Hotelli Bahia Palace

matkalle aikova

Onko kellään kokemuksia hoteli Bahia Palacesta? Millainen hotelli ja onko rahan arvoinen? Millaiset yhteydet hotellilta on Ponta Delgadaan? Onko Vila Franca do Campon kylässä paljon ravintola- ja illanviettomahdollisuuksia vai onko järkevämpää majoittua Ponta Delgadaan?

5

1480

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tuoreita kokemuksia Bahia Palace -hotellista löytyy tältä palstalta kahdeksan riviää alempaa otsikon "Muutama kokemus Azoreilta" alta. Hotellista on keskusteltu tällä palstalla aikaisemmninkin ja ne keskustelut löytyvät palstan alussa olevalla hakutoiminnolla.

      Bahia Palace sijaitsee Agua d'Altossa, joka kuuluu Vila Franca do Campo piirikuntaan (concelho) noin 20 km:n päässä Ponta Delgadasta. Vila Franca do Campon taajamaan on vähintään kohtalaiset bussiyhteydet Ponta Delgadasta. Tässä taajamassa on perinteistä azorilaista ruokaa tarjoavia ravintoloita. Bahia Palacesta on myös lyhyt matka Agua de Pauhin, josta sieltäkin löytyy muutama ruokapaikka.

      Yöelämää sanan varsinaisessa mielessä Azoreilta ei löydy. Vilkkainta on Ponta Delgadassa, jossa on jonkun verran baareja ja kesäisin lauantai-iltaisen kaupungin tarjoamaa viihdettä São Fransiscon kentällä (Campo de São Fransisco). Viihdeteatteri Coliseussa on tanssia viikoittain ja mahdollisesti joitakin muitakin mielenkiintoisia tapahtumia. Ponta Delgadan kaupunkitaajamassa on São Miguelin suurin ravintolakasauma ja parhaat ostosmahdollisuudet. Sieltä on hyvät tieyhteydet muihin São Miguelin taajamiin.

      Kesäaikaan saarellamme on erilaisia viikonlopun kesätapahtumia tuhkatiheään. Vila Franca do Campon juhannusjuhlat (Festas de São Joâo) kestävät toista viikkoa.

      Jos haluatte olla koko ajan lähellä luontoa ja etenkin merta, niin Bahia Palace tai Caloura ovat todennäköisesti hyviä valintoja. Alueelta on lyhyempi matka esim. Furnakseen (kraaterijärvi ja -laakso, Terra Nostran puutarha, kuumavesilähteet) ja Nordesteen. Seudulla on mm. mahdollisuus sukeltamiseen (Vila Franca do Campo, Caloura) ja valaiden ja delfiinien havainnointiin (Vila Franca). Valas- ja delfiinisafareja tehdään toki enemmän Ponta Delgadasta.

      Bahia Palacen luona on yksi saaremme suurimmista tummanharmaan laavahiekan peittämistä uimarannoista.

      São Miguelin pituus on noin 65 km, leveys keskimäärin 15 km, joten saaren muut luonnonnähtävyydet (esim. Sete Cidades) ovat ainakin autolla (vuokra-auto, taksi) helposti saavutettavissa myös Bahia Palacesta.

      • Ponta Delgadassa

        Osaatko Masseur sanoa miten paljon lentokentän läheisyys haittaa Ponta Delgadan kaupungissa olevia hotelleja? Sao Miguel Park on Bahia Palacen ohella toinen vaihtoehto majoittumiseen ja olisi hyvä tietää, että vaikka Sao Miguel Parkin sijainti on rauhallinen, niin paljonko lentoliikenne tuo melua ja miten usein koneita mahtaa mennä kaupungin yli?


      • Ponta Delgadassa kirjoitti:

        Osaatko Masseur sanoa miten paljon lentokentän läheisyys haittaa Ponta Delgadan kaupungissa olevia hotelleja? Sao Miguel Park on Bahia Palacen ohella toinen vaihtoehto majoittumiseen ja olisi hyvä tietää, että vaikka Sao Miguel Parkin sijainti on rauhallinen, niin paljonko lentoliikenne tuo melua ja miten usein koneita mahtaa mennä kaupungin yli?

        Lentoliikenne tänne São Miguelin saarelle on suhteellisen vähäistä, ehkä jotenkin verrattavissa Tampereen tai Turun lentokentän vilkkauteen.

        Saarellamme asuu n. 131 000 ihmistä, joiden pääasiallinen toimeentulo on maidontuotanto, toisena on kalastus, kolmantena turismi, jonka panos talouteen on noin 150 nilj. euroa vuositasolla. Niinpä ei elinkeinorakennekaan vielä merikittävästi lisää lentoliikennettä.

        Pakettimatkoja tänne tehdään Pohjoismaista, myöhemmin kesällä mahdollisesti myös Ranskasta ja Italiasta. Yhteyksistä saarien välillä ja matkoista mantereelle huolehtivat SATA (oma lentoyhtiömme) ja TAP (Portugalin lentoyhtiö). Muuta lentoliikennettä ei ole, sillä tänne päätyvillä reiteillä ei ole vapaata kilpailua.

        Me asumme aika lähellä São Miguel Parkia emmekä voi sanoa, että lentomelu meitä mitenkään häiritsisi. Emme välttämättä edes kuule koneiden kulkua. São Miguel Parkista suomalaiset matkailijat ovat pitäneet.

        Lähimpänä lentokenttää sijaitsevat hotellit Vila Nova ja Ponta Delgada.


    • Haukkaturisti

      Minä kävin siellä vain pihalla. Se on alunperin rakennettu viiden tähden hotelliksi, mutta ei kannattanut sellaisena, kun työntekijöitä oli liikaa asiakkaisiin nähden. Nyt se on neljän tähden hotelli. Pramea on sana, jolla siellä asuvat sitä kuvasivat. Paikka on upea, mutta ilmeisesti se koetaan hiukan syrjäiseksi. Hotelli on panostanut liikkumiseen. Sieltä on ilmainen kuljetus Ponta Delgadaan. Luin siitä tältä palstalta.

      Jottei tulisi pettymyksiä, pitänee aina korostaa, että Azorit eivät ole rantalomakohde. Jos haluaa bailata yöt ja maata päivät beachillä, niin kannattaa mennä vaikkapa Kanarialle. Itse olin Caloura Resort Hotellissa. Illanistujaiset baarissa olivat aika vaisuja niinä kertoina, kun siellä kävin. Yhtenä iltana oli elävää musiikkia, mutta meidän lisäksi oli baarissa vain yksi pariskunta! Jos aikoo bailata, niin pitää mennä Ponta Delgadaan.

      • kaksi viikko Bahiassa

        Olimme kaksi viikkoa ko hotellissa viime vuoden syyskuussa. Hotelli on ihan ok kaiken kaikkiaan. Huoneet ovat tilavat ja näkymä suoraan merelle. Huoneet siivotaan hyvin pintapuolisesti pääasiassa roskakorit tyhjennetään ja sängyt pedataan. Kokolattiamatto kerää likaa paljon, siitä myös miinusta. Hotellin ravintola on suht viihtyisä mutta ruoka suorastaan ala-arvoista! Aamiainen on ihan kelvollinen tosin kahden viikon ajan se oli koko ajan täsmälleen sama. Liikkuminen pääkaupunkiin tai läheiseen kylään onnistuu pelkästään autolla tai bussilla. Kävellen ei onnistu, koska saarella ei ole pyöräteitä ja pientare tien vieressä lähes olematon.
        Näin jälkeenpäin ajatellen olisimme ottaneet hotellin Ponta Delgadasta ja tehneet retket sieltä käsin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2625
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2223
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1947
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1675
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1671
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1626
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1606
    8. 91
      1553
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      120
      1415
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1274
    Aihe