KALAT N JA OINAS M

pipilii

Kuinka hyvin sopii kalat nainen ja oinas mies yhteen? Olen aivan suhteen alkuvaiheessa tämän oinaan kanssa. Välillä on päiviä,että hän tyssää yhteydenotot kuin seinään,tuntuu kuin häntä ei kiinnostaisi lainkaan kuulumiseni ja on viileä kuin jää. Olen hyvin herkkä,tunteikas ja rakastava osapuoli,tekisi koko ajan mieli koskettaa,mutta en halua, sillä luulen että hän alkaa pakenemaan läheisyydestäni ja tuntee olonsa ahdistuneeksi. Annan hänelle kyllä tilaa mennä omia menojaan ja kaikkea mitä itse haluaa tehdä,koska itse en voisi kuvitella,että minut kahlitaan ja tavallaan "vapauteni" riistettäisiin kokonaan. Hän ei ole kertakaan puhunut tunteistaan minulle. Pitäisikö yrittää saada myös hänenkin tunteet esille? Ahdistaa kun en ole yhtään varma hänen tunteistaan minua kohtaan,vaikka antaa kyllä ymmärtää että välittää.

11

4951

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Juha82

      ota hänet vastaan sellaisena kuin hän on.
      Yrittäkää ymmärtää toisianne kun tuntuu että näillä sivuilla on sellainen HELEVETIn negatiivinen ilmapiiri juuri siitä että hän on nyt sellainen jne tai epäillään hirveästi jotain että hän on täysi mulkku tai valehtelija.

      Kannattaa yrittää sinnitellä, miettiä jne.
      EI MUUTA KUIN HITON PALJON ONNEA TEILLE.

    • Kalanainenn

      Meillä on ainakin toiminut suhde hyvin, vuosi oltu nyt yhdessä. Ja siis Kalanainen & Oinasmies.

    • ***KalaNainen

      Itselläni sujui aluksi aivan loistavasti, kunnes miehestä selvisi tosiasioita ja hän aloitti mykkäkoulun, valehteli, puhui selän takana ja lopulta sainkin sitten turpaan ja kovaa!! No mut siihen päätty se tarina. Onhan siitäkin jo vuosi.

      Uskon kuitenkin että sovitte yhteen. Mun tapauksessa vaan tää jätkä oli mieleltään viallinen!

    • on kokemusta

      Kalat 20.2.-20.3. - Oinas 21.3.-20.4.

      Kala rakastaa Oinasta juuri sellaisena kuin tämä on, mutta saattaa itse pyrkiä esittämään juuri sellaista kumppania kuin arvelee Oinaan tarvitsevan. Oinas puolestaan saattaa aivan eksyä Kalan mielialan vaihteluihin ja syviin tunteisiin, vaikka nauttiikin tämän hellyydestä ja hoivaamishalusta. Jos Oinas pystyy päästämään irti mielikuvastaan ihannekumppanista, niin ettei Kalan tarvitse ylittää voimiaan siihen pyrkiessään, ja molemmat saavat olla sitä mitä oikeasti ovat, voi tästä tullakin jotain. Kunnes Kala taas sukeltaa sellaisille aallonpituuksille, jonne Oinas ei suoraviivaisuudessaan kertakaikkiaan ulotu. Kaksi helmeä.

      Kaksi helmeä merkitsee jo aika lailla ristiriitoja ja väärinymmärryksiä. Jos uskot, että rakkauden pitääkin olla verta, hikeä ja kyyneleitä, voit toki aloittaa elämäsi haastavimman ihmissuhteen.



      http://www.mtv3.fi/helmi/kuudesaisti/sovittekoyhteen.shtml?Oinas_Kalat

      • onnea!! :)

        yritykseen! Minulla oli oinas mies joka rypi omissa ongelmissaan joita minä yritin parhaalla mahdollisella tavalla hoitaa ja kannustaa eteenpäin. Vaan niinhän siinä kävi että minun voimat loppuivat. Todellakin jos kalanainen haluaa haastavan ja kaiket mehut imevän suhteen toivotan todellakin jaksamista!
        Oinas mies kyllä oli aina valmis seksiin ja hellyydenosoituksiin mutta odotti että minä seison väliajat hellan edessä kauha kädessä tai imurin varressa, heh heh naurattaa näin jälkeenpäin miten kieroutunut suhde meillä oli vaikka alku olikin niin ihana.. jälkeenpäin ajateltuna olipa hyvä että tulin järkiini ja häivyin suhteesta :)


      • Nimetön
        onnea!! :) kirjoitti:

        yritykseen! Minulla oli oinas mies joka rypi omissa ongelmissaan joita minä yritin parhaalla mahdollisella tavalla hoitaa ja kannustaa eteenpäin. Vaan niinhän siinä kävi että minun voimat loppuivat. Todellakin jos kalanainen haluaa haastavan ja kaiket mehut imevän suhteen toivotan todellakin jaksamista!
        Oinas mies kyllä oli aina valmis seksiin ja hellyydenosoituksiin mutta odotti että minä seison väliajat hellan edessä kauha kädessä tai imurin varressa, heh heh naurattaa näin jälkeenpäin miten kieroutunut suhde meillä oli vaikka alku olikin niin ihana.. jälkeenpäin ajateltuna olipa hyvä että tulin järkiini ja häivyin suhteesta :)

        Eiköhän tuo nyt järki sano ettei horoskooppimerkeillä ole helvatunkaan merkitystä onnistuuko suhde vai ei...kaikki on kiinni siitä missä elämäntilanteessa satut olemaan kun mahdollisen tulevan kumppanisi kohtaat ja mikä on hänen elämäntilanteensa,kun hiljalleen tutustuu toiseen,niin huomaa kyllä onko suhteella toivoa vai ei,jos ei synkkaa,niin sitten ei ,tai jos tuutte toimeen,niin sekin on tietenkin mahdollista,ei siinä horoskooppeja tarvita senki pehmopäät! :) Tsemppiä vaan kaikille suhteisiin,mutta muistettava on että jokaiselle löytyy enemmän ja vähemmän sopivia kumppaneita,jos tyydyt vähempään,niin turhaan ruikutat jos jäät suhteeseen joka ei jostain syystä toimi,kaikilla meillä on valinnan vapaus,eipä suhteen kestoa tai jatkoa voi tietää jos ette ole rehellisiä toisillenne,jolloin jos joku asia mietityttää suhteessa,niin siitä PITÄÄ KESKUSTELLA,eikä vaan omassa päässään haudo ajatuksia....Juu,kaikkea hyvää vaan kaikille suhdekiemuroissa eläville! :)


    • hiilikala

      Olen ollut jo 33 vuotta oinasmiehen kanssa naimisissa.Helppoa ei ole ollut johtuen oinakseni mieltymisestä alkoholiin.On kuulemma vieläkin rakastunut,vaikka se ei aina siltä tunnu.Oinaalla tuntuu olevan riittävästi intohimoa,että se pitää tunteelisen kalan (verkossa).Uskollinen on ollut liitossamme, joka onkin suhteessamme tärkeää.Jos niin ei olisi ollut,suhde olisi päättynyt minun puolestani.Jos kaipaat haasteita ja hermot kestää,niin tulta päin.

    • mnjh

      Kyllä meillä on ainakin toiminut ihan hyvin, vuosi oltu yhdessä. Välillä tietysti tulee erimielisyyksiä, kun oinasmies haluaa koko ajan järjestää tekemistä ja olla johonkin suuntaan menossa ja minä taas kuulemma vain haaveilen :) Mutta en usko, että mikään suhde on aina helppo ja kumpikin osapuoli ajattelee samalla tavalla. Ja töitä täytyy tietysti tehdä, että onnistuu. :)

    • adriana88

      Seurustelin oinasmiehen kanssa vajaan vuoden. Suhde tyssäsi täysin hänen kykenemättömyyteensä rakastajana. Ei osannut puhua vaikeista asioista (tyypillistä suomalaiselle miehelle) plus että pakeni tilanteita, joissa yritin saada hänestä jotain irti. No ei tullut mitään. Tänään saattoi sanoa et rakastaa niin h*lvetisti ja huomenna saattoikin olla asia ihan nurin kurin; välinpitämätön, tunnevammainen ja kylmä..pompotteli minua ja tunteitani jatkuvasti. Hermothan siinäkin meni, vaikka muuten rauhallinen ja optimistinen tyyppi olen. Kyllä se kalakin voi olla ärsytettynä oikea valkohai (no joo se nyt on rustokala) mutta valkohai kuvastaa oloa tuon miehen ärsyttämisen jälkeen!:D Ei ole millään tasolla pitkän suhteen mies ainakaan kalanaisen kanssa! Katselee muita naisia "sillä silmällä" vaikka oma oliski miss universe tai jotain. Taitaapi ajatella sillä alapäällään enemmän kuin aivoilla - terrible! Rupeaa tässä kirjoitellessa oikein näkemään punaista, kun edes muistelee kyseistä miestä. En suosittele edes jatkamaan tutustumista saatika kehittämään suhdetta!

    • Asiantuntija_astrologi

      Voi ei.. horoskooppien kautta, sillä perusteellako eletään ja lokeroidaan kenen kanssa eletään tai ei... tutustukaa ihminen ihmiseen ja turhat ennakkoluulot pois.
      Avoiminmielin.. homma toimii.
      Tiedänpä kuitenkin että näilläkin kyseisillä merkeillä toimii yhteiselo. :)

    • Anonyymi

      Pakko vastata vanhaan ketjuun...
      Itse olen kala nainen ja ’seurustelukumppani’ oinas mies. Tässä ollaan nyt 6-7kk vekslattu, ja nyt päättänyt ettei tästä mitään tule vaikka mitä kompromisseja tekisi. Olen itse hyvin extreme kalat niin hyvässä kuin pahassakin (herkkä, hyvin tunneviisas, muusikko, taiteilija, unelmoija jne) ja hän on hyvin extreme oinas. Keskustelut tunteista mahdottomia, tai ylipäänsä keskustelu mistään syvällisestä tai vakavasta. Kauhean mustasukkainen siinä mielin, ettei halua minun menevän muiden miesten perässä mutta ei ole kuitenkaan valmis käymään keskustelua siitä mitä me olemme tällä hetkellä tai sitoutumaan. Itsekäs päätöksissään, ja hyvin kritisoiva ja vaativa minulta. Välillä hyvin kylmä eikä näytä edes tiedostava olemassaoloani, sitten taas palaa takaisin. Koitin tässä tehdä kompromissia ja antaa sitä tilaa, mutta omat tunteeni vain kylmenevät tuollaiselle käyttäytymiselle, kun itse toivoisin läheisempää suhdetta (vaikka ei nyt jokapäivä yhdessä, mutta että kausia jolloin vastaukset pari sanaa eikä muuta niin aivan liikaa). Itse toivon kumppanilta avoimuutta, kykenemistä keskustella tunteista ja että kommunikaatio toimii, oinas miehen kanssa ei voi keskustella kuin hyvin pinnallisista asioista kuten säästä tms. välttelee kaikkea negatiivista (mielipiteistä puhumista tms), ja ja ja... Jos näet itsessäsi yhtään kalojen tyypillistä luonnetta ja miehessä oinasta niin sanoisin että säästä aikaasi, itse yritin kompromisseja tehdä ja kyllä niitä saa siihen saakka tehdä ettei enää itsekään ole onnellinen suhteessa kun maailmassa riittää niitäkin ihmisiä jotka oikeasti sopii pidemmällä tähtäimellä itselle paremmin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      105
      1786
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1407
    3. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      6
      1356
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      144
      1283
    5. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1250
    6. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      11
      1248
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      22
      1196
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      634
      1171
    9. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      7
      1053
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      11
      994
    Aihe