Hei,
mitä tapahtuu, jos Undelete Plus-ohjelmassa valitsee "Puhdista asema"-toiminnon. Tuhoaako se kaikki poistetut tiedostot "muistista" (jotka on siis mahdollista ohjelman avulla vielä palauttaa).
Eli tuhoaako "Puhdista asema"-toiminto vain poistetut tiedostot, eikä koske tiedostoihin, joita en ole poistanut. Eli ohjelma ei mene tyhjentämään esim. koko asemaa?
mitä tapahtuu, jos Undelete Plus-ohjelmassa valitsee "Puhdista asema"-toiminnon. Tuhoaako se kaikki poistetut tiedostot "muistista" (jotka on siis mahdollista ohjelman avulla vielä palauttaa).
Eli tuhoaako "Puhdista asema"-toiminto vain poistetut tiedostot, eikä koske tiedostoihin, joita en ole poistanut. Eli ohjelma ei mene tyhjentämään esim. koko asemaa?
Vastaukset
Vanhimmat
Ei vielä vastauksia
Aloittaja odottaa vastauksia. Kerro oma näkemyksesi ensimmäisenä.