo poistettu? Miksi alkaisin palvoa Jumalaa jos pääsen joka tapauksessa taivaaseen. Vai pääsenkö? Taidan sittenkin joutua kadotukseen.

      "Jumalan armosta(ansiottomasta rakkaudesta sinun osaksesi) sinä olet osallinen iankaikkiseen elämään uskomalla Häneen poikaansa Jeesukseen."

      Minkäs teen kun en usko? En voi kääntyä uskoon kun en yksinkertaisesti usko. Vain joku todiste saisi minut uskomaan ja Jumalalla ei pahemmin ole enää tapana tehdä sellaisia.

      "Jumala antoi ainoon poikansa, jottei yksikään, joka Häneen uskoo joutuisi kadotukseen, vaan saisi iankaikkisen elämän."

      Eh... Jeesus nousi KOLMANTENA päivänä takaisin taivaaseen. Aikamoinen uhraus. Hän oli vain muutaman päivän kuolleena. Niin ja fyysinen tuska. Olisiko Jeesuksen tarvinnut tuntea kipua? Olihan hän osa kaikkivoipaa Jumalaa. Sitäpaitsi moni on tuntenut pahempaa tuskaa, kuin ristiinnaulitseminen, kristinuskon vuoksi.

      • Edmond

        Kysyit, että:
        "entäs se perisynti. Tarvitseeko minun pelätä helvettiä jos kaikki syntini on jo poistettu?"

        Perisynti tarkoittaa ihmisen taipumusta pahaan. Se ei kuitenkaan estä meitä pelastumasta.

        Sinun ei tarvitse pelätä helvettiä, koska sinun syntisi on jo annettu anteeksi, MUTTA sinun on uskottava, että ne ovat anteeksiannetut.

        "Minkäs teen kun en usko? En voi kääntyä uskoon kun en yksinkertaisesti usko. Vain joku todiste saisi minut uskomaan ja Jumalalla ei pahemmin ole enää tapana tehdä sellaisia."

        Ala noudattamaan Raamatun sanomaa omassa elämässäsi, niin huomaat onko se Jumalasta vai ei. Näin kehoitan sinua tekemään.(Näin Jeesus kehoittaa)

        "Eh... Jeesus nousi KOLMANTENA päivänä takaisin taivaaseen. Aikamoinen uhraus. Hän oli vain muutaman päivän kuolleena. Niin ja fyysinen tuska. Olisiko Jeesuksen tarvinnut tuntea kipua? Olihan hän osa kaikkivoipaa Jumalaa. Sitäpaitsi moni on tuntenut pahempaa tuskaa, kuin ristiinnaulitseminen, kristinuskon vuoksi."

        - Jeesus oli kuoli synnittömänä, täysin viattomana ja hän antoi ristiinnaulita itsensä meidän takiamme, jotta emme joutuisi kadotukseen, vaan saisimme iankaikkisen elämän.

        Rakkaudella: Rakastettu


    • sartre j.p.

      ei ole eroa jumalan ja saatanan välillä, itse valitsen ihmisen.

    • Typhon

      Näiden palstojen valvojalle haluisin yhtä palvelusta. Tänne saa toki tulla kiistelemään asioista, vaikka oliskin eri uskontokunnasta, kuin varsinainen palsta antaa ymmärtää, mutta tämän kaltaisten kiihkoilijoiden viestit voisi poistaa. Sillä nyt satanismipalstalla on enemmän kristittyjä käännyttämässä, kuin satanisteja pohdiskelemassa.

      • vanha

        Pohtiiko ne jotain en ole huomannu ?


      • Kheopsinpyramidi

        Maailmassa on yli 7 miljardia uskonnollista käsitystä ja kaikki mielestään oikeassa, eli totuuksia on paljon ja loputtomia tuomareita myös. Ns kristitytkin tuomitsevat suurimman osan maailmaa helvettiin eli todellista Rakkauden evankeliumia tosiaan ja nekin ovat tehneet historiassa todella veristä pahaa. Minulle esim. budhalainen on myös Rakkauden luoma. Ja minulla on tällainenkin uni ollut:
        Totuuden kätkö.
        Minulle kerrottiin kerran unessa, että Keopsin pyramidi on Al haram, Herran temppeli Maan päällä. Sen on Jumala perustanut. Kun Adam ja Eeva lankesivat syntiin, Jumala loi heti "Suuren suunnitelmansa", jolla Hän kerran on "Pahan" voittava, ja kätki sen Keopsin pyramidin strategiseen keskipisteeseen, ja siellä on nytkin totuus meidän keskellämme, mutta me emme saa sitä sieltä ulos, koska se ei ole materian muodossa siellä.Pyramidin keskelle on meistä jokaisesta Adamista ja Eevastakin kätketty totuus. Harmaan aivosolukon yhden pyramidisolun keskelle meistä kustakin on kätketty totuus, ja minulle on ilmoitettu, että näitä totuuksia vasten peilattuna meidän kaikki tekomme ovat "ylhäällä" ymmärrettävissä. Kaikki on ollut alusta saakka "Hyvän" ja "Pahan" välistä taistelua ja tietyllä tavalla suurta teatteria ja suurta harhaa. Hyvä päättää "pian" näyttää, kuka taistelun on voittava. Eli siitä vaan esittämään vastaväitteitä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      174
      3154
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2121
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2044
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1895
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1588
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1241
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe