silmälasit

mistä rillit

Iisalmeen aukeaa silmälasiliikkeitä kuin sieniä sateella. onko kokemuksia mistä saa parhaat rillit. Onko kukaan kokeillu viiden euron rillejä mitä Nissan mainostaa?

8

1412

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Instru hyvä On kokemusta

      Se vinoilee ,jos ei heti osaa päättää kaupasta.
      Instrussakin voi tinkiä .Kivoja tyttöjä siinä .

      • sokko

        tingin ja sain lähes 100 euron alennuksen. Nissenin edullisimmat oli ihan kaameita. ehkä mun pappa tykkäisi niistä. Itse ostin lasit Optimosta. Siella oli kamppanja jossa toiset silmälasit sai ilmaiseksi. En niitä tarvinnut niin laskivat yksistä laseista hyvät alennukset. Ei hintaero mikään olennainen ole liikkeiden välillä mutta valinnanvaraa oli eniten juuri optimossa. Kiire siellä tuntui olevan,mutta sain silti ihan ok palvelun.


      • rillirouskut

        Minulla taas päinvastaisia kokemuksia... Yllättävää kyllä, löysin pienimmästä (?) silmälasiliikkeestä eli Optimosta eniten valinnanvaraa (siis omaan makuun sopivia) sankoja. Myös palvelu pelasi ja hintaa sai tingittyä, vaikka kallis tasohan tuolla on uusimpiin halpaketjuihin verrattuna (esim. SpecSavers).

        Jäin vähän ihmettelemään, mitä tuo "vinoilu" oikein tarkoittaa? Eipä ainakaan kohdallani kiirehditty, vaikka ko. liikkeessä oli muita asiakkaita. Vai mitä oikein meinaat?

        Instrussa ei ole minusta hyvä palvelu, johtuuko siitä että nuoret asiakkaat ei kiinnosta? Tuntuvat ennemmin rupattelevan keskenään... Silmäasemalla taas valikoima on suppea tai en löydä sieltä minua kiinnostavia sankoja.


    • hermanni

      Minä ostin silmälasit eyen optikkoliikkeestä. Palvelu oli miellyttävää ja olen ollut tyytyväinen laseihin. Kierrellä toki kannattaa, koska valinnanvaraa Iisalmessa tällä hetkellä on. Ja se on tosi tosi hyvä asia, ettei tarvitse Kuopioon asti lähteä laseja ostamaan!

    • Nissan rillejä

      suap ihan kohtuuhintaan

    • Ennen nimeltään

      Cristian Nissen ,oli myymälöitä vain Helsingissä .Kuului Medica yhtymään . Sitäkään ei enää ole ,koska olin siinä kirjanpitäjänä -70 luvulla.

      • Tiukkaa on

        Eiköhän Hollantilainen pearl optical joka instrun omistaa "uhrannut" Nissenin ns. halpamyymäläksi. Tosin hyvin edullisia kehysmalleja on on vain muutama. Viiden euron paketeilla ei mikään liike menesty. Jokainen pari tuo liikkeelle usean kymmenen euron tappion. Mutta isoilla ketjuilla on siihen varaa. Nyt on pudotuspeli käynnissä ja isot haluavat olla markkinajohtajia hinnalla millä hyvänsä. Aikoinaan optikkoliikkeet, apteekit ja alko tekivät huipputulosta. Nyt tilanne on toinen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      152
      10934
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3073
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      210
      2912
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2157
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1908
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      18
      1729
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1716
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1617
    9. 84
      1593
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1563
    Aihe