pettäjä

kaveri28

Härkämies kaverina. Petää kaikkia naisiaan. Mutta hyvä puhumaan. Miten naiset voivat uskoa?Tälläkin miehellä 5 naista samaan aikaan, ei jää kiinni. Ja kun naiset mustasukkaisia, selitykset uskotaan.

10

1840

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Narsistisen härän uhri

      Onkohan tämä mies ns. narsisti, johon olet törmännyt. Käyttäytyy niin huolehtivasti ja herrasmiesmäisesti ja todellisuudessa on kaikkea muuta.

      • oikku222

        Totta niin totta, oikea upseeri ja herrasmies. Kaikille onnistuu syöttämään uskollisuus potaskaa, mustasukkainen kuin mikä, mutta kun selän kääntää, on siellä toinen nainen jo kierrossa, kenties kolmaskin.


      • itsekin kokenut
        oikku222 kirjoitti:

        Totta niin totta, oikea upseeri ja herrasmies. Kaikille onnistuu syöttämään uskollisuus potaskaa, mustasukkainen kuin mikä, mutta kun selän kääntää, on siellä toinen nainen jo kierrossa, kenties kolmaskin.

        kokemusta on tästä. Varsinkin ensimmäisellä kolmanneksella syntyneet härkämiehet tuntuvat olevan tälläisiä.


    • haittaa

      Minulla salasellasena härkä ukkomies,osaa puhua kuin olisi ainoa nainen vaikka tiedän että pitää haaremia yllä.En välitä siitä,otan mielellään vastaan kehumiset ja huomionosoitukset.Odotan aina innolla rakastelusessiota,niissä on jotain erikoista.Muuten täysin itseään täynnä oleva otus joka loukkaantuu tosi herkästi.

      • HärkäTÄR

        Olen kanssasi samaa mieltä,,muta, mutta,et ole ajatellut asiaa kuin omalta kantilta?tavoittelet vain omaa nautintoa ja ruokit jotain ukkomiestä? Mitäs jos hänen vaimonsa saa sen tietoonsa?? no siitäkin asiasta voidaan olla monellaista mieltä, jos sinun pokka vain pitää, niin onnea niihin sessioihin. Itse olen joskus päättänyt että koskaan en puutu varattuun mieheen koska vapaita ja toisten jättämiäkin löytyy pilvin pimein!


    • torosenko

      Härkä pettäjä ! mies /nainen !
      oletko koskaan ajatellut asiaa siltä kantilta jotta hän on kansainvälinen tyyppi .. hän voi olla ystävä myös naisen tai miehen kanssa vaikka niitä olisi monta kerralla .. arvosta ja kunnioita härkä ihmistä sen kanssa kenen kanssa hänellä on ystävä/avo /avio liitto hän myös kunniottaa ja arvostaa sitä ihmistä kenellä hänellä on vakava suhde .. Hän ei koskaan henkisesti eikä fyysisesti vahingoita ihmistä joka häntä myös arvostaa ja kunnioittaa ..

    • karamelli

      joo ..ei härkä mies petä se on vaan lapsi kaiken ikäänsä ja kaikki naiset on sille "äitejä " mutta täytyy myös ajatella yleensä härkämies/nainen ei tuo sukupuolitauteja kotiin / ystäviä / naisiaan /miehiään / ym.ym. ..
      hän tuo ne todelliset ihmiset näytille joita hän rakastaa ja kunnioittaa eli siis härkä niin miehenä kuin naisena on todella hyvä .. oletko huomannut jotta se vaatii kunnioitusta ja ihailua näiltä "kavereilta" joita se ei koskaan tuo näytille .. katos koti on härälle se rakkain paikka ja sitä myös se arvostaa .. joten katotaan kaikki itseämme peiliin ja rakastetaan sitä joka on aivan likellä

      t. skorpioni

    • härkämies...

      Härkämies pitää kotiaan ja perhettään erittäin suuressa arvossa. Ja suojelee näitä.

      Esim kynnys viedä uusi tyttöystävä näytille äidilleni on erittäin korkea! Mutsi tietää etten koskaan esittelisi muutakuin sellaisen naisen joka on itselleni todella tärkeä. Ja hyvä näin! Parempi vaan kun ei liikaa "esittele" seuraelämäänsä. Pätee myös kaveripiiriin!

      Se että kaikki härät ovat narsisteja tai pettäjiä, on ihan tuulesta temmattu väite. Olet nähnyt näistä tyypeistä sen toisen puolen vaan...

      • Punainen.Melba

        on joka merkissä. ihan varmasti.
        Narsismi on mielisairaus, ei se katso horoskooppia. Skoopeista tietysti näkee jotain yhteisiä luonteenpiirteitä, mutta kyllä se loppujen lopuksi on kiinni ihmisestä itsestään, onko valmis kasvamaan aikuiseksi, yli elämänsä kriiseistä.

        -nimim. oinasnarskusta juuri eroon päässyt


    • härkämiehestä samat

      asiat, eniten ihmetyttää se kuinka kiinni jäätyään alkaa arvostelemaan toista osapuolta, jopa epäilemään mielenterveyttä, eiköhän kannattais siinä vaiheessa katsoa peiliin ja miettiä omaa pollaa miksi siellä niin pätkii, naurattaa sen jutut kun keksii mitä ihmeellisimpiä tarinoita ja luulee että toisetkin uskovat niihin, roikkuu huonoissa ihmis-suhteissa ja valittaa, haistoin jo kauan aikaa sitten tämän venkulan ajatus maailman, halusin vaan vähän aikaa katsoa hänen ihmeellisiä juttuja ja nyt lemppaan koko paskan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      284
      2988
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      215
      1900
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1572
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1360
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      78
      1231
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      263
      1172
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      80
      1052
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1021
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      80
      971
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      143
      831
    Aihe