kuinka paljon spermaa tulee?

kysymyksiä

kuinka paöjon mieheltä tulee spermaa, jos hän laukeaa suuhun? haluaisin kokeilla nielemistä, mutta entä jos sitä tulee niin kauhea määrä, ettei pysty nielemään.. tuleeko sitä puol desiä vai? entä millaisella paineella?

21

7117

2Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Muttei liikaa

      Kokeilin itsekin uteliaisuuttani, että paljonko spermaa tulee. Laukeamisen hetkellä täytyy puristaa kullin juurta, etteivät mehut roiskahda ja antaa sitten kaiken valua ulos. Minulta tuli täysi ruokalusikallinen (jonka vaimoni nielaisi tyylikkäästi).

      Kyllä nainen oppii äkkiä estämään sperman lennon suoraan kurkkuun. Jotnkin ohjaamalla tai kielellä estellen.

    • Mies56

      Rouva60 sanoi että kissankupillinen

    • ei tarvitse kysellä tyhmiä
    • Pahis-Karju

      Itselläni ainakin sperman määrä vaihtelee aika paljonkin sen mukaan koska on saanut viimeksi ja kuinka pitkään orgasmia on valmisteltu.

      Jos olen vaikkapa katsellut pornoa tai ajatellut tuhmia pitkin päivää ja harrastan illalla seksiä voi syöksy yllättää sekä itsen että partnerin.

      Yleisesti ottaen määrä on kuitenkin nieltävissä ja sitä paitsi - ainakin itsellä se vaan lisää nautintoa kun osa lastista valuu daamin suusta kun se ei saa pideltyä kaikkea. Siinä on sellainen fiilis: "aahh! siemeneni on maailman pidättelemättömin luonnonvoima!"

      Tai jotain siihen suuntaan:)

    • se..

      kyllä sitä suuhun mahtuu,niele tai sylkäise pois,löydät kyllä tyylisi.on aika kiihoittavaa kun nainen sylkäisee lattialle ja jatkaa eteenpäin.naiset on ihania.

    • sitä

      aina muumi-mukillinen tulee.... :o)

      • En voisi kuvitella että

        sylkisin pois, mutta siitäkin kai sitten joku tykkää?? Haluan nauttia annoksen ihan itse:-). Hyväää...!


    • S_guru

      Katso wikipediasta sanalla ejaculation

      Siinä on videokin, josta näet paljonko roiskuu.

    • Sir Stephen

      Määrä on ihan äijästä kiinni, meillä aina Vaimo sanoo "en PYSTY nielemään kaikkea, eikä sitä hirveästi tule, et varmasti tukehdu!!!!

    • samu8889

      Minullakin määrä vaihtelee, joskus on kortsu pullollaan ja toisinaan on ihan vähän. Jos eim ole pitkään aikaan saanut ja esileikkin ja rakastelu kestää pitkään, niin silloin tulee paljon. Muutaman kerran vaimo on ottanut suihin loppuun asti ja on pystynyt nielmään kaiken.

    • Ruisku-joonas

      Minulla tulee yleensä 5-6 pitkää ruiskausta, useinmiten vaimo ottaa lastin vastaan pitäen suuta auki eli suuhun menee osa loput kasvoille ja rinnoille. Määrä on vaimosta melko järkyttävä vieläkin vaikka oltu naimisissa yli 8 vuotta.

      • transtäti

        Parasta on kun saa sellaisia paksuja lyijykynän paksuisia ruiskaisuja.Vaikkapa ensimmäinen paksu vana otsalle saakka,toinen voimalla nenän reikiin ja sitten ehtii ottamaan sen sileän kuuman nupin suuhun ja saa vielä pari kolme truuttausta kitalakeen ja kun on jäntevä kalu suussa ja suu täynnä spermaa edistyy se oman kalun veivaaminenkin siihen pisteeseen että omasta nupistakin lennähtää pari kolme kertaa


    • tj74vm

      miehestä kii määrä...yleensä otan suusta pois kalun kun huomaan miehen olevan tulossa ja jatkan kädellä loppuun...heh.. kortsulla otan loppuun asti..

    • siitä se on kiinni sperman määrä miten usein olet lauennut, jos menee useampi viikko niin tulee enemmän jos taas päivittäin niin tulee vähemmän

    • Isolastinenmies

      Kyllä aikamoinen lasti lähtee jos on vaikka viikon runkkaamatta. Sperman määrä riippuu siitä miten pitkä väli on ollut edellisestä siemensyöksystä. Se vähenee huomattavasti jos runkkaat vaikka aamulla ja illalla on ilta lasti huomattavasti pienempi. Eturauhasella menee pari päivää aikaa kehittää uusi isompi satsi. Spermassa kun suurin osa on näitä muita aineita mitä eturauhanen tuottaa. Jos olet kuukauden runkkaamatta ei lasti ole sen isompi kuin viikon selibaatin jälkeen. Jossain tulee siis fysiologiset rajat vastaan. Eihän spermaa kehity kuin sen verran mitä mahtuu.

      • transtäti

        Etsin itselleni vakiokaveria joka antaisi minulle vaikka kolmen päivän välein ison lastin paksua spermaa kasvoille ja suuhun.Sellainen kolmen koplakin voisi olla hyvä,aina joku onnekas voisi saada kaksikin latinkia ja hyvältähän se tuntuisi kun omaakin jormaa samalla toinen lutkuttaisi


      • Anonyymi

        Kiusallani yritän aina tällätä vaimolle työmaaksi nuo viikon kahden puutemällit kitusiin. No osittain saattaa mennä siitäkin syystä että, on niin herkällä, että ei sitten ehdi esileikkiä pidemmälle. Kyllä sitä Aika reippaasti silloin tulee mutta urheasti nielee useimmiten koko satsin, tietää, että käyn siihen ihan kuumana ja tietää senkin, että seuraavalla kierroksella jaksaa sitten paremmin. Sitten jos on harrastanut illalla seksiä ja aamulla ottaa uudestaan, ei tule edes paljoa. Pikku tilkka.


    • Luotettavaatietoa
    • pruits

      Harvassa on sällit joiden mällit ei ruokalusikassa pysy!

    • Anonyymi

      Pari litraa

    • Anonyymi

      Ne lutkuttajat varmaa tietää kertokaa

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      88
      1224
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1036
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      57
      753
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      720
    5. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    6. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      685
    7. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      684
    8. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      624
    9. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      36
      618
    10. Viime yönä mietin paikkoja luonnossa, missä olen kulkenut

      kävellyt ja ikävöinyt, ja ollut niin yksin. Monet kerrat. Ne palauttavat mieleeni sinut ja sen, kuinka kipeää on se kaip
      Ikävä
      57
      612
    Aihe