avomies "valitsi" kaverin

pettynyt

Hei...
Olenko aiva vanhanaikainen pelle, kun odotin ja luulin itsestään selvyydeksi, että viettäisimme avomieheni kanssa juhannuksen yhdessä, ja tänään hän sitten kertoi muinamiehinä menevänsä kaverinsa luokse. Vedin tietenkin herneen nenään ja kiukustuin. Kai minulla nyt oli oikeus kiukustua??

8

1356

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • juumies

      Jussi kuuluu kännätä kavereitten kanssa. Kysy, josko pääset mukaan. Tosin mitään halipusikultsipuppeli meininkiä on turha odottaa.

      • Perehtynyt2008

        Nykyään monella avomiehellä on niin monta jalkavaimoa että ei vakituinen juhannuksena pääse seuraan. mutta ehdithän sinä arkena nautiskella!!


    • kiukustuit

      kyllä yleensä juhannus kuuluu viettää ihan oman kullan seurassa, jos sellainen vaan on. saahan siihen seuraan kuulua muitakin, mutta kyllä sitä ainakin yhdessä vietetään. jos tänä vuonna päätti hän mitä teette (päätti siis sinunkin puolestasi omalla valinnallaan), kuuluu sinun ainakin saada ensi vuonna päättää mitä teette.

    • kukas....

      ..haluaisi viettää jussit kiukustuneen akan kanssa? ->oma oli valintasi

    • ensi vuodeksi!

      sinuna alkaisin katsella uutta avomiestä ensi juhannuksen onnistumisen takeeksi. kuulostaa tosi huonolta meiningiltä. älä tuhlaa elämääsi, kai haluat löytää miehen joka haluaa olla kanssasi?

    • Coca-Olli

      Riippuu mistä roikkuu.. Jos äijäs ei ole mitään etukäteen ilmoitellut menevänsä kavereidensa kanssa juhannuskekkereihin(eli ette ole sopineet mitään sellaista), mene itse omien kavereiden kanssa muualle. Ja älä tee sitä kostamalla akkamaisesti, vaan ilmoitat viileästi miehelles että sinullakin on menoja etkä aio istua perseelläsi juhannusta kotona.

      Jos ukkos olettaa että kilttinä vaimokkeena istut himassa, niin kumoa olettamukset ja rellestä kuin viimeistä päivää. Maailma ei ole paljoa muuttunut niistä ajoista, kun miesten piti pitää huolta akoistaan ja pitää heidät tyytyväisinä (ja tyydytettyinä) joten turhaa murjotat, mene bilettää omien kavereidesi kanssa. Ja näytä että oli hauskaa, niin ehkä ensi kerralla avomiehesi tajuaa ottaa sinut mukaan.

      Eli kanavoi turha kiukustuminen positiiviseksi energiaksi, jonka voit käyttää omiin rientoihisi.

      Tiedän että iso osa äijistä olettaa muijensa pysyvän ruodussa ja itse saavat tehdä mitä haluavat, varsinkin jos on lapsia ja vaimo on tavallaan "pakotettu" huolehtimaan heistä. Ihan oma häpeä jos jotkut naiset eivät osaa huolehtia itsestään ja elämästään.

      Jos jätät asian pelkkään kiukustumiseen, voit satavarmasti olettaa että miehes käyttää tätä korttia jatkossakin koska et muuten ikinä reagoi asiaan kuin kiukuttelemalla..

      :) Hyvä jussia!

      Asiassa voi olla montaakin kulmaa, voihan olla ettei miehes hakua katsoa naamaasi jussina vaan haluaa vetää kunnon peruskännit kavereidensa kanssa, joita ei muuten näe. Ei se niin kamalaa ole, mutta tee itse sama?

    • voi..

      Itse vietän juhannuksen festareilla. Tyttöystäväni taas vanhempiensa/kavereidensa luona (ei tiedä vielä varmaksi). Mielestäni pariskuntien ei ole pakko olla toisissaan kiinni jatkuvasti. Kun viettää kaikki arkipäivät toisen luona, voi olla välillä ihan mukava juhlia vaan kavereiden seurassa. Tyttöni olisi halunnut viettää juhannuksen yhdessä, mutta ei halua festareille ja minä taas en halua mädäntyä anoppilassa ;) Ilmoitin asiasta ja sovimme tällaisen järjestelyn. Kun suhde on kunnossa, ei tarvitse todistella sen kestävyyttä kaulailemalla kumppaniansa joka hetki, vaan voi tehdä asioita yksinkin (ja vieläpä ilman taka-ajatuksia) :) ensi juhannuksena ehkä sitten erilailla..

    • en olisi

      ite tollasen kusipään kanssa juhannuksen jälkeen enää, muuta kuin sen aikaa että hän katsoo, tai ite uuden oman osoitteen...

      "Kavereitten kanssa" tarkoittaa selkokielelle käännettynä: kännissä örveltämässä, sikailemassa, vieraita muijia vokottelemassa ja huorimassa. Tämä on totuus! Voi teitä naiset kun olette tuollaisten valehtelevien mulkkujen kanssa; antakaa paskojen mennä menojaan...!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      697
      6579
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      531
      3770
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      193
      3677
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      173
      2856
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2549
    6. 292
      2327
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      24
      1623
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      114
      1530
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1459
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1240
    Aihe