okkultisti/noita ota yhteyttä

Vihreä-varjo

En viitsi alkaa täällä vonkaamaan mitään "loitsu-ohjeita". Tiedän että arvon asiantuntijat kätkevät syvimmät salaisuudet sydämeensä, eivätkä heitä helmiä sioille.

Jotain minusta...Olen 25 vuotias nainen.
Jokin nimeämätön voima, olento, tai asia on aina vetänyt minua puoleensa.
Suvussani on kulkenut aikanaa, ei edes kovin montaa vuosikymmentä sitten, erilaisia voimia ja kykyjä.
Harmi vain, että tällaiset vanhat perinteet ja taitojen siirto/opettaminen on haudattu, koska se on koettu pahana.
Jokin minun sisälläni silti on.
Se yrittää saada äänensä kuuluviin, mutten tiedä mitä tehdä, tai mikä se on.
Miten saisin kaivettua sen sisältäni?
Miten avata energialähteet, ja kolmas silmä.
Voitko auttaa minua?
Kunnioitan hyvin paljon voimia ja henkiä, ja tahtoisin siksi yhteyden henkilöön joka tietää mistä puhuu, ja pystyy auttamaan tämän keskeneräisen noidan alun sisälle maailmaan johon kuuluu.
Tämä tunne sisälläni on aivan käsittämätön. Ihan kuin joku todella rakas ja läheinen asia olisi kuoleman hädässä ja tahtoisi tarttua käteeni, mutten yletä, enkä näe kun on niin pimeää.
Pakahdun ikävästä ja halusta saada se kiinni, pelastaa se.
Sukupolvien jälkeen, tunnen olevani valittu.

Ja tämä ei ole mitään hömppää. En katso siskoni on noita sarjaa, lue noidan käsikirjaa ja niin poispäin. En ole itse valinnut tätä enkä tietoisesti etsinyt itsestäni jotain "yliluonnollista".
Se on löytänyt minut, eikä anna minun unohtaa itseään.

Ota yhteyttä sähköpostitse sinä, joka tiedät mistä puhun. Ota yhteyttä vain, jos tunnet siihen selvästi kehoitusta ja asia tuntuu tärkeältä.

Viisastelijat ja pelleilijät älkää vaivautuko.
Olen sisimmältäni paha ja kostonhaluinen, vaikka pyrinkin olemaan hyvä. Noudatan periaatetta -silmä silmästä-, joten muista tämä, jos tulet mailleni asioitani sotkemaan.


[email protected]

22

2620

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kirjis

      >>>Olen sisimmältäni paha ja kostonhaluinen, vaikka pyrinkin olemaan hyvä. Noudatan periaatetta -silmä silmästä-, joten muista tämä, jos tulet mailleni asioitani sotkemaan.

    • Noidan Tytär

      Kuljemme molemmat samaa polkua,
      tiemme johtaa vain eri suuntaan,
      koska joudumme elämään yksinäisyydessä,
      tulemaan toimeen itsemme kanssa,
      etsien jotain,
      jota emme aina itsekkään tiedä,
      kulkien harhaan,
      toivoen opastusta,
      älä luota kehenkään,
      muuten joudut harhaan,
      sinun on löydettävä itse oma polkusi,
      noustava itse ylös kun kompastut,
      nuoltava itse haavasi,
      ainoa kehen voit luottaa,
      on sinä itse,
      muista tämä,
      älä luota kehenkään,
      muutoin kuljet sumussa,
      vailla päämäärää,
      vailla oman itsesi herrana oloa,
      tiesi kulkea tulee olemaan yksinäinen,
      kun lopulta ymmärrät tämän,
      hyväksyt kohtalosi,
      vaikka se tekisi kipeää,
      alat tottua siihen,
      alat löytää etsimäsi,
      "sisareni", ymmärrän sinua,
      lahjaksi saat vähän energiaa,,,

    • Revlove

      "En viitsi alkaa täällä vonkaamaan mitään "loitsu-ohjeita". Tiedän että arvon asiantuntijat kätkevät syvimmät salaisuudet/"

      Mutta haluaisit kuitenkin loitsu-ohjeita, niinkö? Siis et vain kehtaa kysyä, koska niitä ei ehkä annettaisi? Koska vielä uskot, että toisilla on salaista tietoa, mikä on niin arvokasta ettei sitä anneta sinulle vähäpätöiselle?

      Loitsujen mekaniikkaan voi tutustua kirjoista. Kirjat ovat täynnä dokumentoituja loitsuja, rukouksia ja poppakonsteja maailman sivu, eri kulttuureista. Lähteitä kyllä on jos vaan jaksat niitä haravoida. Niin saat paljon parempaa perustietoa kuin täältä kyselemällä.

      Eikä tarvitse keneltäkään ruinata, taikka jättää ruinaamatta. Näitä asioitahan ovat dokumentoineet lukuisat antropologit, tutkimusmatkailijat ja vaikka ketkä. Tiedosta ei todellakaan ole pulaa. Tiedon perusteella voit sitten tehdä omat johtopäätöksesi ja luoda oman systeemisi, joka on arvokkain mahdollinen sinulle. Ei kenenkään toisen systeemi vedä vertoja omalle.

      Perinteisiin todellakin kannattaa tutustua. Monesti ne vaikuttavat ensin vain tavallisen kansan taikauskolta, mutta syvempi luotaus tematiikkaan, kielen rakenteeseen, käsitykseen itsestä ja luonnosta ja yksittäisiin "taikasanoihin" alkaa valaisemaan todellisuutta ilmausten ja vertausten takana, jossa entisaikojen ihmiset ovat eläneet yhtä sataprosenttisesti kuin me nyt elämme omassa tietoyhteiskunnan taikamaailmassamme.

      Itselläni oli pitkään sellainen asenne, että hittoon perinteet, minä teen niinkuin itse haluan, mutta sittemmin jouduin myöntämään, että perusasiat pysyvät samoina vuosituhannesta toiseen, ja ettei minun elämässäni ja ajatuksissani lopulta olekaan mitään uutta, erikoista tai ainutlaatuista. Eikä tarvitsekaan olla, se on kerrassaan vapauttavaa!

      "Miten saisin kaivettua sen sisältäni? Miten avata energialähteet, ja kolmas silmä?"

      Minä kysyisin ennemmin, kuinka vain avautua maailmalle. Tuohon kysymykseen elämä vastaa sinulle joka päivä jollain tavoin, kun pidät silmät ja korvat auki. Ei energiaa avata niinkuin säilykepurkkia. Avautumisessa ja aistimisessa on kysymys on oppimisesta, koko olemuksesi syvästä ja peruttamattomasta transformaatiosta. Näin isoa asiaa halatakseen täytyy levittää kädet hyvin laajalle.

      En usko, että vaikkapa erityiset meditaatiot nimenomaan kolmannen silmän avaamiseksi yksinään tekevät kovinkaan paljon hyötyä, ellei se ole juuri se viimeinen naula arkkuun. Yhtä hyvin tuloksena voi olla mielenterveysongelmia. Jengi jonka kolmas silmä avautuu vahingossa tai liian aikaisin näkevät usein jotain hirviöitä ja kärsivät tunne-elämän myrskyistä.

      Perusasiat siis kuntoon ennenkuin yksityiskohtien kimppuun, olen sitä mieltä. Juuri tuo aikomus "kaivaa jotain esiin" itsestä saa sen painumaan yhä syvemälle sinne mistä sitä yrität väkisin vetää. Minusta on terveellisempi ja tehokkaampi tapaa koettaa houkutella sitä esiin niinkuin haluaisit nähdä ujon, mutta ison eläimen. Rakkaudella, ei pakottamisella!

      "Olen sisimmältäni paha ja kostonhaluinen"

      Neuvoisin harjoittamaan myötätuntoa, avoimuutta, kuuntelemista, rehellisyyttä ja väkivallattomuutta. Sen vuoksi, että operatiivinen magia on kuin puhumista. Ja koska ennenkuin voit puhua, sinun on kuunneltava. Ensin on opittava kuuntelemaan. Vauvakin ensin kuuntelee mitä ympärillä puhutaan, ennenkuin itse alkaa puhumalla vaikuttamaan maailmaan ympärillään.

      "Noudatan periaatetta -silmä silmästä-, joten muista tämä, jos tulet mailleni asioitani sotkemaan."

      Juuri tuollaisella alustuksella saat varmimmin jotain häirikköviestejä sotkemaan mailiboksiasi.

      Minä noudatan "silmästä silmään" periaatetta.

      • jotain tietävä

        >>En usko, että vaikkapa erityiset meditaatiot nimenomaan kolmannen silmän avaamiseksi yksinään tekevät kovinkaan paljon hyötyä


      • Omega*
        jotain tietävä kirjoitti:

        >>En usko, että vaikkapa erityiset meditaatiot nimenomaan kolmannen silmän avaamiseksi yksinään tekevät kovinkaan paljon hyötyä

        Onko mitään apua siitä, kun avaat sen 3 silmä? Muutako se minun maailmani, tuleko parempi elämää..?
        Kun niin moni on kiinnostunut tästä asiasta , niin olen itsekin utelias..kerro, mitä muutoksia siis tapahtuu..Ja pitääkö suojella itseäni, jos vaikka jonkulainen pahaa energia rupee virtamaan minun elimistöön.Kiitos.


      • ......................
        Omega* kirjoitti:

        Onko mitään apua siitä, kun avaat sen 3 silmä? Muutako se minun maailmani, tuleko parempi elämää..?
        Kun niin moni on kiinnostunut tästä asiasta , niin olen itsekin utelias..kerro, mitä muutoksia siis tapahtuu..Ja pitääkö suojella itseäni, jos vaikka jonkulainen pahaa energia rupee virtamaan minun elimistöön.Kiitos.

        "Onko mitään apua siitä, kun avaat sen 3 silmä? Muutako se minun maailmani, tuleko parempi elämää..?"

        Riippuu ihan sinusta.

        http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=1000000000000003&conference=4500000000001149&posting=22000000035441599
        http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=1000000000000003&conference=4500000000001149&posting=22000000035275796

        Ei pitäisi tulla mitää suuria haittavaikutuksia jos avaat sen ns neutraalilla tavalla eli et sotke siihen mitään muita osapuolia, vaikka se vaikuttaakin todella helpolta keinolta. Ja ne haitat eivät tule elimistöösi vaan sieluusi ja energiakehoosi jos tulevat.


      • Katalonia, ehkä ...

        Kaunis viesti sulta aikoinaan, jos tämä enään tavoittaa Sinua(?). En ole näissä netti-ympäröissä pyörinyt yleensä.

        Olet oikeassa asioissa.

        Elä kauniisti.

        t: Aamutuuli


    • päin

      Suomea asustat, mikä maakunta?

    • jotain meditoinut..

      Annan nyt melko selkeät ja tehokkaat ohjeet kolmannen silmän aukaisemiseen, mutta HALUAN EHDOTTOMASTI VAROITTAA, että tämä meditaatio on SATANISTINEN ja sillä saattaa olla erilaisia seuraamuksia, mutta se on toisaalta varmasti tehokkaimmasta päästä.. Joten jos epäröit ei kannata lukea pidemmälle.


      1. Istu selkä suorassa mieluiten lattialla. Koita tyhjentää kaikki ajatuksesi.

      2. Pistä käsi nyrkkiin jättäen peukalo pystyyn ja ota toisella kädelläsi peukalosta kiinni pistäen sen käden peukalon ensimmäisen käden peukalon päälle muttei kuitenkaan aivan päälle. Oikean otteen vieminen voi viedä vähän aikaa, mutta sinun pitäisi tuntea todella heikko sähköshokin kaltainen tuntemus peukaloissa. Jos olet oikeakätinen niin pitää ottaa kiinni vasemman käden peukalosta ja päinvastoin. Tämä ote kuljettaa "enegiaa" kolmanteen silmääsi.

      3. Hengitä nenällä sisään ja suunkautta ulos yhdelä pitkällä TH-TH-TH-TH-OH-OH-OH-TH-TH-TH äänteellä, eli värisytät kieltäsi hampaiden välissä. Pidä th ja oh äänne päällä samaan aikaan (Thoth, josta voit itse hankkia tietoa). Vaihtele ääntämistä kunnes tunnet painannan otsassasi.

      4.Toista tämän jälkeen harjoitus neljä kertaa peräkkäin.

      5.Sen jälkeen keskity "katsomaan" silmät kiinni kolmannen silmäsi kohdalle.

      6.Tee tämä harjoitus neljänä päivänä peräkkäin 24 tunnin välein jonka jälkeen ns sopimus on tehty ja kolmannen silmäsi pitäisi avautua, jonka jälkeen voit alkaa medioimaan sitä kuljettamalla energiaa sen läpi.

      Kolmannen silmän pitäisi näkyä tuona neljäntenä iltana "miniatyyri aurinkona" otsasi kohdalla ja tulet luultavasti huomaamaan yliluonnollisen läsnäolon todella helposti. Ja vielä vinkkinä se, että jos lähdet avaamaan kolmannen silmäsi, sinun kannattaa myös ehdottomasti avata muut chakrasi jolloin aurasi vahvistuu, sillä tämä meditaatio tavallaan asettaa sinut puoli-jatkuvaan? yhteyteen henkimaailman (ja niin ollen myös demonien, miksi niitä haluaakaan kutsua) kanssa.
      Varoitan vielä, että tämä meditaatio on omalla vastuulla eikä tämä ole vitsi.
      Jos kokeilet niin olisi kiva kuulla kommenttia nuiden meditaatioiden jälkeen.

      • jepsjeps..

        Ei ollutkaan peukalo josta otettiin kiinni vaan etusormi..


    • Vargtimmen

      Terve !

      Öö, tota.

      Ihan ekaks, unohda kaikki mitä sun "suvussa" on koskaan ollu. Nillä ei oo mitään tekemistä sun kanssa.

      Jos nyt otan tän edes semi-tosissaan, mut ku toi Kirjiskin yllyttää :)

      Mä oon noita, oon aina ollu ja tuun aina oleen, enkä oo koskaan sitä halunnu enkä mitenkään sitä ihannoinut. Mut en poiskaan koskaan tarjonnut. Se on kai sama kun yrittäis ihmisyyttään pois työntää, en tiedä onnistuisko, kun en oo koskaan ihminen ollut. Enkä sellaseks konsaan halunnut.

      Oikeestaan se koko juttu mistä kirjoitat on ihan simppeli juttu, ei tarvi muuta kun kääntää suunta.
      Vedä, älä työnnä.
      Anna vaan asioiden tapahtua, unohda aika, sana, liike, suunta, itse, kieli . . . ja kuuntele mitä kuuluu.

      Hauskuus unohtuu niin helpolla kun Ihminen Miettii. Älä mieti. Ole.
      Suunnilleen kaikki tulee ja on, sisällä/sisältä.

      Semminkin joskus on viisasta kysellä ja kuulostella mitä ulkopuolella on. Mut(ihan oikeesti) tosi harvoin.

      Ku ne vastaukset, niinku esmes toi Rev(oliksenytLoveVaiKettu) on ihan metsässä, mut sen kai itsekin tiedät. Ja sit on nää (oikeet tyypit joita ei erota vanha Erkkikään) jotka jotain jostain tuntee. Mut eipä niistäkään kannata paljon välittää.

      Sä saatat olla jotain enemmän kun mitä mä luulen sun olevan, ku puhuit heti reippaasti kostosta. Se kun tuntuu olevan "Wannabee"-tyypeillä jotenkin ei hieno asia.
      Vitut ! !
      Se on yks ensimmäisiä asioita jonka tuntee. ihan ekoja juttuja jotka muistan "noituudestani" oli kosto, siinä on voimaa. Sitä tunnetta ei missään eikä koskaan pidä aliarvostaa. Raivo tulee pian perässä.
      Ilman niitä on aika vaikeeta ymmärtää olevansa.

      Kaipuu kun ei ole niitä kaikkein helpoimpia/konkreettisimpia asioita.

      Ai nii, mä katon kyllä hulluna SiskoniOnNoita (eikä näitä) sarjaa, ja tykkään.

      Muistan muuten, unohtaneeni olevani viimeinen, mut se ei oo mun ongelma.

      Lopuksi kaunis lainaus Kirjikseltä: Ollaan.

      ps. Älä lue mitään kirjallisuutta joka mitenkään liittyy "noituuteen" siitä ei oo ku haittaa. Jos oot sitä mitä kirjoitit, niin et tarvi mitään sanoja tueksesi. Sanoissa ei oo voimaa jos sitä ei niille oo annettu. Ja musta tuntuu että täällä ei kukaan oo niin tehnyt.

      • kirjis

        Lueskelin hiljattain jotain antropologii, joka oli ollut Balilla, ja päätynyt sellaiseen ovelaan ajatukseen että kulttuureissa, joissa noidat vielä muistetaan ja tunnetaan, ihmiset pelkäävät noitia ja tekevät niistä kaiken pahan syntipukkeja koska noidat niin tahtovat ja uhoovat. Saadakseen olla rauhassa olla, ettei niitä ja niiden noitana olemista häirittäisi kuin enintään pahimmassa hengenhädässä. Noidat kun on ihmisarkoja.

        Sattuneesta syystä mä en osaa pelätä noitia. Ne on mun mielestä vaan mahottoman kivoja ja söpöjä olentoja, jotka tahtoo vaan pysyy reviirillään. Julkinoituus taasen on iso onkelma sellaisille, jotka siihen rooliin on syystä tai toisesta pakotettu, sellaisilla on kova homma vakuutella - ennen kaikkea kai itselleeen - että ne on tai ei oo muutakin kuin kivoja ja söpöjä.

        Mut jos mä jotain pelkään, niin Isoa Noitaa. Ihminen pelkää sitä mitä ei voi ymmärtää, noitia voi vielä jotenkuten ymmärtää - varsinkin kun ne on aika usein aika säälittäviä - mut Isoa Noitaa ei. Ja mä luulen, siis vain luulen ja uumoilen, et noidatkin pelkää Isoa Noitaa, ja siks merkkailee reviirejään, pämppää ynnä muuta touhutusta, saadakseen olla pienempii. Et on ihmisillä ja noidilla paljon yhteistä.

        Noidatkin vielä välittää, niin mahottomasti, mut Iso Noita ei. Koska se on se väli ite.


    • matkalainen poikkeamassa

      Kun löydät rauhan itsellesi ja muille.
      Kun on rauha sydämessä,löydät vastaukset ja kuulet oppaittesi ja enkelten ohjeet itsellesi ja joskus muillekin.

      Kolmannen silmän avaaminen on helppoa. Keskityt ja avaat.
      Muistutan suojauksista ja maadoituksista. Tutustu itseesi. Oikoteitä ei ole missään, ja nyrkkisääntönä on, mitä suuremmaksi ja vahvemmaksi omasta mielestäsi kasvat, sen pysähtyneempi on kehitys.

      Me olemme kaikki samanlaisia sieluja, emme erilaisia. Olemme samanvertaisia, vaikka tässä elämässä olisi lahjoja tai ei.
      Sielu on pyhä ja vahingoittumaton, ja kun näet sen kirkkauden mitä toisista ihmisistä loistaa, et voi heitä vahingoittaa. Ei siihen edes pysty.

      Opetukset ovat opetuksia, suhtaudu nöyrästi ja kunnioittavasti elämän tapahtumiin ja kulkuun. Muista että olet itse jopa saattanut haluta tällaisen opetuksen itsellesi, et vain ehkä muista sitä.
      Suurimmassa kiitollisuudenvelassa olemme niille, jotka loukkaavat meitä, koska heiltä saamme suurimman oppimme.

      Elämän ylläpito sen kaikkine muotoineen ja sen vaaliminen, on pyhä tehtävä.

      Muista ettet voi itse vaikuttaa toisiin, mutta voit valita tavan millä suhtautua asioihin ja ihmisiin.

      Mikään ei ole turhaan, ja rakasta itseäsi ja ihmisyyttäsi. Sinä halusit tulla tänne ja kokea tämän, kaikkine iloine ja karvaine puolineen.

      • Omega*

        Kirjoitit niin:
        Kolmannen silmän avaaminen on helppoa. Keskityt ja avaat.
        Muistutan suojauksista ja maadoituksista. Tutustu itseesi. Oikoteitä ei ole missään, ja nyrkkisääntönä on, mitä suuremmaksi ja vahvemmaksi omasta mielestäsi kasvat, sen pysähtyneempi on kehitys. ...

        Mutta miten voisi suojata itseänsä?Ja mistä?


      • ................
        Omega* kirjoitti:

        Kirjoitit niin:
        Kolmannen silmän avaaminen on helppoa. Keskityt ja avaat.
        Muistutan suojauksista ja maadoituksista. Tutustu itseesi. Oikoteitä ei ole missään, ja nyrkkisääntönä on, mitä suuremmaksi ja vahvemmaksi omasta mielestäsi kasvat, sen pysähtyneempi on kehitys. ...

        Mutta miten voisi suojata itseänsä?Ja mistä?

        "Mutta miten voisi suojata itseänsä?Ja mistä?"

        Kun olet avannut chakrat huomaat olevasi todella herkemmässä yhteydessä energiakehoosi ja henkimaailmaan.
        Ja kun avaa kolmannen silmän tulet myös näkyväksi toisen puolen olioille herkemmin ja tämän takia voi saada todella helposti "demoneita" ja muita pahanlaatuisia henkiä koettelemaan sielusi voimia.
        Suojautua voit vahvistamalla chakrojasi ja visualisoimalla hopeisen kehän ympärillesi joka heijastaa pahan energian kolminkertaisena takaisin ja viime hädässä rukoilla Jumalaa.


      • jokujoka haluaa autt
        Omega* kirjoitti:

        Kirjoitit niin:
        Kolmannen silmän avaaminen on helppoa. Keskityt ja avaat.
        Muistutan suojauksista ja maadoituksista. Tutustu itseesi. Oikoteitä ei ole missään, ja nyrkkisääntönä on, mitä suuremmaksi ja vahvemmaksi omasta mielestäsi kasvat, sen pysähtyneempi on kehitys. ...

        Mutta miten voisi suojata itseänsä?Ja mistä?

        eli otsachakran avaaminen riippuu omasta "kehityksestäsi" tietyllä tasolla. Sitä voi nopeuttaa sille chakralle tarkoitetuilla jooga-liikkeillä ja vaikka sille tarkoitetulla värillä, kivellä, sävelellä(A). kannatta testata kaikkia yhdessä. (lainaa lisäksi vaikka kirjastosta tai osta chakra-kirja. Siitä coi olla hyötyä minulle ainakin oli :-)


    • Kuka tietää?

      Munki suvussa kulkee jonkinlaista noituutta shamanismia. Juuret on lapista ja syrjäseudulta joskus haluun olla kristitty joskus en. Muo vaivaa se mutta kun taas mietin kaks ulottuvuutta taivas & helvetti. Mitä kivaa helvetissä itkee parkuu vuotaa tyhjii ja kaikkee helvettimäistä onks siinä iloo. Jännitystä kyllä mutta mitä helvetin kivaa. Joten suosittelen kristinuskoo koska se on hyvästä ja saatana vetää joka päivä muo puoleensa no en anna periks. Oon omistautunu Jumalalle en pysty päästää irti mut sit mietin, mitä kivaa uskoo Jumalaa mitä kivaa siinä on. Mun kaveri on päättäny et se ei usko mihinkää ja jos mä en vois päättää mää sekoisin joten ei voi muuta ku miettii vuosien varrelta kahta eri suunta johon lopulta toiseen on mentävä mut ei pääse palaan toisee.
      Täytyy olla viisas tietääkseen mitä tekee, sen oppii vaan aikanaan siinä joillakin vaan luonnollisesti menee koko elinikä, mutta ihminen ei voi saada mihinkään yhteyttä jos se vaan on välillä hyvän ja sitten pahan puolella. On hyvä ja paha toinen on valittava. Ja se on vaikee kysymys ja sen pystyy päättää sitten tuomion aikana kun kaikki ihmiset kuuleemitä lopulta tapahtuu. Mut mää oon kokeillu eka hyvii asioita sitten pahoja ja päätelly kumpi on viisaampi vaihtoehto jos oon viisas. Ja täytyy olla todella viisas tietämään oikea vastaus koska on vaan hyvä&paha ja tutkijatkaan ei pysty selittää kumpi on paras vaihtoehto. Kumpi on viisaampaa hyvä&paha kummassa on järkee olla paha vai hyvä.

    • ....................
    • j323

      Jeesus Kristus on Jumala ja olet Hänelle niin arvokas ja Hän rakastaa sinua niin paljon että kuoli syntiesi sovitukseksi.Usko Jeesukseen niin saat elää IKUISESTI!!! Lue Raamattua!!!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      7955
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      180
      1767
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1124
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1123
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      64
      1036
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      194
      956
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      920
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      886
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      833
    10. Itkisikö onnesta

      Jos panisin sua kunnolla?
      Ikävä
      86
      707
    Aihe