Paras halpa hotelli/hostelli & nähtävyydet?

---------------------

Osaisiko joku suositella hyvää ja halpaa hotellia tai hostellia hyvältä paikalta automatkalaisille? Tarkoitus olisi käydä myös muualla californiassa. Kaikki vinkit autoilusta, reiteistä yms tervetulleita!

4

2480

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • -P--

      Moi

      Castle Inn , on kai virallisesti hotelli, käytännössä motelli, ihan peruskamaa, mutta siisti ja huolehtivaista jengiä vastaanotossa. Erittäin suuri plussa on ilmainen parkkipaikka, toi voi helposti maksaa SF:ssä 40$ yö.

      Sijainti Russian Hill:llä, Broadway:llä, ihan Van Nessin varrella.

      http://www.castleinnsf.com/

      • cha am fani

        Hei! Yövytttiin kaverin kanssa hotel Gates, lähellä cable carin päättäriä, erittäin keskeinen sijainti, arvio 3 tähteä, oltiin 12 yötä, melu pikkasen häiritsi yöltä mutta sijainti helpotti, lähellä ccarin päättäriä oli turistitsto, indonesilaiset ravintolat oli mielestämme parhaimpia. Saimme lennot BA:lta noin 3000 markkaan/nuppi, mahtava kaupunki


    • Jorma123

      Citystä en osaa suositella hostellia autoilijalle, siellä kun ei ilmaisia parkkipaikkoja aina löydy. HI-hostellit(www.hihostels.com) ovat ainakin suht halpoja ja todella siistejä ja turvallisia. SFOssa löytyy nähtävää ja suosittelenkin opaskirjan ostamista. Niissä on lueteltu suosituimmat nähtävyydet ja kerrotaan yleensä myös hyödyllisiä tietoja mm. hinnoista ja aukioloajoista. Golden Gate, Alcatraz, Cablecar jne. on tietty pakko kokea.

      Automatkalla yksi hyvä ja todella halpa vaihtoehto on Travelodge-motelliketju(www.travelodge.com). Motellit sijaitsevat usein pääteiden varrella ja niitä löytyy lähes joka puolelta.
      California on iso osavaltio enkä tiedä kauan meinaatte matkustella, mutta vähintään seuraavia paikkoja (kaupunkien lisäksi) suosittelen: Napa Valley, Redwood National Park(ehdottomasti uskomattomin paikka, missä olen ollut!), Yosemite National Park, Big Sur ja Highway 1 koko rannikon pituudelta, luonnonpuistot yleensäkin. Itseäni harmittaa, koska olimme reissussa joulukuun puolivälissä eikä silloin enää uskaltanut lähteä kesärenkailla ajelemaan Lake Tahoelle tai Mt. Shastalle tms. sisämaan vuoristoon. Kannattaa käydä nekin katsomassa. Etelä-Californiassa en käynyt oikeastaan ollenkaan, Santa Maria oli eteläisin paikka.
      Californiassa on todella helppo ajaa, koska tärkeimmät tiet kulkee pohjois-etelä-suunnassa suurimpien kaupunkien välillä. Maisemareitti HWY 1 on tietty hienoin, mutta hieman hidas. US101 ja Interstate 5 ovat nopeimmat tiet, mutta hieman tylsiä ajaa.
      Lisää vinkkejä saa pyytämällä.

    • san francisco

      Marina on hyvä alue autoilijalle, sillä esim. Lombard streetilla tai sitä hiljaisemmilla kaduilla, kuten Greenwich streetillä on useita suht. edullisia motelleja, joihin tietysti kuuluu ilmainen parkkipaikka. SF:ssa kannattaa ollaa viikolla, sillä silloin hinnat ovat reilusti halvemmat kuin viikonloppuina.

      Hienoja autoilureittejä on matkaoppaat pullollaan ja autoilu on helppoa, kunhan ensin tottuu automaattivaihteistoon (useimmilla suomalaisilla on kaiketi manuaaliv.). Säännöissä on suomalaiseen pieniä, mutta merkittäviä eroja: oikealle voi kääntyä punaisista, jos sen voi tehdä risteävää liikennettä häiritsemättä, tasa-arvoisessa stop-ristyksessä edetään saapumisjärjestyksen mukaan ja motarilla voidaan ohittaa sekä oikealta että vasemmalta. Eikä muuta kuin menoksi!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe