Aluepäällikön palkka?

???

Minkälaista palkkaa voi pyytää kun toimenkuvaan kuuluu myydä ja markkinoida maailmanlaajuisesti tunnettuja huippubrändejä, toimia yhteyshenkilönä, olla mukana myynnin ja markkinoinnin suunnittelussa.

12

10548

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Fel1x

      mitä vaatimuksia työhön on? Koulutus? esim.wurth ja lidl on maailmanlaajuisia muttei niissä kummassakaan aluepäälliköiden liksa ole miljoonia....

      • ???

        Kyse on sairaalavälineistöistä, esim. haavanhoitotuotteet


      • EdUsTaJa75
        ??? kirjoitti:

        Kyse on sairaalavälineistöistä, esim. haavanhoitotuotteet

        Kyllä se lähtee 15.000 euroa kuussa, ja provisiot tietyn rajan ylittäneestä myynnistä. Hyvänä kuukautena ansioiden pitäisi olla pitkällä kolmannellakymmenennellä tuhannella. Muista että tulee heikotkin kuukaudet, kuten kesä ja vuoden loppu, jolloin tarvitset tuon 15.000. Ja auto-, puhelin- ja lounasetu tietysti siihen päälle, jollet ole alalla vielä ollut. Muista että työnantaja yrittää helposti antaa sinulle käsityksen, että nämä eivät olisi alan käytäntö, mutta kysäisepä firman muilta edustajilta niiden edut niin olet viisaampi. Paitsi tietysti jos ne ovat samassa juonessa... Pienellä lahjonnalla joku alkaa kyllä puhua, kokemuksesta tiedän. Tsemppiä ja tervetuloa alalle!


    • SalesManager

      Aikas sarkastinen kommentti tuo 15 kiloa kuukaudessa, mutta tähän kokonaisuuteen haluan kommentoida, koska alkuperäinen kysyjä varmaan kaipailee järkevää vastausta.

      Nyt ensinnäkin ihmetyttää, että MITEN joku yritys palkkaisi aluepäälliköksi henkilöä, joka ei tiedä arvoaan markkinoilla ja alan palkkauksesta mitään ja tarvitsee kysellä sitä Suomi24.fi:ssä?

      Tämä ehkä selittää juuri nämä maailman huippubrändit, joista on kyse - haavanhoitotuotteet. Ihan oikeasti päällikkyyde TULISI tarkoittaa sitä, että on jonkinlaista senioriteettia, kokemusta ja näkemystä, vaikka ihan perustoiminnoista - alalta yleensä, tai ko. tuotteista. Jos et siis ole tehnyt myyntiä tällä alalla, tai myyntiä yleensä, etkä tunne korvauskäytäntäntöjä, alaa tai markkinoita niin ei kai tittelillä ole väliä, vaikkanimeäisivät Sinut aluekeisariksi?

      Ensin salkkukainaloon, asiakkaisiin, myymään ja nauvottelemaan, oppimaan. Oltaisi vasta sitten niitä päälliköitä. Tämä ei siis ole tarkoitettu saivarteluksi ksyjälle, vaan enemmänkin rekrytoivalle henkilölle.

      Pikkuisen jäi se kuva että tässä taas vedätetään alalletulevaa/haluavaa henkilöä "tuotepäällikkyydellä". Henkilö ei välttämättä ole edes tietoinen alkeellisimmista B2B myynnin lainalaisuuksista ja kierre on valmis.

      Toivotan malttia ja harkintaa, mutta ennen kaikkea onnea ja kaupallista menestystä.

      • avainasiakaspäällikkö99

        Hyviä neuvoja SalesManagerilta.

        Opit hinnoittelemaan itsesi ajan myötä.

        Eräs jenkkiopas neuvoi minusta aika oivasti.

        Ensiksi työelämän perusopetus: Saat sen mitä osaat neuvotella itsellesi. (You get what you negotiate.)

        Kirja neuvoi ensin laskemaan summan, jolla tulet toimeen niin että pärjäät, eli maksat lainanlyhennyksesi / vuokran, ruuan, perustarpeet yleensäkin. Sitten kirja neuvoi miettimään summan, jonka saatuasi pyörtyisit silkasta onnesta. Palkkatoivomuksesi on siitä välistä.

        Toimi osaltani, ja olen tyytyväinen :) Ja pitää muistaa, että mitä vanhemmaksi (kokeneemmaksi) tulet sitä enemmän perustarpeesi maksavat.


    • Eräs vain

      http://www.smkj.fi/portaali/fi/index.php

      Asiastahan en mitään tiedä, mutta uskoisin kyseessä olevan ensiaputarvikkeita ja laastareita myyvän suoramarkkinointifirman, taikka sitten ei!? ;)

      Oli kuinka oli, niin ko. suoramarkkinointifirmoissa, joissa edustaja eli "alupäällikkö, myyntipäällikkö tms." myypi 20-25% bruttoprovikalla. Bruttoprovikassa ei ole mitään pahaa jos vain palkan osuudeksi jää riittävä määrä.

      Jos olet menossa valmistajan edustajaksi ja myyt jälleenmyyjille, niin tuosta mediaanipalkasta olisi hyvä lähteä liikkeelle verottomat kulukorvaukset tai firman auto.

    • Päällikkö.

      Hakijan pitää tietää mihin pystyy.

    • Alkaa riittää

      Nämä esimiehen roolit on kyllä yksiä koiranvirkoja... tälläkin hetkellä toimistolla, päivät venyy liiankin usein 9-21, ellei pidempäänkin, työpuhelin laulaa myös lauantaisin ja sunnuntaisin ja liksa koostuu tasan siitä mitä tulosta toimistot tekee, JOS tekee - toisin sanottuna viimeisin liksa jäi reippaasti alle tonniin jälleen kerran.... alana telemarkkinointi ja nimikkeenä aluepäällikkö.

      • LOLOLOLOLOLOLOL

        Hahahahahaaaaaa ei v.i.t.t..u mitä luuseri työtä XD


      • Anonyymi
        LOLOLOLOLOLOLOL kirjoitti:

        Hahahahahaaaaaa ei v.i.t.t..u mitä luuseri työtä XD

        Täsähä meilä on joku 5tähen vatipää joka varmaa elää sossun rahoila ja on säälittävä ihmisperse joka ei päivääkään oo tehny oikeeta työtä.


    • aluepäällikkö myöski

      vaihda firmaa. kato mollista paikkoja ja vaikka ei oliskaan haku päällä, niin ota yhteyttö firmoihin ja kysy onko tarvetta. tämmöset paikat pyritään usein täyttämään sisäisesti ja näin ollen ei ilmotella, mutta töitä saattaa silti löytyä. ite tein näin ja löysin firman jossa homma toimii ja työpäivät on järkevän mittasia, myyjiksi ei oteta kaikkia hakeneita vaan todella valitaan potentiaaliset "ei se määrä vaan laatu"-periaatteella. kauppa käy ja palkkaa tulee kivasti työstä, jonka tekemisestä nautin :)

    • Anonyymi

      jos olet kansainvälisen lääkejätin palkkalistoilla myyntipäälikkö ja edustaja yksinoikeudella Suomessa ja vastuualueena skandinavia ja baltian maat niin palkasi voisi olla reilusti yli 10000 euroa kuukaudessa hyvät myyntibonukset.
      Jos firma jossa olet aluepäällikkönä sen sijaan on vain itsenäinen firma joka on haalinut itsellensä kansainvälisiä "brändejä" ja edustuksia valikoimiinsa ilman yksinoikeutta niin silloin ei mainittuihin myyntipäällikötason huipputienesteihin päästä. Silloin 4000 euroa/kk ja mahdolliset bonukset päälle voisi olla se käypä taso.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      180
      1965
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1888
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1578
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      140
      1445
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1184
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1175
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1143
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1118
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1109
    Aihe