Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

näytelmäkäsikirjoituksessa tarvittaisiin apua?!

123456789

Moi! Eli pitäs keksii näytelmä pienelle näytelmäryhmälle. Ja aiheena täälläne yksityisetsivä juttu. Eli olen jo suunnitellut että siinä joku henkilö lukee aamulla lehdestä ilmoituksen jossa lukee yksityisetsivän yhteystiedot, ja niimpä tämä henkilö päättää ottaa yhteyttä siihe. Eli miten tämä homma saatas käyntiin? Olisko jtn varastettu ja sitten yksityisetsivä lähtis etsimään sitä? Entä miten se loppu? Saako se yksityisetsivä sen kiinni? Vai kuka saa, ja miten koko juttu päättyy? Olisin todella kiitollinen jos joku voisi avustaa. Ei sillä väliä onko kokenut, kunhan vain saisin hieman avustusta. Koska on hirmu vaikea yksin työstää näytelmiä pienille näyttelijöiden aluille kuukaudesta toiseen, ilman apua! Kiitos jo etukäteen ! (:

3

469

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • öäå

      ihan kiva idea harmi et en voi auttaa mut mistä toi juttu kertoo?

    • 123456789

      Elii se kertoo eri vaihein siitä miten yksityisetsivä lähtee etsimään jtn varasta. Ja miten sitten tämä yksityisetsivän apua tarvitseva liittyy tähän. En oikein vielä ole alkua pidemmälle päässyt. On kyllä aika rankkaa, niinkuin tossa aikasemmassakin viestissä sanoin, niin keksiä niitä näytelmiä yksin. Mutta eiköhän se tästä, ja hyvät pikku näyttelijät mulla ainakin on tukea ja joskus jopa omia ideoita antamassa!:)

      • Pierua komisario Pulmu

        vois olla uus pomo, joka ei tiedä mitään yksityisetsinnästäkään. Sit tää pomo tieteski vaatis silt yksityisetsivält, jok on olt 40 vuotta hommis kirjallisii ohjeit ja toimenkuvia niist kakist yksityisetsivän hommiin kuuluvist tehtävist, että siihen voitais palkata uusii yksityisetsivii, jotka lukis ne ohjeet ja vois alkaa niitten avulla yksityisetsii.

        Siit tulis markkinoitten tehokkain yksityisetsivätoimisto, kun jokainen yksityisetsivä istuis päivittäin tuntikausii sen pomon kanssa palaverieissä esittelees laatimiaan ohjeistuksiaija kuuntelees muitten laatimii ohjeistuksii. Ja sit ne laatis kauheesti pöytäkirjoi ja raporttei niist kokouksist ja sillä aikaa ne roistot pääsis vaik karkuun tai jonnei. Ja sit siihen yksityisetsimöön tulis tarkastus ja siin ilmenis, etä läheskään kaikkii roistoi ei oo tutkittu taik edes etsitty ja se pomo sais kaik syytteet niskoil, kun se oli käskenny jättää ne sillai yksityisetsimättä ja siit tyntyis kauhea soppa, kun se yrittäis ylennyksen ja pelastuksen toivos vierittää syyt sen 40 vuotta niis hommis olleen yksityisetsivän niskoil.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2227
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2063
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1668
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1486
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe