Sekoaa pää!

Vaakanainen_-

Neitsytmiehet, siis voi jumalauta.
Kaikenlaisia merkkejä olen tavannut suhteissani, mm. viimeksi 8-vuotta ravun kanssa..
Mutta neitsyt. Tällaista en heti muista tavanneeni.

Luin aikaisemmista viesteistä (ja mitä nyt muutenkin neitsyistä lukenut), että hiljaa hyvä tulee... Mutta tunnettehan vaa'at, jahkailua ja epävarmuutta.. haluaisin olla varma asiasta tai ainakin hänen tunteistaan. Kun nähdään hän tuntuu olevan erittäinkin sparkle eyes, mutta muuten tuntuu, että yhteydenpito on 90%sti minun varassani.
Muutenkin olen miettinyt onko tämä liian "kova" merkki minulle.. Olen itse niin stereotyyppilässyvaaka ja tuntuu rintakehässä asti pahalle, kun neitsyt-deittini on välillä niin kylmä, että..

Olisko jollain lohduttavia sanoja, tehdäänkö "hyvää toisillemme" vai pitäiskö tän pelin antaa olla sitten tässä..

9

2427

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vaakanainen_-

      Pelkään, että ajan tämän polosen ihan nurkkaan liiallisella kuumotuksella ja yhteydenpidolla.. Eikö neitsyet ahdistu melko helposti tällaisesta?

    • Jumpsiss

      Mullakin on se kokemus, että neitsytnainen on tosi kylmä. Ero tulee väistämättä, koska häneltä puuttuu kyky olla inhimillinen. Hän mittaa kaiken rahassa.

      Neitsytmiehelle tärkeintä on järjestys. Hän ei ota tippaakaan huomioon toista ihmistä vaan kuvittelee, että kaikki pitäisi pyöriä hänen napansa ympärillä. Vaimokin hänellä on vain sitä varten, että hän voisi helpommin toteuttaa typeriä ideoitaan.

      • ei oo

        tuskinpa tuo lausahdus totta on,ainakaan naispuoliskoa moittien.


      • herkkä kauris

        jopa tuo ns. "kylmä neitsyt -mies" on sanonut minulle että vaikutan hänestä kovin etäiselle eikä ole aina varma haluanko edes olla hänen kanssaan. Hoh, olen täysin myyty sille miehelle mutta satunpa vain olemaan tälläinen.

        Kai minuakin voisi kutsua sitten oman navan tuijottajaksi?

        Monet ovat täällä sanoneet että etenkin neitsyt mies on tunteeton ja materialistinenkin mutta ettepä ole tainneet katsoa pintaa syvemmälle? Me "tunteettomilta" vaikuttavat ihmiset saatamme käydä läpi suuria tunnekuohuja, sisällämme. Pitää vain löytää oikeanlainen ihminen jolle paljastaa ne kaikki asiat mitä mielessä liikkuu.

        Ja tuohon aloitusviestiin.. Hmh.. Paras ystäväni on vaaka -nainen ja itse seurustelen neitsyt -miehen kanssa. Neitsyt mies osoittaa minulle välittämistään pienillä eleillä jotka sopivat juuri minulle ja huomaan ne heti. Olen huomannut että vaaka -ystäväni kaipaa ehkä hieman suurempia rakkaudenosoituksia. Ehkä ko. neitsyt mies näyttää välittämistään jollain muulla tavoin, et vain ole huomannut sitä?

        Ja uskon että Neitsyen pohtiva luonne kyllä natsaa tietyissä tapauksissa Vaaka -neitosen kanssa :) siinä tulee läpikäytyä kaikki maailman mysteerit kun Neitsyen kanssa ryhtyy juttusille ;)


    • neitsyt__mies

      ei kestä jatkuvaa soutamista ja huopaamistasi. Siitä johtuu tuo, että joudut ottamaan ja pitämään yhteyttä häneen oliko se 105 %.
      Neitsyttä ei tee mikään niin epävarmaksi kuin tuo jahkaminen. Eikä sitä siedä muutkaan miehet, se kai lie naisille selvää. Mies kun kävelee sieltä "luolasta" suoraan "pyydyksille". Olet vilpittömästi ja rehellisesti asiasi puolella ja se helpottaa teidän välistä yhteyttä. Neitsyt on maanmerkki ja vaaka tunnetusti (ihana) ilmava ilmanmerkki. Usein vaaka onkin ilmassa kuin ilmaapallo, josta roikkuvasta narusta neitsytmies yrittää saada otteen. Se lienee kuitenkin varmaa, että hän pitää sinusta tai jopa rakastaa. Toivon menestystä jatkollenne ja neitsytmiehelle ymmärrystä. Sinusta kannattaa pitää kiinni.

    • ystävän neuvo

      Muuta mahdollisuutta ei ole!

      Suhde neitsyeen johtaa aina syvään traumaan.

    • iloinen vihdoinkin

      usko siihen kun sinua neuvotaan jattamaan neitsyt.puhun kokemuksesta.petti minun kanssa omaa vaimoa.minun luota suoraan vaimon viereen nukkuun kuin olisi ollut selva asia.juokse karkuun.saattoi jutella puh.vaimon kanssa kun oli minun luona!onneksi tein lopun

      • ukkeli

        Voi teitä.Ei kaikki netsyt miehet ole kauheita minäkin olen vaakan kanssa ja täytyy sanoa että ei tiiä aina mihi se kuppi keikahtaa eli ei tiedä kävelläkkö käsillä vaiko päällään mikään eiole hyvä herkkä vaaka on niin ailahtelevainen että järjestystä rakastava neitsyt ei vaan oikeen aina ymmärrä jos asiat muuttuu yhtenään.Neitsyt miehenä teen aloitteen ja tykkään läheisyydestä ja myös uskollisuudesta jos vaan kumppani ei eka sorru sillo menee neitsytkin ja lujaa muuten en.


      • Marmeliini

        Kiukutta välil lukke näi palstoi...jokaisel merkil o jotta huonoi puali mut tuntu ku luke neitsyt-palsta ni me olla narsistei, pettäjii ja vaikka mitä!!! Menkää itseenne ennen kuin haukutte. Minä ainakin olen kiltti ja ihana ihminen. Vastaan kyllä samalla mitalla jos minulle ollaan v....maisia. Näin se menee täällä. Yksilöitähän me olemme. Luen horoskoopei iha mielekiinnol mutta ei niihin sokeasti kannata uskoa - kuitenkaan. Syksyn jatkoa teille kaikille ihanille ja vähemmän ihanille ihmisille :)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8604
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2605
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      126
      2331
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1976
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1714
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1529
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1477
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1419
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1292
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      13
      1203
    Aihe