Koulussa

Näin kävi

Olin peruskoulun viimeisellä luokalla. Torstaipäivä läheni loppuaan. Haukottelin tylsistyneenä ja kuuntelin hajamielisenä Marja-Leenan, bilsan opettajamme opetusta. Katseeni vaelsi hänen seksikkäällä vartalollaan ja farkuissani pullisteli kun mietin mitähän hänelle mahtaa olla hameen alla. Fantasioissani haaveilin kuinka hän antaisi minulle yksityistä seksivalitusta. Kenties mukana olisi vielä joku luokan tytöistä, vaikkapa Margetta johon olin vähän ihastunut.

Tiesin ettei fantasiani voisi toteutua. Seksikokemukseni perustui täysin löytämiini pornolehtiin ja runkkaamiseen, mitä tulikin tehtyä monta kertaa päivässä. Sitäpaitsi olin tyttöjen suhteen toivottoman ujo.

Lopulta kello pärähti ilmoittaen koulupäivän päättyneen. Ensimmäiset syöksyivät samassa ovesta ulos, toisten seuratessa kiireen vilkkaa perässä. Itse en pitänyt mitään kiirettä sillä en halunnut kenenkään huomaavan farkuissani olevaa pullistumaa. Sitäpaitsi olin päättänyt livahtaa vessaan runkulle. Jo pelkkä ajatuskin tulevasta nautinnosta sai kaluni pullistelemaan entistä ärhäkkäämmin.

Lähestyessäni vessoja huomasin luokkakaverini Jaanan joka oli juuri menossa vessaan, mutta pysähtyikin sitten vessan ovella jääden tuijottamaan minua. Tunsin oloni epämukavaksi ja toivoin ettei hän huomaisi pullotusta farkuissani. Jaana oli kyllä ihan seksikkään näköinen tyttö, mutten erityisemmin pitänyt hänestä koska hän kuului koulun "koviksiin". Hän veljeili "kovien jätkien" kanssa, kiroili, uhmasi opettajia ja kävi salaa tupakalla. Totta puhuen hieman pelkäsin häntä, vaikken tietenkään voinut myöntää sitä.

"Hei, tuu tänne" Jaana tokaisi kun olin hänen kohdallaan. Mietin jatkaisinko vain kylmästi matkaa, mutta päätin sittenkin mennä katsomaan mitä asiaa hänellä on. Jaana tarttui käteeni ja veti minut vessaan lukiten samalla oven. "Tykkääks sä musta?" hän kysyi tuijottaen samalla silmiini. Nyökkäsin. Samassa hän painautui minua vasten ja alkoi suutelemaan intohimoisesti. Sellaista en ollut ennen kokenut, mutta yritin parhaani mukaan vaikuttaa kokeneelta. Tunsin kuinka hänen kätensä hiveli farkuissani olevaa kohoumaa ja mietin mitä nyt tapahtuisi. "Haluuks sä panna mua?" Jaana kysyi yllättäen. Nyökkäsin, kun en mitään järkevämpääkään keksinyt.

Tunsin kuinka Jaana alkoi avata farkkujeni vetskaria ja ujutti kätensä alushousuihini. Voi jessus, mietin kun hän kaivoi kaluni esiin samalla runkaten sitä. "Odota" Jaana tokaisi lopettaen kaluni runkkaamisen ja alkaen riisumaan farkkujaan. Jaana pudotti housunsa nilkkoihin ja kääntyi minuun selin nojautuen vessanpyttyä vasten. "Pane mua" Jaana kuiskasi pyllistäen samalla kutsuvasti. Tajusin että nyt pääsisin ensimmäistä kertaa kokeilemaan miltä oikea naiminen todella tuntuisi.

Pakko myöntää että hermostutti, mutta leikkiä ei voinut enää jättää kesken. Muuten minut olisi leimattu reppanaksi, homoksi ja ties miksi. Ja halusinhan minä itsekin sitä. Asettauduin Jaanan taakse ja ohjasin kaluni hänen vakoonsa. Hetken etsimisen jälkeen se solahti Jaanan pilluun. Yllätyksekseni Jaanan pillu ei ollut kovinkaan tiukka, mutta märkä se oli. Hänen pillunesteensä suorastaan purskahtivat kiveksilleni ja säärilleni, mutten välittänyt siitä. En ollut tiennytkään että naiminen on näin märkää puuhaa. Tyrkkäsin kaluni pohjaan asti ja tartuin kaksin käsin kiinni Jaanan lanteista. Hetken kokeilemisen jälkeen löysin oikean rytmin ja aloin panemaan kunnolla. Jaana huohotti ja voihki ja pillu litisi joka työnnöllä. Ja minulla soi fanfaarit korvissani. "Kaluni on naisen pillussa, minä nain naista ihan oikeesti" välkkyi mielessäni survoessani kaluani Jaanan pilluun kuin henkeni hädässä.

Eihän sitä kauaa kestänyt. Pian tunsin että nyt tulee, tyrkin kaluani mahdollisimman syvälle Jaanan pilluun ja annoin spermani syöksyä hänen sisäänsä. Kun viimeinenkin pisara oli tyhjennetty, vetäydyin Jaanasta, kuivasin pahimmat roiskeet vessapaperiin ja sulloin kaluni takaisin farkkuihini. Jaana teki samat temput. Katsoin kuinka hän pyyhki alapäätään ja alkoi sitten vetämään housuja ylös. "Oliks mä sun eka?" Jaana kysyi virnistäen. Mutisin vastaukseksi jotain epämääräistä, mutta ilmeisesti Jaana arvasi näin olevan. Livahtaessamme vessasta koulun siivooja katsoi meitä ensin hölmistyneenä, sitten virnistäen. Kasvot punaisina lähdin kotiin päin. Viimeinkin olin mies.

1

13147

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • zzzzzzzzzzzssssssssssssss

      ei sulta ainakaan mielikuvitusta puutu ;) kyllä säkin jossain vaiheessa ihan oikeeta pillua saatat päästä maistamaan jos et ole ihan urpo kuten kirjoitit ! jatka vielä pari vuotta sitä runkkailua ja voimista pippeliäsi.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4135
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      124
      1620
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1416
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1402
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1274
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      48
      1140
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1131
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1096
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1081
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      61
      1050
    Aihe