Koulussa

Näin kävi

Olin peruskoulun viimeisellä luokalla. Torstaipäivä läheni loppuaan. Haukottelin tylsistyneenä ja kuuntelin hajamielisenä Marja-Leenan, bilsan opettajamme opetusta. Katseeni vaelsi hänen seksikkäällä vartalollaan ja farkuissani pullisteli kun mietin mitähän hänelle mahtaa olla hameen alla. Fantasioissani haaveilin kuinka hän antaisi minulle yksityistä seksivalitusta. Kenties mukana olisi vielä joku luokan tytöistä, vaikkapa Margetta johon olin vähän ihastunut.

Tiesin ettei fantasiani voisi toteutua. Seksikokemukseni perustui täysin löytämiini pornolehtiin ja runkkaamiseen, mitä tulikin tehtyä monta kertaa päivässä. Sitäpaitsi olin tyttöjen suhteen toivottoman ujo.

Lopulta kello pärähti ilmoittaen koulupäivän päättyneen. Ensimmäiset syöksyivät samassa ovesta ulos, toisten seuratessa kiireen vilkkaa perässä. Itse en pitänyt mitään kiirettä sillä en halunnut kenenkään huomaavan farkuissani olevaa pullistumaa. Sitäpaitsi olin päättänyt livahtaa vessaan runkulle. Jo pelkkä ajatuskin tulevasta nautinnosta sai kaluni pullistelemaan entistä ärhäkkäämmin.

Lähestyessäni vessoja huomasin luokkakaverini Jaanan joka oli juuri menossa vessaan, mutta pysähtyikin sitten vessan ovella jääden tuijottamaan minua. Tunsin oloni epämukavaksi ja toivoin ettei hän huomaisi pullotusta farkuissani. Jaana oli kyllä ihan seksikkään näköinen tyttö, mutten erityisemmin pitänyt hänestä koska hän kuului koulun "koviksiin". Hän veljeili "kovien jätkien" kanssa, kiroili, uhmasi opettajia ja kävi salaa tupakalla. Totta puhuen hieman pelkäsin häntä, vaikken tietenkään voinut myöntää sitä.

"Hei, tuu tänne" Jaana tokaisi kun olin hänen kohdallaan. Mietin jatkaisinko vain kylmästi matkaa, mutta päätin sittenkin mennä katsomaan mitä asiaa hänellä on. Jaana tarttui käteeni ja veti minut vessaan lukiten samalla oven. "Tykkääks sä musta?" hän kysyi tuijottaen samalla silmiini. Nyökkäsin. Samassa hän painautui minua vasten ja alkoi suutelemaan intohimoisesti. Sellaista en ollut ennen kokenut, mutta yritin parhaani mukaan vaikuttaa kokeneelta. Tunsin kuinka hänen kätensä hiveli farkuissani olevaa kohoumaa ja mietin mitä nyt tapahtuisi. "Haluuks sä panna mua?" Jaana kysyi yllättäen. Nyökkäsin, kun en mitään järkevämpääkään keksinyt.

Tunsin kuinka Jaana alkoi avata farkkujeni vetskaria ja ujutti kätensä alushousuihini. Voi jessus, mietin kun hän kaivoi kaluni esiin samalla runkaten sitä. "Odota" Jaana tokaisi lopettaen kaluni runkkaamisen ja alkaen riisumaan farkkujaan. Jaana pudotti housunsa nilkkoihin ja kääntyi minuun selin nojautuen vessanpyttyä vasten. "Pane mua" Jaana kuiskasi pyllistäen samalla kutsuvasti. Tajusin että nyt pääsisin ensimmäistä kertaa kokeilemaan miltä oikea naiminen todella tuntuisi.

Pakko myöntää että hermostutti, mutta leikkiä ei voinut enää jättää kesken. Muuten minut olisi leimattu reppanaksi, homoksi ja ties miksi. Ja halusinhan minä itsekin sitä. Asettauduin Jaanan taakse ja ohjasin kaluni hänen vakoonsa. Hetken etsimisen jälkeen se solahti Jaanan pilluun. Yllätyksekseni Jaanan pillu ei ollut kovinkaan tiukka, mutta märkä se oli. Hänen pillunesteensä suorastaan purskahtivat kiveksilleni ja säärilleni, mutten välittänyt siitä. En ollut tiennytkään että naiminen on näin märkää puuhaa. Tyrkkäsin kaluni pohjaan asti ja tartuin kaksin käsin kiinni Jaanan lanteista. Hetken kokeilemisen jälkeen löysin oikean rytmin ja aloin panemaan kunnolla. Jaana huohotti ja voihki ja pillu litisi joka työnnöllä. Ja minulla soi fanfaarit korvissani. "Kaluni on naisen pillussa, minä nain naista ihan oikeesti" välkkyi mielessäni survoessani kaluani Jaanan pilluun kuin henkeni hädässä.

Eihän sitä kauaa kestänyt. Pian tunsin että nyt tulee, tyrkin kaluani mahdollisimman syvälle Jaanan pilluun ja annoin spermani syöksyä hänen sisäänsä. Kun viimeinenkin pisara oli tyhjennetty, vetäydyin Jaanasta, kuivasin pahimmat roiskeet vessapaperiin ja sulloin kaluni takaisin farkkuihini. Jaana teki samat temput. Katsoin kuinka hän pyyhki alapäätään ja alkoi sitten vetämään housuja ylös. "Oliks mä sun eka?" Jaana kysyi virnistäen. Mutisin vastaukseksi jotain epämääräistä, mutta ilmeisesti Jaana arvasi näin olevan. Livahtaessamme vessasta koulun siivooja katsoi meitä ensin hölmistyneenä, sitten virnistäen. Kasvot punaisina lähdin kotiin päin. Viimeinkin olin mies.

1

13014

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • zzzzzzzzzzzssssssssssssss

      ei sulta ainakaan mielikuvitusta puutu ;) kyllä säkin jossain vaiheessa ihan oikeeta pillua saatat päästä maistamaan jos et ole ihan urpo kuten kirjoitit ! jatka vielä pari vuotta sitä runkkailua ja voimista pippeliäsi.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      67
      4540
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2229
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1754
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1498
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1423
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1217
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1136
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe