Alkuaikojen HIM on ehdottomasti parempaa

His_Infernal_Majesty

kuin nykyinen HIM. HIMin uusin levykin on ihan paska. Greatest lovesong vol 666, Razoblade romance ja Deep shadow and brilliant higlights ovat parhaimmat HIMin levyt. Love metal ja Dark light menettelee, mutta siitä uudesta eli Venus doomista en tykkää. Ja HIM oli ensimmäisen levynsä aikoihin raskainta tähän mennessä ja parasta minun mielestäni.

10

1321

Vastaukset

 • Monet kappaleet HIMin vanhemmasta tuotannosta, kuten Gone with the sin, In joy and sorrow, Funeral of hearts, Right Here in my Arms, Your sweet 666, Razoblade romance ym. ym. saavat kylmät väreet kulkemaan selkäpiitä pitkin.
  Varsinkin Gone with the sin on henk. koht. suosikkini. Siinä kappaleessa Villen ääni kuulostaa aivan mahtavalta ja seksikkäältä.

  Jostain syystä uudemmat kappaleet eivät liikauta minussa mitään.

  • Kämmäyksen mestari iski näköjään jälleen... tarkoitin tietysti kappaletta razorblade kiss, joka on aivan mahtava.


 • HIMin neljä ensimmäistä levyä ovat kiistatta parhaita, ja koskettavimpia sekä tärkeimpiä ainakin itselleni. Kaksi ensimmäistä albumia ja vanhat demot ovat parhaimpia, DS&BH on biisimateriaaliltaan hieman heikompi/epätasaisempi, mutta mukaan mahtuu myös todellisia helmiä, Love Metal on hieman ylituotetun kuuloinen, mutta biisimateriaali puolestaan on laadukasta. Kahta viimeisintä en ole edes hankkinut. En tiedä mitä yhtyeelle on tapahtunut, mutta kehitys on ollut surullinen. Heidän valintansahan se tietenkin on, minkälaista musiikkia haluavat tehdä, ja musiikkikin makuasia.

 • noh, se on tottakai jokasen oma asia mistä HIMin puolesta pitää, mutta mun mielestä kaikki HIM levyt on ollut parhaita no ehkä Dark light oli vähän muita heikompi mutta silti jeees

  • Dark Light:in parhaat biisit: Killing Loneliness ja Under The Rose!


 • Himin paras levy! Kaikista tykkään, enemmän tai vähemmän, ja VD yllätti "raskaudellaan" positiivisesti. Ehdottomasti paras albumi, sekä tämä uusin live lätty on myös huippukamaa. Ihme fani oot kun paskaks menet haukkumaan...Jos jotain positiivista asiasta haen niin teet sen omilla kasvoillasi, etkä pelkästään piiloudu nimimerkin taakse, pisteet siitä sulle. :) Olisit vähän laittanu mikä siinä Venus Doomissa niin huonoa oli...on niin helppo sanoa kaikkee "paskaks"...

 • Munkin mielestä ne vanhimmat biisit ja levyt on parhaita. Ensiksi musta tuntu, että Venus Doom o iha paska levy, mut nyt musta on tullu hullu him fanittaja ja ko oon kuunnellu enemmän sitä Venus Doomia, oon alkanu tykkää siitä yhä enemmän :D

  • Ite tykkään eniten tuosta,ja varsinkinki For you,it`all tears,the beginnining of the end ja the reaper ovat mielestäni tuota parasta himiä. Venus doomista en pidä,vaikka omistankin sen levyn. Jos himin tuleva levt on samanlaista kamaa kuin venus doom,,,taitaa se minun osalta jäädä levy hyllylle.


 • ja kuulisitpa sen uusimman(en muista nimee) VUONNA 2009 ILMESTYNEEN se vasta paska on lukuun ottamatta muutamaa hyvää biisii.

 • Ne vanhemmat levyt on kyllä parempia vaikka eihän niissä uusissakaan mitään vikaa o. Mutta sitä uusinta en o kuunnellu kun siinä ei ollu sanoja ja mua rupes ärsyttää kun se on yks syy miks ostan levyjä että niissä on sanat. Ja tykkään mäkin vähän raskaammasta. Mutta kissoille on ihan sama kuinka raskasta tai melodista HIM on kyllä kissat tykkää!

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  232
  3504