Hyväksytty Porin Maisteriohjelmaan

Jippii

Eli juuri posti kiikutti hyväksymisilmon siitä, että pääsen Poriin opiskelemaan Kauppatieteiden maisteriksi (maisteritason valinnan kautta).
Kertokaahan nyt, millainen paikka Pori on, ja kannattaako mennä sinne opiskelemaan?

Asun PK-seudulla, ja ensisijainen vaihtoehto on tietenkin Kauppakorkeakoulu, jos sinne pääsen (sitä ennen pitää vielä suorittaa GMAT --> 500 pistettä vähintään). Hakuaikakin päättyy vasta kesäkuussa, joten jännäksi menee.

6

1849

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Keino

      Pori on Suomen perseenreikä, kannattaa jättää viimeiseksi vaihtoehdoksi. Kuolevan punikkipitäjä jossa ei ole mitään...paitsi Kemiran hajuhaitat tietysti. Itse maisteri-ohjelman tasosta ei tietoa.

    • porinpoikaaa

      ...jätetäänpä tämä yllä oleva kommentti aivan omaan arvoonsa, sillä selvästikään kyseinen kirjoittaja ei Porista mitään tiedä.

      Pori on keskikokoinen (n. 80 000 asukasta)kaupunki meren rannalla Kokemäenjoen suistossa. Porilla on ennestään vahva tausta raskaansarjan teollisuuskaupunkina, mutta nykyisin palvelut, teknologiayritykset ja erityisesti koulutus leimaavat porilaista kaupunkikuvaa.

      Porin yliopistokeskus on nuori, mutta vireä yliopistokeskittymä. Keskus ei ole suuri, joten ilmapiiri on hyvä ja opiskelijatoiminta vilkasta. Koulutus on varmasti yhtä hyvää kuin missä tahansa muuallakin.

      Itse Pori kaupunki on historiallisuudessan varsin kaunis. Kivi-Pori, Kirjurinluoto, Yyteri jne. Myös Suomen ensimmäisiin kuuluva eloisa kävelykatu kuuluu Porin hienouksiin.

      Porilaisia syytetään välillä hiljaisiksi ja jopa yrmeiksi. Totta se ehkä aluksi onkin, mutta kun porilaiseen paremmin tutustuu, niin tietää löytäneensä tosiystävän.

      Kulttuuritarjonnassa Pori kuuluu Suomen kärkikastiin. Tänä vuonna Pori juhlii 450-vuotista taivaltaan ja monet eri tapahtumat värittävät Porin kesää. Pori Jazz on perinne, jonka tuntevat jo kaikki. Tänä kesänä Porissa järjestetään lisäksi RMJ, loma-asuntomessut, Suomi-Areena ja beachfutiksen M-kisat. Suurten tapahtumien ohella Porissa on Suomen vanhin suomenkielinen teatteri, vahva nuorisoteatteritoiminta ja loistava taidemuseo aivan joen rannalla.

      Tervetuloa Poriin!

      • Keino

        Utopistiset mainospuheet ovat loppujen lopuksikin vain utopisitisia mainospuheita. Kiertäkää Pori mahdollisimman kaukaa!


    • TKKK

      Minäkin pääsin porin tse:lle laskentatoimeen. Ihan mukava yllätys;) Hakijoita oli onneksi tänä vuonna vähemmän kun edellisvuonna : D

    • Koo-Tee-Äm

      Tuo sinun jakojäänöksesi on 70-luvun aluepolitiikan häviäjien kompensaatiojärjestelyjä. Kun 60-70 -luvuilla aluepoliittisin syin siroteltiin korkeakouluja syrjäseuduille, jäi tämä mainitsemasi käpykylä omaansa vaille perisatakuntalaisen kateuden ja siitä johtuneen sisäisen tappelun vuoksi. Nyt sinne on pitkin 90-lukua hyvitykseksi rakenneltu kantakorkeakoulujen sivupisteistä EU:n avokätisen kehitysavun turvin "korkeakoulukeskusta". Häpeä siihen osallistuville yliopistoille, mammonan alttarille uhrataan maineen rippeetkin.

    • zetelele

      Haitko Tradena? Minkälaisilla papereilla hait ja paljonko pääsi sisään?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      62
      5992
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      24
      3774
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      232
      2076
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1830
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1269
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1256
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      298
      1049
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1000
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      929
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      878
    Aihe