XBOX.ON:PASKA

on..rikki.joka.kolmas

ps3.on.paljon.parempi.ja.tässä.perustelut:
xboxissa.on.paska.koska:

-paska.ohjain.(muodoton.möykky)
-ei.oo.blueray.asemaa
-maksullinen.netti
-ei.hdmi.liitintä
-kova.ääninen
-kovalevy.vain.20gb.tai.sit.sitä.ei.oo.ollenkaan

22

747

  Vastaukset

  • lisään vielä huonot pelit ja kone hajoaherkästi..muovisen oloinen ja ruma vain yks hyvä yksinoikeus peli halo 3

  • -paska ohjain? muodoton möykky?? Se on niin hyvin käteensopiva ja mukava että sitä jaksaa pitää käsissään. Ps3:lla sentään sattuu olemaan todella pieni muodoton palikka jossa on kaksi pientä sarvea josta pikkulapset voivat pitää kiinni pienillä käsillään. (Kyllähän viesteistäkin sen huomaa, jos xboxn ohjain on liian iso, on ps3 tarkoitettu vain kakroille.)
   -Mikä helvekti on blueray asema??
   -Xbox Live on edella KAIKESTA nettipelaamisesta. Ps3 network on surkea ei sitä voi edes kutsua netiksi!
   -Ei HDMI liitintä?? Premium, elite ja muissa uusissa on HDMI liitin!
   -Kovalevy on 120GB Elitessä ja siihen voi päivittää!

   OWNED!!!!

   • oon samaa mieltä boxista. Ps 3 ihanojat voi olla hiljaa. Ne luulee mitä luulee. sano sun live tarviin suomalaisii friendseihi.


   • Kovalevyssä riittää tilaa.


  • Hei mitä välii?!?!?

   • Yhdyn aikaisempaan mielipiteeseen. Mitä vitun väliä sillä on pelaako xboxilla vai pleikalla? Itelläni on Xbox360 ja aivan tyytyväinen siihen.


   • makke_91 kirjoitti:

    Yhdyn aikaisempaan mielipiteeseen. Mitä vitun väliä sillä on pelaako xboxilla vai pleikalla? Itelläni on Xbox360 ja aivan tyytyväinen siihen.

    sinä.olet.raaputtaja


   • hey hintti revitästä xbox on parempia ja kaikki halot näemmä tulee tulevaisuudessa xboxille ja PS3 on viel ismopi pesakanen möykky kun xbox jos ette PS3 homot tienny Xboxilla on takuu ja pidennetty PASKIAISEt!


  • Sori. Se sai E3 messuista parhaan ohjaimen paika, on kyl 120 gb kovalevy, on hdmi liitin, kaikki pelit tulee xbox 360, mitä sä meinaat kova äänisellä? Sillo ku xbox 360 tuli Blu rayta ei ollu mailla halmeilla. '' maksullinen netti '' Ketää ei ainakaa näytä häiritsevän.

  • vitun pelle ekaks ku xbox tehtiin ei ollu viel blue ray juttuu olemassakaa ja hdmi on kyllä ainaskin mun elitessä eikä se oo mikään kova ääninen ja kovalevy on mulla 120 gt lol vitun pelle haluun vetää sua turpaa

   • Pitikö nostaa näin vanha aihe ihan turhaan. Äly hoi älä jätä.


   • Mahdoitko pelle katsoa päiväystä ennen vastausta? Mut ei mitää, tapelkaa kakarat, saatte sokeria.


   • vitu läski pää kii ps o paljo parempi


  • Xbox onkin paska verrattuna Xbox360:n

  • Vaihda boxisi uudempaan 360 boxiin! Ja löytyy hdmi:t, 250gb kovot, palkitut ohjaimet!

   • 360 on perseestä, ja muutenkin virhe. Oisivat pitäneet vanhat konsolit elossa! Esim Ps2, Xbox olisi vain listoilla. Tämä on jo kusetusta. 2 - 4 vuoden päästä tulee taas uusi boxi, ja uusi pleikka ja rahaa menee!


   • Cullin kirjoitti:

    360 on perseestä, ja muutenkin virhe. Oisivat pitäneet vanhat konsolit elossa! Esim Ps2, Xbox olisi vain listoilla. Tämä on jo kusetusta. 2 - 4 vuoden päästä tulee taas uusi boxi, ja uusi pleikka ja rahaa menee!

    Lol, Xbox 360 tuli vuonna 2005, joten se on ollut jo 5 vuotta myynnissä. Ja miksi ei saisi tehdä uusia ja parempia konsoleita. Voit ihan hyvin pelata vielä pleikka 2 tai xboxilla, vaikka ne eivät olisi listoilla.


   • dadsadsadas kirjoitti:

    Lol, Xbox 360 tuli vuonna 2005, joten se on ollut jo 5 vuotta myynnissä. Ja miksi ei saisi tehdä uusia ja parempia konsoleita. Voit ihan hyvin pelata vielä pleikka 2 tai xboxilla, vaikka ne eivät olisi listoilla.

    Ehkä siten, että kaikilla ei ole varaa ostaa kalliita konsoleita. Kyllä, voin hyvin pelata vanhalla Xboxilla muttakun siihen ei ole enään saatavana liveä. Ei tehdä myöskään pelejä enään. Yleinen tuki on loppunut jne. Nautin kyllä vanhasta Xboxistani niin kauan, kun ehdin.


  • mitä välii kaikki jotka inisee viel jostakin xbox vs ps 3 paremmuudesta pitäkää lärvinne kiini. itellä on ps3 ps4 xbox360 ja xboxone kaikki on ollu tähä asti hyviä en kä vingu yhtään. muistakaa se että jos ruvette miettii kumpi on parempi niin sulla ei oo kohta kumpaakaa

   • vitu paska myy se su roska nyt äkkii


  • X BOX ON PASKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA VITU HOMOT OSTAKAAAAAAA PS4 JOS HALUATTE OLLA HETEROITA VITU HOMOT JA VITTUSAATANA PASKA HEITTÄKÄÄ X BOX VITTUUN HYI

   • Juuri näin!!!!! X-bot on paskaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja a potenssiin ziljoona!!!!!!

    PlayStation kuulostaa ensinnäkin munakkaammalta, xbox kuulostaa nimenä paskaiselta pahvilaatikolta. Pleikkari JYRÄÄÄÄÄ myyntiluvuissa, koska se on yksinkertaisesti parempi.

    Muistelkaapa, millaisia ohjaimet olivat Segan ja 8-bittisen Nintendon aikoina. Ristiohjain sataprosenttisen loogisessa paikassa. Pleikkari siirtyi sulavasti tähän samaan, ristiohjain juuri siinä, missä sen pitääkin olla ja tatit myöhemmin viimeisen päälle oikeaan kohtaan. Xbottipaska laittoi sen täysin perseelleen, kuin pilaantuneen juuston keskelle naamaa. Lisäksi ne xbottiohjaimet ovat ihan saatanan pulleita, mikä perkeleen järki siinäkin on? Vai otettiinko mallia pikaruokaa ahmivasta turvonneesta keski-ikäisestä ihmisestä?

    Xbottipaska koettaa elvistellä jollakin One X:llä, mutta se oli vain paniikkiratkaisu, koska PS4 oli jo vallannut markkinat. Kun uusi sukupolvi tulee PS5:n muodossa, niin se tulee taas olemaan parempi kuin One X. Nyt sen lievästi paremmalla tehokkuudella ei ole väliä, koska kaikilla järkevillä on jo Pleikkarit.

    Microsoft laahautuu siis koko ajan jäljessä. Sony valtaa taas valtaosan markkinoista Pleikkari 5:lla ja Microsoftille jää vain jämät.

    Terveisiä Harzalle ja Xbugsille, olette vitun munapäitä.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Loppu tulee

   https://www.iltalehti.fi/talous/a/de4f134c-da1b-45ba-88bd-47c1c70283ec Vihdoinkin Umpilla on tajuttu Jämsän heikon sijainnin merkitys bisnekselle. Vi
   Jämsä
   60
   1328
  2. Stefun sisko ja Sofia parhaat ystävät

   Stefun sisko laittanut ig storyyn videon Sofiasta sydämillä. Sofia laittoi ig storyynsa Stefun siskosta videota, Rapumestari ja pusuhymiö. Stefun sisk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   184
   1320