hengitys haisee

kakkalta

olen käynyt suuhygienistilla ja hänkään ei löytänyt vaivaan syytä. hampaat on kunnossa ja hammaskivet poistettu, sain corsodyliä kuukaudeksi. se auttoi viikon ajan ja paha haju tuli takas. sitten sain pahanhajuisen hengityksen hoitoon halita liuosta kuukaudeksi ja sama juttu taas auttoi viikon ajan ja tuli takas. nyt syön kolmatta viikkoa nexium 40, mutta ei auta sekään yhtään. kieli on todella karkea kuin hiekkapaperia! sen viikon ajan kun purskutin corsodyliä ja halitaa niin kieli oli aivan erilainen, pehmeä ja muutenkin hyvä olo suussa.olen syönyt myös gefilus maitohappobakteereja. nyt käytössä reladent imeskelytabletti.

katetta on, monesti kellertävän ruskeaa tai koko kieli vaalea. siihen jää ihan kaikki kiinni, kun syön purkkaa kieli on heti aivan valkea. purkka, pastillit ym. ei auta haju tulee läpi! kielen putsaan joka päivä kaksi kertaa hampaiden pesun jälkeen.

olen ollut 2 kertaa mahan tähystyksessä. ensimmäisellä kerralla oli väljä mahanportti ja lievä palleatyrä.toisella kertaa normaali löydös! oli tiivis eikä palleatyrää. aika outoa voiko ne noinvaan korjautua? väliä oli 5 vuotta.närästystä en ainakaan tunne paitsi röyhyjä tulee syömisen jälkeen mutta ihan ilmaa, ei hapanta eikä ruoka nouse suuhun.ei ole ummetustakaan. kakka on minusta aika normaalia paitsi että jää lähes aina peppuun kiinni lopussa. ennemminkin löysähkö kakka mutta johtuu varmaan siitä kun juon paljon vettä päivässä.

nielurisat leikattu helmikuussa ja niistä se ei johtunut. mitä ihmettä voin enää tehdä haju on kaamea kuin suoraan suolesta!!! haistan sen itsekin! en kehtaa puhua enää kellekään. ihmiset saa hysteerisiä naurukohtauksia kun suuni avaan. auttakaa en pysty enää menemään töihinkään ja lääkärin todistusta en saa koska ei ole työkykyä alentava sairaus! mutta henkisesti oon jo ihan loppu! mutta varma oon siitä että haju lähtee kielestä tai mahasta tai molemmista! mitä teen?? auttakaa! olisin tosi kiitollinen jos joku viitsii vastata/auttaa!!

7

1663

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • OLI myöskin

      AIVAN SAMANLAISET VAIVAT!kurkku oli vielä karhea sit hampaita ois pitännyt pestä kokoajan!
      paha olo tuli siitä kun oli paska maku suussa.leikkasivat palleatyrän ja vatsaportin mutta oireet jatkuivat kuitenkin edelleen.
      sitten sain tarpeekseni ja aloin kysellä et mikä on vialla eräs lääkäri sanoi että lopeta kahvin ja sipulin syönti niin vika korjaantuu.
      niin tein en juo enään kahvia en syö sipulia ja kas kummaa ei oireita.
      kysyin syytä hän vastasi kahvi saa suolistoon sellaisen epätasapainon joka saa aikaan sitten haponnousun takasinpäin eli väärä kiertosuunta.
      sipuli ärsyttää muutenvaan suolistoa.
      nyt ihan hyvä olokin ja jaksan tehä vaikka mitä.voimatkin loppuivat ja oli ennen heikko olo.nyt niin pirteä olen kun en juo kahvia.vältä myös suklaita mutta niitä voi syödä sillointällöin.
      pese nyt kielesi hammastahnalla kunnolla vaikka se tekeekin pahaa sitten osta apteekista sitä kurlausnestettä jolla puhdistetaan nielua ja suuta en muista nimeä mut ruskeaa nestettä saa ilman receptiä.sit kun olet ostannut kurluta suutasi 2 kertaa paivässä 4 päivää nii saat bakteerit pois suusta..aina kun kurlaat ota kylmää vettä ja huuhtele suu kunnolla.
      ensiviikolla olet täysin oireeton kuten minäkin.
      tv mies 37 v uusimaa.

    • ei sipulia

      kahvia en juo enkä syö sipuliakaan kun huomaan että maha menee siitä helposti ihan sekaisin. noista purskutus vesistäkään en enää tiedä uskallanko käyttää kun monet lääkärit saanoo ettei saisi. pelkään että pahennan vaan asiaa vaikka oikeesti tän pahemmaksi en usko että tätä vaivaa enää saa. corsodylkin oli antibakteerinen liuos. corsodylistä minulle yksi lääkäri sanoi että siinä on kaikenlaisia myrkkyjä mm.hermomyrkkyjä että ei saisi käyttää moneen kuukauteen enää sen jälkeen kun on kerran käyttänyt. sanoi että on huolissaan siitä käytöstä vaikka suuhygienisti sen minulle määräsi! hän (suuhygienisti) ei sanonut että siinä mitään myrkkyjä olisi tai muuten haittaa. antoi vain lisäksi minulle halita liuoksen kuukaudeksi ja sanoi sen olevan vahvempaa kuin corsodyl. en sitten tiedä mikä on oikein mikä väärin!

      • googleen

        kirjoita liisa sulkakoski.sen on 30 vuotta ollut lääkäri nyt oma klinikka luontaistuote yms palvelut..
        tämä nainen tietää syys mikä on vialla.


    • vastaan sinulle

      sinun elimistösi tuottaa liianvähän suolahappoa jolloin suu on kuiva ja paha haju silloin tarttuu suuhun..jos liiallinen tuotanto on suussa silloin paljon syljeneritystä.
      hae apteekista suolahappoliuosta ja kokeile sitä auttaa ihan varmasti..
      kysy apteekkarilta oikea annoskoko..
      loppuu pahat hajut.

      • iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

        Olen kysellyt aiemminkin täältä,mutta sanottu syyksi refluksi. Itse ajattelen että auttaako leikkaus kuitenkaan? Vaan onko vika muussa. Miten jos on hapan vatsa niin toi suolahappo vaikuttaa? Onko vaarallista...laimennetaanko? Näkeekö tuloksen heti ja mihin pohjautuu? Myykö apteekkari sitä ihan ilman reseptiä suosiolla?


      • EI vaikuta
        iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kirjoitti:

        Olen kysellyt aiemminkin täältä,mutta sanottu syyksi refluksi. Itse ajattelen että auttaako leikkaus kuitenkaan? Vaan onko vika muussa. Miten jos on hapan vatsa niin toi suolahappo vaikuttaa? Onko vaarallista...laimennetaanko? Näkeekö tuloksen heti ja mihin pohjautuu? Myykö apteekkari sitä ihan ilman reseptiä suosiolla?

        hapon määrään eli mahan puolella ihan sama
        (vähän/normaali/paljon)määrä kuin aikaisemmin!
        eli jos refluksi ei ole edes varma, mieti ilman muuta muita keinoja kuin leikkaus.


    • Anonyymi

      Käytä SB12. Se auttaa sen 12h. Vaivasi tulee mitä varmimmin vatsasta. Löysä vatsanportti. Ikävä vain, etteivät ainakaan julkisella puolella enään tee niitä kiristysleikkauksia. Leikkaus auttaisi vaivaan. Jaksuja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8356
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2545
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1936
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1674
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe