Voiko kaasouden..

pilipo

..peruuttaa?

Pyysin kasta läheisintä ystävääni kaasoiksi ja molemmat ottivat tehtävän vastaan. Käytännössä tilanne on nyt kuitenkin sellainen, että toinen kaasoni ei tee asioiden eteen mitään ja toinen taas touhuaa senkin edestä. Epäreilua minusta. Kommunikaatio ei suju kaasojen välillä. Toisella kaasolla aina työ ym kiireita ettei yhteisiin suunnittelupalavereihin pääse osallisutumaan. No tietenkin tätä toista kaasoani on alkanut asia harmittamaan, vaikka hän mielelään minua auttaakin. Ymmärrän harmistuksen syyn hyvin, koska toinen pääsee siinä niin kuin "siivellä"
Minusta on alkanut tuntua siltä, etten halua tätä toista "kiireisempää" ystävääni kaason paikalle kirkon eteen ollenkaan.

9

2232

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • toki

      ilmoittaa ystävällesi, ettet enää halua häntä kaasoksi. Samalla pääset sitten tästä ihmisestä lopullisesti eroon, sillä tuskin hän häihinkään tulee. Mikä sinulle on tärkeintä?

    • HÄÄSI .. JA AINOAT

      niin jos sinusta siltä tuntuu niin tottakai perut kaasouden...
      sun ei pidä nyt aatella kun ihteäsi ja häitäsi. ja jos ei kerran synkkaa niin ei synkkaa!Piste.
      Ja se on kaason häpeä jos ei tule häihin.

    • kaaso(j)a

      ollenkaan, ja miksi alunperinkin kaksi?!? Höpötystä, sanon mä. Jos häät on niin isot, ettei niitä pari yksin voi järjestää, niin sitten on kyllä pää turvonnut.

    • peruuttaa

      Itse luovuin kaasoudesta, koska minulla ei yksinkertaisesti ollut aikaa. Ja toisen kaason kanssa ei oikein mennyt yksiin. Kiireinen ystäväsi saattaa olla jopa helpottunut. Saattaahan hänellä olla huono omatunto asiasta, mutta ei itse kehtaa sanoa mitään.

      Mutta muista, että asioilla on aina kaksi puolta. Kiireinen ystäväsi on voinut kuvitella, että odotat kaasolta vain tukea ja ymmärrät hänen kiireitään. Hän ei ehkä kuvitellut joutuvansa suoraan tekemään häitä.

      Kun valitsee kaasojaan täytyy miettiä mitä heiltä haluaa ja kertoa se heille. Silloin he voivat kieltäytyä ajoissa ja säästytään molemmin puoliselta mielipahalta. Täytyy myös ymmärtää, että vaikka häät ovatkin sinun elämäsi tärkein juhla, kaasolla on omakin elämä.

    • suunnittelupalaveri??

      Eikös kaason tärkein tehtävä ole olla tukemassa ja auttamassa sinua hääpäivänäsi? Hääpari järjestää häät, muut ovat vain apumiehinä kykyjensä ja mahdollisuuksiensa mukaan!

      Mitä ihmeen suunnittelupalavereita kaasojen kanssa pidetään? Hääpari pitäköön ne keskenään.

    • Epelisi

      Tiedät rakas mielipiteeni..eikö se paina vaakakupissasi mitään.Ei ilmeisesti koska täällä moista kyselet;=) Epävarmuus paistaa.Sen verran täytyy olla munaa sanoa suoraan niin kuin olen yrittänyt sanoa.Mä voin hoitaa asian puolestasi ettei tartte miettiä moista...

    • se kiireinen kaaso

      Mikset vain peruuta?

      Minulla taas on sellainen tilanne, että olen juuri tämä kiireinen kaaso. Minulla todella on se työpaikka, josta en pääse pomppimaan milloin mihinkin, minulla on lapset ja se mies, jotka haluaisivat joskus nähdä minua kotona jossa teemme iltaisin remppaa. Teen hemmetin pitkää päivää uudessa duunissa, ja kyllä, vietän vapaa-aikani perheeni kanssa.

      Olen mitä kauniimman taitoni mukaan koittanut kertoa vähän omankin elämäni tilanteesta (joo, tiedän, häät nro.1) mutta ei tunnu nappaavan..

      Morsian ei vaivaudu vastaamaan viesteihin, mikäli ne eivät käsittele hänen elämäänsä, joka toki kiinnostaa, mutta en pyöri se ympärillä.

      Minulla todella on sellainen olo, etten kiinnosta häntä ihmisenä lainkaan. Se mielestäni ei ole ystävyyttä. Olin ehkä typerä kun otin toimen vastaan, mutta lähes yhtä typerää on syyttää siitä ettei pääse työkiireiden vuoksi paikalle, yhtään varsinaista tehtävää kun ei kuitenkaan ole tullut laiminlöydyksi...

      Kaiken niittasi se, kun koitin eräänä iltana soittaa ja keskustella hääasioista. Morsian lopetti puhelun eikä sen koommin ole kuulunut. Eipä kai kuulu minustakaan...

      • ja tässä saatteeksi maikulle

        kannattaa ehkä palautella mieleen mikä oikeastaan on kaason tehtävä. Tarkoitus on olla tukena tärkeänä päivänä eikä siis mikään puolen vuoden pitoemäntä. Tämä teksti on hyvä palauttaa mieleen kaikille muillekin morsiamille:

        "Ja kaaso nyt
        Nykyään kaaso on yleensä morsiamen paras ystävä tai läheinen sukulainen. Hänen tehtävänsä on toimia apuemäntänä juhlajärjestelyissä ja tukea morsianta kaikin tavoin hänen tärkeänä päivänään. Kaason tehtävänä on myös järjestää morsiamen polttarit yhdessä muun ystäväjoukon kanssa.

        Hääpäivän aamun kaaso viettää kokonaan morsiamen kanssa auttaen häntä pukeutumissa, hiustenlaitossa ja meikkauksessa. Vihkitilaisuuden alkajaisiksi kaaso astuu esiin ensimmäisenä antaen merkin, että morsian on valmiina. Hän pitelee morsiuskimppua ja huolehtii, että laahus on kunnossa.

        HK"

        t. häänsä itse puuhannut.


    • -AVA-

      onko sulla PIIIIIKKASEN vääristynyt kuva tosta kaasoudesta??!! ei kyl käy kateeks näitä sun ystäviäs!!!!! pääasias itse kuuluu omat häät järjestää, muillakin kun on tuota omaakin elämää!! herää tähän maailmaan, et ole missään prinsessa linnas!! hah!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 109
      2118
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      56
      1986
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1915
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1677
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1608
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1398
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1340
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1336
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      15
      1321
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe