Fiat Punto

vm. alkaen -00

Hei! Mimmoisia autoja ovat nämä ns. uudemman mallin eli alkaen vm. 2000 Puntot. Juuri noita 00 ja 01 vuoden malleja saa nettiautosta jo alle kolmen tonnin. Uskaltaisiko tuommoisen, noin 120 tkm:ä ajetun rassin ostaa? Sitten noita vanhemman mallin, vähäajettuja esim. vm 1999 saa jo alle kahden tonnin, mutta olen kuullut, että ne ovat selvästi kepoisempia kuin nuo aiemmin mainitut. Valaiskaapa te jotka asiasta tiedätte!

13

4892

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Dukatoija

      Kokemuksia emännän Puntoista (2002-2005)
      Tuulilasin pyyhkijän liitos holkki halki, joten viiksi putoaa kun pyyhkijöitä käyttää. Holkkia ei saa erikseen vaan pitää ostaa koko vivusto (180 €) vaihdettu jo 3 Puntoon (omalla patenttilla).
      Pyyhkijän releet pitävät ritinää kun asento on tihku asennossa, syy releen kontakti pinnat kuluneet. Relettä ei saa erikseen vaan pitäisi ostaa koko ohjain vipu roippeet (360 €) ei ole ostettu, antaa rutista. Tuulilasin tiivisteet kuivuvat osin.
      Moottorit/vaihdelaatikot olleet ok ei pahemmin muita vikoja. Halpoja perus autoja joskin varaosat ferrareiden hinnoissa.

      • ldköjgöjd

        Minulla melko paljon ajetussa -02 Puntossani pyyhkijät ovat aina pysyneet kiinni normaalisti. Uutena kuului jotain ritinää. Korjasivat takuuseen Deltassa. Asentaja aukaisi pyyhkijänmoottorin ja tinasi releen "käpälät". Se auttoi ja ei ole sen jälkeen ritisseet. Tosin joskus on tihkuasennossa pyyhkässyt pari kertaa peräkkäin, mutta en ole viitsinyt selvittää syytä. Ei haittaa, pääasia että jotenkin toimivat.


    • Punto -05

      Mulla oli uusi punto josta ei ikävä kyllä ollut kuin harmia, hirveä määrä takuukorjauksia jo uutena. Auton moottori oli varsin tukkoinen ja nihkeä menijä maantiellä, eikä ajo-ominaisuuksissakaan ollu kauheesti hurraamista. nykyinen vielä pienemmällä moottorilla oleva auto kulkee huomattavasti pirteämmin, sekä on tukevampi ajaa sekä täysin huoleton.. Noista alhaisista pyyntihinnoista voit jotakin päätellä että mikä näiden puntojen todellinen arvostus on. Omien kokemuksien pohjalta en voi suositella.

    • on mulla..

      tykkäsin kovasti ajella ja ajaisin varmaan vieläkin mutta piti 2006 alussa saada auto isommalla tavaratilalla. Muuta vikaa ei koskaan ollut mutta 95 000 km:n kohdalla tuli se kansipahviremppa. 105 000 ajettuna vaihdoin sitten Stilo Multiwagoniin. Stiloon on tehty joain takuuseenkin mutta 01-Puntoon ei takuuta päässyt käyttämään.

    • hinta/laatu

      Melko tilavia, 5-ovisen tavaratila on suurempi kuin 3-ovisen ja turvallisia; 4 tähteä EuroNCAP-testissä (siis nämä koskee vm.00

    • Golf man

      Meillä oli 2001 vm Punto alkoi ruostumaan tavaratilan alapuolelta tosi pahasti. Kannentiiviste piti vaihtaa vähän alle 100tkm. Se ohjaus saa punoa olan takaa kaupungissa. Vanhempi korimalli oli huomattavasti parempi, olihan siinä paremmat takuutkin aikanaan. Huonosti menee uusi Punto kaupaksi kun pilasivat maineensa mitä oli vähän kertynyt vanhemmalla korimallilla. Joten älä hairahdu Torino---Tornioon. Joskus jos oot vaihtamassa sitä et saa juuri mitään, monet liikkeet eivät edes ala kaupoille, tai sanovat 500 Eur. jätä pihalle jos haluat.

      • fiiuman

        Itsellä on 2000 mallinen punto 3d ajettu n.75000km
        koneremppa tehty Delta-autossa kahdesti toinen ei onnistunut, meni takuuseen toinen remontti. Pyyhkijät myös on irtoilleet vivuistosta, mutta olen laittanut pihdeillä puristamalla takasin. Hinta laatusuhde ok. Ihan hyvä. Tarvitsen isomman osta pois.


      • Pyyhis
        fiiuman kirjoitti:

        Itsellä on 2000 mallinen punto 3d ajettu n.75000km
        koneremppa tehty Delta-autossa kahdesti toinen ei onnistunut, meni takuuseen toinen remontti. Pyyhkijät myös on irtoilleet vivuistosta, mutta olen laittanut pihdeillä puristamalla takasin. Hinta laatusuhde ok. Ihan hyvä. Tarvitsen isomman osta pois.

        Ajelin 4 vuotta ja 85000 km 2001vm Puntolla. Mittarissa oli 148000 kun auto myytiin. Kansipahvia ei oltu uusittu koskaan, ja testin mukaan se oli täysin tiivis vielä 148tkm:n kohdalla. Iskarit oli vaihdettu eteen ja taakse. Öljypohja vaihdettiin ruosteen takia, mutta vanhakin oli korjattavissa. Pyyhkijät ritisivät,se korjattiin, mutta mitään irtoiluongelmia ei ollut. Voitelin vivuston säännöllisesti vähän paksummalla sprayöljyllä

        Pakoputken takapönttö uusittiin n.135tkm: kohdalla. Ruostesuojauksen teetin ostaessani auton, joten ruostetta ei ollut missään.

        Toki 45kW kone ei ole mikään tehomylly, joten ohitukset ovat aika tuskaa.


    • YMPÄRISTÖ RISKI

      Juu itse omistan 00 punton 166tkm ajettu. Vivusto patentoitu nippusiteen voimalla. Katsastuksessa tuli ilmi että öljypohja ruostunu puhki varmaankin, eli vuotaa paljon öljyä. Katsastusmies sano että on aika tyypillistä näissä autoissa. Kannentiiviste vaihettu 150 tkm. 1000 e LASKU TULI SIITÄKI. Ohjaustehostin viime vuonna siitä lompakko keveni 1000 e verra.

      ELI ROMU MIKÄ ROMU

      • jos niitä ei

        huolleta ajoissa kuntoon


    • Osta tulitikut

      Ei kannata ostaa tai edes katsoa. Kolmella tonnilla saa vaikka 750l keppanaa, 600 tarjouspizzaa, thaihierontaakin aika monta kertaa jos ei mee kännissä ja ajaa taksilla kuukausia. Puhumattakoon joukkoliikenteen taksoista.
      Ajattele; uusi hyvä mopokin maksaa noin 1500€ ja kiinalaisen saa kuudellasadalla.
      Fiatit kuuluu sinne minne Berlusconikin. Siellä ei ole edes puukirkkoja. Eikä sähkölaitteita jotka toimii.
      Benito!

    • elx punto

      16v elx emännällä käytössä.
      Mittarissa reilu 150tkm.
      Normaalia kulutusosaa vaihdettu jarrut, iskari, alapalloa ym. pientä.
      Jakopäänhihnoja vaihdettu ajallaan vesipumput samalla.
      Pyyhkijävarren muoviholki petti eli kului väljäksi. Tein uuden holkin paremmasta materiaalista. Samalla tuli putsattua ja voideltua koko vivustopaketti.
      Oli hiukan ryytynyt.
      Sähköisen ohjaustehostimenmoottori sano sopimuksen irti 130tkm. kohdalla.
      Romikselta käytetty A1-osa johon kuului koko pylväspaketti ja hintaa 250€.

      Tämä yksilö ei tiputa alleen eikä ole ollut kansi ongelmia.
      Talvisin ollut tolpassa max.3t. joka on riittänyt.

      Jokunen orastava rupi alkaa olemaan etulokareissa mutta ei muuta.

      Poltimoita paloi edestä ja takaa yhdessä välissä ja syyllinen oli kolmospytyn tulpanjohto. Räpsi vähän ohitse. näköjään aika tarkalla noi jänniteet. Tuo oli ilmeisesti syyllinen tuohon ohjaustehostimenmoottorin hajoamiseenkin siis ehkä.

    • Nastar

      Maksa kakstonnisesta tonni ja hyvää matkaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      203
      8208
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4638
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      28
      2240
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2148
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      28
      1945
    6. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1825
    7. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1746
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      23
      1736
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1643
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1458
    Aihe