Härkämiehistä

eräs kauris

Tuntuu kovin tämä palsta yleistävän härkämiehet pettureiksi, valehtelijoiksi, kylmiksi jne.
Kumma etten minä ole tällaista huomannut ja tunnen kumminkin useamman härän.
Jokaisessa horoskooppi merkissä varmasti löytyy erilaisia ihmisiä.Kumminkin hämmästelin juuri tätä palstaa, että kovin on negatiivista palautetta ihmisillä.Oletteko kaikki exiä?Siis te jotka haukutte härkiä...
Silloin taitaa katkeruus sumentaa ajattelukyvyn.
Itse olen tällä hetkellä suhteessa aivan ihanaan härkämieheen joka kohtelee minua kuin prinsessaa.Avaa jopa auton oven joka ikinen kerta.Kaikista asioista ollaan tähän mennessä osattu puhua ja väitellä tarvittaessa.Toista ihmistä pitää osata kuunnella ja pitää osata kertoa jos joku asia rassaa.Turhaa itkeä täällä jos ei uskalla sanoa toiselle,kun toinen kohtelee huonosti.Minä ainakin sanon heti, jos joku rassaa ja siitä mies onkin ollut hyvillään.Samoin hän sanoo minulle, kun joku minussa rassaa häntä.Pitää osata ottaa vastaan itsekin negatiivista palautetta vastaan.Kukaan meistä ei ole täydellinen.
Veljeni myös on härkä ja hän on maailman kultaisin ihminen.Näin sanoo myös hänen vaimonsa.
Ei se ole horoskoopista kiinni, että osaako käyttäytyä.
Seksikin on kahden kauppaa, joten suut auki naiset ja toiveita kehiin.
Tsemppiä härkämiehille ja tsemppiä myös niille naisille jotka härän valitsee.Kyllä härästä tulisuutta löytyy,mutta se onkin hyvä.Mä en nössöä edes haluaisi.

7

1718

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • piirre härkämiehissä

      Se että ei osaa sanoa asioita suoraan vaan valehtelee ei kuulu kunnon parisuhteeseen, tunnen kuitenkin monta härkämiestä jotka valehtelee ja siihen heidän nais suhteet on kaatuneet, se ei ole oikein toista kohtaan, tällä palstalla onkin kertoneet sellaiset nais ja miksei mies ihmiset jotka ovat pettyneet suhteisiinsa, jos itse olet löytänyt hyvän härkämiehen niin hyvä on mutta kaikilla ei ole niin hyvä tuuri, joten annetaan kaikkien kukkien kukkia.

    • tutkinut

      Onhan se niinkin jos nappaa eronneen härän heti kun eroaa ei kerkiä pilaantumaan naisten vedätettävänä hän on vielä ihana härkämies. Jos härkämies pääsee voimineen taitoineen kiertoon hänestä tulee ironinen naistenkäyttäjä ehkä narsistin vikaakin, kun huomaa kuinka naiset hänestä kiinnostuneita, mutta myös tehden temppujaan härälle pettäen häntä. Monelle härkämiehelle käy vielä niin, että kun löytää sen oikean ei tajua sitä enää, ja käyttäytyy rumasti naista kohtaan. Tällaisia härkämiehiä paljon nykyään heidän sisällä voimistuu voima hallita. He tavallaan suojelevat julmien kokemuksien jälkeen naisiin itseään olemalla todella karseita. He eivät tajua enää koska edessä kunnon nainen. Samaistavat sen jälkeen muihin saman mitä kokeneet nähneet joissakin naisissa. Heille nainen voi vain vakuutta aina uudestaa puhua puhua avoimesti pitämisestään ja esiintyä kunnolla luottamuksella. Kyllä siitä se härkä tokenee 3-4vuodes ja ottaa sut. Hmm;-).....................................

      • Narsistin yksi uhri

        ja se tarvitsee röyhkeän käytöksensä kiitokseksi vertaisensa naisen.


    • härkä mies,,

      Pittää paikansa,,,,, joka sana,,,nimi merkki *vaalea lempeä härkä mies*,,

    • härkämiestä

      Olen lähimenneisyydessä tuntenut usemman epäluotettavan härkämiehen. Kaikki ovat jotenkin vinksallaan.

      Yksi on vaihtanut aviovaimoa kuin viilipurkkia ja lapsia on jo liuta. Vaimotkaan eivät riitä, vaan pitää olla muitakin siinä sivussa. Ensimmäinen vaimo oli voimakas kauris.

      Toinen on naimisissa ja pettää. Ja kauris-vaimo tietää sen eikä välitä. Mutta mies välittää niin, että vaimo ei pääse edes töihin.

      Kolmas härkämies pyöri melko vanhaksi sinkkuna ja vaihtoi haaremista toiseen. Nainen löytyi asuinkumppaniksi, kenties rahattomuudella ja asunnon huonolla kunnolla oli jotain tekemistä asian kanssa?? Naisen aurinkomerkkiä en tiedä.

      Neljäs härkämies petti avioliitossaan sen kun ehti. Ero tuli ja mies pyöritti lakanoissaan satoja naisia. Sitten hän onnekseen rakastui ihan oikeasti. Pidetään peukkuja, että ei tule kolmatta avioliittoa...Naisen aurinkomerkkiä en tiedä, mutta hieno titteli on ainakin.

      Kaksi heistä pyörii seksin metsästyksessä edelleenkin. Hauskaa kai on, vaikka onkin jo keski-ikäinen mies.

      Sen olen huomannut, että härkämiehet todellakin tykkäävät vahvoista, kenties vähän ilkeistäkin naisista. Mistähän se mahtaisi johtua? Härkämies tuntee siten turvallisuutta? Vai onko se keino tuntea itsensä hyväksi ihmiseksi, voi siirtää pahuutensa siihen toiseen ihmiseen eli naiseen?
      Varallisuuskaan ei ole pahitteeksi...

      Joten jos olet rakastunut härkämieheen ja olet kiva ja pehmeä luonne, unohda koko juttu. Joku muu mies rakastaa sinun suloisuuttasi ja kiltteyttäsi, härkämies se ei ole. Edelleen jos pidät vapaudesta ja olet hieman feministinen, saat härän sarvista enemmin tai myöhemmin ja ehkä käpälästäkin...

      • HärkäTÄR

        Aivan. Totta joka sana, etenkin tuo loppu osa. Minun härälläkin oli ja on edelleen monta naista, nyt tekis mieli ottaa yhteyttä erääseen niistä naisista, niin näkis oikein härän luonteen ja vaihtas vähän kuulumisia.Tämä härkä pitää vanhemmista naisista? mikä hulluinta,niin eräskin on jo reilusti yli 70!! Vaikka itsekin tämä on jo vähän kypsemmässä iässä. Viriili pappa, ei uskoisi


    • Jycce-Boi

      Täällä on tosiaankin hieman "alaviritteinen" tunnelma tätä tähtimerkkiä kohtaan; mutta sitä se on ollut ennenkin / esim. 29.12.07 alkaneessa ketjussa: HÄRKÄ M JA TOTUUS! Silloinkin cauris -nimimerkki piti puoliamme ja jälleen näyttäisi sama luotettava tähti tukea taivaltamme.

      Olemmehan me härät varmaan hieman liian rauhallisia nykyiseen menoon ja elämän vaatimuksiin; koska meidän täytyy itse aina ensin olla täysinvarmoja tekemisistä ja ajatuksista ( myös toisen osapuolen) - vaan onneksemme samanlaisia ihmisiä on syntynyt muihinkin merkkeihin. Lähdetään liikkeelle ajatuksesta että erilaisuutemme saattaa olla äärimmäinen rikkaus.
      Nautinnollista kuumaa ja valoisaa kesää itse kullekin ja syökää jätskiä - tämä härkä kumminkin nauttii Siitäkin ;-D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      188
      1512
    2. RIP Lauri Paavola

      Kansalaisaktivisti ja freelance-journalisti Lauri Paavola on kuollut vain 31-vuotiaana. Hän tuli tunnetuksi hyvin kärjek
      Maailman menoa
      27
      1237
    3. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      313
      1153
    4. Jokohan se viimein myöntäisi

      Vai onko vielä jotain epäselvyyttä sen asian suhteen?
      Ikävä
      144
      1094
    5. En pidä sinusta, en kirjoita viestejäni sinulle.

      Yritä nyt ymmärtää. En koskaan tule kiinnostumaan sinusta. Jätä minut rauhaan täällä.
      Ikävä
      98
      967
    6. Terveystalo paljasti yksityisen sairaanhoidon empatia puutteet

      Yksityisellä puolella raha ratkaisee, jos ei ole rahaa potilas ei saa empatiaa eikä siten apuakaan: Poliisi teki rikosi
      Maailman menoa
      105
      950
    7. Ehdin aamulla

      ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
      Ikävä
      131
      948
    8. Upea, kaunis ja menestynyt Martina menee onnellisesti naimisiin

      Mitäs palstan vihaajamönkeröt tähän? Kiehuttaako? Kaikki vain eivät ole kauniita ja menestyviä kuten Martina.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      228
      932
    9. Tiedätkö näen

      sinun pelisi hyvin kirkkaasti.
      Ikävä
      61
      910
    10. Asuntojen reaalihinnat alimmillaan 20 vuoteen

      Sääliksi käy niitä jotka pari vuotta sitten maksoivat itsensä kipeäksi. Kohta pankki ottaa asunnon haltuunsa ja huutok
      Maailman menoa
      86
      885
    Aihe