Frenulum Brevis

15v poitsu

joo, saattaa olla vähä väärä paikka... mutta tämä liittyy terveyteen ja tarvitsee kai leikkausta... elikkäs minulla on tällainen ongelma kuin Frenulum Brevis (Esinahan ja virtsaputken pään lähettyvillä oleva kiinnike) joka vaikuttaa kireältä... esinahka on tarpeeksi löysä mutta tuo "kiinnike" estää minua vetämästä esinahkaani tarpeeksi alas... kuinka saan tämän pois vai onko se mahdollista lainkaan...

9

4391

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • just...................

      voi vi##u mitä hommaa... odotatko lääkärin täältä vastaavan?!? MENE HÖLMÖ LÄÄKÄRIIN!!! jos olet kuullut et lääkärit on sitä varten että niiltä saa apua terveysasioissa!?!?! vai olikohan se siivooja?? tai jos vielä haluat vinkkiä niin ota sakset käteen ja leikkaa!!!

      • poitsu 15v

        pidäppä kuule turpas kiinni jos et osaa olla
        huutamatta tai laittaa asiallista kommenttia...
        siis olihan tuo lääkäriin meno ihan asiallista, mutta en hae tässä katso ympärileikkaukseen vaan tuon kiinnikkeen haluaisin leikata (enkä todellakaan halua sitä kipeäksi tai mitään tulehdusta, kuten saksilla leikatessa voisi käydä)... ja että onko tämä ihan normaalia minun ikäiselläni, vai?... (ja tiedän, ei, kukaan ei ole alkanut missään vaiheessa vielä puhumaan ympärileikkauksesta, huomasin sen kyllä)


      • poitsu 15v

        ja ei, en odota lääkärin vastaavan... vaan ihmisten joilla on ollut/on sama ongelma ja mihin ratkaisuihin he ovat päätyneet... BTW huutaminen ei auta mitään netissä (ihan infona vaan), eikä välttämättä IRL (in real life)

        ei millään pahalla mutta tämän sinun lähettämäsi viestin perusteella päättelisin että sinulla on ollut huono päivä ja purat kiukkuasi...


      • nalle22
        poitsu 15v kirjoitti:

        ja ei, en odota lääkärin vastaavan... vaan ihmisten joilla on ollut/on sama ongelma ja mihin ratkaisuihin he ovat päätyneet... BTW huutaminen ei auta mitään netissä (ihan infona vaan), eikä välttämättä IRL (in real life)

        ei millään pahalla mutta tämän sinun lähettämäsi viestin perusteella päättelisin että sinulla on ollut huono päivä ja purat kiukkuasi...

        tietysti voi ollakaan, nainen kun olen, mutta hoitoalalla työskentelvänä voin sanoa, että toi ei ole mitään hirveän harvinaista, ja on tosiaan korjattavissa ihan helposti, ainakin tietääkseni.

        se varmasti hoituu hyvin yksinkertaisesti paikallispuudutuksessa.
        kannattaa siis tosiaan mennä käymään lääkärissä, minkä varmaan tiesitkin jo, mutta siellä se asia tosiaan selviää.
        se kannattaa kylläkin hoitaa, ettei sitten vanhempana aiheuta mitään ikäviä haittoja mm seksielämän suhteen...

        ja älä välitä tollasista valittajista, niitä täällä riittää. joidenkin mielestä täällä ei sais kysyä mitään.

        :)


    • basisti ass

      terve! hei kuules,miun yks tuttuni kävi nappasemassa sen poikki jossain lääkärissä ja ei kuulemma tuntunut missää ja ihmetteli kui koko homma oli helppoa kun hänelle se oli ilmeisestikki kasaantunut jonkuu asteiseksi kynnykseksi... ja itelläni kävi viime viikonloppuna niinkin hassusti,minkä takia nyt vastaankin tänne että kun oli vähä rajummat leikit ni tää kyseinen jänne meni ja pamahti poikki ihan sellasenaa ja en ekaks mitään ees huomannu vastakun silloin kun paikat olikin jo ihan veressä.. parantumis aika on noin 2-4 viikkoa ja sitte homma luistaa taas ku rasvattu. itteäni hiukkasen huvittaa koko tilanne mut muija meinas kyllä pyörtyä. kyllähän siinä sitten lääkärissä käytiin mutta ei siitä kyllä nyt mitään varsinaista hyötyä ollut sano vaa että paranteleha rauhassa ja pese välillä ettei tulehu :D simppeliä! se on ihan turha muutenkii koko jänteen ketale..

      • jallude

        mulla kävi sama juttu se repesi mietin vain että voiko se kasvaa takaisin vai jääkö se törröttämään kauankin? :D


    • Taikateppo

      itselläni myös on pamahtanut kyseinen jänne poikki jota en huomannut laisinkaan muutakun että tuli yllättävästi luistoa lisää... sitten ihmettelin että onps sitä paljon ja kun laitoimme valot päälle niin huh että oli ketsuppikarnevaalit :D päästä oikeasti roiskui verta mutta tunnin painamisella sain letkun tyrehdytettyä... noin 3 päivää ja kaikki oli kuin ei mitään olisi koskaan tapahtunut ja voin melkein väittää että asiat ovat paremmin tapahtuneen jälkeen ;) muistoksi jäi hyvin koominen katkennut letkunpätkä :D ei siis vaaralista ei tarvitse mennä lääkäriin jos katkeaminen tapahtuu mutta jo ei katkea vain kirvelee ja kiristää niin sitten naps lääkärissä ja woela.

    • Magiamiika

      Juu mullakin katkes tämä jänne eilen, verta tuli niin helv*tisti ^^ Nyt on kulunu 1 päivä ja se on jo normaalina, ei vaarallista jos se katkeaa, kuten muut jo sanoivat :)

    • Nimime

      Oli kiree joo ja parikertaa kävin leikotuttamassa sitä, mutta muutama vuosi myöhemmin keho alkoi hylkiä arpea ja oonki sitte saanu hoidella arpea ihan yksikseen reilut 10-vuotta. Kyllä se vähenee, kun jaksaa hioa ja puhdistaa päivittäin. Näyttäis jopa siltä, että kyllä tästä vielä muna kasvaa, mutta täysin paska idea oli leikotuttaa se aikanaan, kun ei siinä kerran mitään vikaa ollut. Arvatekin jänteen pitääkin olla kireä. Tietynlaiset tunteet ku ei nyt välity ollenkaan kun jännettä ei ole ja koko kokemus jää jatkuvasti täysin vajaaksi. Täysin paskaa aikaa olla yksin moisen idioottivaivan takia aina vaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      89
      4174
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      4062
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      609
      3884
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      19
      2697
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      78
      2465
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      340
      2064
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      127
      2062
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      190
      1930
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1599
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1422
    Aihe