KALAT N JA OINAS M

pipilii

Kuinka hyvin sopii kalat nainen ja oinas mies yhteen? Olen aivan suhteen alkuvaiheessa tämän oinaan kanssa. Välillä on päiviä,että hän tyssää yhteydenotot kuin seinään,tuntuu kuin häntä ei kiinnostaisi lainkaan kuulumiseni ja on viileä kuin jää. Olen hyvin herkkä,tunteikas ja rakastava osapuoli,tekisi koko ajan mieli koskettaa,mutta en halua, sillä luulen että hän alkaa pakenemaan läheisyydestäni ja tuntee olonsa ahdistuneeksi. Annan hänelle kyllä tilaa mennä omia menojaan ja kaikkea mitä itse haluaa tehdä,koska itse en voisi kuvitella,että minut kahlitaan ja tavallaan "vapauteni" riistettäisiin kokonaan. Hän ei ole kertakaan puhunut tunteistaan minulle. Pitäisikö yrittää saada myös hänenkin tunteet esille? Ahdistaa kun en ole yhtään varma hänen tunteistaan minua kohtaan,vaikka antaa kyllä ymmärtää että välittää.

11

5223

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Juha82

   ota hänet vastaan sellaisena kuin hän on.
   Yrittäkää ymmärtää toisianne kun tuntuu että näillä sivuilla on sellainen HELEVETIn negatiivinen ilmapiiri juuri siitä että hän on nyt sellainen jne tai epäillään hirveästi jotain että hän on täysi mulkku tai valehtelija.

   Kannattaa yrittää sinnitellä, miettiä jne.
   EI MUUTA KUIN HITON PALJON ONNEA TEILLE.

  • Kalanainenn

   Meillä on ainakin toiminut suhde hyvin, vuosi oltu nyt yhdessä. Ja siis Kalanainen & Oinasmies.

  • ***KalaNainen

   Itselläni sujui aluksi aivan loistavasti, kunnes miehestä selvisi tosiasioita ja hän aloitti mykkäkoulun, valehteli, puhui selän takana ja lopulta sainkin sitten turpaan ja kovaa!! No mut siihen päätty se tarina. Onhan siitäkin jo vuosi.

   Uskon kuitenkin että sovitte yhteen. Mun tapauksessa vaan tää jätkä oli mieleltään viallinen!

  • on kokemusta

   Kalat 20.2.-20.3. - Oinas 21.3.-20.4.

   Kala rakastaa Oinasta juuri sellaisena kuin tämä on, mutta saattaa itse pyrkiä esittämään juuri sellaista kumppania kuin arvelee Oinaan tarvitsevan. Oinas puolestaan saattaa aivan eksyä Kalan mielialan vaihteluihin ja syviin tunteisiin, vaikka nauttiikin tämän hellyydestä ja hoivaamishalusta. Jos Oinas pystyy päästämään irti mielikuvastaan ihannekumppanista, niin ettei Kalan tarvitse ylittää voimiaan siihen pyrkiessään, ja molemmat saavat olla sitä mitä oikeasti ovat, voi tästä tullakin jotain. Kunnes Kala taas sukeltaa sellaisille aallonpituuksille, jonne Oinas ei suoraviivaisuudessaan kertakaikkiaan ulotu. Kaksi helmeä.

   Kaksi helmeä merkitsee jo aika lailla ristiriitoja ja väärinymmärryksiä. Jos uskot, että rakkauden pitääkin olla verta, hikeä ja kyyneleitä, voit toki aloittaa elämäsi haastavimman ihmissuhteen.   http://www.mtv3.fi/helmi/kuudesaisti/sovittekoyhteen.shtml?Oinas_Kalat

   • onnea!! :)

    yritykseen! Minulla oli oinas mies joka rypi omissa ongelmissaan joita minä yritin parhaalla mahdollisella tavalla hoitaa ja kannustaa eteenpäin. Vaan niinhän siinä kävi että minun voimat loppuivat. Todellakin jos kalanainen haluaa haastavan ja kaiket mehut imevän suhteen toivotan todellakin jaksamista!
    Oinas mies kyllä oli aina valmis seksiin ja hellyydenosoituksiin mutta odotti että minä seison väliajat hellan edessä kauha kädessä tai imurin varressa, heh heh naurattaa näin jälkeenpäin miten kieroutunut suhde meillä oli vaikka alku olikin niin ihana.. jälkeenpäin ajateltuna olipa hyvä että tulin järkiini ja häivyin suhteesta :)


   • Nimetön
    onnea!! :) kirjoitti:

    yritykseen! Minulla oli oinas mies joka rypi omissa ongelmissaan joita minä yritin parhaalla mahdollisella tavalla hoitaa ja kannustaa eteenpäin. Vaan niinhän siinä kävi että minun voimat loppuivat. Todellakin jos kalanainen haluaa haastavan ja kaiket mehut imevän suhteen toivotan todellakin jaksamista!
    Oinas mies kyllä oli aina valmis seksiin ja hellyydenosoituksiin mutta odotti että minä seison väliajat hellan edessä kauha kädessä tai imurin varressa, heh heh naurattaa näin jälkeenpäin miten kieroutunut suhde meillä oli vaikka alku olikin niin ihana.. jälkeenpäin ajateltuna olipa hyvä että tulin järkiini ja häivyin suhteesta :)

    Eiköhän tuo nyt järki sano ettei horoskooppimerkeillä ole helvatunkaan merkitystä onnistuuko suhde vai ei...kaikki on kiinni siitä missä elämäntilanteessa satut olemaan kun mahdollisen tulevan kumppanisi kohtaat ja mikä on hänen elämäntilanteensa,kun hiljalleen tutustuu toiseen,niin huomaa kyllä onko suhteella toivoa vai ei,jos ei synkkaa,niin sitten ei ,tai jos tuutte toimeen,niin sekin on tietenkin mahdollista,ei siinä horoskooppeja tarvita senki pehmopäät! :) Tsemppiä vaan kaikille suhteisiin,mutta muistettava on että jokaiselle löytyy enemmän ja vähemmän sopivia kumppaneita,jos tyydyt vähempään,niin turhaan ruikutat jos jäät suhteeseen joka ei jostain syystä toimi,kaikilla meillä on valinnan vapaus,eipä suhteen kestoa tai jatkoa voi tietää jos ette ole rehellisiä toisillenne,jolloin jos joku asia mietityttää suhteessa,niin siitä PITÄÄ KESKUSTELLA,eikä vaan omassa päässään haudo ajatuksia....Juu,kaikkea hyvää vaan kaikille suhdekiemuroissa eläville! :)


  • hiilikala

   Olen ollut jo 33 vuotta oinasmiehen kanssa naimisissa.Helppoa ei ole ollut johtuen oinakseni mieltymisestä alkoholiin.On kuulemma vieläkin rakastunut,vaikka se ei aina siltä tunnu.Oinaalla tuntuu olevan riittävästi intohimoa,että se pitää tunteelisen kalan (verkossa).Uskollinen on ollut liitossamme, joka onkin suhteessamme tärkeää.Jos niin ei olisi ollut,suhde olisi päättynyt minun puolestani.Jos kaipaat haasteita ja hermot kestää,niin tulta päin.

  • mnjh

   Kyllä meillä on ainakin toiminut ihan hyvin, vuosi oltu yhdessä. Välillä tietysti tulee erimielisyyksiä, kun oinasmies haluaa koko ajan järjestää tekemistä ja olla johonkin suuntaan menossa ja minä taas kuulemma vain haaveilen :) Mutta en usko, että mikään suhde on aina helppo ja kumpikin osapuoli ajattelee samalla tavalla. Ja töitä täytyy tietysti tehdä, että onnistuu. :)

  • adriana88

   Seurustelin oinasmiehen kanssa vajaan vuoden. Suhde tyssäsi täysin hänen kykenemättömyyteensä rakastajana. Ei osannut puhua vaikeista asioista (tyypillistä suomalaiselle miehelle) plus että pakeni tilanteita, joissa yritin saada hänestä jotain irti. No ei tullut mitään. Tänään saattoi sanoa et rakastaa niin h*lvetisti ja huomenna saattoikin olla asia ihan nurin kurin; välinpitämätön, tunnevammainen ja kylmä..pompotteli minua ja tunteitani jatkuvasti. Hermothan siinäkin meni, vaikka muuten rauhallinen ja optimistinen tyyppi olen. Kyllä se kalakin voi olla ärsytettynä oikea valkohai (no joo se nyt on rustokala) mutta valkohai kuvastaa oloa tuon miehen ärsyttämisen jälkeen!:D Ei ole millään tasolla pitkän suhteen mies ainakaan kalanaisen kanssa! Katselee muita naisia "sillä silmällä" vaikka oma oliski miss universe tai jotain. Taitaapi ajatella sillä alapäällään enemmän kuin aivoilla - terrible! Rupeaa tässä kirjoitellessa oikein näkemään punaista, kun edes muistelee kyseistä miestä. En suosittele edes jatkamaan tutustumista saatika kehittämään suhdetta!

  • Asiantuntija_astrologi

   Voi ei.. horoskooppien kautta, sillä perusteellako eletään ja lokeroidaan kenen kanssa eletään tai ei... tutustukaa ihminen ihmiseen ja turhat ennakkoluulot pois.
   Avoiminmielin.. homma toimii.
   Tiedänpä kuitenkin että näilläkin kyseisillä merkeillä toimii yhteiselo. :)

  • Anonyymi

   Pakko vastata vanhaan ketjuun...
   Itse olen kala nainen ja ’seurustelukumppani’ oinas mies. Tässä ollaan nyt 6-7kk vekslattu, ja nyt päättänyt ettei tästä mitään tule vaikka mitä kompromisseja tekisi. Olen itse hyvin extreme kalat niin hyvässä kuin pahassakin (herkkä, hyvin tunneviisas, muusikko, taiteilija, unelmoija jne) ja hän on hyvin extreme oinas. Keskustelut tunteista mahdottomia, tai ylipäänsä keskustelu mistään syvällisestä tai vakavasta. Kauhean mustasukkainen siinä mielin, ettei halua minun menevän muiden miesten perässä mutta ei ole kuitenkaan valmis käymään keskustelua siitä mitä me olemme tällä hetkellä tai sitoutumaan. Itsekäs päätöksissään, ja hyvin kritisoiva ja vaativa minulta. Välillä hyvin kylmä eikä näytä edes tiedostava olemassaoloani, sitten taas palaa takaisin. Koitin tässä tehdä kompromissia ja antaa sitä tilaa, mutta omat tunteeni vain kylmenevät tuollaiselle käyttäytymiselle, kun itse toivoisin läheisempää suhdetta (vaikka ei nyt jokapäivä yhdessä, mutta että kausia jolloin vastaukset pari sanaa eikä muuta niin aivan liikaa). Itse toivon kumppanilta avoimuutta, kykenemistä keskustella tunteista ja että kommunikaatio toimii, oinas miehen kanssa ei voi keskustella kuin hyvin pinnallisista asioista kuten säästä tms. välttelee kaikkea negatiivista (mielipiteistä puhumista tms), ja ja ja... Jos näet itsessäsi yhtään kalojen tyypillistä luonnetta ja miehessä oinasta niin sanoisin että säästä aikaasi, itse yritin kompromisseja tehdä ja kyllä niitä saa siihen saakka tehdä ettei enää itsekään ole onnellinen suhteessa kun maailmassa riittää niitäkin ihmisiä jotka oikeasti sopii pidemmällä tähtäimellä itselle paremmin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiedätkö autereen?

   Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
   Tunteet
   13
   2047
  2. Mikä tekee kaivatustasi

   haluttavan?
   Ikävä
   108
   1844
  3. Naisten pitäisi lähestyä miehiä enemmän.

   Milloin viimeksi lähestyit miestä ja pyysit kahville tai treffeille?
   Sinkut
   126
   1436
  4. Jos Harris saa naiset liikkeelle,niin kenties.....

   Myöskin Nikki Haleyn tukijat lupasivat Harrikselle tukensa.Harris vain 2-3% jäljessä vaikka ei ole edes viellä ehdokas.
   Maailman menoa
   145
   1068
  5. Olit kiinnostunut mutta

   varovaisesti. Elämä koetellut sua mies? 😔
   Ikävä
   76
   1054
  6. Luulin olevani ainoa... Mutta jättääkö muutkin tosiaan lääkärikäynnit sivuun?

   Lueskelin netistä uutisia ja iltalehdessä oli juttua, että ihmiset eivät hakeudu hoitoihin. Luulin olevani ainoa, joka t
   Maailman menoa
   92
   1016
  7. Olet hyvin

   rakastettava ja kaipaan sinua.
   Ikävä
   38
   778
  8. No oletko miten paljon miettinyt

   Sitä että mentäiskö me naimisiin? Mieheltä
   Ikävä
   67
   769
  9. Joonas Rask viettänyt omasta

   mielestään kivaa iltaa hyvässä hengessä.. https://www.is.fi/sm-liiga/art-2000010582941.html
   Maailman menoa
   1
   766
  10. Mies jos ottaisit yhteyttä

   Minuun.. kysyisit vaikka että mitä kuuluu? Eihän se paha ois..
   Ikävä
   47
   743
  Aihe