Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

pelivelkaa 35000

auttaa ,en jaksa enää

olen pelannut velaksi (pikavippejä,lainaa,korttiluottoja,joustolianaa ym)yht n 35000.ajattelin tänään että tapan itseni,kun lapsi lähtee lomalle isänsä kanssa.en siis jaksa,olen salannut asian kaikilta sukulaisilta ja ystäviltä.
palkka jää lyhennyksien jälkeen miinukselle.tuntuu että olen pattitilanteessa josta ei ole ulospääsyä.velkaneuvojalle sain ajan lokakuuksi.
en mä haluaisi kuolla,mutta pelkään etten jaksa,siksi kirjoitin tänne.jos saisin jotain apua tai neuvoa.
kiitos etukäteen.

37

14639

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • toivo.

      Sinulta jää kokematta se onni ja riemuus, mitä ihminen tuntee päästyään eroon riippuvuudesta ja selvittyään ongelmista.

      Nimim. entinen juoppo

    • aika ....

      lääkärille, saat ensiapuna varmasti jotakin mieltä tasoittavaa.

      äläkä pelkää puhua ongelmastasi tai puhu sitä sitten vaikka täällä, jos et muualla - pääasia että purat asiaa etkä jää yksin, itse kamppailen viinasta eroon.

    • kysymään

      pankista lainaa jolla vois maksaa kaikki aiemmat velat,uuteen lainaan sellainen lyhennys jonka pystyt maksamaan

    • Pieni ihminen

      Älä pieni ihminen tee mitään itsellesi. Et voi edes katua tekoasi jälkikäteen. Et voi edes olla pahollasi sillä sinua ei enää ole.

      Ei häpeä ole syy tappaa itseään. Ei minkäänlainen häpeä.

      Pieni, kaunis ihminen, tässä maailmassa on niin paljon muutakin kun raha.

    • aulis alatoobi gerlander

      Mulla on suurinpiirtein saman verran pelivelkoja.Ulosotossa, nettopalkasta kolmannes menee joka tilistä.

      Kyllä sitä pärjää, rahaa on vähemmän, luottokelvoton ja kolmannen luokan kansalainen. Toisaalta on pakko hyväksyä, ettei osaa hallita raha-asioitaan ja on peliriippuvainen. Lopun elämäänsä.

      Eihän tosta luottokelvottomuudesta ja vähästä rahasta niinkään kärsi vaan riippuvuudesta. Nyt itselleni on tullut kyllästymispiste (myönnän että 20 vuotta liian myöhään) joten sitä alkaa pikkuhiljaa nautiskella muista asioista kuin pelaamisen orjuudessa.

      Vaihtoehtoja on sinullakin mielin määrin. Itsensä tappaminen on kaikista vaihtoehdoista nopein mutta varmasti surkein.

    • tämä....

      Aika hölmöä tappaa itsensä pelkkien raha-asioiden takia... Raha on aivan yliarvostettu asia. Eikä se nyt ole maailmanloppu vaikka ne sukulaiset ym. tietäisi rahaongelmistasi....

      Kannattaisi olla itse rehellinen noista asioista. Pahempi asia on se jos lapsi jää ilman vanhempia. Raha-asiat saa aina kuntoon ja jokin 35000 on todellisuudessa pikkusumma jos todella haluat asiat kuntoon.

      Soitappa ensimmäiseksi peluriin ja kysy sieltä ohjeita ja sitten ala puhumaan asioista läheisillesi ym. henkilöille joihin luotat.

      http://www.peluuri.fi/

      Monethan tyypit ovat tappaneet itsensä mm. laman aikoihin kun ovat tehneet isoja velkoja ym. Mitäpä he sillä itsemurhalla sitten saavuttivat? Enemmän häpeää ja murhetta kuin niillä hävityillä rahoillaan... Ne jotka taas ovat ruvenneet hoitamaan asioitaan ovat nykyisin kuivilla tai no elävät ainakin ilman sen kummempia ongelmia...

      • pari vinkkiä

        Monet talousrikolliset muuten elävät puolisonsa tuloilla ym. tai sitten tulot ovat muiden henkilöiden nimissä... Tietysti kannattaa kysyä tuolta ohjeita miten menetellä asian kanssa...

        Voit varata myös paikalliselta mielenterveyspuolelta ajan joten saat lääkäri/psykologiapua ilmaiseksi ja sitä kautta myös mielialalääkkeitä jotka voivat nostaa "olotilaasi". Suurin ongelma lienee myös siinä että koska et puhu asioista kenenkään kanssa ne pyörivät kehää sisälläsi eli tarvitsisit melkein ulkopuolisen puhekumppanin... Sitten vielä ne lääkkeetkin voivat todella nostaa mielialaasi. Ei ne lääkkeetkään ole kuitenkaan millään tavalla vaarallisia tai tee sinua muuten "epänormaaliksi". Suomalaisistakin todella iso osa syö mielenterveyslääkkeitä eikä kukaan edes huomaa mitään...

        Katso netistä tai puhelinluettelosta paikallisen mielenterveystoimiston numero ja soita sinne että haluaisit päästä psykologin juttusille...


    • hkjui

      tommosen takia itteensä tapa.kyllä sä tosta velasta selviät.ensviikolla pankkiin ja lekurille ja kerrot asiasta jollekin läheisellesi esim. äidillesi (et pyydä rahaa!)
      mee sillävälin juttelemaan kanssakärsijöidesi kanssa http://www.paihdelinkki.fi/keskustelu/viewforum.php?f=36

    • MÄelän

      Kuulepas nyt! Minulla on veroja (jotka on muunnettu vah.korv. eivätkä vanhene viidessä vuodessa),yrityksen jäljiltä otsikossa mainittu summa. Pöljänä ajattellin tuolloin -04 tappavani itseni...onneksi en sitä tehnyt! Sellaista summaa ei olekaan, joka siihen ajaisi! Nosta rohkeasti asia esille HETI. Ja käy lekurilla juttelemassa, jos siltä tuntuu...
      Minun olisi pitänyt akuuttivaiheessa mennä kuulema osastolle, mutta perheen elatuksen vuoksi itkin ja tein töitä niin väsyneenä, etten alemmas voi enää mennä...
      Minulta meni talo ja perheeltä koti, mutta minulla on kolme lasta, joiden eteen jaksan elää.
      JA MIKÄ TÄRKEINTÄ,ITSEÄNIKIN OSAAN NYTTEMMIN KATSOA ARMELIAAMMIN!

    • HOT HOT

      Nyt osuu

      109 Tennis, Wimbledon
      1=Sela, 2=O.Rochus Merkki: 1, Kerroin: 2,25
      118 HK - KR Merkki: 2, Kerroin: 1,65
      121 Fram - Breidablik Merkki: 1, Kerroin: 2,45
      Kokonaiskerroin9,09
      Rivimäärä1
      PelitapaTavallinen
      Panos100,00 €

      • nimimerkki

        ..toisen ahdistuksen kustannuksella!


      • kädenojennus
        nimimerkki kirjoitti:

        ..toisen ahdistuksen kustannuksella!

        ja apu jaksamaan rahallisesti.


      • Muuten

        oikein rivi...noh uutta putkeen


    • Nimetön

      Kirjoituksesi muistutti isästäni. Velkaa suurin piirtein saman verran, pelaamalla ja juomalla hankittua. Teki itsemurhan. Älä tee sitä. Velkaa voisi olla vaikka kolme miljoonaa euroa, yksi lysti, kunhan saisin isäni takaisin. Mikään summa rahaa ei ole menetetyn ihmiselämän arvoinen.

      Velkakierre ja sen salailu ahdistaa, masentaa, syö voimat. Hanki itsellesi apua. sitä on saatavilla, jos olet valmis ottamaan sen vastaan. Velkaneuvonta on hyvä alku, mutta myös keskusteluapu on varmasti hyödyksi. Mieti, miksi lopulta pelaat? Rahasotkuista selviää aina, ne ovat maallisia. Läheisen, ystävän, rakkaan turhasta kuolemasta selviytyminen on jo vaikeampaa.

      Jaksamista Sinulle!

    • määki

      no niin!!minä tein samalla tavalla elämisen halu alkoi haihtua mutta koskaan en itseäni ole meinannut tappaa.lyhykäisyydessään kerron oman kierteeni ja siitä pois pääsyn.eli ensin pelasin kaiken mikä jäi tilistä laskujen jälkeen..ei riittänyt vaan vipit tuli kuvaan.ensin tietenkin hoitelin ne tileistäni no ei jääny enää rahaa laskuihin ei kun vaan isompaa vippiä!!ja lopulta juuri nämä joustolainat,ge moneyt,ellos lainat ym ym..kuukausittaisia lyhennyksiä oli jo niin paljon että tilit ei riittäny millään..ja tähän meni ehkä pari vuotta ja kaikki salattuna kaikilta.minun onnekseni pystyin häpeältäni kääntymään isäni puoleen(kaikilla ei tietenkään tätä mahdollisuutta ole)ja voin kertoa että se ei ollut helppoa..ja alkuun en kehdannut kertonut PELAAMISESTANI.isäni lupasi auttaa ja maksoi n.5000e vippejä ja lupautui takaamaan lainaa(luotto tiedot olivat onneksi kunnossa) pankista että saan kaikki ns.pikkulainat maksettua yhdellä isolla lainalla pois ja olisin velkaa vain pankille.niin kauhea tuska jylläsi sisälläni kun en ollut kertonut todellista tarvettani rahalle..en voinu mitään muuta kun ottaa puhelimen kätöseen ja kertoa totuus ja sen sanon että se ei ole helppo juttu kertoa!!tein sen kuitenkin itkua vääntäen...ne sanat jotka sain sanottua että olen PELIRIIPPUVAINEN tipautti harteiltani valtavan taakan.isäni otti asian erittäin rauhallisesti ja lohdutteli että ei elämä tällaseen kaadu ja hoidellaan asiat kuntoon..nyt on lainaa 29000euroa pankille 370e kuussa..reilut 7v...aika on pitkä mutta parempi näin..olen kuitenkin kuivilla hölmöilyistäni 4kymppisenä..

    • että,,,,,,

      Niissä peleissä on aina talo joka voittaa. Voittaahan sitä joksus,mutta häviää enemmän. Kun lasket vuodelta joka pelikerrat yhteen niin tappiolle menee.

      Oikestaan mitä enemmän pelaat sitä enemmän häviät. Mitä vähemmän pelaat sitä enemmän voitat.

    • VetoApulainen

      16:30 CET Tor
      20.08.2009 Football - Europa League Matches
      International MFK Kosice
      - A.S. Roma 2 1.50
      18:30 CET Tor
      20.08.2009 Football - Europa League Matches
      International Bnei Yehuda Tel Aviv
      - PSV Eindhoven 2 1.75
      20:45 CET Tor
      20.08.2009 Football - Europa League Matches
      International Galatasaray
      - Levadia Tallinn 1 1.18
      20:45 CET Tor
      20.08.2009 Football - Europa League Matches
      International Lazio
      - Elfsborg 1 1.38
      20:45 CET Tor
      20.08.2009 Football - Europa League Matches
      International Genoa
      - OB 1 1.50
      21:00 CET Tor
      20.08.2009 Football - Europa League Matches
      International Everton
      - Sigma Olomouc 1 1.30
      21:00 CET Tor
      20.08.2009 Football - Europa League Matches
      International Fulham
      - Amkar Perm 1 1.47
      21:00 CET Tor
      20.08.2009 Football - Europa League Matches
      International Stabæk
      - Valencia 2 1.67
      18:00 CET Lau
      22.08.2009 Football - Serie A Matches
      Italy Bologna
      - Fiorentina 2 2.25
      19:00 CET Lau
      22.08.2009 Football - Ligue 1 Matches
      France AJ Auxerre
      - Olympique Lyonnais 2 2.00
      15:00 CET Sun
      23.08.2009 Football - Serie A Matches
      Italy Siena
      - Milan 2 1.98
      17:00 CET Sun
      23.08.2009 Football - Premier League Matches
      England Fulham
      - Chelsea 2 1.55
      18:00 CET Sun
      23.08.2009 Football - Serie A Matches
      Italy Inter
      - Bari 1 1.22
      20:45 CET Sun
      23.08.2009 Football - Serie A Matches
      Italy Juventus
      - Chievo 1 1.27
      20:45 CET Per
      28.08.2009 Football - UEFA Super Cup
      International FC Barcelona
      - Shakhtar Donetsk 1 1.44
      17:00 CET Lau
      29.08.2009 Football - Primera Liga Matches
      Spain Real Madrid
      - Dep.La Coruna 1 1.25
      17:00 CET Lau
      29.08.2009 Football - Primera Liga Matches
      Spain Mallorca
      - Xerez 1 1.71

      Kerroin: 1348,76
      Panos: 38 EUR
      Mahdollinen voitto: 51 252,88 EUR
      Mahdollinen palautusmaksu: 2.697,52 EUR

      • Veijo Vetomies

        Kova rivi mutta toi Roma vaan tuli pelanneeks 3-3 tasan ja Totti teki pari maalia mutta ei auttanut sekään.


      • mikä todenäköisyys

        Tälläsen osumumiseen on? Se on erttäin matala


    • mikä ensiksi mielee

      Soita nimettömien pelureiden auttavaan puhelimeen 040 8109161 jossa vastataan joka päivä klo 16-21.

    • VetoApulainen

      Fullham - Chelsea 1 (6,20)
      West ham - Tottenham 2 (2,25)
      Palermo - Napoli 1 (2,00)
      Genoa - Roma 1 (2,25)
      Lille - Tolouse 1 (1,95)
      1860 München - Karlsruher SC 1 (1,80)
      Stabaek - Vålerenga 1 (1,55)
      Elfsborg - Örebro SK 1 (1,50)

      Kerroin: 512,29
      Panos: 100 EUR
      Mahdollinen voitto: 51 229 EUR

    • dhdhdh

      Eräälle tutulle kävi niin että oli ottanut pankeista lainaa jne jne ja hävinnyt kaikki, kun ei saannut enää rahaa pankeista eikä sukulaisilta/kavereilta niin hän meni ja otti lainaa joltain rikollisliigalta.
      Jonnin ajan kuluttua kaveria ei näkynyt eikä kuulunut vuosiin ja ylläri pylläri kaveri oli päässyt hengestään. Löydettiin jostain vitun mökin pihasta haudattuna. Siitä oli telkkarissakin juttua jokunen vuosi sitten.

      Ihan vaan esimerkkinä muille.

    • Mr. Vetoapu

      AC Milan - Inter
      1X2
      Normaali peliaika
      Oma vetosi: 1

      '
      3,00 29.8.2009
      '

      Atalanta - Genoa
      1X2
      Normaali peliaika
      Oma vetosi: 2

      '
      2,90 30.8.2009
      '

      Cagliari - Siena
      1X2
      Normaali peliaika
      Oma vetosi: 1

      '
      2,00 30.8.2009
      '

      Frölunda Indians - Djurgårdens IF
      1X2
      Normaali peliaika
      Played on Åland
      Oma vetosi: 1

      '
      1,80 28.8.2009
      '

      Kalmar FF - Hammarby IF
      1X2
      Normaali peliaika
      Oma vetosi: 1

      '
      1,55 30.8.2009
      '

      Malaga - Atlético Madrid
      1X2
      Normaali peliaika
      Oma vetosi: 2

      '
      2,20 30.8.2009
      '

      Paris SG - Lille
      1X2
      Normaali peliaika
      Oma vetosi: 1

      '
      1,80 30.8.2009
      '

      Portsmouth - Manchester City
      1X2
      Normaali peliaika
      Oma vetosi: 2

      '
      1,62 30.8.2009
      '

      Racing Santander - Getafe
      1X2
      Normaali peliaika
      Oma vetosi: 1

      '
      2,00 30.8.2009
      '

      Roma - Juventus
      1X2
      Normaali peliaika
      Oma vetosi: 2

      '
      2,50 30.8.2009
      '

      Silkeborg IF - OB
      1X2
      Normaali peliaika
      Oma vetosi: 2

      '
      1,85 31.8.2009
      '

      Vålerenga - Molde
      1X2
      Normaali peliaika
      Oma vetosi: 2

      '
      2,05 29.8.2009


      ja panosta vaan 9 EUR niin voitto on 53 154 EUR

      ja jos mieli tekee niin eikun toinen 9 EUR samanlainen rekka seuraks niin voitto voisi olla yhteensä 106 308 EUR

    • Pekka Laine

      Tykittele 35000 paukulla rullaa ja ''laitetaan kaikki punaselle'' niin pelivelat on taaksejäänyttä elämää...

      • Jag heter Uunottaja!

        .. Ja helposti!
        Otin Ruotsista "moottoripyöräileviltä prätkähiiriltä" 120000mk (n.20 000€) ja kuukauden päästä piti maksaa 10 000mk ja niin edelleen!
        Paskat mä mitää oo maksanu ja aikaa on nyt menny 11vuotta mutta enpä Suomessa/ruotsissa enää asukkaan vaan saavat tulla hakee täältä 23tunnin lentomatkan päästä jos haluavat!
        Nythän voisinkin maksaa jos viitsisin ko on tuota maallista mammonaa kasaantunu erillasissa muodoissa n.10,5milj.aussidollarin (n.6,5milj. €uroa)


    • HOT HOT HOT

      Tää on nyt teidän kaikkien velkaantuneiden suuri tilaisuus saada koko velat pois kerralla.

      Afrikan cupissa pelataan nyt kovia sopupelejä ja niiden ansiosta voi tehdä paljon massia.

      Unibetilta eurolla tästä rivi:

      Kamerun - Gabon 2 (8.00) Unibetin kerroin

      Sambia - Tunisia 1 (4,10)

      Angola - Malawi 2 (6,00) Unibetin kerroin (malawi voitti jo edellisensä pelin sopupelillä)

      Norsunluurannikko - Ghana 2 (4,40)

      Chievo - Juventus 2 (2.00) (Unibetin kerroin)

      Roma - Genoa 1 (1,70) (Unibetin kerroin)

      Athletic Club Bilbao - Real Madrid 2 (1,60) (Unibetin kerroin)

      Valencia - Villareal 1X (1,22) (Unibetin kerroin)

      New York Islanders - Detroit 2 (2,05)

      Tampa Bay Lightnings - Washington Capitals 2 (1,90)

      Everton - Manchester City 2 (2,45)

      Kokonaiskerroin: 54841,59
      Panos: 1 EUR

      Voitto: 54 841,90 EUR

      Vastaavasti jos ton rekan tekee 4 kertaa niin voittosumma nousisi jo: 219 366 euroon. Eiköhän sillä jo jonkun pelivelat oo mennyttä.

    • viestitä mulle vaan!

      kopion tekstin edellisestä vastauksesta mut saata ainakin osoitteen jne.

      viestittele niin jutellaan.. helpottaa mun/sun oloa

      tein ihan saman tänään, oli muuten aikamoinen homma sulkee netti kasinot.. en edes tienny montako acountia mulla oli ennen ku aloin sulkemaan niitä.. 12!! eri saa****nan netti kasinoo minne mä vaan työnnän rahojani.. ei V...
      Oli jo nuorempana ongelmaa pelaamisen kanssa ja sain apua, autto se niin aika hyvin.. en pelannu siellä missä porukat ties et mulla on ongelma.. Olin melkeen 10 v. pelaamatta mut sit taas meni, ja lujaa.. tänään ku aloin sulkemaan tilejä niin mulla on takana pian 5 v. piilossa pelaamista.. ja tänään sen huomasin et nyt menee taas överi kierteellä.. aivan saman lailla ku sulla oli et viimeset rahat työnnetään tilille ja pelataan..
      Voitto mullakin tuli, ja prkele! jos vaan ois ollu fiksu ja poistanu ne rahat niin ei olis luottokortit tapissa.. mut EI!!! kokeillaan nyt vähän lisää... ja pikkusen enemmän kin.. ja vielä.. sinnehän ne meni..
      jos haluta jutella enemmän.. tiedän ainaki et mä haluaisin jutella jonku kaa joka on kokenu saman tai kokee samaa niin voi mailata mulle osoitteeseen : [email protected] (avasin juuri uuden tilin. Jos haluat jutella tunetemattomana niin aukaise uuden tilin ja keksi nimi tai jotain.. Ifall du förstode de som blev skrivet i finska och vill skriva på svenska så går de också, har ingen betydelse som helst vilket språk du skriver på.. If you understood the last part of the writings and would like to mail me; please do it; if you prefer to write in english feel free to do it)

      [email protected]

    • ismo laitela

      kerää niin paljon rahaa kun voit vaikka rikollisin keinoin ja mene pelaamaan ne las vegasiin! voitat ehkä miljoonan tai häviät kaiken. jos häviät niin tapa itsesi

      terveisin ismo laitela

    • Näin meillä

      Höpö höpö ei rahan takia itseä tapeta nyt vain pitää ottaa itseään korvista kiinni ja kovasti. A) Soita sinne peluurin B) Keskustele miehesi kanssa tänään. Käytännössä miehesi pitää ottaa sinulta rahan käyttöoikeus pois ja siirrytte "viikkoraha" systeemiin. Jos käyt kaupassa maksat kortilla ja viet kuitit miehellesi kortit annat takaisin kaupasta tullessa. Tilit yhteiseksi ja tilitunnukset vain miehellesi. Jne jne tarvitset siis holhousta tän jutun kanssa ja tarvitset sitä varmaankin loppuelämäsi ajan. Pelilainat pitää siirtää pankille yhdeksi lainaksi jotta ei tule turhia korkomenoja. Riippuvuus korvataan toisella on se sitten liikunta tai mikä vaan. Kaiken tuon lisäksi olet kiltti miehellesi jotta saat hänen mielensä tasoittumaan.

      P..... maisinta mitä voit tehdä olisi lopettaa itsesi ja jättää miehesi lapsesi ja velkojesi kanssa yksinään. Raha on vain rahaa se ei maailmaa saa kaataa. Aikuinen akka elä nyt höpötä.

      • bfgdshtvbfd

        oli kirjoitettu jo pari vuotta sitten.


      • Näin meillä
        bfgdshtvbfd kirjoitti:

        oli kirjoitettu jo pari vuotta sitten.

        No niinpäs olikin hups. Jos rouva on kuuluvilla niin saitko elämäsi järjästykseen ?


    • etsi tietoa

      Ajattele lastasi et viitsisi edes ajatella tuollaista koita keksiä itsellesi harrastus joka veisi ajatukset pois pelaamisesta.pyydä jotakuta suoraan niinsanotusti huolehtimaan ettet pelaisi ei ole häpeä kun on moni muukin riippuvainen niin puhuisit suoraan ongelmastasi.tsemppiä ja koitahan päästä eroon
      pelaamisesta vielä sanoisin että sosiaalitoimistosta voisi kysyä sosiaalista luottoa laskuihin.

      • voihan jee

        Miten velkasi vaikuttaa perheesi elämään? Miten paljon ukkosi joutuu maksamaan sun huvituksia, kun et itse pysty! Rehellisyys maan perii! Parisuhteen kannalta ei todellakaan hyvä asia, kun kuitenkin joudut ottamaan taas lisää vippiä, että saat maksettua entistä.
        Kannattaa harrastaa jotain muuta kuin pelaamista. Kerropas alkuperäinen kirjoittaja, kuinkas sun on käynyt?


    • MAKSA VELAT

      Sellaanen juttu tytteli että maksa velkas.

    • decode1

      Peliongelmassa vertaistuki on kokemuksesta ehdottomasti paras hoitomuoto ja ryhmässä olen tavannut monia itsemurhan partaalla olleita pelureita, jotka ovat todella kiitollisia siitä, etteivät ole tehneet väärää ratkaisua raskaimmilla hetkillä! Suosittelen lämpimästi kaikille. Googlesta GA-ryhmä. Ryhmät kokoontuvat tampereella, helsingissä ja muissa isommissa kaupungeissa. HUOM! Asiasta huumoria vääntävät ja alkup. kirjoittajalle vittuilevat henkilöt saisivat mennä tosi sisälle itteensä ja miettiä edes vähän mitä kirjottelee kun eivät koskaan voi peliongelman vakavuutta itse tajuta!

    • Vittupäää

      Ota velkaa lisää jos saat..sitten velkaneuvontaan..ulla velkaa 50000 tuhatta ja nauran velkojille

    • Anonyymi

      Velkaa saa aina lisää ja kun velkojat ovat perässä niin on hyvä karata Pattajalle juomaan sidukkaa. Ei ne sinne perässä viitsi tulla. Tällainen ammattilaisen tipsi täältä vaan tähän väliin jos vielä olet kuulolla.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      84
      2200
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      49
      1916
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1838
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      72
      1590
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1578
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1482
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      24
      1393
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1352
    9. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1311
    10. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1294
    Aihe